Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 19 tema

http://www.truth-is-...om-light-spring
Čia iš Osinkos, pati skaičiau tik su vertimu, bet pagal mane - net labai geras testeris tarp vasaros ir pavasario.
Gal kas užsiims išversti kokybiškai? smile.gif
Atsakyti
O tai kas čia nė verst nereikia, viskas aišku - išdėliotos spalvos, kurios tinka arba tam, arba anam, nes daugelis yra bendros ar per daug panašios.

Šiaip manau, kad labai gerai ten parašyta, bent jau iš pavasario pusės tai teisybė - tikrai tos dulkėtos mėlynos nėr geriausias variantas. Turiu tokį golfą, tai taip... Būna geriau. Aišku, špaklius viską pataiso, juolab, pas mane paakiai nėra probleminė zona, bet jei būtų, tai nežinau kaip būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 15 balandžio 2016 - 13:13
Nu mane išmuša iš vėžių, aš tikrai nesusipykus su spalvom (darbas kasdieninis su jom susijęs stipriai), klausimą turiu profėm tokį, ar gali vasara būt su aiškiai gelsva oda (palyginau dar ir su draugės, tai labai labai aiškiai gelsva esu, ypač rankos). Nu bet prie tų gelsvų rankų jokie šiltų atspalvių nagų lakai netinka NIEKAIP, visi pasiekė šiūkšlių dėžę, nes negražiai rankos atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Žydinti @ 2016 04 15, 20:03)
Nu mane išmuša iš vėžių, aš tikrai nesusipykus su spalvom (darbas kasdieninis su jom susijęs stipriai), klausimą turiu profėm tokį, ar gali vasara būt su aiškiai gelsva oda (palyginau dar ir su draugės, tai labai labai aiškiai gelsva esu, ypač rankos). Nu bet prie tų gelsvų rankų jokie šiltų atspalvių nagų lakai netinka NIEKAIP, visi pasiekė šiūkšlių dėžę, nes negražiai rankos atrodo.

Mano oda pažiūrėjus irgi gelsva. Ypač rankos (plaštakos), ir ypač vasarą, kai šiek tiek įdegu smile.gif Bet - pridėjau savo ranką prie pavasario rankos, ir akivaizdžiai matosi, kas yra kas. Pavasario gelsva kažkokia kitokia. Maniškė su rausvu atspalviu, pavasariška - be.
Atsakyti
Yra ten kažkokia gudrybė su ta geltona. Nes aplamai bet kokio žmogaus odos spalvoj yra geltonos.
Žo, yra odos šilta spalva ir yra olive. Ji skaitosi jau šalta, bet yra geltona ir tarkim vizažistai jai naudoja visokius koralinius lūpdažius, ir sako, kad gerai.
Kaip atskirt persikinę odą nuo tos olive - nežinau.
Atsakyti
Yra ten kažkokia gudrybė su ta geltona. Nes aplamai bet kokio žmogaus odos spalvoj yra geltonos.
Žo, yra odos šilta spalva ir yra olive. Ji skaitosi jau šalta, bet yra geltona ir tarkim vizažistai jai naudoja visokius koralinius lūpdažius, ir sako, kad gerai.
Atsakyti
QUOTE(Žydinti @ 2016 04 15, 20:03)

Tai taip - gali. Tas geltonis toks savotiškas vasarų... čia nelabai eitų apipasakot, geriau žiūrėt kaip spalviškai dera oda su kitom spalvom.
Man pačiai vat toks dalykas išmušė jog esu ne vasara - neradau vasarinių žalių spalvų sau tinkamų. Su visom vasariškom žaliom labai ne kaip atrodžiau. Bet su normaliai šiltomis spalvomis aš visai nedraugauju, tai išties nesu nusprendus šiltas aš tipažas ar šaltas. Tarkim kur visos šiltos spalvos su bent lašeliu ochros - man iškelia odoje nesveiką geltonumą, na atrodau kaip su nesveikom kepenim. O tikrai šaltos - priešingai, labai raustu, ir atrodau kaip gerai pakaušus.
Montone mačiau geltoną, ji man pavasarinė pilnai blush2.gif
Atsakyti
http://stylish-lady....ot-pantone.html
Ir ką daryt ateinantį rudenį žiemoms? Slėptis lapuose? Spalvos tai gražios, bet sau galėčiau imti tik žalią ir galbūt paskutinę žydrą (ir tą su išlygomis).
Bytte, kurias spalvas imtum? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2016 04 16, 22:26)

Spėju, kad olive tai bus su pilku apnašu. Būna tokia oda - atrodo žmogus ilgai dirbo laukuose, kur buvo smarkiai dulkėta ir tų dulkių nuo savęs nuplauti nespėjo.
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2016 04 22, 11:58)
http://stylish-lady....ot-pantone.html
Ir ką daryt ateinantį rudenį žiemoms? Slėptis lapuose? Spalvos tai gražios, bet sau galėčiau imti tik žalią ir galbūt paskutinę žydrą (ir tą su išlygomis).

Bet tu pagalvok, kad realiai tokių spalvų paltų vis viena mūsų sąlygom niekas nešioja, nebent tą pilką. Nes pavargsi po valyklas laigyt, arba iškart imk abonementą cheminei valyklai... Na tai grobsi savo mėgiamos žalios šaliką ir būsi gražuolė. O jei dar auskarus tokius, tada visi apsiverks nuo to grožio!

O ko tau ta pink ružava netinka? Ar tiesiog negraži? Per mano monitorių ji šaltoka.
Papildyta:
Man tai daug spalvų ten nieko, tik klausimas, kaip tas, kas ateis iki lentynų, atitiks tą aprašą. Žėkit, kaip visi kada čia bliovė - oi marsala marsala, o kas ta marsala? Bbz kas, lentynose to beveik nebuvo, jei kas norėjo, turėjo labai vargt ir ieškot... Ir rast galėjo tų marsalų interpretacijų visokiausių, šviesesnių, tamsesnių, visos raudonai rudos buvo pavadintos marsalom ir taip pritrauktos prie mados...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 22 balandžio 2016 - 20:17
QUOTE(bytte @ 2016 04 22, 11:41)
Montone mačiau geltoną, ji man pavasarinė pilnai blush2.gif

nu ačiū už geltonos įvertinimą biggrin.gif bus drasiau galvot kad aš GAL pavasaris doh.gif gaila kad negali krūvos drabužių pasiimt iš pardės ir pasimatuot dienos šviesoj, nes ten po tom matavimosi kabinų lempom, viskas biškį iškreiptai atrodo...
Atsakyti
Aš pagal savo monitorių nei vienos neimčiau... pilkos irgi, ji man per bluki, bent jau į šviesiają pusę sau tinkančios pilkos nelabai užtaikau.
O kokia ta pink? feličitava? feličitava tai iš soft autumn paletės, pamenu kažkada žiūrėjau ten analizę tos paletės, ir nusprendžiau kad viena iš dailesnių spalvų SA. Aš esu turėjus tokią palaidinę - tai jo majo kokia lavonas gaudavausi, įskaitant kad tai buvo vaikystėj... man ji labai graži buvo, bet foto bože bože koks ligonis atrodau... tai net nekeista kad kai pasipuošus taip va pas močiutę nuėjus, gaudavau moralą, kad nevalgau ir kokia nusibaigus esu dėl to (žinia gi visos ligos nuo nevalgymo smile.gif )

Prisiruošiau pasimatuot Artdeco Perfect Mat nr. 173...
user posted image
kompe buvau nusižiūrėjus, įdomu buvo kaip ant manęs atrodys. Nu tai vaizdas... sakyčiau raudonos lūpos blink.gif . Taip sakyčiau tobulai man tinkančios raudonos, tokios kiek gaivios, ne pilnai raudonos, kažkas panašaus -
user posted image
Jai ta kur FB rodžiausi man kažkokia vis vien iškrentanti iš bendro vaizdo, ir reikalavo prisišpaklint papildomai, tai šita sakyčiau labai gerai. Įdomiai kad akys su tom raudonom lūpom labai mėlynos atrodo. Tiesa nepirkau, nes nelabai mėgstu lūpas išryškint vis dar, nors kaip minėjau su tuo lūpdažių akys kaip ir labai išryškėja. Sakiau kai jau pilnai outfitą susikursiu, gal ir tų lūpų užsimanysiu. O po kol kas jaučiuosi nei kairėj, nei dešinėj, tai nesinori nuo makiažo pradėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 25 balandžio 2016 - 10:49
Labai graži ta lūpdažio spalva. O visai matinis?
Atsakyti