Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 19 tema

QUOTE(prek @ 2015 10 01, 16:57)
Atsakymas autoservise būtų vienas -  "atvarykit automobilį, pažiūrėsim". Jums tą patį juk ir čia pasakė? smile.gif

Ties dviem - tai ruduo arba žiema? Kur Jūs matot panašumus tarp šalta ir švaru bei šilta ir murzina?

Ties dviem - ruduo su ziemos itaka arba ziema su rudens itaka. Manyciau, kad ruduo, bet uztikrinimui reikia paneigti ziema.

O del autoserviso, esme butu ta pati, bet svarbu butu KAIP Jums atsakytu. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2015 10 01, 17:49)
Gelsva, lyginant su vyro, oda, rudos akys, nesuvokiamos spalvos plaukai. Tai kaip čia pasakius... Bet kokio tipo tai gali būti biggrin.gif Na gal vasara sunkiau, cool summer - ir tai dar soft summer gal ir išeitų. O kiti sezonai visi būti gali...

Iš pirmo žvilgsnio gali atrodyt, kad jūsų oda šilta, tai yra, arba ruduo, arba pavasaris. Bet jei jūs lankotės soliariume, o vyras ne, tai jūsų oda tikrai bus geltonesnė, net jei ir šaltas sezonas. Arba jei oda ta vadinama "olive" atspalvio - tada jis bus šaltas. Rudos akys gali būti šiltos ir šaltos. O nenusakomos spalvos plaukai juo labiau gali būti kieno tik nori... Nes riešuto spalva - tai toks spalvos pavadinimas, kad nesuprasi, kas turima galvoj...

Reiktų nusistatyti, ar labiau tinka šiltos spalvos, ar šaltos, taipogi murzinos ar švarios. Temos pradžioj apie tai yra info, galų gale - paletės. Bet jei žmogus žino, kokios jam spalvos tinka, tada paprastai jis jokių spalvinių sezonų neieško, o jei nežino, tada nesupranta, tinka jam ar netinka.

Žodžiu, čia kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių. Prek čia žino daugiausiai, bet man atrodo, jai aplamai gyvo žmogaus vaizdas reikalingas...

O, kaip issamiai. Davete truputi minciu. Aciu!

As nei soliariumuose lankausi, nei apskritai daug deginuosi. Esu naturaliai naturali. :-D

Ikelciau kokia nuotrauka anksciau daryta, bet gal kai prie kompiuterio prisesiu.
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2015 10 01, 19:08)
Ties dviem - ruduo su ziemos itaka arba ziema su rudens itaka. Manyciau, kad ruduo, bet uztikrinimui reikia paneigti ziema.

Labiau tinka šviesios ar tamsios spalvos?
Prie veido nešiojate terakotines, oranžines spalvas? Samaninę žalią? Kupranugario vilnos spalvą?
Atsakyti
Dar norėjau pasakyti, kad Dark Autumn ir Dark Winter yra visų patys norimiausi sezonai, dėl to visi, kas patys nusistatinėja, juos sau ir nusistato biggrin.gif Užtat nesu regėjus, kad kas nors paimtų ir sau nusistatytų, tarkim, Soft Summer biggrin.gif
Atsakyti
Aš prisimenu, seniai seniai, kapsulių temoje kai pradžioje visos užsivedusios buvo, ir žiauriai viską supratom jau kas ten kaip. Pamenu viena motera sako matyt soft summeriai esam su vyru abu... bet paskui diskusija pakrypo apie raudoną, o vasarų raudona, tai taip liežuvis nelabai apsiverčia jos taip vadint... na tada sako ji, nesamonė, mums su vyru labai labai tinka raudona... tai vat ir neaišku ar ji ne soft summer, ar ta raudona tokia kaip vasaroms skirta galvoje turėjo... bet berots minėjo kad tiesiog raudona.
čia tą raudoną prisiminiau, nes por-for paminėjo, jog netinka... va jai netinka raudona kaip tokia normali, ne kokia ten spanguolių ar dar kokių aviečių bei arbūzų, tai manau tiek deep winter, tiek deep Autumn galim atmest mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 10 02, 11:04)
Aš prisimenu, seniai seniai, kapsulių temoje kai pradžioje visos užsivedusios buvo, ir žiauriai viską supratom jau kas ten kaip. Pamenu viena motera sako matyt soft summeriai esam su vyru abu... bet paskui diskusija pakrypo apie raudoną, o vasarų raudona, tai taip liežuvis nelabai apsiverčia jos taip vadint... na tada sako ji, nesamonė, mums su vyru labai labai tinka raudona... tai vat ir neaišku ar ji ne soft summer, ar ta raudona tokia kaip vasaroms skirta galvoje turėjo... bet berots minėjo kad tiesiog raudona.

https://cloud.mail.r...0rinkinukas.png
parankiojau archyvuose apie vasaros raudoną. Šventa tiesa, raudona galima vadint tik Light Summer. Kitų gi raudona - kaip čia pasakius.

O dėl nenoro būt Soft Summer - žiūrint į tą nupilkintą paletę tikrai noras nekiltų, o jei žiūrėt į tą šilkinių siūlų paletę, tai man visai patiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 10 02, 11:30)
O dėl nenoro būt Soft Summer - žiūrint į tą nupilkintą paletę tikrai noras nekiltų, o jei žiūrėt į tą šilkinių siūlų paletę, tai man visai patiktų smile.gif

O tada nueitum į parduotuvę pažiūrėt, kas ten yra, ir vėl noras praeitų biggrin.gif

Realiai jei būtų galima gauti savo dydžio, geros sudėties, normalios kainos visiškai tiksliai pageidaujamos spalvos rūbus už padorią kainą - tai tada aš gal ir Light spring būčiau tyliai, be riksmų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 02 spalio 2015 - 12:24
QUOTE(Noa @ 2015 10 02, 13:23)
O tada nueitum į parduotuvę pažiūrėt, kas ten yra, ir vėl noras praeitų biggrin.gif

Iš šitos paletės parduotuvėse esu mačius žalią ir violetinę grupes. Pilkai violetinę dar ir nešioju -nėra kad puošia, bet retkarčiais norisi kažko visai ramaus, o kadangi tragiškai nebaisina, tai ir naudojuosi smile.gif Tokių raudonų, kaip kad paletėje, niekaip dėvėt negaliu, tai ir parduotuvėj neatkreipiau dėmesio, ar jos būna. O į bež ir pilką bež reiks atkreipt dėmesį - gal irgi ką pavyktų sau prisitaikyt.

Sakai, kad tų spalvų neįmanoma rast?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 10 02, 11:04)
tą raudoną prisiminiau, nes por-for paminėjo, jog netinka... va jai netinka raudona kaip tokia normali, ne kokia ten spanguolių ar dar kokių aviečių bei arbūzų, tai manau tiek deep winter, tiek deep Autumn galim atmest mirksiukas.gif

O tai dar žinai kaip gali būt - gali iš esmės spalva tikti ir paletėje būti, bet jei ant veido kokios kraujagyslės, tada būtent dėl to netikt! Kaip kad pas žiemas yra balta, bet jei netyčia kokia konkreti žiema rūko kaip gatvežys, ir jos dantys geltoni, tai ta balta vis tiek nebus gerai.

Žodžiu, čia tiek tų medžių, kad iš esmės velnią ten gali išburt...

Papildyta:
QUOTE(prek @ 2015 10 02, 13:30)
Sakai, kad tų spalvų neįmanoma rast?

Man atrodo, kad įmanoma rasti MAŽDAUG tų spalvų. O tiksliai... tai abejoju. Ogi tokios spalvose labai svarbus tikslumas - tai ne kokia mėlyna ar žalia, kuri biskutuką į ten ar į ten, vis tiek naudojama. Čia žingsnis į šalį, ir jau baisu... Dar žingsnis - vėl gerai... O taigi žmogus nori ne tik spalvos paprastai! Jis gal nori kelnių, švarko, megztinio, pirštinių ir dviejų golfų! kad tiktų dydis ir išmiera! Kaina ir sudėtis! Ir kad sagos ne tokios, o šitokios štai!!!
Vat, tada ir prasideda tikrasis durnėjimas.

Tuose softuose ten viskas baisiai subtilu, tiek subtilu, kad neįsivaizduoju, kaip ten ką atsitaikyt. Man atrodo, softas be paletės rankoj - nelaimingas softas. O su palete irgi nelaimingas biggrin.gif
Man atrodo, laimingiausias softas yra manantis, kad jis darkas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 02 spalio 2015 - 12:39
QUOTE(Noa @ 2015 10 02, 13:36)
Man atrodo, kad įmanoma rasti MAŽDAUG tų spalvų. O tiksliai... tai abejoju. Ogi tokios spalvose labai svarbus tikslumas - tai ne kokia mėlyna ar žalia, kuri biskutuką į ten ar į ten, vis tiek naudojama. Čia žingsnis į šalį, ir jau baisu... Dar žingsnis - vėl gerai... O taigi žmogus nori ne tik spalvos paprastai! Jis gal nori kelnių, švarko, megztinio, pirštinių ir dviejų golfų! kad tiktų dydis ir išmiera! Kaina ir sudėtis! Ir kad sagos ne tokios, o šitokios štai!!!
Vat, tada ir prasideda tikrasis durnėjimas.

Tuose softuose ten viskas baisiai subtilu, tiek subtilu, kad neįsivaizduoju, kaip ten ką atsitaikyt. Man atrodo, softas be paletės rankoj - nelaimingas softas. O su palete irgi nelaimingas biggrin.gif
Man atrodo, laimingiausias softas yra manantis, kad jis darkas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Sakyčiau turint paletę neturėtų būt tragedija. Dedi spalvą ant paletės, jei neiškrinta iš konteksto - vadinasi gerai. Tada belieka spalvą žiūrėt ant savęs - maža kas ten dar neatitiks. O kad surast lygiai tokias, kaip paletėje - čia kaip milijoną laimėt. Juk jei siuviesi drabužius, iš dviejų skirtingų rulonų to paties audinio kirpti vis vien negalima, spalva gali skirtis. Tas pats gamintojas, tas pats audinys - ir vis vien skirtumai gali būt. O ir prasmės taip tiksliai taikyt nėra - kol šalia nebus geresnės spalvos, esama bus labai gera smile.gif
Aišku kai prisideda modelis, faktūra - problematiška. Bet tai tikrai ne vien softų bėda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 10 02, 14:00)
Aišku kai prisideda modelis, faktūra - problematiška. Bet tai tikrai ne vien softų bėda smile.gif

Faktas, kad ne vien. Bet žiemas visada išgelbsti juoda, pavasarius visokios ryškenybės, rudenius chaki, o jau kas varguoliams softams belieka, sunku pasakyt biggrin.gif

Nu ir laitams, taip, ir laitams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 10 02, 00:15)
Labiau tinka šviesios ar tamsios spalvos?
Prie veido nešiojate terakotines, oranžines spalvas? Samaninę žalią? Kupranugario vilnos spalvą?

Manyciau, kad labiau tinka tamsesnes spalvos, nei sviesios. Visada maniau, kad juoda man labai tinka. Bet jau kuris laikas abejoju. Nors ir isryskina veido bruozus.
Kupranugario vilnos spalva, manyciau, tinka. Bent jau lyginant su smeline.
Kitu isvardintu neturiu. Reikes kokioj parduotuvej prie "progos" pasimatuoti.

Masciau masciau siomis dienomis apie spalvas ir galvoju, kad labiausiai tinka ne pastelines ir ne juoda/pilka, ir gal ne grynos ryskios spalvos, o kiek prigesintos. Tai nebezinau, i kuri tipa dar ziureti. Tikrai, kuo tolyn i miska, tuo daugiau malku.

Beje, kad deep winter ir deep autumn norimiausi, tai gali buti. Man noretusi labiau deep autumn priklausyti. Visai nenoriu i ziema. :-D Bet bandau savo tipa nuspeti ne pagal norus, o pagal akiu/plauku/odos spalva.
Kad esu ne gryna ziema ir ne vasara, tai faktas. Pavasaris, kaip suprantu, sviesesnis. Na, nebent koks su ziemos itaka. Bet kiek ziurejau pavyzdziu, tai sviesus pavasariai. Labiausiai priskirciau save rudeniui arba nebent negrynai ziemai. Bet kai yra tiek visokiu "o bet taciau", nebezinau i kuria puse begti. :-)
Papildyta:
Beje, kas cia klause apie silta/salta ir svaru/murzina, tai galvoju, kad silta ir murzina. Vien tie plaukai tokios neaiskios murzinos spalvos. :-)
Atsakyti
Tu žiūrėk ne kokie plaukai, o kokios tau spalvos tinka. Kur tu matei švarios spalvos plaukus? Nebent pas Pikul. Nueik į kokią pirmą klasę, kur plaukai dar nedažyti - ir rask švarios spalvos plaukus. Kur paimtum identiškos spalvos paltą ir galėtum pasakyt - ach, švari spalva biggrin.gif Ar rasi? Abejoju biggrin.gif

Sakai, tinka kupranugario vilnos spalva labiau, negu smėlio. Kadangi mano suvokimu, tai ta pati spalva, tai sunku kažką pasakyt biggrin.gif Siūlyčiau lygint camel (smėlio) su taupe (kakavos). Kuri gražiau arba kuri ryškiai negražiau. Tai padės nuspręsti, šilta ar šalta.

user posted image

Jei nuspręsit, kad šilta, tada pas mus čia įprastas morkos testas - kuri morka tinka geriau - žalia ar kepta? biggrin.gif Analogiškos šaltos spalvos dabar nesugalvoju. Bet jei sakot, kad tikrai ne vasara, tai gal neaktualu.

Kiek esu mačius gyvai dark autumn, abu kartus kliuvo už akių žmogaus akys. Jos rudos, bet tokios labai išraiškingos, ne kaip kaštonai, o su kokiais saliutais akies viduj! Su geltonu, kaip katės. Negarantuoju, kad visada taip, bet mano sutiktų dark winter akys buvo tiesiog ramios tamsiai rudos. Kaštonai. Kaip spygliai smile.gif

Ir kažkodėl kiek esu mačius dark autumn, joms juoda visai netiko, bet daugiausia dėl to, kad tamsius plaukus daro nublukusiais. Gal ir logiška - apsirenk žydrai, plaukai atrodys juodi, apsirenk juodai - tai jie atrodys beveik juodi, blukenos tokie...

Dėl to, kad pavasaris šviesus, tai tikėti nesiūlyčiau. Pilna tamsiaplaukių pavasarių. Na light tai nemačiau labai tamsaus, nebent koks vidutinis galėtų būti. O Bright spring tai yra žmogus, kuriam tinka ryškios šiltos spalvos, laisvai gali būti juodas kaip nežinau kas.

http://www.truth-is-...ght-spring.html

http://www.truth-is-...ummer-look-like
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 03 spalio 2015 - 21:27