Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 19 tema

Man tai kai jūs kalbat apie akivaizdumą, tai niekas čia ne akivaizdu. Nes taip jau kad labai gadintų kažkuri paletė - taip nėr. Jei į VMI, tai gal reiktų iš kokios vasaros ką imti, kitaip vis tiek bus per gražiai biggrin.gif

Bet taip pagalvojus, na gal gal gal vos vos link rudens.

Už rudenį mano akimis argumentai:
1. Nelabai tinka juoda.
2. Labai neblogai kaštoninė, ir ta blanki raudona irgi visai nieko. Ir šiaip šiltos raudonos tinka smile.gif

Atsakyti
Gal ir tiktų Cool Summer paletė. Kaip ir tiktų spalvos, bet nežinau, kaip atrodytų tas prigesinimas. Man pačiai atrodo, kad tinka gan sodrios, bet ne per ryškios spalvos.
Čia geriausiai būtų "pasimatuoti" tiek vieną, tiek kitą paletę. Bet kaip jos neturint, susigaudyti su atspalviais? rolleyes.gif

Ir šiaip, ar gali būti mano oda olive spalvos? g.gif
Jei ten pagal venų spalvą žiūrėti, tai vienos man daugiau žalsvos (nors irgi, gal čia tik man taip atrodo), kitos - violetinės.

Pagal akių rainelę tai nelabai susigaudau. Reikėtų su kažkuo lyginti.
Atsakyti
http://webinar.forev...u/stilist/1610/
Dar apie spalvas - maždaug nuo 2 val. Nuoroda "gyva" šiandien iki 18 val.
Atsakyti
http://webinar.forev...u/stilist/1611/
Net įdomu, kaip vienas-du nustatinėja spalvinį tipą pagal nuotraukas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 10 09, 18:49)
http://webinar.forev...u/stilist/1611/
Net įdomu, kaip vienas-du nustatinėja spalvinį tipą pagal nuotraukas  lotuliukas.gif

Gaila, nesuprantu nieko. smile.gif
Atsakyti
byyte man įnešė abejonių. Gal tikrai labiau cool sumer tikčiau? O gal išvis spring?
Kol žinojau, kad yra 4 pagrindiniai odos tipai, buvau įsitikinusi, kad priklausau rudeniui. Dabar galvoju, kad nežinau kam, bet tik ne rudeniui. doh.gif biggrin.gif

Bandau išsirinkti sau tinkančias spalvas. Ką manote apie šias? g.gif
Atsakyti
Aš paeksperimentavau su pavasario paletės spalva bright link šviesumo ir DW link murzinumo, tamsumo, kadangi be atsiklausimo tai nekėliau foto, be to labai mažutės gavosi keliant. Bet turiu pripažint kad BSp salotinė daug prasčiau nei DW purvinai tamsiai žalia, ir analogiška bordinė geriau nei koralinė. visgi tos šviesios bright spalvos ne jūsų grupės, nepasakyčiau kad jos prastina (nes ką čia labai prastint, juolab neprisidedant spalvos), bet nėra harmonijos. Žodžiu nematau aš jumyse šiltumo anei rudeniško, anei pavasarinio. Žiemas aišku galim svarstyt visas, bet šiltus sezonus aš jau atmesčiau.

dėl vasaros... Man ta tamsiai pilka (antra eilutė, 4-tas stulpelis) patinka, sunku teikti nelyginus, bet geriau nei juoda kepurė. Ir taip žiūrint lyg geriau, kurios spalvos lyg man paišosi tokia paletė:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2015 10 12, 13:18)
byyte man įnešė abejonių. Gal tikrai labiau cool sumer tikčiau?

įdomumo dėlei

user posted image
(Palietus atidaro didesnį vaizdą)

Bytte - dėl juodos. Žiemoms irgi visai nebūtinai tinka juoda. Tiesiog paprastai neblogai tinka kontrastas juoda/balta (tiksliau - nesunaikina kaip daugumos spalvinių tipų). Mano giliu įsitikinimu (kurį aš kažkur išskaičiau ir dabar neatsimenu kur) DW iš visų žiemų tinka blogiausiai. Galbūt todėl, kad ji šilčiausia.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 10 12, 12:40)
Aš paeksperimentavau su pavasario paletės spalva bright link šviesumo ir DW link murzinumo, tamsumo, kadangi be atsiklausimo tai nekėliau foto, be to labai mažutės gavosi keliant. Bet turiu pripažint kad BSp salotinė daug prasčiau nei DW purvinai tamsiai žalia, ir analogiška bordinė geriau nei koralinė. visgi tos šviesios bright spalvos ne jūsų grupės, nepasakyčiau kad jos prastina (nes ką čia labai prastint, juolab neprisidedant spalvos), bet nėra harmonijos. Žodžiu nematau aš jumyse šiltumo anei rudeniško, anei pavasarinio. Žiemas aišku galim svarstyt visas, bet šiltus sezonus aš jau atmesčiau.

dėl vasaros... Man ta tamsiai pilka (antra eilutė, 4-tas stulpelis) patinka, sunku teikti nelyginus, bet geriau nei juoda kepurė. Ir taip žiūrint lyg geriau, kurios spalvos lyg man paišosi tokia paletė:
user posted image

Vat aš irgi galvoju, kad tokia tamsiai pilka man geriau, nei juoda. Dar nebent ta viršutinė raudona. O daugiau tinkančių spalvų šitoj paletėj nematau. Na, gal tiktų teal (per vidurį tarp žalių), bet nieko būtent tokio atspalvio neturiu. Negaliu pasižiūrėti.

QUOTE(prek @ 2015 10 12, 12:52)
įdomumo dėlei

user posted image
(Palietus atidaro didesnį vaizdą)
Bytte - dėl juodos. Žiemoms irgi visai nebūtinai tinka juoda. Tiesiog paprastai neblogai tinka kontrastas juoda/balta (tiksliau - nesunaikina kaip daugumos spalvinių tipų). Mano giliu įsitikinimu (kurį aš kažkur išskaičiau ir dabar neatsimenu kur) DW iš visų žiemų tinka blogiausiai. Galbūt todėl, kad ji šilčiausia.

Na, man čia iškart krenta į akis DW. Gyviausiai atrodo.
Atsakyti
Kiek pamenu juoda/balta true winter eina. Manęs po kol kas neįtikino jokia info, kad žiemoms juoda netinka, be to jai jau juoda eina į priekį, tai juoda/balta dar labiau eis. Sutikčiau tik kad juoda kažkaip kitaip vaizdą gadina, na ten "sendina" kažkaip, bet jai veidas lieka kažkur atsilikęs, čia jau spalvos intensyvumas. Dar sutikčiau kad gal ten nuotrauka taip gavosi, ką ir paminėjau, bet jai taip tikrai juoda veikia, tai kokia čia žiema? unsure.gif
Papildyta:
Kiek pamenu juoda/balta true winter eina. Manęs po kol kas neįtikino jokia info, kad žiemoms juoda netinka, be to jai jau juoda eina į priekį, tai juoda/balta dar labiau eis. Sutikčiau tik kad juoda kažkaip kitaip vaizdą gadina, na ten "sendina" kažkaip, bet jai veidas lieka kažkur atsilikęs, čia jau spalvos intensyvumas. Dar sutikčiau kad gal ten nuotrauka taip gavosi, ką ir paminėjau, bet jai taip tikrai juoda veikia, tai kokia čia žiema? unsure.gif
Papildyta:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
žiek Noa kokį radau, pavasariams navy prie great color pridėta smile.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
dark winter paletė:
user posted image

Papildyta:
DW veidai:
user posted image
DW spalvytės:
user posted image
user posted image
user posted image

žiemų spalvų deriniai (ir kažkam dar neaišku, kodėl norisi visiems būt žiemoms mastau.gif )
user posted image
Atsakyti
O taip tai vasarų rudom akim nebūna, meskit vasaras iš galvos. Vis bus ramiau biggrin.gif http://cardiganempir...-of-cool_6.html

Aplamai ir didesnio kontrasto žmonių nebūna... Kur dar tamsiau? Akys tamsios, oda šviesi, prie tokio kontrasto - kokia vasara??? Suprantu diskusiją pavadinimu "kuri aš žiema, dark ar ..." Nu bet pala, rudom akim kas dar gali būt? Tik darkas. Ar kūlvinteriai būna rudom akim? Man atrodo, kad nebūna.

Tuoj aš čia visas abejones išspardysiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2015 10 12, 16:22)
žiek Noa kokį radau, pavasariams navy prie great color pridėta smile.gif

Nu va nors vienas su protu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 12 spalio 2015 - 16:36
QUOTE(Noa @ 2015 10 12, 17:39)
Tuoj aš čia visas abejones išspardysiu biggrin.gif

sako kai jau neabejoji, reiškia ne kad žinai, o kad tiki biggrin.gif . Man iki tikėjimo trūksta (nu va ir bumbu užtatai), bet balsuočiau už DW, nes tose DW purvinose tamsiose patiko, rudeninėse - oda gelsva kažkokia, man pavyzdžiui atrodo tai kaip minusas, o gal kitam priešingai - pliusas?.. bright spalvose pilkėja... na o cool pagal 12-lika per šilta... pagal 16-lika galim būtų dar Soft winter bandyt... bet vis vien paletės platesnės nėra, tai kažkaip be tikslo.
Atsakyti