Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 19 tema

Baisi čia bėda. Užtai gal būsi stiliova biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 01 21, 20:18)
Baisi čia bėda. Užtai gal būsi stiliova biggrin.gif

bėda kad spinta tuščia, ir kyla įtarimas, kad vėl nieko negausiu pirkt ir nebūsiu stiliova, būsiu tiesiog negraži, kaip ir lig šiol sad.gif . Va jai mano mordografijai tinkami variantai būtų madoj, tai tada būčiau ir stilinga ir madinga, ir dar keliems metams į priekį garderobo užsipirkčiau. Aš žiauriai pavargau nerast sau kažko tinkamo ar bent patinkamo angel_sadangel.gif , viliuosi kad bent su šikynės gabaritu sumažėjimų daugiau šio to rasiu pasiūloj, ir tikiuosi kad ta šikynė visgi sumažės ne tik planuose.
Atsakyti

user posted image

sveiki:) norejau paklausti sita spalvyte red-violet priklauso clear/bright spring?smile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif kuriam tipažui labiau priskiriami animal print raštai, soft summer ar soft autumn? Nesuprantu iki galo į kurį tipą labiau linkstu, pvz. tinka toks raštas, laabai išryškina rudas akis ir šviesius plaukus
user posted image
user posted image

Šiaip tinka ir tamsi mėlyna, ir ruda spalva g.gif
Atsakyti
Šiaip tai spalviškai ir vienam, ir kitam gali tikti, priklausomai nuo atspalvio, čia gi spalviniai tipai. Toks raštas iš toliau susibalamūtina ir lieka toks neryškios spalvos, tai taip ir yra - arba ruduo, arba vasara, priklauso nuo šiltumo/šaltumo. Jei tinkantis audinys spalviškai į šiltumą, tada ruduo, jei į šaltumą, tai vasara...

O apibūdinimas "tinka ir mėlyna, ir ruda" tai tinka aplamai belekam smile.gif Rask žmogų, kuriam netiktų visiškai jokia tamsiai mėlyna!
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 03 26, 22:08)
Šiaip tai spalviškai ir vienam, ir kitam gali tikti, priklausomai nuo atspalvio, čia gi spalviniai tipai. Toks raštas iš toliau susibalamūtina ir lieka toks neryškios spalvos, tai taip ir yra - arba ruduo, arba vasara, priklauso nuo šiltumo/šaltumo. Jei tinkantis audinys spalviškai į šiltumą, tada ruduo, jei į šaltumą, tai vasara...

O apibūdinimas "tinka ir mėlyna, ir ruda" tai tinka aplamai belekam smile.gif Rask žmogų, kuriam netiktų visiškai jokia tamsiai mėlyna!

rašo, jokia ruda SSu netinka g.gif Linkčiau į šaltą pusę, bet labai balamutina. Pilkuose atspalviuose lyg paskęstu, ruduose atgyja veidas, plaukai g.gif bet jei patonuoju šaltai plaukus, sulaukiu daug komplimentų, kad tinka, atrodo gražiai. Toks saugesnis, nors blausesnis variantas likti prie SSu.
Iki SA reikia smarkiau pritempinėti, krempudra+plaukų atspalvis. Išneša tik akys manyčiau.
Tarkim čia-tinka: blizgučiai, toks rudumas
user posted image

O vat grynai Ssu spalvos-tos, kur išplautos, labai jau mutinės-nublausina, ypač jei neįdegusi. Ir sidabras netinka, auksas-gerai g.gif Gal kažkoks SSu deep potipis g.gif
Jauna buvau labiau cool, dabar tokia neutral-deep mano nuomone. Anksčiau leopardo printas nupigindavo išvaizdą ir netikdavo, o dabar kaip tik atskleidžia.
Bet va visur taip, būtų žydros akys, būčiau tikra Ssu, o dabar ir mėtausi kas čia geriau ir gražiau atrodo. Dar aradau Kibbe tipologiją, visai sudėtinga patapo reorganizuotis spintą biggrin.gif
Papildyta:
šitie marškinukai idealiai tinka prie akių, plaukų
user posted image
Atsakyti
Kas rašo, kad ruda SS netinka?

Na šiaip jau, aišku, rudeniui rudų tinka daug daugiau, bet SS yra ne pati šalčiausia vasara. Jinai tikrai garantuotai yra dulkėta, tokia rūkuota - bet tas šaltumas jos yra vidutinis, į šaltesnę pusę, bet ne tiek, kad neitų susirast rudos. Pirmam psl yra paletės - tai yra ten pora rudų. Kiek realiai šansų parduotuvėj tokias rasti, tai nežinau, bet paletėj ne visos pasaulio spalvos. Dulkėta šaltoka ruda, į pilkumą ar violetinumą - ko čia netikt tai vasarai?

Net nežinau, kokios būtų testinės spalvos, kad atrinkt SS ir SA. Softas yra mįslingiausias iš visų tipažų, dar už laitą mįslingesnis! Ir aš visai nesistebiu, kad softą net ir rudeninį galima nudažyti per ryžai, ir jis sakys, o bože, koks aš ruduo, man netinka ryža! Nu netinka tokio ryžumo ryža, nes tu softas! Softų ir ryža, ir pilka turi būti baisiai subtilios, ir pas juos viskas yra baisiai subtilu, ir jeigu laitas yra tiesiog šviesus kaip vištašūdis, tai softas yra subtilus kaip vaiduoklis iš 19 a. pradžios. Bet jau gerai susiderinęs softas yra galingas reikalas, ir man atrodo, kad svarbiau laikyt tą softiškumą, nekontrastingumą, o ten vieną koją įkelt į kitą softą - nedidelė nuodėmė...

Iš esmės reiktų nusistatyti, ar jūsų oda ir akys yra šiltos, ar šaltos, nes plaukai - nu ką tie plaukai šiais chemijos pramonės laikais, kokie reikės, tokie ir bus biggrin.gif Tai odai reiktų žiūrėti kaklą, kadangi labai dažnai visokie veido raudoniai "sušaltina" vaizdą, o iš tikro tai ne oda šalta, o odos defektas tiesiog... O kad softas reikalas subtilus, tai reiktų, manau, imti akivaizdžiai šiltą ir šaltą spalvas ir žiūrėti, kuri prie veido atrodys baisiau biggrin.gif Pvz. tas pačias beige ir taupe:

user posted image

Arba beige ir taupe - jei ne kuri gražiau, tai kuri bjauriau biggrin.gif
user posted image

Arba šaltą rožinę ir persikinę, kad ir ant nagų. Būna tokių nagų lakų, kurie na tragiškai ant piršto atrodo. Aš suvokiu, kad gal jūs norit lakuoti baltai, bordine arba mėlyna, bet jei labai reiktų, kuri būtų nors vos vos pakenčiamiau - persikinė ar šalta rožinė? Lūpų dažai su blizgesiu - šaltu ar šiltu?

Pasigooglinus meta daug tokių visokių pasvarstymų, kuo SS skiriasi nuo SA:
http://expressingyou...how-do-you.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 27 kovo 2016 - 20:18
dėl rudos (ne)tikimo, kažkur angliškai apie tipažus beskaitydama radau. Nebeatrasiu nuorodos smile.gif
Ačiū už išsamų palyginimą, kaip tik turiu raudonio problemą, bet kaip taisyklė visuomet tepu krempudrą, tai visai be makiažo nėra reikalo lygintis, kadangi defektas maskuojamas ir šalinamas.
Reiks pasibandyti kuri spalva geriau smile.gif dėl plaukų tai taip, šviežiai dažyti gryna SSu, o kai jau pasiplauna, tai nugelsta smile.gif
Atsakyti
Tai pas visus nugelsta. Aš LSp, ir tai mane tie nugeltimai biesina biggrin.gif

O kokia ta krempudra? Žmonės krempudrą derina pagal kaklą irgi, nes kaklo juk krempudra nedažai. Tai jinai yra į šiltumą ar į šaltumą? Daugiau rose ar daugiau ivory?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 03 28, 14:45)
Tai pas visus nugelsta. Aš LSp, ir tai mane tie nugeltimai biesina biggrin.gif

O kokia ta krempudra? Žmonės krempudrą derina pagal kaklą irgi, nes kaklo juk krempudra nedažai. Tai jinai yra į šiltumą ar į šaltumą? Daugiau rose ar daugiau ivory?

drinks_cheers.gif o ką darysi, vis patonuoju ir gyvenu iki kito karto. Natūrali pl. spalva lietuviška, tai tokia pilka pelė, visai netinka.

light beige, į rausvų pusę nei nežiūriu schmoll.gif
Atsakyti
Tai gal SA vis tik?
Atsakyti
Tai gal SA vis tik?
Atsakyti