Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 19 tema

QUOTE(prek @ 2015 11 24, 18:44)

Na bet paemus visas sitas tris nuotraukas, vertinant visuma geriausiai is situ triju variantu atrodo statkeciaus (nors ir juoda spalva netinka klaikiai). nes kur rengesi G pati drabuziai prasti, modeliai bobiski, sudaro tokios uzsicukravusios, apsileidusios senos tarkos ispudi... spalva prie veido tinka, bet to niekaip neuztenka atrodyti patraukliai/estetiskai/tvarkingai. O vat jeigu viskas gerai isskyrus spalva, tai jau geresnis variantas.
Atsakyti
http://webinar8.ru/w/5930
Dar vienas mėginimas internetu burti apie spalvinį tipą.

QUOTE(rytojryta @ 2015 11 26, 13:39)
Na bet paemus visas sitas tris nuotraukas, vertinant visuma geriausiai is situ triju variantu atrodo statkeciaus (nors ir juoda spalva netinka klaikiai). nes kur rengesi G pati drabuziai prasti, modeliai bobiski, sudaro tokios uzsicukravusios, apsileidusios senos tarkos ispudi... spalva prie veido tinka, bet to niekaip neuztenka atrodyti patraukliai/estetiskai/tvarkingai. O vat jeigu viskas gerai isskyrus spalva, tai jau geresnis variantas.

Kur rengėsi pati (jei pati) - matosi kad kažkokį spalvų suvokimą moteris turi. Aišku audiniai nekokie, ir tokiai figūrai manau sudėtinga kažką pritaikyt. Kad normaliai "sėstų", reiktų siūtis pagal užsakymą, tačiau ir ten reikiamo rezultato niekas negarantuoja. Bet padaryt iš moters variantą "nuvarytus arklius nušauna" - ir tai dizainerio (!!!!!) darbo rezultatas?

Beje, kaip žiūrite į žirniukus darbinėje aprangoje? Mano požiūriu tai tiesiai nukreipia į kažkokią klounadą, t.y. dalykiniams drabužiams absoliučiai nedera, bet čia gali būt mano asmeniniai tarakonai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2015 11 26, 13:39)
Na bet paemus visas sitas tris nuotraukas, vertinant visuma geriausiai is situ triju variantu atrodo statkeciaus (nors ir juoda spalva netinka klaikiai).

Nu man tai ne smile.gif Iš jos padarė vyriškos lyties vampyrą, kuriam 250 metų ir jis dar nemetė vampyrauti biggrin.gif Ten tik foto vykus, tokia daugiau mažiau pafotožopinta...

Petruškos geriausiai, tas bent matė, ką rengia smile.gif Čia gal bus paskutinė foto. Bet irgi yra geresnių to jos įvaizdžio pavyzdžių...

QUOTE(prek @ 2015 11 27, 21:56)
*Bet padaryt iš moters variantą "nuvarytus arklius nušauna"  - ir tai dizainerio (!!!!!) darbo rezultatas?

**Beje, kaip žiūrite į žirniukus darbinėje aprangoje? Mano požiūriu tai tiesiai nukreipia į kažkokią klounadą, t.y. dalykiniams drabužiams absoliučiai nedera, bet čia gali būt mano asmeniniai tarakonai smile.gif

*Man atrodo, kad čia ir skirtumas tarp dizainerio ir stilisto. Dizaineris nori išreikšti save, mauna ant manekenių savo išraišką kažkokią - tai ir ant kliento irgi... O Stilistas pirmiau žiūri į žmogų, o jau paskui ieško, ką prie to žmogaus priderint, kad būtų mažiau baisus.

**Šiaip, jei tas aprangos kodas labai griežtas, koks bankas ar panaši įstaiga, tai nežinau, ar tie žirniukai labai jau ten. Na gal jei laisvesnis, jei jie mažiukai, jei neryškūs, ir galima kaip tai įsabačint. Vis tiek gi, kitaip yra, jei labai mažyčiai ir jei didesni, jei taisyklingi ir jeigu ne...
Bet aplamai kažkaip ne visai dera, irgi manau.
Atsakyti
pas Statkeviciu G su taskuota skarele buvo , tai cia dar niekai, ja Statkevicius dar ir tinklinem pedkelnem aprenge. tik nezinau, kam skirta ta apranga skirta buvo, ar seimo salej sedet, ar i koki rengini... kad panasi i vampyra /vyra sutinku. bet man tie bobiski poliesteriniai beformiai kostiumeliai jau tokia baisybe ir nuobodybe ir beskonybe....

kuris variantas Petruskeviciaus, toks?
user posted image
Atsakyti
Petruška jai daug variantų parengęs buvo, šukuoseną, garderobą, man regis, suformavęs. Prie jo jinai iš tų juodų plaukų į kažkokią natūralią plaukų spalvą išėjo... Ten kažkokia proga buvo, ar tai prezidento rinkimai, kad jinai kažkaip vikriai į žmogų atsivertė...

user posted image

Vat nerandu, kur ji su kažkokiom bordo, mėlynom spalvom buvo, tokia irgi visai nieko.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 11 29, 16:38)
Vat nerandu, kur ji su kažkokiom bordo, mėlynom spalvom buvo, tokia irgi visai nieko.

user posted image
Va kad dar švarką mažiau tamsiu pakeist... Kėdė visai neprastai pagal intensyvumą žiūrisi lotuliukas.gif
Atsakyti
Gražuolė ta mūsų biggrin.gif Apibendrinau biggrin.gif
Atsakyti
O koks spalvinis tipas Graužinienė? Pavasaris lyg ir kažkoks?

Su šviesia geltona visai jai tinka.

Neleidžia tiesiai įkelti foto.

Mėlyna.

Dar mėlyna.

biggrin.gif
Atsakyti
Jėzmarija, ot bobos biggrin.gif Nežinau, koks ji tipas, man gal sakyčiau koks ruduo, bet jei kas išdrįs pasakyt, kad LSp, tai pavysiu ir šikną išspardysiu biggrin.gif
Atsakyti
Kaip ruduo ji man prastai atrodo, nors dažnai rudeniškai apsirengia. O ko nenori priimt į LSp? smile.gif Nors man, tiesą sakant, ji labiau link BSp atrodytų. Ryškesnės, švarsenės šiltos spalvos puošia.

Oi kaip negerai

user posted image

Rudens universali, gal kiek šaltoka tamsiai žalia - jai ne ypač, nors čia daugumai tipų tinkama spalva.

user posted image

Murzė

user posted image

Su balta kitas reikalas:

user posted image

Šita pilka daugumai spring tinkama:

user posted image

Juodos nepatempia, o baltą - gana normaliai ir be šilto atspalvio:

user posted image

Dėl juodos BSp lyg ir atpuola (o gal ir BSp ji ne pati geriausia? bet BSp juoda visgi nėra taip aiškiai blogai, kaip poniai). Tai ko tu, Noa, jos nenori priimt? Viena iš valstybės vadovių, taip sakant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 30 lapkričio 2015 - 23:48
Man ji nepatinka savo grožiu biggrin.gif Spalvos - tai grožis. Imk pati biggrin.gif

Nors realiai ten, kur kala blicas, bet kas atrodytų baisiai. O ten, kur su perlais, tai dar ir pagrimuota, aišku, kad gražesnė. Nors ten kur rudeniška, irgi grimuota, kita vertus...

Imk pati, aš prie baltos pažaliuoju biggrin.gif
Atsakyti
Man Loreta ir prie pavasarių kažkokių. Beja kur Statkevičius ją aprengė, tai jis ją rengė iš jos pačios garderobo. Bent taip pats sakė, parinko jos pačios dyžiama švarkelį, tik dėl skarelės taškuotos nežinau.

Atsakyti