QUOTE(bytte @ 2015 10 12, 18:56)
sako kai jau neabejoji, reiškia ne kad žinai, o kad tiki . Man iki tikėjimo trūksta (nu va ir bumbu užtatai), bet balsuočiau už DW, nes tose DW purvinose tamsiose patiko, rudeninėse - oda gelsva kažkokia, man pavyzdžiui atrodo tai kaip minusas, o gal kitam priešingai - pliusas?.. bright spalvose pilkėja... na o cool pagal 12-lika per šilta... pagal 16-lika galim būtų dar Soft winter bandyt... bet vis vien paletės platesnės nėra, tai kažkaip be tikslo.
man tai čia viskas gražiau atrodo. Ateina žmogus į temą, sako, vat nenusprendžiu, DA ar DW. Mes čia sakom, durnas tu žmogus, tu gali būti net LSp, nes neišmanai, o mes gerai išmanom! Rodyk feisą. Žmogus rodo feisą, mes protingais snukiais žiūrim ir finale svarstom, DW ar DA
Bet kad tikrai toks variantas antribinis, ir ten, ir ten neblogai. Vienok galvot apie kažką dar kitą man nesigalvoja. Nu koks ten velnią vasara, koks ten velnią soft winter, kai jau kontrastas - daugiau nebūna? Kur tas softumas??? Čia tik atrinkt, šiltas ar šaltas, ir viskas, visa mįslė Nes realiai nėr jai blogai nei tie biskutuką šiltesni, nei biskutuką šaltesni. Tik grynai imant paletę, aš neapsisprendžiu. Gal labiau linkstu prie rudens, nes labai jau gerai tiko krūva šiltų raudonų... Argi žiemai jos būtų tikę.