O įdomu, ta BFASininkė neplanuoja į LT važiuoti? Vis pagalvoju, kad gal norėčiau vėl paletės
Šiandien iš širdies fotosesiją pasidariau. Ir gerokai vėliau supratau, kad nemoku naudotis pulteliu. Žodžiu, iš to gausybės maždaug tik 10 išėjo. Vėliau bandžiau kartoti, bet ne visas spalvas prisiminiau ir jau temo. Dabar dėliojausi nuotraukas, tai vistiek negerai tos, kur vakarop dariausi. Ryt bandysiu vėl, jei mažasis bus nuotaikoj ir man valios užteks.
Žodžiu, kol kas sudėjau raudoną, rudą ir porą pilkų ir vieną baltą.
Žodžiu, kol kas sudėjau raudoną, rudą ir porą pilkų ir vieną baltą.
QUOTE(Noa @ 2015 10 05, 20:43)
O įdomu, ta BFASininkė neplanuoja į LT važiuoti? Vis pagalvoju, kad gal norėčiau vėl paletės
Tu jos bloge užklausk
Dėl jos kaip vasaros... ją nutestino kaip vasarą su skuduriukais osinkoje, seniai, kol ji dar nedirbo pati kaip konsultantė. Nusprendė bobai kad ji labiau cool, nei soft, be to ir šiaip pas ją spalvos labai jau žiemai artimos. Pradžioje svarstė deep winter ar autumn, bet gavosi kad ruduo visai ni ni, o žiema per stipru, nu tai ir liko vasara su žiemos įtaka. Paskui gan netrumpai ji osinkoje žaidė su spalvom iš cool summer palečių, ir nepasakyčiau kad netiko, kol ryžosi bfas paletei. Matyt labai patiko paletė.
Papildyta:
Por-for man gražiausiai su tamsiai ruda, šokoladine iš šitos fotosesijose, bet ta spalva daugeliui kontrastingesnių tipų tinkama. Labai nepatiko paskutinė raudona, tai faktas kad ne softas, bet daugiau sunku ką pasakyt. Prek, kaip žiema galėtų ką tart, nes ji žiema, o taip gaunasi, kad savo potipį daugiausiai išsinagrinėji, jauti... į pavasarius nelabai, nors ta ryški raudona ir negadina vaizdo. Kaip tau Noa ji kaip pavasaris?
Na labai įdomu, koks tipažas. Aš nedrįstu nieko siūlyti, nes man visai neaišku - graži mergaitė gražiai atrodo. Standartiškai su tokiom akim ir plaukais deep autumn prašytųsi... Man labai į winona ryder panašu
O man ji kaip pavasaris visai neblogai. Pilkos šaltos rudos nelabai, pilkai balta ne kažką, o va ta tarpinė, grybo - labai. Man nelabai patinka vaizdas su ta šalta ruda, o kitos rudos jai nieko. Tai nei DA, nei BSp negalėčiau atmesti. DA - nes ta suvelta raudona tinka, o DA greta žiemos, gan ryškias spalvas išveža. Hm, bet ir BSp kažkaip - kodėl jai tada tinka ta ruda? Neturėtų tikti. O tinka. Tai gal ties WSp pamąstyčiau, nors vėlgi hm - žmogus daugiau neutralus. Tik man toks įtarimas, kad gal vis tik į šiltumą, o fotikas kažkiek šaltina - nu pamėgink tu dabar rast gerą apšvietimą? Jei prie lango, tai šaltina. Bet jeigi ji tikrai būtų šaltas sezonas, tai su ta ryžiausia ruda būtų užpjauta. O nėra. Priešingai, ta pilkai ruda nežymiai varguolina.
Raudonos tinka bemaž visos. Ir visos jos šiltos!
Ar tik nebus jos pačios pirminė versija ir teisingiausia Tiek ateina durnių, kad visus atėjusius durninam, o gal veltui
Aš baisiai norėčiau pamatyti su ryškia oranžine ir su murzina oranžine, na ta kepta morka Dirty orange oficialiai...
Raudonos tinka bemaž visos. Ir visos jos šiltos!
Ar tik nebus jos pačios pirminė versija ir teisingiausia Tiek ateina durnių, kad visus atėjusius durninam, o gal veltui
Aš baisiai norėčiau pamatyti su ryškia oranžine ir su murzina oranžine, na ta kepta morka Dirty orange oficialiai...
QUOTE(Noa @ 2015 10 06, 09:17)
O man ji kaip pavasaris visai neblogai.
Man pilkos visos nepatiko, ta grybų man nelabai šilta, kažkokia taupe ir tiek, velnias supras kieno, jau nagrinėjomės pilkas ir kitas neutralias, aš jomis nepasitikiu (kita vertus jai lyginčiau su savim, tai ir visas atmesčiau). O dėl raudonos su klaustuku: nelabai sužibėjo, lyginant su šokoladine. Realiai iš visų man ta softinė raudona baisiausia, bet nepasakyčiau kad jinai tokia labai šalta, kažkokia soft autumn/summer. Įdomu pamatyt šalia tos raudonos ryškios šiltos kaip ryški šalta. Kad kontrastingas tipas nėr diskusijų, bet kuris? DA spalvos nėr jau ten tokios labai braight, na yra ten ryškių, bet šalia gi kiek tamsių purvinų, su kuriom mudvi tik po konteinerius tinkam kapstytis, kokios varguolės atrodom, o jai imt inc jau jos ją rūstiną, bet vis vien ne ah. Gal tada žiūrėt su tom šiltom purvinom tamsiom rudens spalvom? kokia žalią samaninę potamsią, plytinę galim atmes (pas rudaakes kažkokia plytinė atsiranda, kad ir pas tą Katią iš baltarusijos - vienintelė iš esmės šilta spalva, identiška akims, ta prasme akys gi pošiltės tikrai)... garstyčių? kas ten dar rudens ne akių giminingoms spalvoms... nežinau kas labai pjautusi su kitais tipažasi.
Va tokia samaninė visgi būt labai gerai pasimatuot, kaip vidury DA great colors:
QUOTE(Tynka @ 2015 10 06, 08:15)
Na labai įdomu, koks tipažas. Aš nedrįstu nieko siūlyti, nes man visai neaišku - graži mergaitė gražiai atrodo. Standartiškai su tokiom akim ir plaukais deep autumn prašytųsi... Man labai į winona ryder panašu
Tokia jauna jauna ir maža pasijaučiau. Ačiū!
O apie Winoną jau ne iš pirmo žmogaus girdžiu. Vienas lektorius per mokymus mane taip ir vadino.
Šiandien vargu ar pavyks vėl pasifotografuoti. Vėl vaikas serga. Tiksliau, toliau serga tik naujos bėdos.
Gaila, nenusifotografavau su jokia oranžine spalva. Prie progos reikės paieškoti. Susidėjau žalias-mėlynas iš vakarykščių eksperimentų. Gal visai nieko šita spalvų grupė?
Vėliau sumesiu šviesias, violetines ir pilkas spalvas. Ir dar vieną rūžavą. Manyčiau ta tikrai netinka. Bent jau ne to atspalvio.
Dabar svarstau tarp deep autumn ir warm spring? Galėčiau priklausyti pastarąjam?
Mano nuomone, warm spring galėtumėt. Pagal tiek, kiek matosi. Ruda tinka, raudona tinka, juoda ir balta nelabai, biskutuką murzinumo toleruoja, bet švarus geriau... Ko daugiau žmogui reikia
Bet kontrastas tai tikrai yra, tai gal ir DA galėtumėt.
Bet kontrastas tai tikrai yra, tai gal ir DA galėtumėt.
Pirmoje eilutėje paskutinės dvi mano spalvos, o pirmos dvi rudeninės, kurios tavo nuomone Noa geriau? Man nesuprantu, lyg pirmos dvi... o paskui kitaip pažiūri lyg paskutinės dvi... dar mano spalva paskutinėje eilutėje pirma ir prieš paskutinė, tos tamsesnės keturios vidurinės ir rudeninės...
bet nu nėr prie ko labai prikibt
bet nu nėr prie ko labai prikibt
Man por-for vienareikšmiškai atrodo žiema. Jeigu tik spalva kokia murzinesnė (pvz. murzinesnė raudona) - iškart suprastina vaizdą. Žalios irgi gražiausiai tos, kur gilios ir šaltos. Nežinau tik, ar DW, nes tada turėtų būti ant ribos su rudeniu ir negadinti rudeniškos spalvos, ar galbūt cool winter. Nes atrodo tikrai šalta.
Na štai, sudėjau oranžines-geltonas-kelias rudas. Mano galva tinka pirmoje eilutėje galbūt pirma ir trečia bei apatinėje visos, išskyrus priešpaskutinę. O kaip antroje eilutėje antra?
Juoda-balta-pilka: man pačiai pilkos kaip ir nieko. Ypač tamsios. Balta ir šviesi pilka netinka. Juoda - kaip ir paryškina bruožus, bet pati sau atrodau kaip iš siaubo filmo.
Violetinės-vyšninės: labiau gal šaltos tinka? Tik ne alyvinė ir pirmos dvi pirmoje eilutėje.
Dar mėlynos-žalios: pirmoje nuotraukoje - navy. Man visai patinka ji. O kaip antra nuotrauka? Ir antroje eilutėje priešpaskutinė tamsi žalia?
Nesuprantu, man šiltos ar šaltos labiau tinka. Šiandien linkstu labiau link šaltų. Bet ne šviesių. Išskyrus mėlynas. Ir rėkiančios spalvos, manau, netinka. Gal tikrai žiema?
Juoda-balta-pilka: man pačiai pilkos kaip ir nieko. Ypač tamsios. Balta ir šviesi pilka netinka. Juoda - kaip ir paryškina bruožus, bet pati sau atrodau kaip iš siaubo filmo.
Violetinės-vyšninės: labiau gal šaltos tinka? Tik ne alyvinė ir pirmos dvi pirmoje eilutėje.
Dar mėlynos-žalios: pirmoje nuotraukoje - navy. Man visai patinka ji. O kaip antra nuotrauka? Ir antroje eilutėje priešpaskutinė tamsi žalia?
Nesuprantu, man šiltos ar šaltos labiau tinka. Šiandien linkstu labiau link šaltų. Bet ne šviesių. Išskyrus mėlynas. Ir rėkiančios spalvos, manau, netinka. Gal tikrai žiema?
QUOTE(Noa @ 2015 10 05, 07:59)
o gal jau ir pati gali pagal BFAS sistemą burti - prek, ar gali?
Nea, negaliu. Ir skudurėlių neturiu. Va kad taip radus kur tuos skudurėlius ir pamėginus kas gaunasi... Su aiškiais tipais bus paprasta, čia faktas, bet su neišreikštais... Būtų tikrai įdomu.
QUOTE(bytte @ 2015 10 05, 13:42)
... kaip tau prek ji į žiemas?
Peržiūrėjau visas įdėtas foto - į žiemas jamčiau. Jei pagal BFAS, man gautųsi 2-1 (kur kas už mane šiltesnė žiema), jei ne pagal BFAS - sakyčiau DW. Nes kažkokios šilumos yra, o va pagal tinkančias spalvas - labiau limpa vėsesnės, bet ne per šaltos. Iš gatvės nuotraukų mano požiūriu antra per šalta.
QUOTE(Noa @ 2015 10 05, 20:21)
Vasara jinai pagal BFAS, ta iš blogo. O pagal sezonus gal net visai ir ne vasara?
Visgi vasara. Nes pilkumo turi. Švarios spalvos jai per ryškios, reikia nuslopinimo. Va mane kiek papilkinus, aš turbūt irgi į vasaras pataikyčiau.
QUOTE(por-for @ 2015 10 05, 21:53)
Iš raudonų patiko antra. Pati spalva gal kiek per aktyvi, bet nėra kad blogai.
Iš rudų patiko šokoladinė ir trečia gali būt neblogai, nes su akimis susišauks (bet audinio faktūra pačią spalvą negerai veikia).
Balta čia nepatiko, bet foto gamtoje balta atrodo visai padoriai (gal dėl lengvai melsvo šaliko?).
Juoda mano požiūriu ne iš pačių geriausių spalvų, bet tikrai nėra taip, kad baisina.
Bendrai - itin šaltos spalvos yra blogai. Čia iš situacijos "greičiau šalta, nei šilta".
Žodžiu, aš už žiemą.