Na rudens tai klaikios tos interjero splavos, atsiprašant "triedalo".
Jaunystė baigiasi kada prasideda vaikystė . Tiesiog po truputi dingsta tas švytėjimas ar biesas žino kas, ir ima atrodyt tai pavargęs, tai išbalęs, tai paraudęs, tai dar kas... nežinau, labai skirtingai visiems, mano pastebėjimu kuo žmogaus coloritas intensyvesnis, tuo ilgiau "viskas tinka" .
apie šviesius plauku...
viena pažįstama sumąstė, kad jau nebejaunystė, laikas pasijaunint šviesiais plaukais, tai siaubas kaip ji paseno... pati nervavos apie savaitę (vis galvojo gal čia taip tik jai, gal reikia priprast), bet rimtai atrodė tokia pavargus, lyg ją vyras būt užvaikęs su vaikais. Taip kad... tos klišės jaunina/sendina ne visiems vienodai veikia.
net prisitraukus žiūrėjau kas geriau karamelė ar ta pilka... nematau. Lyg gyvesnė karamelėj, bet ryškesnė lyg pilkoje. Kitos per daug giminingos, neapsimoka net žiūrėt. Reiktų tikrai mėginti tą Noa variantą: norfos maišelis ar visai šalta fuksija
Aš taip pat interjere bandau kompensuot saulės trūkumą mūsų klimato juostoje , visos sienos su geltona spalva. Ir kažkaip man visai neįdomu kaip aš atrodau, vis vien namiškiai su padidinamuoju stiklu nenagrinėja, meilužių nesivedžioju, kitiems - tai gal net džiugu, jai atrodysiu pavargus.
apie šviesius plauku...
viena pažįstama sumąstė, kad jau nebejaunystė, laikas pasijaunint šviesiais plaukais, tai siaubas kaip ji paseno... pati nervavos apie savaitę (vis galvojo gal čia taip tik jai, gal reikia priprast), bet rimtai atrodė tokia pavargus, lyg ją vyras būt užvaikęs su vaikais. Taip kad... tos klišės jaunina/sendina ne visiems vienodai veikia.
net prisitraukus žiūrėjau kas geriau karamelė ar ta pilka... nematau. Lyg gyvesnė karamelėj, bet ryškesnė lyg pilkoje. Kitos per daug giminingos, neapsimoka net žiūrėt. Reiktų tikrai mėginti tą Noa variantą: norfos maišelis ar visai šalta fuksija
Aš taip pat interjere bandau kompensuot saulės trūkumą mūsų klimato juostoje , visos sienos su geltona spalva. Ir kažkaip man visai neįdomu kaip aš atrodau, vis vien namiškiai su padidinamuoju stiklu nenagrinėja, meilužių nesivedžioju, kitiems - tai gal net džiugu, jai atrodysiu pavargus.
QUOTE(bytte @ 2015 10 14, 11:02)
Netiksliai!
Norfos maišas va!
Nu ir kažkas šalto ružavo. Dabar Rimi maišeliai kažkokie paraudonėję... Plius foto nugeltoninta
QUOTE(bytte @ 2015 10 14, 10:02)
Jaunystė baigiasi kada prasideda vaikystė . Tiesiog po truputi dingsta tas švytėjimas ar biesas žino kas, ir ima atrodyt tai pavargęs, tai išbalęs, tai paraudęs, tai dar kas... nežinau, labai skirtingai visiems, mano pastebėjimu kuo žmogaus coloritas intensyvesnis, tuo ilgiau "viskas tinka" .
apie šviesius plauku...
apie šviesius plauku...
Dėl tos karamelės ir pilkos. O kaip geriau atrodyti: ryškiau ar gyviau? Aš būčiau už "gyviau".
O vat tokių spalvų, kur užrodėte, neturiu. Reikės siųsti vyrą į Norfą.
Beje, kalbant apie plaukų spalvą, manau, kad daug kas ir nuo atspalvio priklauso. Norėčiau pasišviesinti plaukus, bet ne baltai. Gal labiau tamsi blondinė norėčiau būti. O mano kirpėjas taikosi kažką tokio padaryti:
Tik bijau to šviesumo ir šaltumo. Bet gal jis mato, kad tiktų šalta?
Kalbant apie Miley Cyrus, tai ji bright srpring, ir plaukai jos labiau šilti nei šalti. Tik ta riba tokia neaiški, nes va Gven Stefani - jau žieminė blondė.
bet jai svarstyt ruduo ar žiema su rudeniu - visais atvejais kiek ieškojom, su šviesiasi plaukais prašaunama.
o man tas maišelis pomidorinis kažkoks, po nosim neturiu, bet toks nelabai šaltas. Norfos maišas tai šiltas ir pamurzintas labai tam tinkamas.
Pagal Norfa ar Rimi - aš Rimi , einu į žiemas
bet jai svarstyt ruduo ar žiema su rudeniu - visais atvejais kiek ieškojom, su šviesiasi plaukais prašaunama.
o man tas maišelis pomidorinis kažkoks, po nosim neturiu, bet toks nelabai šaltas. Norfos maišas tai šiltas ir pamurzintas labai tam tinkamas.
Jetus, tik tu nesišviesink, nusipiginsi, bus bože bože. Dabar subtili graži moteris, o būsi pavargus nuo gyvenimo pupytė... Pažįstu vieną moterą, šviesinasi, ir nors tu jai ką. Tie plaukai nupezta, ne taip lengva iš tamsių į šviesius... Kaip ir atvirkščiai. Nafiga tau reikia...
Aš priešingai, esu šviesi, šviesių akių, nu laitas. Tai turėjau tamsius plaukus Buvo gal kiek ir gražu, kol neatsistodavau šalia natūraliai tamsios mergos. Tada jau aiškiai matosi, kas gražuolė, o kas feikas Tai vat ir iš brunetės į blondinę analogiškai...
Kas per kirpėja, tokio grožio žmogų sugadint nori :
Papildyta:
Ne pomidorinis jis, jis rūžavas, tokios pratyvnos spalvos Tu jį turėk pirmiau, paskui sakyk, kas tu Kita vertus, gal tikrai yra geresnių šaltai rūžavų
Aš priešingai, esu šviesi, šviesių akių, nu laitas. Tai turėjau tamsius plaukus Buvo gal kiek ir gražu, kol neatsistodavau šalia natūraliai tamsios mergos. Tada jau aiškiai matosi, kas gražuolė, o kas feikas Tai vat ir iš brunetės į blondinę analogiškai...
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2015 10 14, 13:18)
Ne pomidorinis jis, jis rūžavas, tokios pratyvnos spalvos Tu jį turėk pirmiau, paskui sakyk, kas tu Kita vertus, gal tikrai yra geresnių šaltai rūžavų
QUOTE(Noa @ 2015 10 14, 13:28)
Kirpėjai sportinis interesas matyt - o jai ... dirbt įdomiau
Nu pomidorinis, tik ne kaip tie pomidorai link oranžinės, o tokie kur tamsesni... sakyčiau raudonas, tik ta raudona biesas supras... reik šaltesnės, nes tiek DA, tiek DW gali gerai būt.
Papildyta:
QUOTE(Tynka @ 2015 10 14, 10:34)
Na rudens tai klaikios tos interjero splavos, atsiprašant "triedalo".
normalios spalvos, diduma medienos tokių spalvų.
Aš atsiprašau, kad įsiterpsiu
Man tokia spalva įstrigo Gal galėtumėt "paburti" kokiam tipui ji tiktų? čia taip vadinama acid green.
Man tokia spalva įstrigo Gal galėtumėt "paburti" kokiam tipui ji tiktų? čia taip vadinama acid green.
QUOTE(Noa @ 2015 10 14, 12:28)
Jetus, tik tu nesišviesink, nusipiginsi, bus bože bože. Dabar subtili graži moteris, o būsi pavargus nuo gyvenimo pupytė... Pažįstu vieną moterą, šviesinasi, ir nors tu jai ką. Tie plaukai nupezta, ne taip lengva iš tamsių į šviesius... Kaip ir atvirkščiai. Nafiga tau reikia...
Dėkui už komplimentus. Išpaiksiu dar. Išies už ryškius bruožus ir jaunystės geną galiu būti dėkinga tėveliams. Abu gražių bruožų, o mama dar ir jauno veido. Kai ruošiausi vestuvėmis, viena moteris galvojo, kad ten mano sesuo, kol nesikreipiau į ją "mama".
Gal pačioj paauglystės pradžioj paskaičiau mintį, kad gamta geriausiai nusprendžia, kaip sudėlioti žmogaus bruožus ir spalvas. Tai ir iki šiol tuo tikiu. Tik nereikia "gražintis" dirbtinai ir be saiko (kaip pvz. siaubingo ilgio išmarginti nagai). Manyčiau, kad taip ir yra - šviesiaplaukėms gražiau šviesesnės spalvos, tamsiaplaukėms - tamsesnės. Bet ne kraštutinumai. Man labai gražu subtilus, nepigus (ne pinigine prasme) moters grožis. Grožiuosi, kai prisitaiko sau tiek spalvas, tiek tekstūras, tiek pasiuvimą. Pasižiūriu, pavarvinu seilę ir pagalvoju, kad ir aš taip noriu. Užtad ir noriu pradėti bent nuo TŲ spalvų suradimo.
QUOTE(bytte @ 2015 10 14, 13:04)
Kirpėjai sportinis interesas matyt - o jai ... dirbt įdomiau
Beje, ten kirpėjas, ne kirpėja. Labai fainas ir puikiai atitaiko šukuosenas. Bent kiek mačiau trumpų plaukų šukuosenų. Bijau dar pas kažką kitą ir bandyti. Nors va, šviesinti, kaip siūlo, nenoriu. Įdomu, kaip atrodyčiau būdama blondinė. Bet tuos eksperimentus tikiuosi palikti vėlesniam laikui, po kelerių metų, kai pradės plaukai žilti. Vien to vargo su dažymais nesinori.
QUOTE(por-for @ 2015 10 14, 21:06)
Įdomu, kaip atrodyčiau būdama blondinė. Bet tuos eksperimentus tikiuosi palikti vėlesniam laikui, po kelerių metų, kai pradės plaukai žilti. Vien to vargo su dažymais nesinori.
Spėju, kad tragiškai. Visiems kontrastiniams tipams, prie kurių ir Jūs priklausote, kontrasto praradimas reiškia virtimą kandimi. Ir kur gi čia gėris ir grožis?
Kirpėjo kaip koloristo kompetencija kelia abejonių...
QUOTE(prek @ 2015 10 14, 20:32)
Spėju, kad tragiškai. Visiems kontrastiniams tipams, prie kurių ir Jūs priklausote, kontrasto praradimas reiškia virtimą kandimi. Ir kur gi čia gėris ir grožis?
Tai kirpėjas jaunas. Nori moderniai, apkirpt ir nudažyti taip, kaip Miley Cyrus.