QUOTE(Noa @ 2015 11 23, 12:16)
Gal galėtum pateikt pavyzdžių, nes aš nesuprantu. Ką reiškia - murzinai juoda? Juoda yra juoda, ji negali būti murzina. Jei murzina - tai tamsiai ruda arba pilka ar dar kokia...
Čia visur juoda
Bet daiktai tai skirtingų atspalvių?
(su ta blizgia pilka nelabai gavosi, audinys ten juodas su tokiu pilku pūkeliu - murzinas
)
Jei aš, tarkim, velkuosi charchoal paltą (juoda murzina???) ir lašišinį šalikėlį (o kodėl netinka?) Tada pasidažau. Primink, kodėl aš negaliu po apačia vilktis charchoal suknelės? A, pati prisimenu, todėl, kad aš nekenčiu suknelių ir jų nenešioju. Na, tada megztinio ir džinsų?
Arba, tarkim, po apačia aš apsivilkus sau tikrai tinkančią spalvą, na pomidoro raudoną. Tai kuo man tas pasidažymas maišys? Pasididinau kontrastą, bet aš gi nepersidažiau į žiemą, nenusitepiau viso veido baltai. Tiesiog mano spalvomis padidėjo kontrastas. Tai galiu sau ramiai taip rengtis.
(atsiprašau, su dydžiu nesigavo, bet perdaryt tingiu, didinimas tragiškai iškraipo spalvas). Kas kuriose foto krinta į akis? (jei iš viso matosi )
Dėl pomidoro raudonos - arba kosmetika "nelips" prie palto, arba prie tos pomidoro raudonos. O jei iš viso soft - tai su sava spalva būsi nukosmetikuota kaip karnavalui
Ir gal dar labai kontrastingam tipui netiks visiškas nekontrastas, pvz. coolwinter - kokios murzinos smėliavos, nes jinai pasiryškint tai gali, o kaip pasiblankint, į miltus įkrist? Bet taigi pyst, apsivilko ką nors juodo, ir atsirado tas kontrastas, o jei dar mėlyną skarą - ir nieks nemato, kad būtų kas blogai...
Šiaip tai jei bus juoda, tai ir mėlynos neprireiks - ir taip gerai bus
Bet tos visos juodos - pilkos, paltų pavidalu, man regis, yra lengvai įsabačinamos bet kam, šalikų ir špakliaus pagalba. Kitaip nesirengtų juodai visas Paryžius, kur yra visokių spalvų bobų.
Pamėginam realiais pavyzdžiais?
http://www.moteris.l...-157484:5409879
Ko tai nelabai randu softų, apsirengusių juodai
Ir dar - atkreipk dėmesį - daugumoje atvejų damos, kurios apsirengusios juodai, ganėtinai jaunos. Siūlau Tau paieškot internete gerai atrodančių vyresnio amžiaus moterų, apsirengusių juodai ir nenutinkuotų taip, kad gabalais byrėtų? Nes man kol kas nepavyko
Tai kur tas juodai apsirengęs elegantiškas Paryžius?
(žiemos spalvinio tipo moterų neužskaitau - joms aišku juoda tiks. Mane domina paminėtos "visų spalvų bobos"
)