Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 19 tema

aš labai norėjau pilko palto, jau keli metai unsure.gif . Net matavausi vieną, bet šaltas ir tiesaus silueto (vadinasi arba per šikną nesusegu arba papų vietoje laisva, na ir + 10kg optinių). Tai negi pirksiu dėl to kad spalva labai gražiai prie akių... anei kas mano tas akis mato per ačkarikus, anei ką. Aš net nesidažius puikiai už akinių slepiuosi, va Noa pamokino antakius tvarkyt, tai išvis liuks, antakiai + akiniai - geriausias dienos makiažas biggrin.gif . Tiesa vengiu spalvų kurie išryškina veido pigmentaciją ar raudonį, bet juoda manęs taip neveikia.
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 11 18, 00:37)
Mesti iš karto nebūtina smile.gif Tiesiog jie kabės ir niekur neprilips, automatiškai pamažu vieną po kito išbruksi, nes tuščiai užima vietą smile.gif Išimtis - jei visiškai nebus kuo pakeisti (nes su pasirinkimu mūsų parduotuvėse... juodai/asfaltiškai/rudai/murzina...Ech...)

Man juodi daiktai limpa biggrin.gif O štai žydro švarko taip ir neužsidėjau, nors ir iš paletės biggrin.gif

Man irgi šalikas + lūpdažis labai gerai pataiso daugumą spalvų. Gal ir yra tokių, kurių nepataisytų, bet neutralias - liuosiai biggrin.gif Kaip tik dėl to visokie modeliuotojai, gudrūs stilistai visiškai aklai tais sezonais nesiremia. Žėk, koks Lagerfeldas šaltu snukiu visokias pavasarines manekenes rengia juodai ir vargo nemato. Pvz Cara Delevingne nustatyta kaip soft summer, o eina sau su juodai baltais, ir nors tu ką...

Taigi kažkoks iš jų sakė - juoda tinka visiems, tiktai reikalauja gero susitvarkymo ir tvarkingo pasidažymo. Taigi jei žmogus nori atrodyti gaiviai su treningu, jam būtinos tos spalvos. Bet jei jis vis viena susitvarkęs ir kažkiek pasidažęs, tai gal jo spalvos kiek ir geriau, bet iš proto dėl to kraustytis neverta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 18 lapkričio 2015 - 18:35
Kas blogai su juoda - ji sendina didžiąją dalį žmonių ar su makiažu, ar be. Manekenes matyt taip pat, nes ko jama anas net keturiolikines? Nors... juoda kaip ir mažiausią atspindį turėtų mesti ant pasmakrio ar ko kito... tai gal dėl to ir sendina biggrin.gif ? kokia kreminė pyst atspindį ant patysusios veido konturo dalies - ir nebėr ryškus tas kontūras, ir nebėr toks patysęs... bet jai kokis pagurklis tada jau blogai, reik tamsaus reflekso smile.gif , kokios mėlynos arba violetinės, na pagal spalvinį tipą.

...ir dar man čia kažkaip įdomiai klausimas iškilo... tiek juoda, tiek pilka nėr gi šaltos spalvos, tai kodėl jas šaltiems tipams siūlo? o šiltiems visokias rudas? čia aš vis dar apie savo šiltumą/šaltumą mąstau smile.gif ...norėčiau pasimatuot tas testines BfAS skareles

Aš žydrą kokį vasarinį švarkelį ar striukytę visai smagiai sunešiočiau... bet kai oras atšąla, norisi vadinamų šiltų spalvų, kurios labiau į save saulės spindulius sugeria, kad jai išlindus, nors kelioms minutėms, iš jos pasiimt kuo daugiau. Ypač pavasrį faina išlindus saulutei, kai oras šaltas, o nugarą glosto maloni šiluma.
Atsakyti
Tai tada tau reikia ne spalvos, o pūkų biggrin.gif Jei kalbi apie jausmą nugaroj biggrin.gif Geriausiai spindulius sugeria juoda. Na, kodėl kitaip visos saulės baterijos juodos? O mažiausiai - balta, ji visus atspindi, o juoda visus sugeria. Bet tai nereiškia, kad juoda šilta, o balta šalta biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2015 11 19, 10:18)
Kas blogai su juoda - ji sendina didžiąją dalį žmonių ar su makiažu, ar be. Manekenes matyt taip pat, nes ko jama anas net keturiolikines?  Nors... juoda kaip ir mažiausią atspindį turėtų mesti ant pasmakrio ar ko kito... tai gal dėl to ir sendina biggrin.gif ? kokia kreminė pyst atspindį ant patysusios veido konturo dalies - ir nebėr ryškus tas kontūras, ir nebėr toks patysęs... bet jai kokis pagurklis tada jau blogai, reik tamsaus reflekso smile.gif , kokios mėlynos arba violetinės, na pagal spalvinį tipą.

Nu nežinau, ar sendina. Jau Erszebeth aiškino - balta, tarkim, išryškina viską, kas ant veido nešvaru. O juoda tiesiog nepakankamai kontrastingą žmogų permuša, dingsta veido subtilumai. Tai jei tie subtilumai gražūs, tada gal ir gaila. O jei kaip Chromčenka, tada kaip tik gerai - su akiniais ir juodu stilingu rūbu jai tas veidas išvis nereikalingas, nes jis nėra gražus be špakliaus, fotožopo ir visko. O greta juodo stilingo silueto rūbo, juodų ryškių stilingų akinių, gero plaukų kirpimo tas neryškus veidas tampa toks, na, nelabai įžvelgiamas, bet numanomai gražesnis. Kitaip kodėl ana ryškiai nesidažo? Todėl! Lygiai tuo pat principu bobai, kurios storas pilvas, bet gražios kojos, tinka oversized megztinis - žiūrovas mato pirmam plane tai, kad gražu, o ko nesimato, pats dakuria, kad ir ten tobula smile.gif
Tai čia tas pats, tik per veidą biggrin.gif

O jei juoda meta šešėlį ant pagurklio - tai kame čia, nesuvokiu, blogis? Jei tas pagurklis didelis - tai teoriškai turėtų būti taip tik gerai. Juk kontūruojant tai tą pagurklį slėptų būtent tamsindami. O ne rausvindami, šviesindami ar blizgindami. Tokiu atveju turėtų netikti net mėlyna, nes mėlynas atspindys ant veido, jofana, negerai biggrin.gif Nors mėlynos daugeliui žmonių labai geros spalvos, prie veido irgi.

Kažkas čia su ta atspindžių teorija ne taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 19 lapkričio 2015 - 09:52
QUOTE(Noa @ 2015 11 19, 10:51)
Tai tada tau reikia ne spalvos, o pūkų biggrin.gif Jei kalbi apie jausmą nugaroj biggrin.gif Geriausiai spindulius sugeria juoda. Na, kodėl kitaip visos saulės baterijos juodos? O mažiausiai - balta, ji visus atspindi, o juoda visus sugeria. Bet tai nereiškia, kad juoda šilta, o balta šalta biggrin.gif
Nu nežinau, ar sendina. Jau Erszebeth aiškino - balta, tarkim, išryškina viską, kas ant veido nešvaru. O juoda tiesiog nepakankamai kontrastingą žmogų permuša, dingsta veido subtilumai. Tai jei tie subtilumai gražūs, tada gal ir gaila. O jei kaip Chromčenka, tada kaip tik gerai - su akiniais ir juodu stilingu rūbu jai tas veidas išvis nereikalingas, nes jis nėra gražus be špakliaus, fotožopo ir visko. O greta juodo stilingo silueto rūbo, juodų ryškių stilingų akinių, gero plaukų kirpimo tas neryškus veidas tampa toks, na, nelabai įžvelgiamas, bet numanomai gražesnis. Kitaip kodėl ana ryškiai nesidažo? Todėl! Lygiai tuo pat principu bobai, kurios storas pilvas, bet gražios kojos, tinka oversized megztinis - žiūrovas mato pirmam plane tai, kad gražu, o ko nesimato, pats dakuria, kad ir ten tobula smile.gif
Tai čia tas pats, tik per veidą biggrin.gif

O jei juoda meta šešėlį ant pagurklio - tai kame čia, nesuvokiu, blogis? Jei tas pagurklis didelis - tai teoriškai turėtų būti taip tik gerai. Juk kontūruojant tai tą pagurklį slėptų būtent tamsindami. O ne rausvindami, šviesindami ar blizgindami. Tokiu atveju turėtų netikti net mėlyna, nes mėlynas atspindys ant veido, jofana, negerai biggrin.gif Nors mėlynos daugeliui žmonių labai geros spalvos, prie veido irgi.

Kažkas čia su ta atspindžių teorija ne taip.

šiltos spalvos tai tos kurios rudenį parduotuvių lentynose smile.gif , ne pagal spalvinį ratą turėjau galvoje... kokia tamsiai bordinė pavyzdžiui, tas pačias juodas. Aš galvoju čia toks saviapgaulis - tamsi spalva geriau kaista saulėj, tai ir traukia prie tamsių spalvų rūbų. Negali sakyt, kad va niūri nuotaika, todėl norisi tamsių rūbų, ibo ko tai interjere norisi visai kitokių spalvų. Aišku galim viską ant praktikos suverst, bet juoda nepraktiška, ypač kai šunėkas ar katinas namie, nebent toks pat juodas. Praktiškiausia būtų kokio purvo spalva sakyčiau... arba to purvino druskino sniego... a kažkaip nepastebėjau kad visi pultų paltus tokios spalvos griebt.

Žinok ir mados žinovai sako, kad juoda - sendina. Vyresneme amžiuje pilko atspalvio veide liepia vengti kaip maro, nes anas ir taip papilkėjęs... nors aš čia sau palikus klaustuką. Nes juoda veik jokio atspindžio nemeta, ana gi nieko neatspindi. Aišku gamtoje grynai juodos nėra, vadinas atspindi kažkiek kažko, įtariu nedauk pilkos. Ale kiek ten jos atspindi?.. ir ar taip jau bais gadina tą vaizdą, ir dar svarbu nuo kada... gal tik visai babytėms.
Antra - juoda priduoda griežtumo, kas taipogi sendina, nes minkštos linijos griežtėja su amžiumi. Ypač blogai kai veidas sausas, ta prasme neputlūs veido bruožai, o oda - plona. Jai veidas nebetelpa į rėmus,atrodo turėtų juoda tikt įrėminimui, ale ir ne, baltas rutulys juodam fone gi didesnis atrodo. Plius putlūs veidai nutįsta, ir juose atsiranda "siūlės" , kurios išryškėja vėl prie juodos. Ir va tos grafikos makiažu neužpaišysi. Kad fotografijoje išplaukia tie bruožai, tai pati žinai: arba veidas blynas, arba rūbas juodas plėmas, ypač ant auto nustatymo fotkinant. O į veidrodį žiūrint - gi kitaip. Chromčenka nesiskaito, ji išvis veidą po akiniais slepia smile.gif , ir garderobo koloritą derina prie akinių, o ne prie veido. Tą patį galim daryt ne tik su juoda, bet ir kokia kita spalva kuri į priekį išeina... na kokia ryškia raudona, ar salotine, ar kitų iš plakatinių spalvų sarašo. Tada nesvarbu ir plaukų spalva, kad tik ryški. Pažįstu vieną moterį tokią, ji plaukus dažo ryškia raudona, visai ne naturale spalva, akinius nešioja ryškiais rėmais, rengiasi taipogi ryškiai. Koks ji spalvinis tipas neįsivaizduoju, įtariu pagal dukrą, kad toks pat - šviesus, šaltas ir pilkas... matyt koks light summeris. Bet gyvenime už bright žiemą sueitų smile.gif .

tai sakau pagurklis - reik tamsaus atspindžio, o kai kontūrini visi rudi yra šalti, t.y. ruda su mėlyna... ir išvis gi šešėliai visi mėlsvi, jai mėlyna pagal spalvinį tipą - tai labai gerai, jai ne - gali biškutuka purvint. Tai gal dėl to visiems ta mėlyna gerai? Nors aš sau su mėlyna paskutiniu metu labai nepatinku, kokia beimu - vis kažkokia ... kaip nušalusiu snukiu paraudusi. Geriau jau juoda... nors veido kontūras tada išryškėja, ir tai kad jis pas mane patįsęs. Jai kontūrinu, visad šviesinu žandų maišelių liniją, kad atrodytų kad žandai plastiškai pereina link kaklo, o ne kaklas atskirai, tamsinu šonus, kur atspindys tik nuo plaukų kristų, iš apačios nereik man tamsumo, jis jau nuo žandų ir taip kokis tai yra, nenoriu aš to puldogo kontūro.
Atsakyti
Nu iš tikro tai jo, dėl to slėpimosi po ryškiom spalvom. Paimk vietoj juodos kokią ryškiai mėlyną ir pakeisk ant Chromčenkos - tas pats velnias gausis...

Bet realiai nesuprantu aš nei to dažymosi tada, nei tų atspindžių. Jei baltas kamuolys juodam fone atrodo didesnis, tai kodėl tada tu žandus šviesini probleminėj zonoj, kad jie atrodytų mažesni? Tai ar ne lengviau būtų kraštus tamsint, kad jie kaip ir sueitų į foną tamsesni? O jei kaklas ne toks, tai kas trukdo pataisyt ir kaklą? Gi bronzeriu tai taisai kaklą iki pat iškirptės pabaigos biggrin.gif

O atspindžiai. Blin, mano veidas išvis nieko neatspindi, jis ne veidrodis koksai! unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 19 lapkričio 2015 - 11:55
QUOTE(Noa @ 2015 11 19, 12:54)
Nu iš tikro tai jo, dėl to slėpimosi po ryškiom spalvom. Paimk vietoj juodos kokią ryškiai mėlyną ir pakeisk ant Chromčenkos - tas pats velnias gausis...
Bet realiai nesuprantu aš nei to dažymosi tada, nei tų atspindžių. Jei baltas kamuolys juodam fone atrodo didesnis, tai kodėl tada tu žandus šviesini probleminėj zonoj, kad jie atrodytų mažesni? Tai ar ne lengviau būtų kraštus tamsint, kad jie kaip ir sueitų į foną tamsesni? O jei kaklas ne toks, tai kas trukdo pataisyt ir kaklą? Gi bronzeriu tai taisai kaklą iki pat iškirptės pabaigos biggrin.gif

O atspindžiai. Blin, mano veidas išvis nieko neatspindi, jis ne veidrodis koksai! unsure.gif

tai žandus mažinu iš šonų... nu blyn kaip paaiškint... įsivaizduok maišelius po akimis, kur balini? ten kur šešėlis krenta... vo ten ir žandus, kad nebūtų nutysę. Pas mane gaunasi jai iš apačios tamsu, tai šešėlis krenta ne ovalu, o bangelėm - buldogo kontūru, t.y. prie smakro tokie trikampėliai tamsūs. O kontūrą tamsų nupiešiu taisyklingą - ovalų... nu blyn kaip čia paaiškinus... nu kaip papus didelius kai piešia, tik atvirkščiai.
Atspindžiai visad yra, pameni tapybą dailioškei? mums sakydavo - refleksą uždėk biggrin.gif . Bet jai medžiaga nuo veido toli (ne tam portretinem kvadrate), tai ji visai neįtakoja odos ar akių spalvos, galim beleką maut. Aišku suderint menas, bet tikrai nėr jau kosminė problema. Juolab kažkas nedaderinta - ne bėda. Man asmeniškai tikrai tos super susiderinusios kiek kvailokai atrodo.
Atsakyti

kažkaip panašiai darau, tiksliau dariau... šiuo metu nei noro terliotis, nei su kuo:
user posted image
Atsakyti
Ai, nu tai dryžis per vidurį optiškai dalija žandą, ir kaip ir susiaurina, kaip ir adidas poloskės koją...

Bet aš galvoju, ar tai tinka tuo atveju, jei apatinio žandikaulio linija ne kažką. Nu vat kaip tu sakai, kad žandai nudribę. Nes tą patį nudribimą vis tiek reiktų tamsint, manau...

Perderinimas man irgi atrodo kad didesnė blogybė, negu ryškus nedaderinimas biggrin.gif Toks kaimas kaimas biggrin.gif

Atsakyti
kiek ieškojau nelabai ten su padribusiais žandais pavyzdžių, bet vienai amžiuje mačiau kaip nubrėžė tasiai lygiai pasmakrę, o vis vien gavosi buldogiškai. Čia esmė, kad šviesini tą apatinę žando pusę, kuri yra šešėlyje, nes ji nebūna šešėlyje kol nenudribus, kitu atveju nematytume, kad nudribus, o kontūrą nupieši ne lygų, bet kad atrodytų lygiai... nu nusipieši ką nori ir tiek, o va nuo spalvos tai naturaliai, ir nebūtinai kaip mums reik. Aš čia tikrai ant savo mordografijos pastebėjau, nei ten tie mano žandai nutįsę iki pečių anei ką, o užsidedi juodą - ir matosi kad tas kontūras nebėr kaip jaunystėj, ir norisi jau taisyt jį.

vuo vyrus reik žiet, kur žinias veda, jie ir kontūrinti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,noriu patarimo.Kokios makiažo spalvos tinka soft summer tipui?
Atsakyti
QUOTE(Pimperda. @ 2015 11 20, 09:47)
Sveikos,noriu patarimo.Kokios makiažo spalvos tinka soft summer tipui?

O jau pagooglint nemokate? Jeigu žinote, kad neabejotinai esate SS - nieko nėra lengviau. Pirmas iš variantų.
Atsakyti