Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 19 tema

QUOTE(bytte @ 2015 05 25, 16:36)
he visgi radau...
Šviesus pavasaris
user posted image

Man apatinis ketvertukas nerealiai gražus.
Gal dėl to, kad aš pati tokių spalvų nelabai "ištraukiu"...
Už žiemą ačiū, jamu smile.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
buvo prie LSp spalvų pinterest... kaip jums :
user posted image

šaltinis
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 05 26, 13:47)

user posted image

šaltinis

Čia tik pavasariams tiek nude lakų??? blink.gif

Buvau šiandien takko, matavausi skudurų aibę, nieko nepirkau, nes spalvos nelabai patiko. Man atrodo, ne mano spalviniam tipui šiųmetės kolekcijos biggrin.gif

Dar peržiūrėjau tipų skareles, turiu WA ružavus marškinukus, reikės pasifotkint kada su jais, pasirodyti.
Atsakyti
radau dar WSp rudą suknutę (iš čia)... priminė uniformą
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 27 gegužės 2015 - 14:27
QUOTE(bytte @ 2015 05 26, 14:47)

O, nuostabu, reiks susipirkt ir visom progom nešiot lotuliukas.gif Juk tarp jų tokie skirtumai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akoya_lt @ 2015 05 27, 14:31)

Buvau šiandien takko, matavausi skudurų aibę, nieko nepirkau, nes spalvos nelabai patiko. Man atrodo, ne mano spalviniam tipui šiųmetės kolekcijos biggrin.gif

o as vakar nusipirkau batus juodus juodziausius, juodziau nebuna. jei butu galimybe pirkciau kokius charcoal ar kokius pilkai rudus (man tamsiu batu reikejo). bet cia jau svajuko drambliones. kiek as laiko sugaisau, kol radau lygiapadzius , +- elegantiskus, kad ant kojos pusetinai atrodytu ir kad patogus butu. jau vien uz tai sumokejau brangiau, nei vidutiniskai tokio tipo batai kainuoja. ir nervuoja mane tas batu juodumas, akis braizo , o ka daryti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2015 05 27, 15:58)
o as vakar nusipirkau batus juodus juodziausius, juodziau nebuna. jei butu galimybe pirkciau kokius charcoal  ar kokius pilkai rudus (man tamsiu batu  reikejo). bet cia jau svajuko drambliones. kiek as laiko sugaisau, kol radau lygiapadzius , +- elegantiskus, kad ant kojos pusetinai atrodytu ir kad patogus butu. jau vien uz tai sumokejau brangiau, nei vidutiniskai tokio tipo  batai kainuoja. ir nervuoja mane tas batu juodumas, akis braizo , o ka daryti    verysad.gif

O aš per ilgus vargus gavau džinsus, ir man pofigu, kieno jie spalvos biggrin.gif Tamsiai mėlyni biggrin.gif Užsiknisau pirkinėt ir pamačius, kad per trumpi - pardavinėt. mano ilgio džinsų išvis gal dviejose vietose yra, o dar gi reikia, kad plotis/kaina/modelis/ tiktų. O ružavų juolab nenoriu biggrin.gif

Tie paveiksliukai įrodė, kad galima gražiai suderint savo spalvas su ne savo irnesakyk.gif Užtat kreipsiu dėmesio viršutinei daliai biggrin.gif
Atsakyti
... žinau parduotuvę KL... kur džinsai dažniausiai per ilgi (jie ima pačius ilgiausius ir paskui trumpina pagal klientą ... man trumpino topsecret.gif ).

o aš su uniforma pobaisiai atrodžiau... dar radau red braun vieną megztinį sodyboje... vuo parsivešiu pasifotkinsiu... netiks eisiu į žiemas - ot bebe.gif

Ieškau priešingai - šviesių batelių dukros išleistuvėms, nu irgi nėr lotuliukas.gif , va juodus dar į tą pusę radom, o bent kiek šviesesnių ne. Bet juodi netinka, ibo suknutė tokia šviesi...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 05 27, 17:08)
... žinau parduotuvę KL... kur džinsai dažniausiai per ilgi (jie ima pačius ilgiausius ir paskui trumpina pagal klientą ... man trumpino topsecret.gif ).

Jėzustumarija, o tai gal ir kituose miestuose yra? Kaip jie vadinasi?

Ieškau priešingai - šviesių batelių dukros išleistuvėms, nu irgi nėr  lotuliukas.gif , va juodus dar į tą pusę radom, o bent kiek šviesesnių ne. Bet juodi netinka, ibo suknutė tokia šviesi...

tai gal ieškokit kokių sidabrinių ar auksinių? Tokių dar lengviau rasti...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 05 27, 17:08)
.Ieškau priešingai - šviesių batelių dukros išleistuvėms, nu irgi nėr  lotuliukas.gif , va juodus dar į tą pusę radom, o bent kiek šviesesnių ne. Bet juodi netinka, ibo suknutė tokia šviesi...

Dėvėtų nors kartą turbūt nenorės? Nes mano pirma mintis buvo apie proginius/vestuvinius, kur merginos pardavinėja internete (nebūtinai gi bus baisi špilka ir nebūtinai bus balti). O jei per kokias bevardes parduotuves prasieit? Italų, lenkų kartais pasitaiko ir šviesių batelių.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 05 27, 13:56)
radau dar WSp rudą suknutę (iš čia)... priminė uniformą
user posted image

Turiu tokią tuniką, bet nebeįlendu, nors skaitau save DA, bet kažkaip neblogai man buvo. Bytte, o į ką aš tau panašesnė tada, jei netempiu į DA?
Atsakyti
Man uniforminė ruda netiko. Balta apykaklė vaizdą gerino, bet ne kai dideliu plotu palei veidą. Nešiodavau pastatytą ir susegtą, kaip kunigo, toks baltos plotas būdavo geriausia šalia tos rudos.
Atsakyti