QUOTE(rytojryta @ 2015 11 26, 13:39)
Na bet paemus visas sitas tris nuotraukas, vertinant
visuma geriausiai is situ triju variantu atrodo statkeciaus (nors ir juoda spalva netinka klaikiai).
Nu man tai ne
Iš jos padarė vyriškos lyties vampyrą, kuriam 250 metų ir jis dar nemetė vampyrauti
Ten tik foto vykus, tokia daugiau mažiau pafotožopinta...
Petruškos geriausiai, tas bent matė, ką rengia
Čia gal bus paskutinė foto. Bet irgi yra geresnių to jos įvaizdžio pavyzdžių...
QUOTE(prek @ 2015 11 27, 21:56)
*Bet padaryt iš moters variantą "nuvarytus arklius nušauna" - ir tai dizainerio (!!!!!) darbo rezultatas?
**Beje, kaip žiūrite į žirniukus darbinėje aprangoje? Mano požiūriu tai tiesiai nukreipia į kažkokią klounadą, t.y. dalykiniams drabužiams absoliučiai nedera, bet čia gali būt mano asmeniniai tarakonai
*Man atrodo, kad čia ir skirtumas tarp dizainerio ir stilisto. Dizaineris nori išreikšti save, mauna ant manekenių savo išraišką kažkokią - tai ir ant kliento irgi... O Stilistas pirmiau žiūri į žmogų, o jau paskui ieško, ką prie to žmogaus priderint, kad būtų mažiau baisus.
**Šiaip, jei tas aprangos kodas labai griežtas, koks bankas ar panaši įstaiga, tai nežinau, ar tie žirniukai labai jau ten. Na gal jei laisvesnis, jei jie mažiukai, jei neryškūs, ir galima kaip tai įsabačint. Vis tiek gi, kitaip yra, jei labai mažyčiai ir jei didesni, jei taisyklingi ir jeigu ne...
Bet aplamai kažkaip ne visai dera, irgi manau.