O kas tu pagal Kibbe?
Man irgi atrodo, kad labai daug duoda įsitikinimas. Kai žmogus žino tiksliai savo tipažą, tai atrodo, na kaip galėjo būti kitaip! Čia gi buvo, kad žmogus pats nusistato, na ir visi pritaria, nes ką ten per nuotraukas matysi - o ir nuotraukas gi dedi, kur pats gražiau atrodai... O paskui konsultantė nustatė visai kitaip
Man pačiai taip buvo
Aš LSp - na tai lygiai toks pats antribinis tarp šilto ir šalto, tik softai dulkėti, o laitai skaidrūs. Kai man tai nustatė, buvau šoke. Aš nekontrastinga??? Aš su savo sese palyginti labai negi kontrastinga! Mama sakė! Mano antakiai tamsūs! (o kad akys, oda ir plaukai šviesūs, tai dzin, o antakiai tyrime nedalyvauja - juos kokius nori, tokius nusipaišai). O kad aš tik su savo sese lyginant ir kontrastinga, tai nieko
O greta kitų mes abidvi kaip šampinjonai
Greta kokios turkės atsistojus, mano nei juodųjų antakių, nei išvis akių nesimato
Žo, gyvenime nebūčiau atspėjus, kad čia apie mane. Na bet išeina, kad taip
Bet nusistačiau tai studentė būdama. O dabar mano sūnus pirmakursis... Žo, metų prėjo. Ir paskaičiau aš, kad aplamai žmonės į senatvę blunka, dėl to žmonės į senatvę šaltėja ir mažiau kontrastingi darosi - dėl to babytėms taip nuostabiai tinka pastelinės. Na, galvoju, žiūrom ką turom. Akurat! Aš pašaltėjau! Nes man murzinos rožės spalva labai tinka ir slyvinis lūpdažis atrodo stačiai puikiai!
Atėjau į šitą grupę, įdėjau savo foto, visos pažiūrėjo, nu taip, sako, LS, ir ne kitaip. O kad foto dėjau tokią, kokia man graži, ji buvo kiek nušaltėjus, o apranga tokia, kad tinka ir LSp, ir SSu - tai nieko
Ir dar maskuojanti - žydras golfas. Iš kurio nesimato, kad kaklas geltonas! Matosi tik veidas! Ant kurio kraujagyslės, taigi jis atrodo šaltesnis!
O paskui matuoju matuoju, dėlioju dėlioju spalvas ir matau - nugis veidas sau, kaklas sau
Veidas gal ir pašaltėjęs, betgi kaklas ir rankos tai ne
O kai visas krempudras reikia derint prie veido... Ir tada akys atsidarė, kad nieko tasmano sezonas nepasikeitė, kad ir kaip aš būčiau to norėjus
Pasižiūrėjau aš tada tą savo lūpdažį - gi visai netinkamas! O ta padvėsus rožė - baisiau nebūna!
Gėda pasaulinė, ir kaip man čia taip, taigi aš prie meno, aš sienų dažus renkuosi iš 5 palečių, nes man vienoj atspalvių neužtenka! O kai save reikia matyt, tai taip išeina
Save gerai mato tik tie, kurie pas profą nusistato. Tada žiūri užtikrintai ir labai gerai viską mato
Tada tik kyla klausimas - jei taip gerai viską žinai, ko pati nenusistatei?
Papildyta:Žo, tas subjektyvumas visada yra. Na kaip tu pasakysi, kaip žmogus geriau atrodo? Geriau - tai gražiau. Su Erszebeth buvo - man gražiau spalvos, kurios jai sutekia "įdegimo", o jai labiau patinka, kur ją kilniai išbalina. Ir kas pasakys, kaip objektyviai gražiau? Da fig... Nėr tokio dalyko, kaip objektyvus grožis. Grožis visada subjektyvus!
Kibbe, kiek pastebėjau, suteikia daugiau naudos. Su Kibbe žmogus pagražėja net tada, kai nesilaiko visai tų savo spalvų. Pvz. aš pagal Kibbe DC - o DC reikia kontrastų, griežtumo, o griežtų rožinės spalvos rūbų nėr labai daug
Tai aš visumoj geriau atrodau su DC kontrastu, nors ir ne visai mano spalvos, negu su, pavyzdžiui, romantiko gėlytėmis ir kvarbatkomis, kurios idealiai mano spalvos.
Žo, mano suvokimu, spalvos - tai skarelei ir lūpdažiui, na dar kokiam chalatėliui, jei nori, kad antra pusė matytų tave gaivios veido spalvos ir jei kam nors tai išvis svarbu
Arba kai reikia rinktis spalvą vieną iš trijų, na ten švarką juodą ar pilką ar žalią. O šiaip kasdieniam gyvenime Kibbe daug naudingesnis, nors ir sususkta ten pas jį viskas neduoktudie
Na ir kas, kad niekam netinka juoda - pasidažai, ir labai gerai tinka, jei tik Kibbe tą juodą leidžia
Kaip būt be juodos kokiai dramai arba teatriniam romantikui, net jei jis laitas ar softas? Būk tu kaip nori žavios veido spalvos, bet iš esmės tavęs net grybautojai miške neras
Čia buvo mano nuomonė. Parašyta todėl, kad turiu labai daug darbo, kurio nenoriu dirbti
Papildyta:Tfū, nebegaliu taisyt - krempudras derint prie kaklo, ne prie veido
Хрен, положенный на мнение окружающих, обеспечивает спокойную и счастливую жизнь.