Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 19 tema

Aš labai bijojau tų SD papuošalų, nelabai man jie prie dūšios, nu bet visai tiko. Tai kai geriau pasidairiau ir sau jamamu radau, tik dar neturiu prie ko juos dėt, tai neplanuoju tokių dar pirkinių. 

aha Noa teisi, tipažas lieka tipažu, o įtaka - nu trupučiuka, na gal to trupučiuko pas vieną daugiau, pas kitą mažiau. Net galim sakyt kad toks apsisprendimo būdas galėtų būti, kai klaustukas tarp skirtingų tipažų. Va jai tarkim neaišku SN ar ten SD, matuoji gryno naturalo ir grynos dramos rūbus ir žiūri kuris baisiau. Jai naturalas baisiau - vadinas drama, jai atvirkščiai, tada naturalas. Nes kaip ten bežiūrėsi, naturalas vis vien lieka naturalu, o drama, kad ir susoftinta vis vien lieka tik drama. 

kaip man stringa SM  :huh2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 19 gruodžio 2016 - 19:19
Reiks ir man pasibandyt. Kibbe jau "padėjo" įsigyti 2 pirkinius, kurie turėtų tarnauti ne vieną sezoną, tai yra, lietpaltis ir žieminis paltas. Su tokiomis apykaklėmis, kokių reikia, tiksliau visai be apykaklių, o su gobtuvais. Jokių kampų smile.gif Ir dar tinkamo spalvinio tipo karsta.gif Dar svarstau apie rankinę (kas dienai), permetamą įstrižai ir balno formos (och, tai vis tik traukia mane į laukinius vakarus), bet minimaliai dekoruotą, gal net lygios odos ir tamsiai mėlynos spalvos. Kadangi dirbu namuose, tai yra kasdieniniai laisvalaikio variantai, skirti po vietinį rajoną lakstyti, ir kita versija - "į miestą".

Kokiam Kibbe tipui tiktų tokios basutės?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramyra: 19 gruodžio 2016 - 21:17

Gal yra info liet.klb.pasiskaitymui kas tas kibbe?😀

Atsakyti

Reiks ir man pasibandyt. Kibbe jau "padėjo" įsigyti 2 pirkinius, kurie turėtų tarnauti ne vieną sezoną, tai yra, lietpaltis ir žieminis paltas. Su tokiomis apykaklėmis, kokių reikia, tiksliau visai be apykaklių, o su gobtuvais. Jokių kampų smile.gifIr dar tinkamo spalvinio tipo karsta.gifDar svarstau apie rankinę (kas dienai), permetamą įstrižai ir balno formos (och, tai vis tik traukia mane į laukinius vakarus), bet minimaliai dekoruotą, gal net lygios odos ir tamsiai mėlynos spalvos. Kadangi dirbu namuose, tai yra kasdieniniai laisvalaikio variantai, skirti po vietinį rajoną lakstyti, ir kita versija - "į miestą".

Kokiam Kibbe tipui tiktų tokios basutės?

Gobtuvai tinka visiems tipams... šiaip nėra labai konkretu ką galima, ko ne, o turint skonį ir fantaziją galima ir netinkamus dalykus sau prisitaikyti. 

Visi kasdieniniai rūbai traukia į naturalus, basutės ryškiai taip pat naturalo. Parduotuvėse didžiausias pasirinkimas taip pat naturalams. Nežinau ar dėl to, kad manekenės dažniausiai naturalai, ar mada šiandien naturalų, ar lengviausiai pasiuvami naturalų rūbai (paprasčiausios iškarpos, iki tokio lygio - susiuvai dvi skaras, palikai skyles rankoms ir galvai, gumą įvėrei per talija ir turi nuostabaus grožio naturalui palaidinę). Taigi proplemų kyla kitiems tipažams pagrinde renkantis kasdienę aprangą.
Bet šiaip čia spalvinė tema, ir gal labiau reikėtų apie kibbę iš spalvinės pusės labiau kalbėti, nu ten tos rekomendacijos kaip spalvas derint, aišku nėr jos didelės. O formas kitoj temoj - http://www.supermama...8#entry69583609

Atsakyti

aš tai nesu užtikus lietuviškai. 

Atsakyti
sveikutes 4u.gif seniai cia buvau. norejau paklausti. planuoju visus plaukus nusidazyti savo naturalia plauku spalva ash blonde. ar vis dar busiu clear/brigh spring? ar jau i vasaras persoksiu?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Neeea, man atrodo. Aš tai dažau ir jokia vasara netampu...
Atsakyti

nusidaziau plaukus garnier 8.1. Plaukai pasidare dar baltesni nei buvo pries tai. Spalva balta su pilku atspalviu. Geltonumo apskritai nera. Persokau i ziemas.Galbut net i cool winter. Tolio rezultato nesitikejau.Maniau plaukai bus tamsios blondines.

Atsakyti

nusidaziau plaukus garnier 8.1. Plaukai pasidare dar baltesni nei buvo pries tai. Spalva balta su pilku atspalviu. Geltonumo apskritai nera. Persokau i ziemas.Galbut net i cool winter. Tolio rezultato nesitikejau.Maniau plaukai bus tamsios blondines.

Keičiant plaukų spalvą, spalvinis tipas nekinta. Va kad pagražėt galima su tinkamu atspalviu arba pabjaurėt su netinkamu - faktas. Kurią čia dieną namie apsivilkau baltus marškinėlius. Negana kad balti, tai dar apykaklaitė palei kaklą... Tragedija, pati nuo savęs slėptis panorau  :D Daugiau nebesivilksiu. Kam čia save gąsdint :D

Nors ta pati švari balta kaip nedidelė detalė - super.

Atsakyti

dazai pasiplove ir issiryskino spalva. sulaukiu komplimentu kaip man tinka buti pelenu blondine. oda igavo sveika atspalvi,akys issiryskino. net nezinojau kad tokie dazai ir spalva man tiks. atsitiktinai juos pabandziau. net tamsus antakiai labiau dera prie pelenu blondines spalvos.

Atsakyti

https://s2.15min.lt/...9ab1370ec22.jpg

Ir kaip Jums vaizdas? :)

Atsakyti

nusidaziau bordo(vysnine) spalva. ji tinka:) vis dar clear spring turbut.gailiuosi kad anksciau to nepadariau

Atsakyti