QUOTE(bytte @ 2015 11 24, 11:17)
O aš kažkaip linkstu prie nuomonės, kad geriau babytė nepasidažius. Ne foto ir ne zviazdų, o gyvenime, pavyzdžiui viešam transporte. Labai sunku toms babytėms pasidažyt... mano mama kai jau ėmė virsti į babytę, po truputuka ėmė tai vienos kosmetinės priemonės, tai kitos atsisakyt, nes tiesiog nebeišeidavo jos tvarkingai padengt. Tarkim su krempudrom visiškas pravalas darosi net man, visada kažkaip pabrėžia odos sausumą, net neina užtepti gražiai, kabo kaip špaklius ant prastai paruošto paviršiaus. O vyresniam amžiuje tai pudra nepadengia pilnai ko reikia, reik dar tuos maskuoklius tept (tarkim mačiau moterį storai užsitepus pudra, bet pigmentinės dėmės vis vien lindo, ir kažkaip... kai pamačiau ją neprisitepusią ta pudra... nu geriau atrodė bent estetiškai... tai pamaniau, jai neina užtept, geriau netept, o užtept reik kaip suprantu papildomais maskuokliais), paskui visokius "pagyvinimus" dar uždėt reik kad neatrodyt kaip plastiko lidinys, gaunasi sluoksnis oho... ir pravalas - kaip susirinkt teisingas priemones, kad gražiai padengt? jai net profesionaliai nuėjus pas visažistą gaunasi kaip koše pritepta? jau man ta pavytus odelė natūraliai geriau atrodo. Tas pats su šešėliais - jie nebesilaiko ant suglebusių vokų, juos net negalima tepti, reikia švelniai įtapšnot, kelinta taip moka? ir varo apitrupėjusios. Belieka babytėms tik lūpas pasidažyt
Nei sutikt, nei nesutikt
Aš tai sutinku, kad geriau nesidažyk, negu bjauriai. Ir sutinku, kad babytei sunkiau pasidažyt, negu jaunai. Ir netinka visos tos pačios priemonės, kaip jaunai panelei, pvz. ryškūs pravedimai senai 80metei babytei gal jau ir nebūtinai Bet kadangi babyte netampi staigiai, ir per gyvenimą dažeisi, tai gal kažkiek mokėsi ir paskui. Juolab kad kosmetika irgi eina į priekį, prieš 20 metų jokių bb kremų niekas nežinojo, o krempudra buvo 3 atspalvių ir visi oranžiniai
Taigi, žmogus į senatvę blunka, net akių spalva blausėja. Ir dėl to ima tikti vis šviesesnės, mažiau kontrastingos spalvos - gal ir savo paletės ribose, bet vis tiek. Kadangi kuo spalva juodesnė, tuo daugiau reikia špakliaus, o jei babytei špaklius nelabai, tai ir juoda nelabai. Juoda be špakliaus net žiemoms nelabai! Ale vat yra šūstrų babyčių, kurios vis viena ima kažką ir išlaužia, ir nors tu ką Su špaklium
Kita vertus, babytė babytei nelygu. Paimk Šifer ir paimk tokio pat amžiaus babcę iš turgelio....
QUOTE(bytte @ 2015 11 24, 11:33)
Kad neapsimoka kokios Klaudijos vertint, kai ji tik juoda, ir juoda, reik žiūrėt kaip ana ne su juoda atrodo... ar tikrai ją ta juoda puošia, ir kiek ji jos nepagadina, nes gerai tai Klaudijai, kai ji ir su juodu laikoma graži... o jai žmogus ir su savo spalvom atrodo nelabai? tai jau jį sutvarkius kaip Klaudiją, klausimas ar nesigaus žvirblių baidyklė. Turėtas pavyzdys - Graužinienė papuošta Statkevičiaus (ir padažė ne tik lūpas jai prie juodos).
Oi ne, aš visai nenoriu pasakyt, kad Klaudija tik juodai tesirengia, ji visaip rengiasi. Aš tik noriu pasakyti, kad ji, būdama ne niolikinė, įsabačina tą juodą į savo outfitą taip, kad įmanoma žiūrėt ir nėra baisu. Ta prasme, kad tai įmanoma. O gal su kitom spalvom ji atrodo dar geriau, visai nesiginčiju. Bet su juodu neatrodo baisiai - nei Klaudija, nei Kidman, nei tos kitos įdėtos babytės.
Papildyta:
QUOTE(prek @ 2015 11 24, 12:50)
Žinomumas tikrai nėra tinkamo smegenų veikimo požymis. Taip pat neapsaugo ir nuo regėjimo defektų.
Tik tu neužmiršk esmės, apie ką mes diskutuojam. Mes nediskutuojam apie tai, su kuria spalva žmogus geriau atrodo. Čia nėr ką diskutuott, temos pirmam lape yra paletės. Mes diskutuojam apie tai, ar kitiems spalviniams tipams su makijažo ir skarų pagalba aplamai įmanoma tą juodą įderint į garderobą taip, kad nebūtų - oi baisu baisu, ar ne. Tema, primenu, kilo iš to, kad realybėj tiksliai iš paletės nelabai nusipirksi, tenka imti tai, kas yra, ir vyniotis iš padėties.
Pridėjau paveikslėlių, kurie, mano suvokimu, įrodo, kad įmanoma, nes visos parodytos gal ir galėtų atrodyti geriau, bet baisiai neatrodo vis viena!
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2015 11 24, 11:33)
o jai žmogus ir su savo spalvom atrodo nelabai? tai jau jį sutvarkius kaip Klaudiją, klausimas ar nesigaus žvirblių baidyklė. Turėtas pavyzdys - Graužinienė papuošta Statkevičiaus (ir padažė ne tik lūpas jai prie juodos).
Tai ar būtina kiekvieną tvarkyt kaip Klaudiją? Gi ne apie tai kalbam. Ot bobos, niekaip vienos linijos neišlaiko Juoda paryškina, pabrėžia, jei labai didelis kontrastas - tai peršviečia, taip. Užtai su ja reikia atsargiai, taip. jei tų trūkumų veide yra tiek, kad jau mažesnė žala figūrai, jos neliekninant, negu žala veidui, apsivilkus juodai, tada neverta taip rengts. Nu vat ta pati Graužinienė - jos figūra vis viena nepatenkinama, ir ar ten 5 kg į ten, ar į ten, niekas ir nepastebės... Priešingai, negu Šifer atveju (tarp kitko, tarp jų tik 8 metų skirtumas, ne 30). Užtat jei graužinienė mėgins optiškai lieknėti, tai jai niekuo nepadės, nuo Šifer kaip buvo vizualiai per 100 mylių, taip ir liks. O vat veidelis nukentės. O pas Graužinienę veidelis toks, kad jo nukentėjimo labai nereikia, jei jis dar nukenčia, tada šakės. O pas Šifer veidelis - kad jei kiek ir nukenčia, tai jį pašpakliavus, paryškinus, jis atsitaiso
Žo, pas Šifer veidas neprobleminis, dėl to galima dar žiūrėt ir į figūrą. O graužinienės figūrai niekas nebepadės, tai reikia gelbėt veidą, kiek įmanoma. Ką Petruška ir padarė, priešingai negu Statkevičius, akcentavęs figūrą, nu ką ten ją blin priakcentuosi... Nu tada ir laikausi nuomonės, kad Petruška, ką apie jį bekalbėtų, bet turi talentą, nes manekenes gražiai rengti bele durnas gali