QUOTE(Noa @ 2015 06 08, 11:07)
Aš tai pastebėjau, kad ta "marsala" - tai kaip fuksija. Ne vienas konkretus atspalvis, o tiesiog tokia rudai mūtnai raudona. Skaičiau kažkur, kad ją gali kiekvienas prisiderint, nes žmogaus kūno spalva - gleivinės ar kažko, ką pamatytum tik pilvą prapjovus, na bet vis viena
Ir nors visi rėkia, kad čia baisiai spalva numbervan - bet kad nesimato jos vartojant taip jau plačiai. Net ne tai, kad gatvėse ar vitrinose nematyt, bet nei kokios celebritės ant jos puolasi, nei kokie mados blogeriai. Kodėl ji metų spalva vadinasi, tai nežinau. Regis, liaudis jos nepriėmė
Nežinau, man ta marsala konkreti spalva... kodėl nugrybavus į kitą spalva lieka marsala? kaip deda tas celebrites... kur ale marsala. o ta marsala kažkaip labiau neša į buvusią madoj jau oxblood red spalvą.
Pantone's 2015 Color of the Year is Marsala:
nu ir palyginimui:
taip kad sukt galim kaip nori, o marsala yra visgi šilta raudona (t.y. oranžinė nežymiai) +pilka. Aišku pilka gali būt tamsesnė, šviesesnė, jos gali būt daugiau ar mažiau - ale reikalo tai nekeičia - vis viena gaunasi šilta softinė spalva. Kadangi tarp celebričių tokių maža, tai ir nepuola jos prie tos marsalos... gal ir puola, ale pamato save su ta topine spalva ir praeina noras ją dėvėt matyt.
Aš esu kažkada senei skaičius kad va tokia spalva (nesivadino ji tada marsala
) labai tinka naujagimiams sienas, patalynes ir t.t. turėt - ibo labai artima pilvo vidaus spalva, mol jie ten 9 mėn. tokioje marsaloje augo, tai labai ramina ana. Bet rengtis? nebent pagal taisyklę - mano vidus gražus.
Papildyta:
QUOTE(Dilukai @ 2015 06 08, 12:01)
dėl pirmo na dar nežinau, galbūt tai buvo rudeninės spalvos. Bet esmė ta, kad ryžas kelnes puikiai galiu derinti su mėlynu megztuku, bet tik ne su geltonais marškiniais.
man tai įdomiai -WS, bet paletė tai tokia ne ryža