Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 19 tema

QUOTE(prek @ 2015 10 06, 23:48)
Nea, negaliu. Ir skudurėlių neturiu. Va kad taip radus kur tuos skudurėlius ir pamėginus kas gaunasi... Su aiškiais tipais bus paprasta, čia faktas, bet su neišreikštais... Būtų tikrai įdomu.

Peržiūrėjau visas įdėtas foto - į žiemas jamčiau. Jei pagal BFAS, man gautųsi 2-1 (kur kas už mane šiltesnė žiema), jei ne pagal BFAS - sakyčiau DW. Nes kažkokios šilumos yra, o va pagal tinkančias spalvas - labiau limpa vėsesnės, bet ne per šaltos. Iš gatvės nuotraukų mano požiūriu antra per šalta.

Visgi vasara. Nes pilkumo turi. Švarios spalvos jai per ryškios, reikia nuslopinimo. Va mane kiek papilkinus, aš turbūt irgi į vasaras pataikyčiau.

Iš raudonų patiko antra. Pati spalva gal kiek per aktyvi, bet nėra kad blogai.
Iš rudų patiko šokoladinė ir trečia gali būt neblogai, nes su akimis susišauks (bet audinio faktūra pačią spalvą negerai veikia).
Balta čia nepatiko, bet foto gamtoje balta atrodo visai padoriai (gal dėl lengvai melsvo šaliko?).
Juoda mano požiūriu ne iš pačių geriausių spalvų, bet tikrai nėra taip, kad baisina.
Bendrai - itin šaltos spalvos yra blogai. Čia iš situacijos "greičiau šalta, nei šilta".
Žodžiu, aš už žiemą.

Tai greičiausiai žiema, bet tvirtai nepasakytumėte? g.gif
Spalvos, kaip suprantu, man labiau šiltai šaltos, gan tamsios, neryškios ir ne per blausios tinka. Geras "apibrėžimas". biggrin.gif
Vis žvalgausi po paletes ir TOS VIENINTELĖS nerandu. Taip, kad didžiąja dalimi stipriai tiktų. Žiemos paletes man per ryškios ir šaltos atrodo, o rudens - per šiltos. Vasara - per blausi, pavasaris - per ryškus. doh.gif Čia taip apibendrintai. Visgi paletės man artimesnės žiemos ir rudens. Gal tikrai žiemos labiau.

Va, o ruda mane pačią labai maloniai nustebino. Anksčiau nesižavėjau jokiomis rudomis. Dabar ir vyras pagyrė, kad ta šokoladinė labai tinka.

Šilta vyšninė, mano manymu, kaip ir tiktų, bet per šilta. Violetinė - per šalta. Tai turi būti violetinė su vyšnia maišyta.
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2015 10 07, 09:48)
Tai greičiausiai žiema, bet tvirtai nepasakytumėte?  g.gif 
Spalvos, kaip suprantu, man labiau šiltai šaltos, gan tamsios, neryškios ir ne per blausios tinka. Geras "apibrėžimas".  biggrin.gif
Vis žvalgausi po paletes ir TOS VIENINTELĖS nerandu. Taip, kad didžiąja dalimi stipriai tiktų. Žiemos paletes man per ryškios ir šaltos atrodo, o rudens - per šiltos. Vasara - per blausi, pavasaris - per ryškus.  doh.gif  Čia taip apibendrintai. Visgi paletės man artimesnės žiemos ir rudens. Gal tikrai žiemos labiau.

Va, o ruda mane pačią labai maloniai nustebino. Anksčiau nesižavėjau jokiomis rudomis. Dabar ir vyras pagyrė, kad ta šokoladinė labai tinka.

Šilta vyšninė, mano manymu, kaip ir tiktų, bet per šilta. Violetinė - per šalta. Tai turi būti violetinė su vyšnia maišyta.

Ar galėčiau panaudoti Jūsų foto viešoms "dėlionėms"?

Nemanau kad tvirtai pasakyt pagal foto iš viso yra įmanoma. Dažnai merginos ir po realios konsultacijos, už kurią sumoka nemažą sumą, nenustoja "savęs ieškot" - galbūt konsultantas suchaltūrino, o gal tiesiog žmogus siūlomų spalvų pripažint nenori...
Atsakyti
Jei būtų nuspręsta, kad por-for yra Dark Winter, aš tikrai nepulčiau akių draskyti. Šitose paletėse, kur temos pradžioj, tos jai tinkančios šokoladinės nėra, bet manau, kad individualioj gal net būtų, o be to, ji gi visai arti rudenio, ir ten tų rudų nors vežimu vežk. Nors ji pati ir ne ruduo.

Žalios tikrai geriau tinka vidutinio sodrumo, o ne šviesios. Įsivaizduoju, kad šviesios jai - tai ten tipo marškinukai po švarku, jei dirbi banke. Kažkaip taip.

Nors iš tikro tai čia tas atvejis, kai gražiam žmogui ir snarglys tinka biggrin.gif Būtų ji kokia nelabai graži, tai sakytum, va su tuo baisi, o su tuo graži. O dabar labai reikia žiūrėt, kad kokio negrožio įžvelgt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(prek @ 2015 10 07, 00:48)
Visgi vasara. Nes pilkumo turi. Švarios spalvos jai per ryškios, reikia nuslopinimo. Va mane kiek papilkinus, aš turbūt irgi į vasaras pataikyčiau.

O KATRA ji būtų vasara? Cool?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 07 spalio 2015 - 10:00
QUOTE(prek @ 2015 10 07, 09:13)
Ar galėčiau panaudoti Jūsų foto viešoms "dėlionėms"?

Nemanau kad tvirtai pasakyt pagal foto iš viso yra įmanoma. Dažnai merginos ir po realios konsultacijos, už kurią sumoka nemažą sumą, nenustoja "savęs ieškot" - galbūt konsultantas suchaltūrino, o gal tiesiog žmogus siūlomų spalvų pripažint nenori...

Ką turite omenyje "viešoms dėlionėms? smile.gif

O kad iš foto negalima taip 100% tvirtinti, tai sutinku. Man gal tiesiog norisi apsibrėžti tas tinkančias spalvas ir atitinkamai keisti garderobą. Kaip suprantu, laukia daugiau darbo, nei tikėjausi. ax.gif

QUOTE(Noa @ 2015 10 07, 09:59)
Jei būtų nuspręsta, kad por-for yra Dark Winter, aš tikrai nepulčiau akių draskyti. Šitose paletėse, kur temos pradžioj, tos jai tinkančios šokoladinės nėra, bet manau, kad individualioj gal net būtų, o be to, ji gi visai arti rudenio, ir ten tų rudų nors vežimu vežk. Nors ji pati ir ne ruduo.

Žalios tikrai geriau tinka vidutinio sodrumo, o ne šviesios. Įsivaizduoju, kad šviesios jai - tai ten tipo marškinukai po švarku, jei dirbi banke. Kažkaip taip.

Nors iš tikro tai čia tas atvejis, kai gražiam žmogui ir snarglys tinka biggrin.gif Būtų ji kokia nelabai graži, tai sakytum, va su tuo baisi, o su tuo graži. O dabar labai reikia žiūrėt, kad kokio negrožio įžvelgt biggrin.gif

Dėkui už komplimentus. 4u.gif Aš pati neretai jaučiuosi "nepatogiai" su savo turimu garderobu. Kartais tiesiog kažkas ne taip, kartais sau atrodau suvargusi, "užsislopinusi", "pilka" ir pan. Norisi atrodyti kitaip ir dėl to gerai jaustis.
Visai netikėtai atradau, kad yra spalviniai tipai. Ir anksčiau buvau skaičiusi, bet nekreipiau dėmesio. O pasirodo tie tipai dar savo potipius turi. Ir, manyčiau, į šitą visą reikalą vien dėl savęs verta pasigilinti. Jau ir taip daug laiko prakvailiojau su spalvomis. Laikas "surimtėti". biggrin.gif
Atsakyti
Žvalgausi, ką gūglas siūlo DW. Ir gal čia TOS spalvos iš tamsių? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2015 10 07, 11:24)
Ką turite omenyje "viešoms dėlionėms? smile.gif

Norėčiau pakarpyti foto ir sudėliot su skirtingomis spalvomis, paskui įdėti čia.
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2015 10 07, 13:55)
Žvalgausi, ką gūglas siūlo DW. Ir gal čia TOS spalvos iš tamsių?  bigsmile.gif

Nu čia jo, iš tamsių.

Bet kai žiūri google outfitus, tai reik į tai žiūrėt kritiškai, nes tokie paprastai sudeda ne ką tas tipas gali realiai nešioti į darbą, o tai, kuo jis skiriasi nuo kitų tipų. Ta prasme, kažką, kas tik jam vienam ir tinka. Nors yra krūvos ne tokių akis braižančių reikalų, kurie tam tipui irgi tinka. Pvz. kokiems pavasariams tai visi deriniai yra papūgų spalvų biggrin.gif Tipo, žalios kelnės, geltona maikė ir raudonas megztinis su mėlynais batais. Tai tas taip, pavasaris tai išvežtų ir kokiam durnių konkurse su tokiom spalvom atrodytų mažiausiai durnai, bet jis gali tiesiog rengtis tamsiai mėlynu kostiumėliu vietoj juodo, ir šviesiai gelsvais marškinukais vietoj baltų biggrin.gif

Tai lygiai ir su darkais taip biggrin.gif Nebūtinai darkas turi būti kaip gotas. Tik prisilaikyti savo paletės, per daug bendro vaizdo nenusišviesint, bet jei, pavyzdžiui, jis ženijasi, tai suknelės spalvą ima iš paletės ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 10 07, 10:59)
O KATRA ji būtų vasara? Cool?

Įtariu kad cool. Ir turbūt kažką iš CW skolintis galėtų.
http://3.bp.blogspot...Cool Winter.png
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 10 07, 13:15)
Norėčiau pakarpyti foto ir sudėliot su skirtingomis spalvomis, paskui įdėti čia.

Gerai. Tik jei galite, dėkite nuorodas ir nuotraukas talpinkite neilgam laikui. smile.gif
Aš vėliau jas pratrinsiu.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2015 10 07, 13:22)
Nu čia jo, iš tamsių.

Bet kai žiūri google outfitus, tai reik į tai žiūrėt kritiškai, nes tokie paprastai sudeda ne ką tas tipas gali realiai nešioti į darbą, o tai, kuo jis skiriasi nuo kitų tipų. Ta prasme, kažką, kas tik jam vienam ir tinka. Nors yra krūvos ne tokių akis braižančių reikalų, kurie tam tipui irgi tinka. Pvz. kokiems pavasariams tai visi deriniai yra papūgų spalvų biggrin.gif Tipo, žalios kelnės, geltona maikė ir raudonas megztinis su mėlynais batais. Tai tas taip, pavasaris tai išvežtų ir kokiam durnių konkurse su tokiom spalvom atrodytų mažiausiai durnai, bet jis gali tiesiog rengtis tamsiai mėlynu kostiumėliu vietoj juodo, ir šviesiai gelsvais marškinukais vietoj baltų biggrin.gif

Tai lygiai ir su darkais taip biggrin.gif Nebūtinai darkas turi būti kaip gotas. Tik prisilaikyti savo paletės, per daug bendro vaizdo nenusišviesint, bet jei, pavyzdžiui, jis ženijasi, tai suknelės spalvą ima iš paletės ir tiek biggrin.gif

Na taip, sutinku. Čia daugiau žiūrėjau į tą spalvų "gamą". Nors kokia ten gama. Kelios spalvos. biggrin.gif
Ir neįsivaizduoju savęs taip nuo iki vien tomis spalvomis apsirengusios. Tamsus sijonas, tamsi palaidinė ir dar tamsus švarkelis. Jei viena suknelė, tai kas kita. Ir tai batus kitos spalvos rinkčiausi. Jei žiūrint į tas spalvas, kurių nuorodą įkėliau, tai pasirinkusi tamsią sunkelę, kažko šviesaus norėtųsi. Gal kokių batų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2015 10 07, 15:20)
Ir neįsivaizduoju savęs taip nuo iki vien tomis spalvomis apsirengusios. Tamsus sijonas, tamsi palaidinė ir dar tamsus švarkelis. Jei viena suknelė, tai kas kita. Ir tai batus kitos spalvos rinkčiausi. Jei žiūrint į tas spalvas, kurių nuorodą įkėliau, tai pasirinkusi tamsią sunkelę, kažko šviesaus norėtųsi. Gal kokių batų.  g.gif

Tu dar nesiskųsk biggrin.gif Aš Light Spring, su tavim keisčiausi negalvodama biggrin.gif Man siūlo tokius outfitus, kokius normalūs žmonės baigia nešioti, kai pereina nuo mišinėlių ant kieto maisto biggrin.gif Pastelinė rūžava, pastelinė žalsva, melsva, smėliuko, siusiuko, SM fono ir viskas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 10 07, 14:40)
Tu dar nesiskųsk biggrin.gif Aš Light Spring, su tavim keisčiausi negalvodama biggrin.gif Man siūlo tokius outfitus, kokius normalūs žmonės baigia nešioti, kai pereina nuo mišinėlių ant kieto maisto biggrin.gif Pastelinė rūžava, pastelinė žalsva, melsva, smėliuko, siusiuko, SM fono ir viskas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Vasara tai man labai norėtųsi šviesių spalvų. Vat tokių pasteliniu rūžavų, melsvų, mėtinių. Ar bent jau švelnios persikinės. Bet tos spalvos sau, aš - sau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2015 10 07, 15:47)
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Vasara tai man labai norėtųsi šviesių spalvų. Vat tokių pasteliniu rūžavų, melsvų, mėtinių. Ar bent jau švelnios persikinės. Bet tos spalvos sau, aš - sau.  doh.gif

O man tai visada norisi juodos lotuliukas.gif

Davai keičiamės. Tu būk Light Spring, o aš būsiu Dark Winter.

Tai va, bobos, ir kad negirdėčiau daugiau, kodėl aš juodą nešioju! lotuliukas.gif
Atsakyti