Sveikos,
Pirmiausia noriu pasakyti dideli AČIŪ
Amariliai, kuri atsakė į man tuo metu aktualų klausimą.
Nebeėjau čia kurį laiką, todėl tik dabar dėkoju.
Mane užkabino geltonai parašyta frazė.
Noriu pasakyti, kad šiuo metu, esu paieškose. be darbo nuo kovo mėnesio. Turiu pajamų iš šalies, bet iš esmės situacija nepasikeitė. Bandžiau gilintis į save, ieškoti atsakymų ir atradau, kad man geriausias darbas, kur reikėtu kantrybės, kūrybiškumo ir būtų spalvų, ta prasme ne kasdien dirbti kaip robotukui. Bet šiuo metu šioje srityje visiškas štilis, nei pasiūlymų gaunu, nei pačiai eina kažką savo jėgom rasti. Gal būtų galima dabar šiuo klausimu kortas išmesti ? Būčiau labai dėkinga.
QUOTE(Amariliai @ 2014 11 02, 22:46)
Laba.
Persilaužti yra įmanoma, bet tas duotų iliuzinį palengvėjimą ir tokį karą su savimi, kurio iš išorės nematyt, bet viduj pragaras verda, toks vaizdas, jog einate prieš savo vertybes, prieš viską, kuo tikit. Mestumėt tą darbą vis tiek.
Dabar jei nelaužyt savęs ir ieškoti tinkamo darbo - taip, galiu beveik garantuoti, kad rastumėt tokį, kuris Jums būtų prie širdies ir nesukeltų vėmimo, tik iš tos baimės prarasti pajamas, gali pasmukt entuziazmas paieškose, tačiau tai laikina.
Patarimo dar užklausiau kortų, kaip išvis Jums geriau pasijusti, kas susiję su darbu, nes čia jau psichosomatika eina. Tai Jums kur kas labiau nei Mažulei reikia ilsėtis, atgauti viltį ir tikėjimą, sveikti nuo liūdesio, nuo išsekimo, arba Jūs sergate. Taip jau nekalbu apie sveikatą, bet primygtinai aiškiai rodo kortos.
Ir šiaip, matau čia save prieš 10 metų.