QUOTE(bytte @ 2015 06 08, 16:03)
Manau vasarai būtų pats tas.
QUOTE(bytte @ 2015 06 05, 14:09)
su linijom ... man tinkantis spalvinis išdėstymas (kažkaip yra lyg kontrastas, bet aktyvesnė spalva - iškart plona, ir jis prigesinamas su artima tarpine spalva)
tas pats galioja ir kitiems raštams, pvz languota (dėta languota kepurė irgi tokia buvo):
o va taip jau netinka (gali būt kad linijos nelabai išreikštos)
tas pats galioja ir kitiems raštams, pvz languota (dėta languota kepurė irgi tokia buvo):
o va taip jau netinka (gali būt kad linijos nelabai išreikštos)
Spėju, kad trečiame kontrasto mažai. Terlionė tokia gaunasi.
O gal lemia ir tai, kad nors ir neryškūs, susidaro tokie sunkūs kvadratai. Irgi neimčiau.
Pirmą antrą matuočiau, velniai žino, ar gerai būtų. Antrame deriny manau net ir spalvas ištempčiau kontrastas "išveš" (puošt aišku nepuoštų, bet ir neužmuštų). Su raštais kol kas neatsirinkau, reiktų padirbėt.
Žinau, kad man tinka geometrija, spalviniai blokai, žinau, kad netinka vienspalviai ar vien gretimų spalvų deriniai - būtinas kontrastas. Bet ar tai priklauso prie spalvinio tipo, ar prie linijų - bala žino. Manau kad prie spalvinio tipo irgi priklauso - nes kuo daugiau viskas išskydę, tuo murziniau, o murzina - blogai.
QUOTE(Noa @ 2015 06 06, 11:58)
Aš tai tik pasakysiu, kad čia neteisingas pats pagrindas Nes negalima vertinti žmogaus spalvos pagal tai, ką jis PATS MANO, kad jam tinka
Mano praktika rodo ką kita. Damos iš visų spalvų drabužių rinkosi plius-minus sau tinkamas spalvas (tarkim mažai kontrastinės ponios negriebė aktyvių, kontrastinių spalvų, ir nežiūrinėjo absoliučiai ne savo spalvinio tipo spalvų). Per testavimąsi (čia jau visai kita istorija) buvo įdomu stebėt - ponia save laiko visai kitu spalviniu tipu, nei kad ji yra, o iš krepšio peržiūrai traukia savo spalvinio tipo daiktus. Viena save jau buvo teisingai priskyrusi, tai savaime aišku, kad krepšy buvo teisingos spalvos.
Mano išvada būtų - aišku klaidas visi daro, bet manau vis vien dauguma (jei ne visai aklos arba nėra itin jautrios mados ar aplinkos įtakai) daugiau ar mažiau pasirenka sau tinkamas spalvas.
QUOTE(bytte @ 2015 06 08, 00:19)
Š o ne švarumas pas cool summer... man viena iš pilkiausių palečių, daugiau pilkiau nėr kur.
Baltos - daug. O kad būtų daug pilkos - nesakyčiau....
Man irgi cool summer iš vasarų kaip ir švariausia. Jei ne baltumas, daugumą spalvų prigriebčiau sau.
QUOTE(bytte @ 2015 06 08, 09:50)
Taip kad jai marsala nepadaro iš žmogaus ligonio - tai žiemas užmirštam!
į dešimtuką
QUOTE(Noa @ 2015 06 08, 11:07)
Skaičiau kažkur, kad ją gali kiekvienas prisiderint, nes žmogaus kūno spalva - gleivinės ar kažko, ką pamatytum tik pilvą prapjovus, na bet vis viena
Melavo. Dėl gleivinės ar pilvo aišku nežinau, o apie tinkamumą tai melavo. Nebent patraukus nuo veido kažkur arčiau užpakalinės dalies...Bet kam iš viso tokie murzini plėmai?
Priderint tai daug ką galima... Bet labai jau vienkartinis daiktas bus, neįsipaišantis į bendrą garderobą.
Ir dar klausimas - marsala yra raudonos spalvos išvestinė. Jei kosmetika bus tarkim mano, tai ta marsala ant manęs (kad ir palei užpakalį) bus klaikus murzinas plėmas. Jei aš prie tos marsalos ir lūpdažį priderinsiu - helouvine galiu pretenduot į pagrindinį prizą
Kad įmanoma įpiešt į garderobą kokią kitą spalvą - sutinku, bet netinkamą raudoną... Man kažkaip galai nesusieina.
QUOTE(Noa @ 2015 06 08, 11:07)
Ir nors visi rėkia, kad čia baisiai spalva numbervan - bet kad nesimato jos vartojant taip jau plačiai.
Na moteriškos kaip ne kaip akis turi. Ir kaip suprantu, Lietuvoje vienas iš populiaresnių spalvinių tipų yra pavasaris, kurį šitokia makaliūzė pavers šiukšlyno gyventoja - kas jau čia taip norės?