QUOTE(prek @ 2015 10 06, 23:48)
Nea, negaliu. Ir skudurėlių neturiu. Va kad taip radus kur tuos skudurėlius ir pamėginus kas gaunasi... Su aiškiais tipais bus paprasta, čia faktas, bet su neišreikštais... Būtų tikrai įdomu.
Peržiūrėjau visas įdėtas foto - į žiemas jamčiau. Jei pagal BFAS, man gautųsi 2-1 (kur kas už mane šiltesnė žiema), jei ne pagal BFAS - sakyčiau DW. Nes kažkokios šilumos yra, o va pagal tinkančias spalvas - labiau limpa vėsesnės, bet ne per šaltos. Iš gatvės nuotraukų mano požiūriu antra per šalta.
Visgi vasara. Nes pilkumo turi. Švarios spalvos jai per ryškios, reikia nuslopinimo. Va mane kiek papilkinus, aš turbūt irgi į vasaras pataikyčiau.
Iš raudonų patiko antra. Pati spalva gal kiek per aktyvi, bet nėra kad blogai.
Iš rudų patiko šokoladinė ir trečia gali būt neblogai, nes su akimis susišauks (bet audinio faktūra pačią spalvą negerai veikia).
Balta čia nepatiko, bet foto gamtoje balta atrodo visai padoriai (gal dėl lengvai melsvo šaliko?).
Juoda mano požiūriu ne iš pačių geriausių spalvų, bet tikrai nėra taip, kad baisina.
Bendrai - itin šaltos spalvos yra blogai. Čia iš situacijos "greičiau šalta, nei šilta".
Žodžiu, aš už žiemą.
Peržiūrėjau visas įdėtas foto - į žiemas jamčiau. Jei pagal BFAS, man gautųsi 2-1 (kur kas už mane šiltesnė žiema), jei ne pagal BFAS - sakyčiau DW. Nes kažkokios šilumos yra, o va pagal tinkančias spalvas - labiau limpa vėsesnės, bet ne per šaltos. Iš gatvės nuotraukų mano požiūriu antra per šalta.
Visgi vasara. Nes pilkumo turi. Švarios spalvos jai per ryškios, reikia nuslopinimo. Va mane kiek papilkinus, aš turbūt irgi į vasaras pataikyčiau.
Iš raudonų patiko antra. Pati spalva gal kiek per aktyvi, bet nėra kad blogai.
Iš rudų patiko šokoladinė ir trečia gali būt neblogai, nes su akimis susišauks (bet audinio faktūra pačią spalvą negerai veikia).
Balta čia nepatiko, bet foto gamtoje balta atrodo visai padoriai (gal dėl lengvai melsvo šaliko?).
Juoda mano požiūriu ne iš pačių geriausių spalvų, bet tikrai nėra taip, kad baisina.
Bendrai - itin šaltos spalvos yra blogai. Čia iš situacijos "greičiau šalta, nei šilta".
Žodžiu, aš už žiemą.
Tai greičiausiai žiema, bet tvirtai nepasakytumėte?
Spalvos, kaip suprantu, man labiau šiltai šaltos, gan tamsios, neryškios ir ne per blausios tinka. Geras "apibrėžimas".
Vis žvalgausi po paletes ir TOS VIENINTELĖS nerandu. Taip, kad didžiąja dalimi stipriai tiktų. Žiemos paletes man per ryškios ir šaltos atrodo, o rudens - per šiltos. Vasara - per blausi, pavasaris - per ryškus. Čia taip apibendrintai. Visgi paletės man artimesnės žiemos ir rudens. Gal tikrai žiemos labiau.
Va, o ruda mane pačią labai maloniai nustebino. Anksčiau nesižavėjau jokiomis rudomis. Dabar ir vyras pagyrė, kad ta šokoladinė labai tinka.
Šilta vyšninė, mano manymu, kaip ir tiktų, bet per šilta. Violetinė - per šalta. Tai turi būti violetinė su vyšnia maišyta.