Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Amariliai @ 2015 05 29,
[cool.gif
Papildyta:[/b]
Solemn, negaunu atsakymo.

Ačiū kad pažiūrėjai. Bet.... nu čia... idomu ka tai reiškia...
Atsakyti
QUOTE(MarijonaRožė @ 2015 05 25, 09:33)
Sveiki,Amariliai.
Gal galėtumėt pažiūrėt į kortas,ką jos sako-turiu draugą T.,tik nesuprantu,ko jis iš manęs nori.Kokius jausmus man jis jaučia ir kokie planai,susiję su manimi.Ar jis tik žaidžia su manimi?..Labai lauksiu atsakymo.

nesulaukiau atsakymo,tai pagalvojau,iškelsiu savo klausimėlį-gal atsakysit 4u.gif ax.gif .Labai prašau
Atsakyti
QUOTE(MarijonaRožė @ 2015 05 29, 09:38)
nesulaukiau atsakymo,tai pagalvojau,iškelsiu savo klausimėlį-gal atsakysit 4u.gif  ax.gif .Labai prašau

Jo motyvacija Jus paimt ir paturet laikinai, cia laikina pergale. jame stiprus noras jums pavadovauti. Taip pat yra pragmatiniu sumetimu (nebutinai pinigai, cia viskas, kas materialu, t.y. pasinaudojimas). Taip pat ji kamuoja baimes ir kompleksai, tai jis mane, kad turedamas drauge, jis juos iveiks, tas netiesa ir nepasiteisina niekada. Jo ketinimai yra dar pasidziaugti savo sekme su Jumis, o paskui mint salin. Perspektyvoj melas ir grazus pazadai, kurie bet kokiu preętekstu gali issiversti isvirksciai, o paskui griutis. Jis ne specialai taip daro, jis tiesiog nesupranta, kas yra gerai, o kas blogai.

Kazkokios nekokios prognozes vis siandien.
Papildyta:
[quote=Solemn still,2015 05 29, 09:30]
<!--QuoteBegin-Amariliai+2015 05 29,
[b--><div class='quotetop'>QUOTE(Amariliai @ 2015 05 29,
[cool.gif</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->Papildyta:[/b]
Solemn, negaunu atsakymo.
[/quote]
[/quote]

Gal kad neturiu teises kistis ir ne mano reikalas smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Gal galetumet ismesti kortas ir atsakyti kaip toliau klostysis mano reikalai.Kai jau atrode, kad viskas klostosi gerai ir gyvenimad teka sava vaga atsitiko taip,kad skubiai turejau pakeist gyvenama vieta ir isejau is darbo.Turiu ysipareigojimu, del kuriu jauciuosi labai suvarzyta ,gyvenu tarsi kalejime.Prasau patarimo , kaip elgtis toliau ar bandyt ka nors keist ar plaukti pasroviui ? Labai prasau atsakyti, jei tik galesit 4u.gif
Atsakyti
[quote=Amariliai,2015 05 29, 12:04]
Jo motyvacija Jus paimt ir paturet laikinai, cia laikina pergale. jame stiprus noras jums pavadovauti. Taip pat yra pragmatiniu sumetimu (nebutinai pinigai, cia viskas, kas materialu, t.y. pasinaudojimas). Taip pat ji kamuoja baimes ir kompleksai, tai jis mane, kad turedamas drauge, jis juos iveiks, tas netiesa ir nepasiteisina niekada. Jo ketinimai yra dar pasidziaugti savo sekme su Jumis, o paskui mint salin. Perspektyvoj melas ir grazus pazadai, kurie bet kokiu preętekstu gali issiversti isvirksciai, o paskui griutis. Jis ne specialai taip daro, jis tiesiog nesupranta, kas yra gerai, o kas blogai.

Kazkokios nekokios prognozes vis siandien.
Papildyta:

[/quote]

Gal kad neturiu teises kistis ir ne mano reikalas smile.gif
[/quote]
ačiū labai.Skaudus atsakymas,bet nujaučiau,kad tai yra verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MarijonaRožė: 29 gegužės 2015 - 14:19
Atleisk, Roze, as negaliu sakyti netiesos. Galiu tik nutyleti. Bet labai norejai zinoti. Mano pasiulymas - pasidziauk ta laikina laime ir Tu. Bus ka prisiminti. Visii sutinkam daug ir visokiu, jie vsi duoda ar tai pamokas, ar kazka duoda gero. Ir bus ju dar.

Pavasario Saule, as Tau dar nedesiu kortu. Ir ateik pas mane i pasta, prasau. Pastas pirmam puslapy.
Atsakyti
Pavasario_saule, o kodel nusprendei, kad jis nepasitiki? Kuom tas pasireiskia? Ar pats pasake? ax.gif
Atsakyti
aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis85: 29 gegužės 2015 - 16:59
QUOTE(Amariliai @ 2015 05 29, 14:40)
Atleisk, Roze, as negaliu sakyti netiesos. Galiu tik nutyleti. Bet labai norejai zinoti. Mano pasiulymas - pasidziauk ta laikina laime ir Tu. Bus ka prisiminti. Visii sutinkam daug ir visokiu, jie vsi duoda ar tai pamokas, ar kazka duoda gero. Ir bus ju dar.

Pavasario Saule, as Tau dar nedesiu kortu. Ir ateik pas mane i pasta, prasau. Pastas pirmam puslapy.

Amariliai,man reikėjo sužinot-geriau skaudi tiesa,nei saldus melas...Nebenoriu džiaugtis tokia ''laime'',jau daugiau nei porą metų ''džiaugiuosi'' šitoj iliuzijoj,nebenoriu daugiau ašarų verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MarijonaRožė: 29 gegužės 2015 - 17:07
Galima nors pora sakiniu kaip man su zydr. Seksis ar mes gyvensim drauge ar kada isiskirs
Atsakyti
Kelias dienas mastau vis, nu tokia mintis sove i galva, paskaicius knyga apie Vaiva Budraityte (lb idomi) , kad galbut mano mama nuziureta ar dar kas.. jai kuo toliau,tuo labiau nesiseka... ir pinigu visada stygius.. o gal cia su karma.susije? Prasau, padek ir atsakyk, kodel mano mamai toks sunkus gyvenimas?
Atsakyti
Labas vakaras, norėčiau paklausti kaip mano santykiai susiklostys su vaikinu G ?
Atsakyti