Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 19 tema

QUOTE(Noa @ 2015 05 27, 18:20)
Jėzustumarija, o tai gal ir kituose miestuose yra? Kaip jie vadinasi?

Nėra liezuvis.gif , jie Kl tik antrą parduotuvę neseniai atsidarė. Tomo džinsai vadinasi.

va kad suknia tokia vintažinė... ir batelių reik kažkokių nebelenkokių. Oi vargas ... kokia mamka, tokia ir dukra - amžiais kažko vat reik, ne to ko pirkt yra doh.gif
Atsakyti
as tai nepamenu, tiko man ar netiko uniforma, labai senai ta uniforma buvo. galiu speti, kad buvo per tamsi. bet galejo ir jaunyste isvezti , kas ten zino.
Atsakyti
kokiam sezonui priskiriam aktore Aiste Dirziute?
ruduo, SA arba DA? Labiau linkstu link SA.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
http://pic.oscdn.net/pic/9710941/l
Man šitokios žiemos violetinės - super.
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2015 05 30, 17:08)
ruduo, SA arba DA? Labiau linkstu link SA.

DA man jinai bliednoka tokia, trūksta spalvų. Odos šilumos/ šaltumo vis dar neskiriu. Labai gražiai atrodo dviejose paskutinėse foto, aišku, nušpaklinta, bet su saiku (man atrodo). Tik ta mint (?) bliuzė ar rudeniška? Ir tas medžiagos blizgesys, kiek osinkoj išskaičiau, tai žiemoms tinkamas.
Atsakyti
DA net nesvarstytinas... nei vieno bruožo dark... plaukai pusėtini, akys šviesokos... negali būt DA
user posted image

O šiaip ir vasarą galėtų būt sprendžiant iš foto... tik kad foto visos tokios apdirbtos, arba ji pati juodai apsirengus... bet ir tai ne prūdai kad kažką spręst.
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2015 05 30, 18:08)

Sakyčiau - pavasaris. Akivaizdžiai šilta (ne tai, kad stipriai šilta, tiesiog jokiu būdu ne šalta), rudens spalvos manyčiau bus jai per stiprios, per sunkios.
Atsakyti
man dirziute irigi atrodo silta. ir dar lyg truputi pamurzinta.

pavasariai kiek pastebejau "spalvingi" zmones. ta prasme aiskiai issikiria akiu spalva , plauku spalva, lupu spalva.
o rudeniams budinga, kad jie vieno tono , atrodo ir akys ir plaukai tos pat spalvos ir oda is tos pat serijos tik aisku sviesene. ir tik kai atidziau isiziuri, matau, kad tos akys turi spalva (tiksliau rudeniu akys dazniausiai is keliu spalvu primakaluotos)
vat dirziutei truksta to pavasarinio spalvingumo g.gif

Atsakyti
Man atrodo soft autumn smile.gif
Atsakyti
Nežinau kažkaip nesijaučiu, kad būčiau labai spalvota, nei oda geltona, nei akys ryškios (pilkai melsvos) nei plaukų spalva kokia ryški auksinė. Viskas taip vidutiniškai neaišku biggrin.gif O pavasaris gi smile.gif
Šiaip jo ant kitų pavasarių tai taip atrodo, kad kažkas būna ryškiau spalvota, tik ne ant manęs biggrin.gif
Atsakyti
Aš mačiau irgi vyriškį tokį tikrai pavasarinį, bet nelabai spalvotą - akys kažkokios žalsvai gelsvos. Bet jis kitaip atrodė, negu Diržiūtė. Man atrodo irgi, kad ji kažkoks softas, gal greičiausiai ruduo. Užjaučiam ją biggrin.gif
Papildyta:
Aš vakar užtat labai išsižiojus žiūrėjau į graikų dainininkę Areti Ketime. Tokio šviesumo akių nemačius gyvai ko gero dar! Kas ji galėtų būt? Clear Winter, *****? Juodi plaukai, ir su juoda normaliai atrodo... Bet tai kur kontrastas, kontrasto išvis nėr? Tik su plaukais? bet nepanašu, kad dažyta būtų labai? Ne, net neįsivaizduoju.

https://www.youtube....h?v=gG2sLpr5U38

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 01 birželio 2015 - 19:20
Diržiūtė su alyvine
Atsakyti