Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 19 tema

QUOTE(Noa @ 2015 10 07, 14:52)
O man tai visada norisi juodos lotuliukas.gif

Davai keičiamės. Tu būk Light Spring, o aš būsiu Dark Winter.

Tai va, bobos, ir kad negirdėčiau daugiau, kodėl aš juodą nešioju! lotuliukas.gif

Keičiamės! biggrin.gif

Bet kaip bebūtų, niekada nebūna per gerai. Vaikystėje (tokioje gilioje, kai dar darželį lankiau), galvodavau, kodėl mano akys ir plaukai rudi. Svajojau būti auksaplauke blondine. wub.gif Tai vat, užsifiksavo DNR ir turiu baltapūkį blondiną. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2015 10 07, 15:20)
Gerai. Tik jei galite, dėkite nuorodas ir nuotraukas talpinkite neilgam laikui.  smile.gif
Aš vėliau jas pratrinsiu.

user posted image

Kur geriau ir kodėl? smile.gif Kitaip sakant - apibūdinkit, koks yra veidas? Kaip atrodo? Kas ryškėja?

Paskui pasakysit, ištrinsiu priėjimą smile.gif

Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 10 07, 15:49)
user posted image

Kur geriau ir kodėl? smile.gif Kitaip sakant - apibūdinkit, koks yra veidas? Kaip atrodo?  Kas ryškėja?

Paskui pasakysit, ištrinsiu priėjimą smile.gif

Man paciai, tokiai tik pradedanciai ir ziurint per telefona, geriau autumn ziurisi. Bent gyvesnis ir siltesnis veidas atrodo. Geriausiai gal priespaskutineje nuotraukoje. Pacioje pirmoje, ziemos paleteje, akys ledines atrodo. :-)

Bet labai akivaizdaus skirtumo neimatau. doh.gif
Atsakyti
Žinok, aš irgi susimėčiau. Man gal žiema biskutuką? Bet jau tokia milimetrovkė biggrin.gif

Aš tai priešingai, visada norėjau būti ne tik juodaplauke juodaake, bet netgi kiniete. O esu 180 ūgio blondė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Netycia pakartojau. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo por-for: 07 spalio 2015 - 16:36
QUOTE(Noa @ 2015 10 07, 17:08)
Žinok, aš irgi susimėčiau. Man gal žiema biskutuką? Bet jau tokia milimetrovkė biggrin.gif

Va ir man labiau žiema patinka, ypač mėlynai-violetinėje dalyje. Veidas daugiau "surinktas", mažiau išskydęs, oda skaistesnė, ir šiaip veidas pirmame plane gaunasi. Trečioje foto atsiranda kažkoks ligotas raudonumas sad.gif

Por-for - ieškokit normalaus monitoriaus su sutvarkytomis spalvomis. Kitaip bet koks spalvų nagrinėjimas netenka prasmės.
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 10 07, 18:45)
Va ir man labiau žiema patinka, ypač mėlynai-violetinėje dalyje. Veidas daugiau "surinktas", mažiau išskydęs, oda skaistesnė, ir šiaip veidas pirmame plane gaunasi. Trečioje foto atsiranda kažkoks ligotas raudonumas sad.gif 

Por-for - ieškokit normalaus monitoriaus su sutvarkytomis spalvomis. Kitaip bet koks spalvų nagrinėjimas netenka prasmės.

MB irgi šita dalis labiausiai patiko. smile.gif
Prieš tai žiurėjau per telefoną. Dabar mažasis miega, tai galėjau prie kompiuterio prisėsti. Tai ir man DW limpa. bigsmile.gif
Tai žodžiu iš pradžių buvau teisi, kad esu arba DA, arba DW. Tik pačiai labai sunku tą įsivertinti.

Dar man toks klausimas iškilo. Bet pasirinkusi DA atspalvius didelės klaidos nepadaryčiau? g.gif Nebandau savęs pritempti DA tipui. schmoll.gif Greičiau noriu apsidrausti, kad išsirinkus tą spalvą, bet ne tą atspalvį, "vaizdo" nepagadinsiu.
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2015 10 07, 21:19)
MB irgi šita dalis labiausiai patiko. smile.gif
Prieš tai žiurėjau per telefoną. Dabar mažasis miega, tai galėjau prie kompiuterio prisėsti. Tai ir man DW limpa.  bigsmile.gif
Tai žodžiu iš pradžių buvau teisi, kad esu arba DA, arba DW. Tik pačiai labai sunku tą įsivertinti.

Dar man toks klausimas iškilo. Bet pasirinkusi DA atspalvius didelės klaidos nepadaryčiau?  g.gif  Nebandau savęs pritempti DA tipui.  schmoll.gif  Greičiau noriu apsidrausti, kad išsirinkus tą spalvą, bet ne tą atspalvį, "vaizdo" nepagadinsiu.

DW geriau. DA naudokit, kai norėsit gaut nedarbingumo lapelį ar pasiskųst šefui, koks sunkus gyvenimas ir maža alga smile.gif Ir kuo varganiau norėsit atrodyt, tuo šiltesnes spalvas naudokit tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2015 10 07, 17:02)
Man paciai, tokiai tik pradedanciai ir ziurint per telefona, geriau autumn ziurisi. Bent gyvesnis ir siltesnis veidas atrodo.  Geriausiai gal priespaskutineje nuotraukoje. Pacioje pirmoje, ziemos paleteje, akys ledines atrodo. :-)

Bet labai akivaizdaus skirtumo neimatau.  doh.gif

QUOTE(prek @ 2015 10 07, 21:29)
DW geriau. DA naudokit, kai norėsit gaut nedarbingumo lapelį ar pasiskųst šefui, koks sunkus gyvenimas ir maža alga smile.gif Ir kuo varganiau norėsit atrodyt, tuo šiltesnes spalvas naudokit  tongue.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Visiškai pritariu Prek. Man irgi žymiai geriau DW. Man kaip tik žiemos paletėj akys labai išraiškingos pasirodė.
O DA spalvų fone geriausia matosi raudoni spuogai. doh.gif rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 10 07, 20:29)
DW geriau. DA naudokit, kai norėsit gaut nedarbingumo lapelį ar pasiskųst šefui, koks sunkus gyvenimas ir maža alga smile.gif Ir kuo varganiau norėsit atrodyt, tuo šiltesnes spalvas naudokit  tongue.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Turėtų būti toks atskiras extra garderobas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2015 10 07, 21:58)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Turėtų būti toks atskiras extra garderobas. biggrin.gif

Ne į temą, bet... "nuomoju zapą ir nutrintą kostiumą vizitams į VMI" lotuliukas.gif Tai čia analogiškai wink.gif
Atsakyti
O kad juoda nelabai nieko DW? Suprantu ten kitos žiemos, bet DW kažkaip mano akimis geriausiai juodą toleruoja. O man por-for eina į antrą planą labai su juoda kepure, ir nesužiba, kaip šokoladinėje.
Pasikartosiu, kad nematau aš joje jokio anei šiltumo, anei purvinumo... dar gal tas šiltumas koks ir yra, bet tik ne tas rudeninis, man ji tose tamsiose tealinėse nelabai, o jos tokios veik bendros DA ir WA.

Noa Katią (baltarusę) nutestino į vasaras su foto skudurėliais osinkoje, ir nutestino į cool summer, gi sakiau. Asmeninę paletę ji nežinau po kiek laiko tik įsigijo. Ir iki to laiko visus džiugino osinkoje savo spalviniais deriniais aprangoje iš cool summer paletės. Todėl ji man tokia gan patikima atrodo, kaip konsultante, nes labai taip spalvos pajautimu pasižymėjo. Juk su nuosava palete paprasčiau teisingai spalvas susirinkt, nei taip va, tik pasižiūrėjus nete. Beja jos tinklalapį yra nuoroda į kažkokią konsultantę Kaliningrade (kiek žinau ir osinkoje reiškiasi). Kaliningradas kaip ir šale.

Atsakyti