Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 19 tema

QUOTE(por-for @ 2015 10 14, 22:47)
Tai kirpėjas jaunas. Nori moderniai, apkirpt ir nudažyti taip, kaip Miley Cyrus. smile.gif

http://static5.tv3.l...aaebf73a5cb.jpg

Na taip, jos spalvinis tipas tiesiog ypatingai panašus į Jūsų lotuliukas.gif

Atsakyti
Nu žiemai gal ir tiktų nubalinti visiškai... Bet tai ką aš žinau, kiek laiko taip būtų? Ir paskui jie turbūt nukristų biggrin.gif

user posted image

Bet ar darkui?

user posted image

user posted image

Palyginimui: user posted image

Papildyta:
Ir ne kine.
Nu nežinau nežinau.
user posted image
Papildyta:
Žėk, ta, kaip jinai ten, Amal kažkokia Machmudin, na Klūnienė, kur visas pasaulis alpsta, kokio grožio ir stilingumo. Gi irgi kažkoks darkas. O kas kada ją matė šviesiais plaukais? Taigi niekas. Ir abejoju, ar ji negali sau leisti gero kirpėjo...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 14 spalio 2015 - 23:17
QUOTE(Noa @ 2015 10 15, 00:09)
Nu žiemai gal ir tiktų nubalinti visiškai... Bet tai ką aš žinau, kiek laiko taip būtų? Ir paskui jie turbūt nukristų biggrin.gif

Bet ar darkui?

Žiemos būna ir šviesios. Arba ne itin kontrastinės. Tuomet galbūt. DW gi kategoriškai nerekomenduoja šviesintis. Kaip ne kaip - tamsi žiema. Kaip galima šitaip niokot pagrindinį parametrą?

Tegu vyrukas eksperimentuoja ant kieno nors kito galvos. Nors geriausia būtų, kad paprotingėtų ir tokių beviltiškų eksperimentų nedarytų.
Atsakyti

Manau labai aiški nuoroda "žalioms" - http://personalityca...winter-fun.html 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 10 15, 00:18)
Žiemos būna ir šviesios. Arba ne itin kontrastinės. Tuomet galbūt.

Aš nepamenu, kuriai galima. Man regis, kūlvinteriai gali, jie mažiausiai kontrastingi. Bet tik makaulė turi būt visa balta ir šalta, kaip Streep "Pradoj". Nu bet darkai tai nesąmoningai nušviesinti atrodo... Juolab tas šviesinimas gi paskui kažkuo tonuojamas, tas tonas nusiplauna, lieka geltoni, aina peklon... Jau mane, pavasarį nervuoja, o tai kaip darkui reiktų su tuo gyvent.

O taip gabalais šviesint tai darkui išvis tragedija... Gi tada ant galvos makalienė, o makalienė - tai negryna spalva, o negryna spalva yra reikalas vasarų, ne žiemų - taigi labai varguolintų. Gal konkrečiai por-for tai šiuo gyvenimo momentu ir išvežtų, bet tik dėl gražaus žmogaus ir snarglio dėsnio biggrin.gif Ta prasme, ją tai subaisintų mažiau, negu ką kitą biggrin.gif Bet subaisintų - kaip pas Hathaway, iškart bruožai tampa grubesni... Tada reiktų arba pirkt ir nešiot spalvotas akis šviesinančias linzes, ką ne visi gali, nes organizmas ne visiems jas priima, arba supirkt visas plaukų gaivinimo priemones ir atsidažyt atgal...
Papildyta:
QUOTE(Raven @ 2015 10 15, 03:42)
Manau labai aiški nuoroda "žalioms" - http://personalityca...winter-fun.html  4u.gif

Aha, visai gera. Gal reiktų į pradžią įdėt...
Atsakyti
iš lietuviškų variantų darkas nusiblondines - Ieva Šimukauskienė. Kur buvo foto iki šviesinimo ir po kažkokiam ten "kaip geriau", tai nemaža persvara internautai subalsavę kad griau iki šviesinimo. Dabar neberandu tų foto, tik kur ji buvo trumpam nusijuodinus... ir tai imant domėn, kad telike apšvietimas, pilnas grimas ir t.t. visad labai pavargus su šviesiais plaukais.
user posted imageuser posted image

Nebent kirpėjas įtaria, kad jūs kažkoks brightas, tada tokie įdomūs variantai gaunasi. Bet darkai neturi to žibėjimo, ir kažko labai nuvargsta balinami. Teisingai nušviesint tamsiaplaukį iššūkis, mano kirpėja labai džiaugėsi kai sublūdijau ir norėjau šviesint (aš ir tamsiaplaukė). Buvo proga pritaikyt įgytas žinias (kažkur ten vyksta pastoviai tobulintis, tai kai sužino ką nauja, naturaliai nori išbandyt, bet ne visada yra ant ko smile.gif ), bet ir tai nukirpo kaip Šimukauskienei (ji taip pat pasakojo kad neina išlaikyt ilgesnių plaukų dėl balinimo). Metamarfozės smagu... aš pati išmėginau visokius variantus ir nesigailiu, visai patiko pabūt blondine, plaukai augo tuomet greit... tai ataugo smile.gif dabar vis sakau, kad jau kai pražilsiu visai, vėl būsiu blondinė cool.gif
Atsakyti
Bet tai kaip žiauriai Hathaway atrodo su šviesiais plaukais. doh.gif

Jei šviesint, tai norėčiau gal panašiai taip:
user posted image

Ir tai sakau, kad kai pati natūraliai pradėsiu šviesėti. O dabar tai tokiems eksperimentams nesirįžtu, nes ir plaukų gailą, ir laiko, ir pinigų. Reikėtų ir visas makiažo priemones pakeisti bei įprasti kitaip dažytis. Dar garderobą keisti.
Buvo vienakart ankstesnė kirpėja pašviesinus ir uždažius visai gražią splavą. Kai nusiplovė, tai praktiškai blondinė su nuaugusiomis šaknimis tapau. Kažkada radau nuotrauką telefone, tai pati savęs nepažinau. biggrin.gif
Pamenu, kad juodai netiko tamsios spalvos. Bent jau ne tos, kurias turėjau.
Atsakyti
O Jagelavičiūtė kokia žiema? Ana visai neprastai buvo šviesius prisitaikius (vėl tik trumpus smile.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 10 15, 07:18)
iš lietuviškų variantų darkas nusiblondines - Ieva Šimukauskienė. Kur buvo foto iki šviesinimo ir po kažkokiam ten "kaip geriau", tai nemaža persvara internautai subalsavę kad griau iki šviesinimo. Dabar neberandu tų foto, tik kur ji buvo trumpam nusijuodinus... ir tai imant domėn, kad telike apšvietimas, pilnas grimas ir t.t. visad labai pavargus su šviesiais plaukais.
user posted imageuser posted image

Nebent kirpėjas įtaria, kad jūs kažkoks brightas, tada tokie įdomūs variantai gaunasi. Bet darkai neturi to žibėjimo, ir kažko labai nuvargsta balinami. Teisingai nušviesint tamsiaplaukį iššūkis, mano kirpėja labai džiaugėsi kai sublūdijau ir norėjau šviesint (aš ir tamsiaplaukė). Buvo proga pritaikyt įgytas žinias (kažkur ten vyksta pastoviai tobulintis, tai kai sužino ką nauja, naturaliai nori išbandyt, bet ne visada yra ant ko smile.gif ), bet ir tai nukirpo kaip Šimukauskienei (ji taip pat pasakojo kad neina išlaikyt ilgesnių plaukų dėl balinimo). Metamarfozės smagu... aš pati išmėginau visokius variantus ir nesigailiu, visai patiko pabūt blondine, plaukai augo tuomet greit... tai ataugo smile.gif dabar vis sakau, kad jau kai pražilsiu visai, vėl būsiu blondinė  cool.gif

Man tai gražiai šviesiais plaukais Šimukauskienė nuotraukoje atrodo. Bet realybėje man taip nėra gražu. Gerai dar, jei kasdien taip dažosi ir rengiasi. Aš kai mėgstu "nematomą" makiažą ir retai dažausi, tai varge varge kaip atrodyčiau su tokiais plaukais.
Nors eksperimentuoti ir man patinka. Tik daugiau su kirpimais. Dažyti bijau. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2015 10 15, 07:31)
O Jagelavičiūtė kokia žiema? Ana visai neprastai buvo šviesius prisitaikius (vėl tik trumpus smile.gif )
user posted image

Man kažko trūksta joje. Ji man labai graži tamsiaplaukė. Ir gražiau trumpaplaukė, nei ilgaplaukė ar visai beplaukė. smile.gif
Atsakyti
bet tai kai akys pas Agnę:
user posted image

Ar ji lindzes užsimeta?

Atsakyti
Čia žalios ar taip vadinamos juodos akys? g.gif Man ji apskritai labai graži moteris. Tokių tobulų bruožų.
Atsakyti
Man atrodo kad čia vadinamos žibalinės akys, bent išorinis kraštas toks, o viduje rudo butelio žvaigždė... dėl to galima įtart kad priklausomai nuo makiažo ir aprangos skirtingai atrodo jų spalva: kartais pilkai žalsvos, kartais rudos kažkokios. Iki juodų tai netempia, manau labai tamsios rudos vadinamos juodomis.

Man tai jin ne gražuolė, ta prasme nėra kažkuom negraži, bet sau į gražių sąršą jos netraukčiau, man jin "per sausa" , tokia be kabliuko ir be moteriškumo. Ir... tiek besidomint išvaizdomis ir dar baigus toje srityje mokslus, nieko ah nematau ir susitvarkyme.
Atsakyti