Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 19 tema

QUOTE(bytte @ 2015 10 15, 09:21)
Man atrodo kad čia vadinamos žibalinės akys, bent išorinis kraštas toks, o viduje rudo butelio žvaigždė... dėl to galima įtart kad priklausomai nuo makiažo ir aprangos skirtingai atrodo jų spalva: kartais pilkai žalsvos, kartais rudos kažkokios. Iki juodų tai netempia, manau labai tamsios rudos vadinamos juodomis.

Man tai jin ne gražuolė, ta prasme nėra kažkuom negraži, bet sau į gražių sąršą jos netraukčiau, man jin "per sausa" , tokia be kabliuko ir be moteriškumo. Ir... tiek besidomint išvaizdomis ir dar baigus toje srityje mokslus, nieko ah nematau ir susitvarkyme.

Na, susitvarkymas ir stilius - jau kita tema. Daugiau turėjau omeny natūraliai dailų veidą, nei visą bendrą jos vaizdą. Bendras vaizdas tikrai ne visada mane džiugina. Ir tikrai, tas labai keista, kai ji pati pabrėžia savo mokslus.
Nors lengva man kalbėti. Negalėčiau kažkokio pranašumo savo pavyzdžiu pademonstruoti. Niekas nemokino derinti nei rūbų, nei tekstūros. Apskritai niekas nemokino išvaizda rūpintis. Tai dabar pati po truputį kažką pasiskaitau, pasižvalgau, kaip kas rengiasi ir pasvajoju. rolleyes.gif MB sakiau, kad kai grįšiu į darbą, keisiu ir naujinsiu garderobą.
Atsakyti
Man tai gražu kai ten būna kokios didelės akys, ar įdomios formos, ar lūpos kokios įdomesnės... o pas ją viskas smulku ir smaila, kaip spygliukas, kas kad proporcijos vietoje.
Papildyta:
mano šeimoje tai labai buvo sekama mada, ten visokie dera-nedera, tinka-netinka, paaauglystėje laužiau visas taisykles, eksperimentavau ir buvo smagu, paskui lyg ir stiliuką kažkokį prilaikiau, nu dabar... žiauruma ir tiek: nežinau ko noriu, nežinau kas man tinka, tiksliau sau labai nebepatinku visokiuose amplua, norisi tik pasislėpti po čadra... Spalviškai kažkokį drabužiuką dar dar randu, ir to nėr su kuo jo derint paskui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 10 14, 19:17)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2015 10 15, 08:22)
Jei šviesint, tai norėčiau gal panašiai taip:
user posted image

Aha, jau, bėgte!
Taigi kaip tokią spalvą gaut? Kaip ir pereita kirpėja tau darė. Pirmiausia žiauriai nūūū-šviesini, ir tada ant viršaus dedi spalvą. Kokią nori, nori tokią medaus, nori - raudoną, nori - mėlyną. Tik va kad ta spalva visada nusiplauna!!! Ir lieka toki šiurpi Kaišiadorių rajono Medinių Strėvininkų kaimo vietinės reikšmės pupytės spalva... Plius sugadinti plaukai.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 10 15, 10:11)
Aha, jau, bėgte!
Taigi kaip tokią spalvą gaut? Kaip ir pereita kirpėja tau darė. Pirmiausia žiauriai nūūū-šviesini, ir tada ant viršaus dedi spalvą. Kokią nori, nori tokią medaus, nori - raudoną, nori - mėlyną. Tik va kad ta spalva visada nusiplauna!!! Ir lieka toki šiurpi Kaišiadorių rajono Medinių Strėvininkų kaimo vietinės reikšmės pupytės spalva... Plius sugadinti plaukai.

Tai va, nežinau kaip tie plaukai dažomi. Tik vieną vienintelį kartą taip buvau pašviesinta, kad nusiplovė ir tapau blondine. smile.gif

Beje, apie plaukų dažymus ir natūralią spalvą, tai mano mama ir sesuo dažosi plaukus. Tamsinasi ir kartais netyčia per daug. doh.gif O kartą atvažiavo sesuo. Žiūriu pro langą ir galvoju, kokia gražia spalva šį kartą nusidažė ir kaip jai tinka. wub.gif Iki šiol atsimenu tą vaizdą. Pasirodo, natūrali spalva! bigsmile.gif
Atrodė tikrai nuostabiai. Subtiliai. Ir mano liūdesiui, vėl pradėjo dažyti ir tamsintis. doh.gif Nesuprantu, kam taip reikia, kai tokia graži natūrali spalva. Ir dar taip tinka. Ir nieko nekainuoja. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2015 10 15, 21:31)
Nesuprantu, kam taip reikia, kai tokia graži natūrali spalva. Ir dar taip tinka. Ir nieko nekainuoja.  cool.gif

Ir plaukų negadina. Ir šaknys neatauga...

O bjauriausia, kad šviesintus gali tik nukirpt. Nieko su jais nebepadarysi. Nusidažysi tamsiai - vėl nusiplaus, vėl liks tie šiaudai...
Atsakyti
Taigi žadėjau pasidaryti testą su tais maišeliais. Susiradau Norfos maišelį ir pasidėjau prie fotiko. Po kurio laiko žiūriu, kad yra namie ir Rimi maišelis. Užtad Norfinio nebeturiu. Vyras aptiko ir išmetė. doh.gif O dabar ir Rimi maišeliu atsikratė. Ryškiai nenori, kad apsispręsčiau aš DA ar DW. lotuliukas.gif
Atsakyti
O tai kur jūs produktus perkat? Siaubas, nu, varykit į Rimi ir Norfą, norfoj pigiausias rusiškas majonezas, man atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 11 11, 20:46)
O tai kur jūs produktus perkat? Siaubas, nu, varykit į Rimi ir Norfą, norfoj pigiausias rusiškas majonezas, man atrodo biggrin.gif

Perkam dažniausiai Maksimoj ar internetu. Į Rimi retkarčiais arba į Norfą dar rečiau nebent vyras grįždamas iš darbo užsuka. Ir tai ne visada maišelius perka.
Kaip ir problema lygioj vietoj. Bet imk ir trenkis dabar kažkur vien dėl maišelių. lotuliukas.gif
Beje, turėjau galimybę pasimatuoti maždaug tokią lašišinę spalvą. Nusifotografavau, bet su telefonu ir dar vėlai vakare. Tai nuotraukoje ta spalva atrodo labiau raudona, nei lašišinė. doh.gif
Mano galva visai nieko man ta spalva. Bent jau žymiai žymiai geriau, nei mano mamai. O ją priskirčiau arba Cool Summer, arba Cool Winter.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo por-for: 15 lapkričio 2015 - 11:11
Šilta ta lašišinė spalva.
Eikš į laitus, mums tokia prie idealiųjų biggrin.gif
Atsakyti
http://emosurf.com/post/1107
įdomus testas smile.gif Tik su autoriaus/autorės galutine išvada nesutinku.
Atsakyti
O tai kiek suskaičiavai? biggrin.gif Aš 38 biggrin.gif
Atsakyti