QUOTE(bytte @ 2015 10 15, 09:21)
Man atrodo kad čia vadinamos žibalinės akys, bent išorinis kraštas toks, o viduje rudo butelio žvaigždė... dėl to galima įtart kad priklausomai nuo makiažo ir aprangos skirtingai atrodo jų spalva: kartais pilkai žalsvos, kartais rudos kažkokios. Iki juodų tai netempia, manau labai tamsios rudos vadinamos juodomis.
Man tai jin ne gražuolė, ta prasme nėra kažkuom negraži, bet sau į gražių sąršą jos netraukčiau, man jin "per sausa" , tokia be kabliuko ir be moteriškumo. Ir... tiek besidomint išvaizdomis ir dar baigus toje srityje mokslus, nieko ah nematau ir susitvarkyme.
Man tai jin ne gražuolė, ta prasme nėra kažkuom negraži, bet sau į gražių sąršą jos netraukčiau, man jin "per sausa" , tokia be kabliuko ir be moteriškumo. Ir... tiek besidomint išvaizdomis ir dar baigus toje srityje mokslus, nieko ah nematau ir susitvarkyme.
Na, susitvarkymas ir stilius - jau kita tema. Daugiau turėjau omeny natūraliai dailų veidą, nei visą bendrą jos vaizdą. Bendras vaizdas tikrai ne visada mane džiugina. Ir tikrai, tas labai keista, kai ji pati pabrėžia savo mokslus.
Nors lengva man kalbėti. Negalėčiau kažkokio pranašumo savo pavyzdžiu pademonstruoti. Niekas nemokino derinti nei rūbų, nei tekstūros. Apskritai niekas nemokino išvaizda rūpintis. Tai dabar pati po truputį kažką pasiskaitau, pasižvalgau, kaip kas rengiasi ir pasvajoju. MB sakiau, kad kai grįšiu į darbą, keisiu ir naujinsiu garderobą.