QUOTE(prek @ 2015 11 18, 00:37)
Mesti iš karto nebūtina
Tiesiog jie kabės ir niekur neprilips, automatiškai pamažu vieną po kito išbruksi, nes tuščiai užima vietą
Išimtis - jei visiškai nebus kuo pakeisti (nes su pasirinkimu mūsų parduotuvėse... juodai/asfaltiškai/rudai/murzina...Ech...)
Nebutinai, turiu tarkim taupe paltą arba smėlinį, ir nesvarbu koks aš tipas, viską pataisau su sau tinkančios spalvos aksesuaru, tarkim šaliku, pavyzdžiui žydru, bent jau mano žydras šalikas tikrai tinka tiek prie taupės, tiek prie smėlinės, be to dar prie krūvos man visai netinkančių spalvų. Na ir panašiai, net kai rodos visai pravalas, galim imt į tarpą neutralias, spalvas ir tada jau šaliką tinkanti. Jai aš ieškočiau tik tinkančių spalvų vaikščiočiau nuoga, ir nemanau kad paletė ką gelbėja, jai džiaugiuosi apskritai sau tinkančių/patinkančių rūbus radus. Nesvarbu ten spalvinės subtilybės, svarbu kad šikna teisingai tilptų.
Dar dėl spalvų...ieškojau palto, aišku dairiausi tamsesnio dėl praktiškos pusės ir gavau tik juodą. Blogiausia, kad ten šaliko nepasiriši, ale pypt... nenumirsiu, geriau kiek vyresnė atrodysiu, nei karova +15 kg , nesu skiedra, bet ko tai nejaučiu malonumo atrodyt dar storesnė nei esu. Todėl rinkausi paltą tinkamo silueto...