Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 19 tema

QUOTE(Noa @ 2015 11 16, 20:35)
O tai kiek suskaičiavai? biggrin.gif Aš 38 biggrin.gif

Man 42 gavosi pradžioje... Paskui 39. O dėl geltonos - tikrai tiesa, ji labiausiai "skleidžiasi" ir blogiausiai matosi ribos. Tiksiau, man blogiausia su žalia, ten daugiausia išskysta ir kyla abejonių.
Atsakyti
nežinau ar vertas dėmesio tas rimi maišelis, gal kaip kur, ale mane galit pomidorais apmėtyt, bet fyg jis šaltas, na ne karščiu dvelkiantis, bet kaip šaltos spalvos testeris - ni pro kur. IMHO guli abu tie maišai, norfos ta morkinė purvina su velniu, o rimi sakyčiau šiltai raudonas, švarus, sakyčiau atitikmuo skaidrios balioninės, kaip ir pavasarinės gal atitikmuo. bent jau mūsų rimi tokie maišeliai blush2.gif
Arba aš šaltas tipas - ibo rimi maišelis yra tos vienintelės man tinkamos raudonos atspalvio, visos kitos man žiauriai pro šalį - tai per ryški, tai per šilta, tai per šalta, tai dar ten kas ... ir mano veidas tiesiog dingsta prie kitokios raudonos, nei taos riminės, spalvos

Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 11 17, 11:34)
nežinau ar vertas dėmesio tas rimi maišelis, gal kaip kur, ale mane galit pomidorais apmėtyt, bet fyg jis šaltas, na ne karščiu dvelkiantis, bet kaip šaltos spalvos testeris - ni pro kur. IMHO guli abu tie maišai, norfos ta morkinė purvina su velniu, o rimi sakyčiau šiltai raudonas, švarus, sakyčiau atitikmuo skaidrios balioninės, kaip ir pavasarinės gal atitikmuo. bent jau mūsų rimi tokie maišeliai blush2.gif
Arba aš šaltas tipas - ibo rimi maišelis yra tos vienintelės man tinkamos raudonos atspalvio, visos kitos man žiauriai pro šalį - tai per ryški, tai per šilta, tai per šalta, tai dar ten kas ... ir mano veidas tiesiog dingsta prie kitokios raudonos, nei taos riminės, spalvos

Mano požiūriu Rimi maišelis nėra itin šaltas. Ne šiltas - faktas. Sakyčiau toks ribiškai vėsus.
O dėl šilumos/šalčio testerių - Oze buvo akcijų dienos, prisimatavau krūvas įvairiausių lūpų dažų. Išvada - Gosh 165 gerai
http://kosmetista.ru...zivi/62776.html
o ši
http://www.airmagazi...sForever-04.jpg
man per šalta (!!!).
Nemaniau, kad tokia spalva man per šalta gali būti...
Pasiėmiau tokią - http://beautyhome.me...-rasberry-8234/
(Eurokos labai faina konsultantė pasitaikė, kai parodžiau, ko maždaug noriu, iš karto pirštu subaksnojo, kur tai galima rasti)

Tai va - galima matuotis tą 158 - puikus šalčio testeris smile.gif
Atsakyti
gal kaip nors su lūpų spalva susigrojo, nes čia tai toks atrodo... nu tarkim aš sau paimčiau matuotis:
user posted image
štai čia va labai gerai, ir sakyčiau panelė tikrai ne cool (na ne pilnai šaltas tikrai) tipas:
user posted image
o jau čia ryškus ir šaltas atrodo:
My Webpage

...nu reiks pasižiūrėt kas per spalva 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 17 lapkričio 2015 - 16:06
QUOTE(bytte @ 2015 11 17, 17:02)
gal kaip nors su lūpų spalva susigrojo, nes čia tai toks atrodo... nu tarkim aš sau paimčiau matuotis:
user posted image
štai čia va labai gerai, ir sakyčiau panelė tikrai ne cool (na ne pilnai šaltas tikrai) tipas:
user posted image
o jau čia ryškus ir šaltas atrodo:
My Webpage

...nu reiks pasižiūrėt kas per spalva 4u.gif

Aš irgi ėmiau matuotis (netgi ne ėmiau, o beveik griebiau - buvau įsitikinusi, kad mano smile.gif ) Jei nelyginti greta su kitomis spalvomis - šiaip gal ir nėra tragiškai, tačiau kai palyginau su 165, skirtumas akivaizdus smile.gif
Dėl panelės nepasakysiu, visgi nukosmetinta. Nuotraukoje spalva žiūrisi tikrai nešaltai, neatpažinčiau, kad tai tas pats lūpdažis. Beje, aš savo 006 daviau pasimatuoti pavasariui - ant pavasario spalva šiltesnė atrodė, nei ant manęs.

Va dar testavimas
https://www.youtube....h?v=frobkJ7bBAo
Pradžioje tikrai matyti, šilta ar šalta smile.gif
Atsakyti
bet tai kai apšvietimas video... dirptinis... kaip ir nelabai testuot galim...
Atsakyti
patiko šitas video, ypač pradedantiems, nes sako kad nereikia išmest visų rūbų netinkamos spalvos smile.gif

beja aš kažkada mačiau seniai šitą moterį su kažkokiais pošilčiais pilkais plaukais... video apie plaukų priežiūrą ir dar kažkokį... tai didesnis kontrastas ir šaltas makiažas jai tikrai geriau.
Atsakyti
Dabartiniai Rimi maišeliai kokie tai šiltesni. Man atrodo, mano buvo šaltesnis gal... Kažkokio kalėdinio leidimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 11 17, 20:34)
patiko šitas video, ypač pradedantiems, nes sako kad nereikia išmest visų rūbų netinkamos spalvos smile.gif

Mesti iš karto nebūtina smile.gif Tiesiog jie kabės ir niekur neprilips, automatiškai pamažu vieną po kito išbruksi, nes tuščiai užima vietą smile.gif Išimtis - jei visiškai nebus kuo pakeisti (nes su pasirinkimu mūsų parduotuvėse... juodai/asfaltiškai/rudai/murzina...Ech...)
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 11 18, 00:13)
Dabartiniai Rimi maišeliai kokie tai šiltesni. Man atrodo, mano buvo šaltesnis gal... Kažkokio kalėdinio leidimo biggrin.gif

Mano prisiminimuose ir šaltesni, kažkokie avietiniai... nu dabar visai apsileido, kaip kokis klimatas šylantis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 11 18, 00:37)
Mesti iš karto nebūtina smile.gif Tiesiog jie kabės ir niekur neprilips, automatiškai pamažu vieną po kito išbruksi, nes tuščiai užima vietą smile.gif Išimtis - jei visiškai nebus kuo pakeisti (nes su pasirinkimu mūsų parduotuvėse... juodai/asfaltiškai/rudai/murzina...Ech...)

Nebutinai, turiu tarkim taupe paltą arba smėlinį, ir nesvarbu koks aš tipas, viską pataisau su sau tinkančios spalvos aksesuaru, tarkim šaliku, pavyzdžiui žydru, bent jau mano žydras šalikas tikrai tinka tiek prie taupės, tiek prie smėlinės, be to dar prie krūvos man visai netinkančių spalvų. Na ir panašiai, net kai rodos visai pravalas, galim imt į tarpą neutralias, spalvas ir tada jau šaliką tinkanti. Jai aš ieškočiau tik tinkančių spalvų vaikščiočiau nuoga, ir nemanau kad paletė ką gelbėja, jai džiaugiuosi apskritai sau tinkančių/patinkančių rūbus radus. Nesvarbu ten spalvinės subtilybės, svarbu kad šikna teisingai tilptų.

Dar dėl spalvų...ieškojau palto, aišku dairiausi tamsesnio dėl praktiškos pusės ir gavau tik juodą. Blogiausia, kad ten šaliko nepasiriši, ale pypt... nenumirsiu, geriau kiek vyresnė atrodysiu, nei karova +15 kg , nesu skiedra, bet ko tai nejaučiu malonumo atrodyt dar storesnė nei esu. Todėl rinkausi paltą tinkamo silueto...
Atsakyti
ir as manau, kad mesti nebutina, nes laikui begant ismoksti ir netinkamas spalvas panaudot.
man sio rudens atradimas juoda spalva blush2.gif nes saziningai keleta men vengdavau visko juodo, o nesenai kazkaip pasimatavu juoda suknele ir ziuriu kad nera jau taip mirtinai baisu. aisku spakliausreikia, bet kaip figura pagerina , kad jau tos rauksles ne tokios ir baisios palyginus su siluetu. tai is to dziaugsmo dar ir juoda palta prigriebiau.
Atsakyti