Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 19 tema

QUOTE(Noa @ 2016 03 31, 11:14)
Tai gal SA vis tik?

Soft muted pink graziai. Sviesi pilka su baltu baisu, prarytas veidas, isplauna.
Pilka su roziniu-gerai.
Pasipudravus murzina sviesiai plytine spalva-gerai.
Tamsiai melyna/navy gerai.

O gal kai kas labiau ir isitikinimas? Sirdziai mielos SSu spalvos, ryzavotu lb nemegstu. Bet jau turiu pasigrazinti, kad neisplautu is veido tos visos pilkos sp. Ar idegti kazkiek.
Is sono visad geriau matyti, o aplinkiniai neizvelgia kas labiau tinka, vertina pacias rubu spalvas-patinka nepatinka. Pvz. Fuksija tipo graziau, nors prie kokios kremavos visai kitaip veidas atrodo. O muted sp.vyrai tai isvis nesupranta biggrin.gif taip niekas ir nepataria.
Pradejau dometis kibbe, atradau save atrodo, tai visai miskas-ne tik spalvas, bet ir rastus, formas derink. Idomu vienok smile.gif
Atsakyti
O kas tu pagal Kibbe? smile.gif

Man irgi atrodo, kad labai daug duoda įsitikinimas. Kai žmogus žino tiksliai savo tipažą, tai atrodo, na kaip galėjo būti kitaip! Čia gi buvo, kad žmogus pats nusistato, na ir visi pritaria, nes ką ten per nuotraukas matysi - o ir nuotraukas gi dedi, kur pats gražiau atrodai... O paskui konsultantė nustatė visai kitaip biggrin.gif

Man pačiai taip buvo biggrin.gif Aš LSp - na tai lygiai toks pats antribinis tarp šilto ir šalto, tik softai dulkėti, o laitai skaidrūs. Kai man tai nustatė, buvau šoke. Aš nekontrastinga??? Aš su savo sese palyginti labai negi kontrastinga! Mama sakė! Mano antakiai tamsūs! (o kad akys, oda ir plaukai šviesūs, tai dzin, o antakiai tyrime nedalyvauja - juos kokius nori, tokius nusipaišai). O kad aš tik su savo sese lyginant ir kontrastinga, tai nieko biggrin.gif O greta kitų mes abidvi kaip šampinjonai biggrin.gif Greta kokios turkės atsistojus, mano nei juodųjų antakių, nei išvis akių nesimato biggrin.gif Žo, gyvenime nebūčiau atspėjus, kad čia apie mane. Na bet išeina, kad taip biggrin.gif

Bet nusistačiau tai studentė būdama. O dabar mano sūnus pirmakursis... Žo, metų prėjo. Ir paskaičiau aš, kad aplamai žmonės į senatvę blunka, dėl to žmonės į senatvę šaltėja ir mažiau kontrastingi darosi - dėl to babytėms taip nuostabiai tinka pastelinės. Na, galvoju, žiūrom ką turom. Akurat! Aš pašaltėjau! Nes man murzinos rožės spalva labai tinka ir slyvinis lūpdažis atrodo stačiai puikiai!

Atėjau į šitą grupę, įdėjau savo foto, visos pažiūrėjo, nu taip, sako, LS, ir ne kitaip. O kad foto dėjau tokią, kokia man graži, ji buvo kiek nušaltėjus, o apranga tokia, kad tinka ir LSp, ir SSu - tai nieko biggrin.gif Ir dar maskuojanti - žydras golfas. Iš kurio nesimato, kad kaklas geltonas! Matosi tik veidas! Ant kurio kraujagyslės, taigi jis atrodo šaltesnis!

O paskui matuoju matuoju, dėlioju dėlioju spalvas ir matau - nugis veidas sau, kaklas sau biggrin.gif Veidas gal ir pašaltėjęs, betgi kaklas ir rankos tai ne biggrin.gif O kai visas krempudras reikia derint prie veido... Ir tada akys atsidarė, kad nieko tasmano sezonas nepasikeitė, kad ir kaip aš būčiau to norėjus biggrin.gif

Pasižiūrėjau aš tada tą savo lūpdažį - gi visai netinkamas! O ta padvėsus rožė - baisiau nebūna! lotuliukas.gif Gėda pasaulinė, ir kaip man čia taip, taigi aš prie meno, aš sienų dažus renkuosi iš 5 palečių, nes man vienoj atspalvių neužtenka! O kai save reikia matyt, tai taip išeina biggrin.gif

Save gerai mato tik tie, kurie pas profą nusistato. Tada žiūri užtikrintai ir labai gerai viską mato biggrin.gif Tada tik kyla klausimas - jei taip gerai viską žinai, ko pati nenusistatei? biggrin.gif
Papildyta:
Žo, tas subjektyvumas visada yra. Na kaip tu pasakysi, kaip žmogus geriau atrodo? Geriau - tai gražiau. Su Erszebeth buvo - man gražiau spalvos, kurios jai sutekia "įdegimo", o jai labiau patinka, kur ją kilniai išbalina. Ir kas pasakys, kaip objektyviai gražiau? Da fig... Nėr tokio dalyko, kaip objektyvus grožis. Grožis visada subjektyvus!

Kibbe, kiek pastebėjau, suteikia daugiau naudos. Su Kibbe žmogus pagražėja net tada, kai nesilaiko visai tų savo spalvų. Pvz. aš pagal Kibbe DC - o DC reikia kontrastų, griežtumo, o griežtų rožinės spalvos rūbų nėr labai daug biggrin.gif Tai aš visumoj geriau atrodau su DC kontrastu, nors ir ne visai mano spalvos, negu su, pavyzdžiui, romantiko gėlytėmis ir kvarbatkomis, kurios idealiai mano spalvos.

Žo, mano suvokimu, spalvos - tai skarelei ir lūpdažiui, na dar kokiam chalatėliui, jei nori, kad antra pusė matytų tave gaivios veido spalvos ir jei kam nors tai išvis svarbu biggrin.gif Arba kai reikia rinktis spalvą vieną iš trijų, na ten švarką juodą ar pilką ar žalią. O šiaip kasdieniam gyvenime Kibbe daug naudingesnis, nors ir sususkta ten pas jį viskas neduoktudie biggrin.gif Na ir kas, kad niekam netinka juoda - pasidažai, ir labai gerai tinka, jei tik Kibbe tą juodą leidžia biggrin.gif Kaip būt be juodos kokiai dramai arba teatriniam romantikui, net jei jis laitas ar softas? Būk tu kaip nori žavios veido spalvos, bet iš esmės tavęs net grybautojai miške neras biggrin.gif

Čia buvo mano nuomonė. Parašyta todėl, kad turiu labai daug darbo, kurio nenoriu dirbti biggrin.gif
Papildyta:
Tfū, nebegaliu taisyt - krempudras derint prie kaklo, ne prie veido biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 01 balandžio 2016 - 11:40
Pagal Kibbe priskyriau save soft natural. Ir tikrai - intuityviai rinkdavausi siūlomo tipo apykakles, atradau pasiūlymų dėl raštų, matosi dabar kodėl nesusigrodavo su veidu vienas ar kitas printas. Man tai labai pritaikoma ir logiška atrodo thumbup.gif

Dėl veido-kaklo odos, tai aišku šaltas-šiltas tonas įdega skirtingai, bet kiek pažiūri, tai dažnai kur veidas raustantis, tai kūnas gelsvas. g.gif
Aš čia dėliojaus, dėliojaus, turbūt nieko labai blogo kurti garderobą ir iš pilkų, ir iš smėliavų ar navy tonų. Įvedant murziną rožinę, nes tai atsirinkau kaip tinka ir patinka. Turiu kelis rūbus, šalikėlį, kuriuose labai gerai sudera ir pilki, ir rusvi, ir muted rausvi tonai. Ir turbūt universaliai svyruosiu tarp vasaros ir rudens biggrin.gif bet kokiu atveju tos nei šiokios nei tokios spalvos atrodo geriau nei kokia juoda, tinka ir prie pavargusio, ir prie nedažyto ar įdegusio veido. Ir teisingai, ne tiek svarbu šilta šalta, kiek pats spalvos negrynumas, murzinumas drinks_cheers.gif

Ieškojau lūpų blizgių, sunku išsirinkti tokius ne grynus, uoginius doh.gif Viena, kuri patiko ir gerai pritiko gyvenime, tai artdeco, nežinau dabar tiksliai spalvos, neatrandu guglej g.gif kažkas apie dusty rose:
user posted image

Sutinku ir dėl subjektyvumo, ir kad su Kibbe akivaizdesnis rezultatas drinks_cheers.gif nes spalviškai vistiek-dauguma moterų dažosi, šiltinasi-šaltinasi pagal savo supratimą, daugumoj atvejų ir lūpdažius pasirenka tinkamus, ypač dabar, kai vos ne kiekviena moka ir turi pvz. kaip pasidaryti prof. makiažą. Prie tobulo makiažo pagrindo, šukuosenos ir baltų dantų pridėk kokias nori tas spalvas, ir juoda, ir fuksija neatrodys prastai net nudusėliams softams biggrin.gif

Žodžiu, bokalai bokalauskai drinks_cheers.gif
Papildyta:
va tokių tonų minėtas mano artdeco
user posted image
gerai, kad radau, reiks paieškoti įsigyti šiuos lūpdažius. O tai vis neplanuotai nueinu ir žioplinėju po parduotuves be paruoštukių biggrin.gif
Atsakyti
Man čia neutralumo viršūnė biggrin.gif Jei bogu, tie lūpdažiai - ant pačios ribos, kaip pavasariui /vasarai koralas biggrin.gif Tai čia ir yra tas pats koralas, tik dulkėtas biggrin.gif Man atrodo, pilką išėmus, koralas ir liktų, tas pats tikrasis, kur nei į ružavumą, nei į oranžinę...

Na gal vos vos link vasaros... O gal foto tokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 01 balandžio 2016 - 22:22
teisingai noa, lupdaziai zingsnis link vasaros. manes tokie nesgadintu, iskart matosi kad is mano "darzo", bet kad pasiekti tobula atspalvi SA dar reiktu vos vos geltonos imesti.
Atsakyti
gal foto tokia, pažiūrėjau swatchus, tai išvis ne toks tonas atrodo g.gif na nužiūrėsiu savojo artdeco spalvą, gal ne tokį pavyzdį būsiu atradusi.

O gal konkrečių lūpdažių pavadinimų esat atradę SSu ar SA? Kažkada kažkurioj n-tojoj temoj buvo diskutuota g.gif
Atsakyti
man SA idealiai tinkantis essence long lasting lipstick nr 06 "barely there"

is neto nuotraukyte dedu (ne mano)
user posted image
Atsakyti
apžiūrėjau šnd tą essence long lasting lipstick nr 06 "barely there". Tikrai graži spalva, ir man neblogai atrodo. Toks beveik nude. O kaip pats lūpdažis, malonus? riebus? Gal reiks šitą vietoje savo kasdienio catrice nuspirkti g.gif
Atsakyti
man tinka sitas lupdazis. ir spalva ir visu kuo kitu gal jau kokius 5 tokius pabaigiau ir vis nusiperkau dar. turiu toki ir namie ir darbe ir rankinej. tinka visur ir visada.
neriebus jis , "ilgalaikiai "nebuna riebus. pabandyk parduotuvej testeri, prekiauja drogas, eurokosas. kaina nedidele iki 3 eur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytojryta: 05 balandžio 2016 - 09:39
QUOTE(Noa @ 2016 04 01, 12:41)
Man pačiai taip buvo biggrin.gif Aš LSp - na tai lygiai toks pats antribinis tarp šilto ir šalto,

Iš kurio nesimato, kad kaklas geltonas! Matosi tik veidas! Ant kurio kraujagyslės, taigi jis atrodo šaltesnis!

Atsiprasau kad cia isiterpsiu taip is oro, nu cia tocnai apie mane..
Visa gyvenima galvojau kad as vasara (mama paauglystej nupirko knyga apie tuos sezonus ir vasara buvo graziausia biggrin.gif ) ir veido oda salta nu... akys zydros, plaukai pilkoki lietuviski biggrin.gif tik cia sita tema pradejus skaityt apie ta kaklo spalva susimasciau, o ir ilgai nedave ramybes klausimas kodel man pudra, kuri i geltonuma -taip pagrazina doh.gif dabar va pagaliau atsitaikiai ir naudoju EM golden beige (skirta odai su auksiniu atspalviu) ir nebereik jokio maskuoklio kaip su visom neutraliom reikedavo. Dar ir plaukuose pradejau pastebet ta toki... vidini ryzuma biggrin.gif lietuviskai pilki, bet sauleje pablukus atspalviai visai jau nesalti tampa. Siaip esu visiskai be bruozu kol nepasidazius, jau tokia nuzulinta numuilinta kad praktiskai kaip isblurinta foto atrodau beveide.
Tai baigiu susivokt kad as turbut visai ne vasara? Light spring? Idealiausios mano spalvos tokia sviesi pasteline geltona (dabar madoj pavasarinej, montone dieviskai gerai tiko suknele), sviesi bet skaidri rozine.
Ta geltona tai ir Soft summer ir light spring paletese randu, yra ten gal koks mikro niuansas, bet realybej nu nepagausi tu tokiu vos iziurimu skirtumu. Sienos tai nejuda ir apsvietimas nesikeicia patalpoje, tai su jom gali daugiau niuansu sugaudyt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydinti: 13 balandžio 2016 - 21:26
Aš tai jaučiu irgi, kad galit būt light spring biggrin.gif Lietuvaičių kažkaip labai daug pavasarinių... O geltona dar tinka! Vasarai kad rast tinkančią geltoną - tai vargo vakarienė. O čia vat matot, nuėjo į parduotuvę ir tiko - netikiu, kad taip galėtų vasarai atsitikti smile.gif

Tarp LSp ir vasaros iš tikrųjų baisiai mažai skirtumų. Su light summer - vos šilčiau, ir viskas. Teoriškai vasara dulkėtesnė, o pavasaris skaidresni, bet laituose tas viskas taip susimala, taip prasiskiedžia, kad praktiškai fig atrinksi, ar ten švaru buvo prieš skiedimą, ar murzina, svarbiau šviesumas... Dar tas rizikingas spalvas - raudonas, smėlio - labiau reikia atsitaikyt, na tai vasaros link taupe ir dulkėtos rožės, pavasario link camel ir persikinės. Bet jei kalba apie visokias žalias mėlynas, arba tas koralo - arbūzo, kurios realiai antribinės, tai čia milimetrai lemia, imi belekatrą ir gerai yr biggrin.gif

Aš va lūpdažio norėjau vieno. Guerlain žieminės kolekcijos limitkės, matinis blizgesys (blin kaip debiliškai skamba biggrin.gif), baisiai man patiko, bet LT, aišku, nebuvo. Internetu pirkau ir labai rizikavau - atrodė, kad šaltas gali būti. O gavau - ir visai nieko... Na jis toks ir tiksliai nešiltas, bet nelabai ir šaltas, skaidrumas- dulkėtumas irgi per viduriuką. Ir visai man gerai, mergos iš FB gali paliudyt biggrin.gif Nors jaučiu, vasarai irgi būtų labai puikiai smile.gif

user posted image

Apie tą raudoną kalbu, suprantama biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 14 balandžio 2016 - 16:13
Pas mane artdeco panasus labai atspalvis blizgesio smile.gif

siaip kas mane balamutina, kad jokiu ten chaki ant manes neuzdesi (baisiau nei baisiai atrodau), o jas raso prie geriausiu neutraliu pavasariams? Siaip iki siol daugiau neutralios ne camel o taupe buvo pas mane, bet ne del tikimo, o del to kad spalva grazesne biggrin.gif man istikro tuose spalvotuose rubuose bedos ner, nu kai aiski spalva tai aiskiai ir matai tinka/netinka. O su neutraliais norisi aiskiai zinot i kuria puse eit, sviesi pilka ltg irgi tinka pavasariam ?
Atsakyti