Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 19 tema

QUOTE(bytte @ 2015 10 12, 18:56)
sako kai jau neabejoji, reiškia ne kad žinai, o kad tiki biggrin.gif . Man iki tikėjimo trūksta (nu va ir bumbu užtatai), bet balsuočiau už DW, nes tose DW purvinose tamsiose patiko, rudeninėse - oda gelsva kažkokia, man pavyzdžiui atrodo tai kaip minusas, o gal kitam priešingai - pliusas?.. bright spalvose pilkėja... na o cool pagal 12-lika per šilta... pagal 16-lika galim būtų dar Soft winter bandyt... bet vis vien paletės platesnės nėra, tai kažkaip be tikslo.

biggrin.gif man tai čia viskas gražiau atrodo. Ateina žmogus į temą, sako, vat nenusprendžiu, DA ar DW. Mes čia sakom, durnas tu žmogus, tu gali būti net LSp, nes neišmanai, o mes gerai išmanom! Rodyk feisą. Žmogus rodo feisą, mes protingais snukiais žiūrim ir finale svarstom, DW ar DA lotuliukas.gif

Bet kad tikrai toks variantas antribinis, ir ten, ir ten neblogai. Vienok galvot apie kažką dar kitą man nesigalvoja. Nu koks ten velnią vasara, koks ten velnią soft winter, kai jau kontrastas - daugiau nebūna? Kur tas softumas??? Čia tik atrinkt, šiltas ar šaltas, ir viskas, visa mįslė biggrin.gif Nes realiai nėr jai blogai nei tie biskutuką šiltesni, nei biskutuką šaltesni. Tik grynai imant paletę, aš neapsisprendžiu. Gal labiau linkstu prie rudens, nes labai jau gerai tiko krūva šiltų raudonų... Argi žiemai jos būtų tikę.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 10 12, 23:02)
Tik grynai imant paletę, aš neapsisprendžiu. Gal labiau linkstu prie rudens, nes labai jau gerai tiko krūva šiltų raudonų... Argi žiemai jos būtų tikę.

O kaip Tau rudeniškos rudos? Paletėje? Mane jos nuo DA iš karto atgraso. Niekaip nešilta. Jei dar dešinė DA paletės pusė būtų pusėtina (jei nelyginti su DW), tai kairė rudoji visai prastai.

Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2015 10 12, 23:02)
biggrin.gif man tai čia viskas gražiau atrodo. Ateina žmogus į temą, sako, vat nenusprendžiu, DA ar DW. Mes čia sakom, durnas tu žmogus, tu gali būti net LSp, nes neišmanai, o mes gerai išmanom! Rodyk feisą. Žmogus rodo feisą, mes protingais snukiais žiūrim ir finale svarstom, DW ar DA lotuliukas.gif

Tai dar vienas įrodymas, kad dauguma instinktyviai vaikšto apie savas/panašias į tinkamas spalvas. Parduotuvėje pardavėjos patyliukais šaiposi, kad tos pačios moterys dažnai pasiperka panašių spalvų į turimas. Tačiau mano požiūriu čia logiškas elgesys - ima tai, kas jau patikrinta, ir manau 70-80 proc jei ir ne visiškai pataiko, tai bent nepasiima absoliučiai ne savų spalvų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prek: 12 spalio 2015 - 23:20
QUOTE(prek @ 2015 10 13, 00:19)
O kaip Tau rudeniškos rudos? Paletėje? Mane jos nuo DA iš karto atgraso. Niekaip nešilta. Jei dar dešinė DA paletės pusė būtų pusėtina (jei nelyginti su DW), tai kairė rudoji visai prastai.

Papildyta:

Tai dar vienas įrodymas, kad dauguma instinktyviai vaikšto apie savas/panašias į tinkamas spalvas. Parduotuvėje pardavėjos patyliukais šaiposi, kad tos pačios moterys dažnai pasiperka panašių spalvų į turimas. Tačiau mano požiūriu čia logiškas elgesys - ima tai, kas jau patikrinta, ir manau 70-80 proc jei ir ne visiškai pataiko, tai bent nepasiima absoliučiai ne savų spalvų.

Nu kad man nebaisu ant jos tos rudos. Net šiltokos nebaisu. Aišku, labai daug galima nurašyt ant to, kad pati motera įspūdingo grožio biggrin.gif Bet nebaisu tos rudos, nors tu ką. Kita vertus, kaip bus baisu akių spalva? Ar ten biskutuką į ten, ar į ten, bet akių spalva vis tiek derės. O akys pas ją ne pilkos, o rudos.

Tik vat kad ne taip rudeniškai rudos, kaip aš mačiu pas rudenius. Gyvai mačiau du DA. Vienas iš jų - Ledum, čia buvo pasisakius. Ir dar kitą. Tai tos akys būna... Na jos kaip ir rudos, bet tokios kaip su žvaigždutėm ar saliutais viduj, kaip kaleidoskopas, kaip alus Miunchene vokiečio 2 litrų bokale per Oktoberfest.

O pas por-for akys tiesiog rudos, kaip kavos puodukas. Juodos. Tokios... Žiemiškesnės.

Bet oda pas ją gelsva tikrai. Tik ar olive, ar geltona? Kita vertus, kvaila būtų tikėtis, kad žmogus su akim kaip kavos puodukas bus ružavas kaip light summer paršelis.

Blogai tik, kad ant jos niekas nebaisu lotuliukas.gif

O gal tikrai? Gal reikia mest gilintis į tai, kas gražiau, nes viskas gražu, ir paieškom nors ko nors, kas baisiau? g.gif

Aš gi jau 10 kartų sakiau, kaip nusistačiau, vasara aš ar pavasaris, su Rimi ir Norfos maišeliais biggrin.gif Rimi maišelis ružavas. Norfos oranžinis. Nei vienos tokios spalvos į rūbus neimčiau net ginklu grasinant. nei viena jų man netinka, aš gi laitas, tik vat buvo klausimas, kuris (maniau, kad gal po gimdymo suvasarėjau biggrin.gif). Bet prisidėjus aiškiai supratau, kad vis tik ružavas maišas ant manęs atrodo žymiai baisiau, prie jo mano oda geltonuoja. O oranžinis, nors baisus ir netinkamas, bet yra artimesnis mano odai. Ir kaklui, ne žandams. Nes raudoni žandukai viską ir trukdė...

Tai gal ir čia išmėginti ką nors tokio grubaus ir kaimiško?
Atsakyti
Galim bandyt su šios grupės spalvom, ta lašišinė panaši pas BSp yra, tai nelabai derėjo mano akimis... labai taip gelsva atrodė, aš laikau tai minusu, visgi toks susiblurinimas su fono spalva nelabai tinkamas dalygas, ir bruožai kažkaip susiblurina tada.
user posted image

dar galim žiūrėt į blogasias spalvas, tarkim DA prie blogųjų pilka, o pilka por-for matėm gerai... kitam šaltinyje prie great spalvų DW yra pilka įdėta, tik tokia su taupės atspalviuku nežymiu, bent mano kompe. Dar ružava labai ne į temą DA, o žiemai garstyčios:
ruduo
žiema
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 10 13, 10:51)
Nu kad man nebaisu ant jos tos rudos. Net šiltokos nebaisu. 

Na Tavo ir pageidavimai - kad tokiame amžiuje kažkas smarkiai subaisintų. lotuliukas.gif Palauk kokių 20 metelių, va tada aiškiai išlįs, kas baisu, kas ne smile.gif

Mano požiūriu ant rudos paletės smarkiai išlenda odos defektai. Foto tai visur ta pati, o odos defektai bado akis ant DA. Ir veido kontūras išskysta.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 10 13, 10:51)
Bet oda pas ją gelsva tikrai. Tik ar olive, ar geltona? Kita vertus, kvaila būtų tikėtis, kad žmogus su akim kaip kavos puodukas bus ružavas kaip light summer paršelis.

user posted image

Nematau geltonumo. Kad pati nuotrauka gali būt papilkinta - taip. Čia Contrasting Dynamic Winter - sakyčiau visai "sėda"

user posted image

Ta DW ciklameninė per aktyvi, abejoju ar ji tiktų tai pačiai Eva Langoria. Por-for nemaloniai muša. Bet man vis vien DW geriau.

Atsakyti
Gal ir DW pagal šitą, vos vos lašas persveria biggrin.gif

Longoria irgi geltona, ne ružava.
Atsakyti
Šiandien truputį pagadinau akis prie kompo ir pabandžiau pati pasispalvinti. Susidėjau nuotraukas su abiem paletėmis. Ir dar su netinkamiausiomis spalvomis. Pvz kuri netinkamesnė? g.gif

Sakyčiau, gal tikrai labiau tinka DW. Bet kad akivaizdžiai taip, nepasakyčiau.

Beje, čia su savo klausimu atėjau bandydama grynai pagal aprašymus (plaukų, akių ir odos spalva) prisitaikyti sau spalvinį tipą. Su paletėm žaisti daug sudėtingiau atrodo.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2015 10 13, 21:41)
Gal ir DW pagal šitą, vos vos lašas persveria biggrin.gif

Longoria irgi geltona, ne ružava.

O ji ne olive, jei čia apie odą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2015 10 13, 22:54)
O ji ne olive, jei čia apie odą?  g.gif

Aš irgi sakyčiau, kad olive

Papildyta:
Sakyčiau, gal tikrai labiau tinka DW. Bet kad akivaizdžiai taip, nepasakyčiau.

Akivaizdžiai bus po kelių dešimčių metų. Aš irgi anksčiau mėginau dėvėt oranžinę, terakotą - buvo toks periodas. Niekas nenušovė. Dabar garantuotai nušautų, kad aplinkinių negąsdinčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prek: 13 spalio 2015 - 23:20
O ji ne olive, jei čia apie odą?  g.gif

Tai taip taip, šaltas geltonos variantas.
Atsakyti
Aš abiejuose blogose spalvose nieko blogo nematau g.gif . O su ta per stipria fuksija, gal taip ir turi būt? nes rudenį sugadina, o žiemai tik nėra tobula spalva? nes čia tekstas DA ar WD, ir tos DA mano akimis ir tokios nelabai jau iš DA paletės. Dar turiu pastebėjima, kad foto fonas nėra neutralus, jis artimų naturalių por-for spalvų, tai gal dėl to visos spalvos taip "tinkamai" eina?

Oi man ir jaunystėje terakota baisiai buvo, ir visos chaki bei kitokios pilkšvai smėlinės vaizdą labai gadino. Labai greit, įsikirtau kad visa su ochra spalvinė gama iš manęs daro kažką negero. Dabar tai vos ne visos spalvos daro kažką negero, nėr čia paletės kuria galėčiau taip dėt ir sakyt - šita visa bent negadina biggrin.gif
Papildyta:
čia paletė interjero spalvų, kuriose koks sezonas atrodo gerai (aš tai renkuosi interjero spalvas kuriose aš jaučiuosi gerai biggrin.gif ) :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 10 14, 08:55)
Aš abiejuose blogose spalvose nieko blogo nematau  g.gif . O su ta per stipria fuksija, gal taip ir turi būt? nes rudenį sugadina, o žiemai tik nėra tobula spalva? nes čia tekstas DA ar WD, ir tos DA mano akimis ir tokios nelabai jau iš DA paletės. Dar turiu pastebėjima, kad foto fonas nėra neutralus, jis artimų naturalių por-for spalvų, tai gal dėl to visos spalvos taip "tinkamai" eina?

Oi man ir jaunystėje terakota baisiai buvo, ir visos chaki bei kitokios pilkšvai smėlinės vaizdą labai gadino. Labai greit, įsikirtau kad visa su ochra spalvinė gama iš manęs daro kažką negero. Dabar tai vos ne visos spalvos daro kažką negero, nėr čia paletės kuria galėčiau taip dėt ir sakyt - šita visa bent negadina biggrin.gif

Dalis nuotraukų su baltos sienos fonu. Ką dar galima išmėginti? doh.gif Gi turi būti įmanoma atrasti tą tipą kažkaip.

Va, pvz., kurios spalvos tinka labiau: 1, 2, 3 ar 4? Man visos, kur tamsesnės, gerai. doh.gif

Beje, o kada jau nebejaunystė? biggrin.gif Aš džiaugiuosi, kad plaukai dar nežyla. Pradėjo patikti natūrali spalva. Kirpėjas vis bando įkalbėti nušviesinti. Bet dar noriu pasidžiaugti ta spalva ir nesirūpinti šaknų dažymais. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2015 10 14, 09:09)
čia paletė interjero spalvų, kuriose koks sezonas atrodo gerai (aš tai renkuosi interjero spalvas kuriose aš jaučiuosi gerai biggrin.gif ) :

Tada man reiktų rinktis pavasarį arba rudenį, bet tik ne žiemą. biggrin.gif Nebent pirmąjį jos variantą. Man maloniausia šiltos spalvos interjeruose. smile.gif
Atsakyti