Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 19 tema

QUOTE(prek @ 2015 12 02, 16:51)
Kad anai į braitus nelabai... Tarp savų turiu BS - ten jokių abejonių, kad BS, ir ryškumas duok Dieve kiekvienam.

O čia... Galbūt amžius kažkiek blukina, bet tikrai juk ne šitiek?

Na, pažiūrim etalonines BS celebrites.

Amžius dar ne tas, kur išblukina - kuo jau čia ypatingai ryški? Tutitutita kontrastingesnė atrodo biggrin.gif

user posted image

Abiems gražiai šviesiai geltona tinka smile.gif

user posted image
Atsakyti
Nu je. Ir anė skirtumo jokio nėr biggrin.gif

Tik pas Graužinienę geltona tai šalta, turiu pasakyc.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 12 02, 23:46)
Tik pas Graužinienę geltona tai šalta, turiu pasakyc.

Šventa tiesa. Ir netgi labai šalta - aš tokios neatlaikyčiau net ir nukosmetinta. Nebent mane tinkuotų kilogramais - tada gal lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 12 03, 20:45)
Šventa tiesa. Ir netgi labai šalta - aš tokios neatlaikyčiau net ir nukosmetinta. Nebent mane tinkuotų kilogramais - tada gal  lotuliukas.gif

Tai gal, klausyk, tu nori tos Graužinienės? Nes ji ten irgi ne natūr produkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 12 03, 23:40)
Tai gal, klausyk, tu nori tos Graužinienės? Nes ji ten irgi ne natūr produkt biggrin.gif

Man tai kas, ale kad jamti nesigauna - Graužinienei tinka šviesios ir ne itin kontrastingos spalvos. Jei ji šalta, tai turbūt bus kažkur tarp vasaros ir žiemos. Geltona tai vasariška...
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 12 03, 23:43)
Man tai kas, ale kad jamti nesigauna - Graužinienei tinka šviesios ir ne itin kontrastingos spalvos. Jei ji šalta, tai turbūt bus kažkur tarp vasaros ir žiemos. Geltona tai vasariška...

Pradėjau skaityt ir kvapas sustojo! O paskui, kur jau apie šaltas spalvas perskaičiau, atsikvėpiau. Gerai, kad greit skaitau, būčiau padusus - man jos nereikia, ne jau, ačiū biggrin.gif
Atsakyti
man visai nieko tokia geltona... tik tos kvietkos jau ne-a, jau per žalios. Reiks man ją jamt biggrin.gif Nors veizolai tai jos labai ne vasariški, nebent kokiai su pavasario įtaka.
Papildyta:
ale light summer plaukai jai netinka: user posted image
Atsakyti
O va čia matosi kad per pilka ir Graužinienei ta geltona
My Webpage
Atsakyti
Nu jo, kažkaip anoj foto geriau. O čia - vaikdarželina. Kaip kad rudeniui ir vasarai daro grynos spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 12 04, 13:23)
Nu jo, kažkaip anoj foto geriau. O čia - vaikdarželina. Kaip kad rudeniui ir vasarai daro grynos spalvos.

Ar čia nebus monitoriaus apšvietimo poveikis? Atsidariau paveikslėlį žiūrėt - prireikė nueit nuo kompo. Grįždama užfiksavau, kad visa gerai atrodo, o kai atsisėdau tiesiai prieš monitorių - ne fontanai. Ir pati geltona gaunasi kitokia - visai nupilkinta, net nežinau kieno ji - gal SSU? Žiūrint į monitorių kiek iš šono - labai normaliai.
Atsakyti
Nes iš šono ji atrodo ploniau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 12 04, 13:29)
Ar čia nebus monitoriaus apšvietimo poveikis? Atsidariau paveikslėlį žiūrėt - prireikė nueit nuo kompo. Grįždama užfiksavau, kad visa gerai atrodo, o kai atsisėdau tiesiai prieš monitorių - ne fontanai. Ir pati geltona gaunasi kitokia - visai nupilkinta, net nežinau kieno ji - gal SSU? Žiūrint į monitorių kiek iš šono - labai normaliai.

Jai apie blondinę, tai yra daugiau foto, ir visur baisiai ta spalva. Šitoje foto dar į žmogų panaši, yra foto kur atrodo baisiai purvina, nenormalu kad vasarai taip pilka purvina. Aš taip atrodžiau su tokios spalvos plaukais - kažkaip šūdinai apibendrinant. Reik tai Graužinieniai kontrasto, na kur jau visai tamsi, jau per daug bala ji, ale vis vien spalviškai geriau, nei šviesūs.

O geltona manau tikresnė mano dėtoje foto, nes paprasta foto, o ana jau spaudai, tai manau gražinta. Vat neberandu dar kur ji su visai šilta geltona megzta palaidine... geriau jai su ta šilta geltona
Atsakyti