Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

ai ten trauka ezoterikai lemia keli dalykai, as neprisimenu, t.y. ir ismokus dorai nebuvau astro teorijos pagrindu.

блять kai isrinko nauja namo bendrijos pirmininke, tai dabar sitam penktam aukste yra toks holas ir dusyk savaitej buna susirinkimai, kur sueina visos bendriko bobos ir viesos vienu metu klykia. Klykia, as neperdedu. Taip tai man trukus kantrybei as non stopu visui garsu paleisdavau agresyviausius depechu gabalus ir po 15 minuciu jos jau kalba k,aip zmones. Bet siandien as negaliu ir sito padaryt, tai turbut tuoj islysiu is buto ir uzreksiu taip, kad visas kvartalas isgirs. Siandien mire mano mociute. Duokit man ramiai pasimelst, sukos, eikit i lauka ir ten klykit, nesalta gi.

nu taip ir padariau. dabar jos klykia tarpusavy, vienos sako einam tikrai i lauka, o kitos sako, cia jos bedos. nx sociumas, nekenciu dar labiau.
Papildyta:
QUOTE(Solemn still @ 2015 06 02, 21:13)
Amariliai, ar gali paziuret, nuojauta mano...

Ar moteris vardu J meluoja man, piktnaudziauja savo ezoteriniais gebejimais ir kisa "nagus" prie mano gyvenimo, dar savo korekcijas atitinkas.

Man toks jausmas, kad ji meluoja, vis dar  kisasi i mano gyvenima, zino geriau uz mane kas man geriau. "Pasijungia " prie manes.  galvoju, kad per savo draugiskuma, atviruma isigijau beda.


Dabar nesupyk, prasau. Tau negalima isvis lysti i ezoterika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 03 birželio 2015 - 19:40
Amariliai visai nepykstu nes nera ko. As ten nelendu, ir atmeciau pasiulyma mokintis to, buti jos mokine, siaip bendrauti bendravome, kavos pagerdavome, nes labai miela siaip, protinga moteris, idomi.
Atsakyti
Amariliai. Amzina atilsi tavo mociutei.
Atsakyti
Sveikos! Turiu klausimą, susijusį su darbu.Gal katra galės atsakyt,kokios perspektyvos dirbti vyro imoneje,turėti su juo darbinių santykių? Realaus darbo man ten tikrai atsirastų, nes labai trūksta darbo jegos.man reiktų išmokt daug naujų dalykų, tai man visai nauja sritis,bet to nebijau... Tik matau, kad vyras dėl to dvejoja,ir pati stabdau... Bet gal verta?
Atsakyti
QUOTE(Solemn still @ 2015 06 03, 20:08)
Amariliai visai nepykstu nes nera ko. As ten nelendu, ir atmeciau pasiulyma mokintis to, buti jos mokine, siaip bendrauti bendravome, kavos pagerdavome, nes labai miela siaip, protinga moteris, idomi.


Tiesiog Tau tie ezoteriniai dalykai sumaiso prota, as matau dideli pavoju ir todel pasakau. Tiki ten viskuo... Iki paranojos gali prieit. TOdel ir krenta man tuscia korta, kai tik ko uzklausi.

QUOTE(elvega @ 2015 06 03, 20:18)
Amariliai. Amzina atilsi tavo mociutei.


Aciu. Zinai, cia is tiesu tai yra palenvejimas tiek jai paciai, tiek tetai, kuri ja priziurejo tokiam pat bendrike kaip as. Tik pas mane vienos durys uzrakintos sesers, nes tas kambarys jos ir ji nieko ten neileidzia, o pas teta toki kambari uzeme mociute. Ten ir schiza po polnoj programe, ir demencija, ir diabetas, ir hipertonines krizes, visa prieziura, neisivaizduojamai daug kg, taigi, ta prieziura kainuoja, vien tie pampersai kiek... O be babkiu jos neeme nei i psichiatrine, nei i prieglauda. As vis tiek tikiu, kad daug iskentejusiems zmonems ten, anoj pusej, turi but geriau. Tetai akmuo nuo sirdies. Pusbrolis vaziuoja i laidotuves (vis tik 200km), bet neima manes, nes as po savo gimines daugybiniu nesavalaikiu laidotuviu traumavimosi, tiesiog negaliu uz save garantuot, kad nepridarysiu papildomu problemu. Vieninteles laidotuves, kurios manes nevare is proto, tai buvo a.a. exo babytes, kuria as priziurejau, bet ji isejo labai pasiruosusi, labai taikiai, pilnai suvokdama (paskutinis menuo tik buvo jau ne savy), tokia aristokrate buvo jin, mes taip draugavom... Paskutinius pora metu as buvau vienintelis zmogus, kuris su ja bendravo (nes uosvienei tai tik parekt per telefona). Niekas is ex giminiu neturejo laiko ir noro, o as turejau. Su ja uzsiimt. Ji tam ruosesi labai ramiai ir viskas ivyko butent taip, kaip ji norejo ir kaip suplanavo, todel neprislege. O cia zinai... Bet vis tiek rimti norisi islaikyti. Issiskirste tas nelaimingas susirinkimas, as dabar su niekuo nesisveikinsiu vel. Kazkas ten vis bande tildyt klykiancias, name yra vat vadinas pora adekvaciu bobu. Sakiau as jom, dukart savaitej jus cia visos klykiat, as toleruoju kiek galiu, bet ne siandien.
Mergos matkes mokytoja tai yra sadiste. Kadangi ji mane isdejo i suns dienas ir mano merga pastoviai isvaro is kabineto ir paraso paskui n raide (ne tik jai taip daro, visiem paeiliui), tai visi jos bijo ir is to siaubo nesupranta, ka jin aiskina. As jai taip ir parasiau laiske, plius kad jin vienintele is visu mokytoju man teske veidan mazgote. Sakau as nesistebiu, suprantu, kad nervai paslije, ne mano reikalas, bet jusu vaikai bijo ir ko cia stebetis. Parasiau, kad mano tevas buvo genialus korepetitorius tu dalyku, todel as turejau 10tukus is ju, bet dabar as nieko neprisimenu, mano meninis issilavinimas ir darbas su skaiciavimu nesusijes, as negaliu padet savo dukrai situo klausimu ir gal ateit man pas ja, kad man trumpai primintu kaip ten kas yra, tai as tam vaikui padesiu per tas pataisas, nes taip, kaip dabar yra, tai beviltiskas reikalas. Tai jin sugalvojo patogu laika. 7,30 ryte rytoj. As atsikelsiu ir nueisiu, bet is to naudos nebus, nes bus "podniali, no nerazbudili", tokiu metu atsikelus as neorientuota net savam bute, ka jau kalbet apie matke.
Atsakyti
Amariliai, uzuojauta del mociutes, amzina atilsy Jai... 4u.gif
Atsakyti
Aciu.
Kortas deliosiu jau po laidotuviu, dabar nenoriu, nors siaip darbinga.
Atsakyti
Amariliai, pagarba tau,žaviuosi ta stiprybe,blaiviu protu, kuriuos transliuoji čia visiems, nepaisant pačios sudėtingo gyvenimo...man tik mokytis ir mokytis iš Tavęs... Užjaučiu dėl močiutės 4u.gif
Atsakyti
Uzuojauta del mociutes, Amariliai
Atsakyti
Amariliau, uzjauciu. Laikykis, Mieloji 4u.gif
Atsakyti
Amariliai, zinau kad jokie uzuojautos zodziai nepades, todel tiesiog palinkesiu ramybes tau ir tavo mociutei.
Atsakyti
Užuojauta dėl netekties, Amariliai...
Atsakyti