Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 19 tema

QUOTE(Noa @ 2015 12 01, 00:18)

Kur man imt, jei aš pati iki galo nežinau, kas esu? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 12 01, 21:07)
Kur man imt, jei aš pati iki galo nežinau, kas esu?  lotuliukas.gif

Tai va ten ir imk biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Neaiškus neapspręstas lyg ir pavasaris biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Mano požiūriu baisiausiai atrodo ruduo.
Ir man gaunasi, kad ji greičiau šalta, nei šilta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 12 01, 22:09)

Mano požiūriu baisiausiai atrodo ruduo.
Ir man gaunasi, kad ji greičiau šalta, nei šilta  blush2.gif

Man iš tavo įdėtų paveikslėlių, kiek įmanoma įžiūrėti, baisiausiai vasara. Ir buvo foto su tokiu subtiliai vasariškų šalikėliu švarko iškirptėje (nežinau, kas sugalvojo, kad taip galima) - tai labai ne kažką. LSp ir TW geriausia - tai lyg ir atmetimo principu liudytų, kad tipas visų pirma švarus. Ruduo man irgi bet kuriuo atveju ne. Bet imant pavasarį ir žiemą - ji man visgi šiltesnė.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 12 02, 00:08)
Man iš tavo įdėtų paveikslėlių, kiek įmanoma įžiūrėti, baisiausiai vasara. Ir buvo foto su tokiu subtiliai vasariškų šalikėliu švarko iškirptėje (nežinau, kas sugalvojo, kad taip galima) - tai labai ne kažką. LSp ir TW geriausia - tai lyg ir atmetimo principu liudytų, kad tipas visų pirma švarus. Ruduo man irgi bet kuriuo atveju ne. Bet imant pavasarį ir žiemą - ji man visgi šiltesnė.

Mėginu kitaip
https://img-fotki.ya...2d8a59_orig.png
Murzina - blogai. Švaru irgi nėra gerai. Gautųsi kažkoks gana ribinis tipas... BFAS manau mestų pavasarį.
Aišku būrimas pagal foto, ir dar vienintelę, tai kaip iš kavos tirščių lotuliukas.gif

Atsakyti
iš čia pateiktų tai tikrai TW geriausiai, bet juoda jai tikrai per sunki spalva, ir kontrasto nelabai pas jąją (kažkada kažkur jaunos foto mačiau, tai tokia vidutinė šatenė, ne link brunečių)... manau tikrai gaunas kažkoks pavasaris.
Atsakyti
Manau, čia tas lietuviškasis BS variantas - nepakankamai šiltas kaip WS, nepakankamai šviesus kaip LS, ir kiek blankokas kaip BS, bet daugiau nėra kur kišt, nes kitkas dar prasčiau tinka nei tai.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 12 02, 13:11)
Manau, čia tas lietuviškasis BS variantas - nepakankamai šiltas kaip WS, nepakankamai šviesus kaip LS, ir kiek blankokas kaip BS, bet daugiau nėra kur kišt, nes kitkas dar prasčiau tinka nei tai.

Žo, tu ją imi sau? biggrin.gif
Ai nu, man regis, vis daugiau garbės, negu Vėsaitė. Kad ten žodžius supainiojo ar charakterį parodė, tai vis mažiau bėdos, negu savo ministeriją painiot arba litus su eurais biggrin.gif
Atsakyti
Tipo tu sau Vėsaitę jami smile.gif ?
Ana gi prie deepų kažkurių, nelabai eina suprast, ibo visur kai vaškinė užsipudravus, bet gal labiau prie rudenių. Tau reiktų šitą ... Degutienę jamt tikriausiai
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 12 02, 15:54)
Ana gi prie deepų kažkurių, nelabai eina suprast, ibo visur kai vaškinė užsipudravus, bet gal labiau prie rudenių. Tau reiktų šitą ... Degutienę jamt tikriausiai

Turiu įtarimą, kada ana į didžiąją G taikosi g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 12 02, 13:11)

Kad anai į braitus nelabai... Tarp savų turiu BS - ten jokių abejonių, kad BS, ir ryškumas duok Dieve kiekvienam.
Dviejų ir tipus žinau pagal BFAS, asmeninių palečių nėra, bet pagal tipus būtų maždaug tokios

user posted image

user posted image

O čia... Galbūt amžius kažkiek blukina, bet tikrai juk ne šitiek?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 12 02, 16:54)

Neimu, O Degutienę paimsiu, ačiū, kad davėt biggrin.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2015 12 02, 17:46)
Turiu įtarimą, kada ana į didžiąją G taikosi  g.gif  blush2.gif

biggrin.gif Gerai, ir ją paimsiu, ir pas mane jau dabar užteks politikų, daugiau nesiūlyti. O tai dar įgrūsit kokį Šustauską, kas ten žino, kas pas jį su jo visa barzda darosi biggrin.gif
Atsakyti