Tarkim kažką tokio:
Spalvas paėmiau iš clear spring paletės, tokios slovakės, kuri išvedė tarpinį tarp light ir bright variantą pagal mūsų temoje pradžioje įkeltas paletes... ir manau man jos visai tinkamos turėtų būt.
Sveikos,
Ar galėtumėte man padėti? Žiūriu, jūs čia įsigilinusios į spalvinius tipus. Man čia dar tamsus miškas. Maždaug tik prieš savaitę atradau, kad yra toks dalykas. Taip norisi nusistatyti savo tipą, kad galėčiau rasti kelią, kaip būti gražia, žavia moterimi.
Mano oda turi gelsvą atspalvį. Bent kai atsistojam su MB šalia vienas kito, jis atrodo raudonas, aš - geltona.
Akys - rudos. Sakyčiau, vidutinio rudumo. Ne juodai rudos ir ne medaus spalvos.
Plaukai... Niekaip nesuprantu jų spalvos. Rudi. Kartais su pelenų atspalviu, kartais - raudonu, ryžu atspalviu. Priklausomai nuo aplinkos spalvų ir šviesos ryškumo. Pvz vonioje, kur tamsiai žalios plytelės ir neryškus apšvietimas, plaukai atrodo tamsiai rudi su raudonu atspalviu. Vos ne kaštoniniai.
Net savo kirpėjo klausiau, kokia čia ta spalva. Sakė - ĮDOMI. Kažkas tarp šokolado ir riešuto.
Save iš pradžių priskyriau Deep Autumn. O bet tačiau, vis abejoju. Atrodo, kai kas ir žiemai arba pavasariui tiktų. Bet žiemos būna ryškesnės, o pavasariai - šviesesni.
O su tinkančiomis spalvomis... Kaip įvertinti ar tikrai tinka/netinka? Man visad atrodė, kad man tinka navy spalva. Bet gal čia tik įsitikinimas. Ir lyg tamsesnės spalvos geriau atrodo.
O va, turėjau vieną raudoną megztuką. Tai tikrai nekaip atrodžiau. Nors galvojau, kad raudona tinka. Pati atrodžiau raudona.
Taigi, kaip manote? Galiu būti Deep Autumn ar nelabai?
Ar galėtumėte man padėti? Žiūriu, jūs čia įsigilinusios į spalvinius tipus. Man čia dar tamsus miškas. Maždaug tik prieš savaitę atradau, kad yra toks dalykas. Taip norisi nusistatyti savo tipą, kad galėčiau rasti kelią, kaip būti gražia, žavia moterimi.
Mano oda turi gelsvą atspalvį. Bent kai atsistojam su MB šalia vienas kito, jis atrodo raudonas, aš - geltona.
Akys - rudos. Sakyčiau, vidutinio rudumo. Ne juodai rudos ir ne medaus spalvos.
Plaukai... Niekaip nesuprantu jų spalvos. Rudi. Kartais su pelenų atspalviu, kartais - raudonu, ryžu atspalviu. Priklausomai nuo aplinkos spalvų ir šviesos ryškumo. Pvz vonioje, kur tamsiai žalios plytelės ir neryškus apšvietimas, plaukai atrodo tamsiai rudi su raudonu atspalviu. Vos ne kaštoniniai.
Net savo kirpėjo klausiau, kokia čia ta spalva. Sakė - ĮDOMI. Kažkas tarp šokolado ir riešuto.
Save iš pradžių priskyriau Deep Autumn. O bet tačiau, vis abejoju. Atrodo, kai kas ir žiemai arba pavasariui tiktų. Bet žiemos būna ryškesnės, o pavasariai - šviesesni.
O su tinkančiomis spalvomis... Kaip įvertinti ar tikrai tinka/netinka? Man visad atrodė, kad man tinka navy spalva. Bet gal čia tik įsitikinimas. Ir lyg tamsesnės spalvos geriau atrodo.
O va, turėjau vieną raudoną megztuką. Tai tikrai nekaip atrodžiau. Nors galvojau, kad raudona tinka. Pati atrodžiau raudona.
Taigi, kaip manote? Galiu būti Deep Autumn ar nelabai?
QUOTE(por-for @ 2015 10 01, 13:16)
Šiaip žiemos nebūtinai labai ryškios. O burti pagal pasakojimą... Jums tokie eksperimentai garderobe gali smarkiai kainuot.
QUOTE(bytte @ 2015 09 24, 09:46)
Spalvas paėmiau iš clear spring paletės, tokios slovakės, kuri išvedė tarpinį tarp light ir bright variantą pagal mūsų temoje pradžioje įkeltas paletes...
Sėdžiu ir galvoju - gal man irgi kokiu nors egzotišku lediniu pavasariu pasiskelbt? Sykį visi taip pasinešę pavasariais pasivadint, tai kuo aš blogesnė???
O jei rimtai - mano požiūriu visos šitos spalvos yra šaltos. True navy iš viso pavadinčiau beveik testine vasaros spalva. Nes ji ne tik kad šalta, bet priedo dar ir murzinoka. Mano paletėje yra panaši spalva, tik čia daugiau baltos įmaišyta.
Radiant orchid - išėmus iš spalvos baltumą, gaučiau superinę ir labai mėgstamą savo spalvą...
Išlyga - deep periwinkle gal ir pavasarinė. Bet va nesu tikra, kad ant Tavęs nebus atvejis "atskirai panelė, atskirai suknelė".
QUOTE(prek @ 2015 10 01, 13:23)
Šiaip žiemos nebūtinai labai ryškios. O burti pagal pasakojimą... Jums tokie eksperimentai garderobe gali smarkiai kainuot.
Dėl to ir neapsisprendžiu aš ruduo ar žiema. O gal net koks pavasaris.
Aš tai kol nematau žmogaus bent kokių 5 foto su skirtingom spalvom, tai nepradedu net galvos tuo klausimu sukti Nes tiek skirtingų žmogaus savęs vertinimų gali būt, kad oi... Žmogus apie save sako viena, žiūri - visai kas kita... Ir aplamai netgi nuotraukos gali nupezėt. Ir netgi mes matydamos tą ž,ogų galim nupezėt. Taip kad...
Tos mergnos, kurios čia testavosi, fotografavosi su spalvom, dėjo foto. Tada dar su kitokiom, vėl dėjo foto. Ir finale kažką išmąstėm. Ir tai dar be garantijų... O jei žmogus nenusiteikęs dėt daug savo foto, tai tada dovanokitės ir atleiskitės... Eikit kur nors, kur už pinigus nustatinėja... Baltarusijoj, pvz
Čia klausimas maždaug toks, kaip "aš mašinoj girdžiu tokį keistą garsą, važiuoju - yra, nevažiuoju - nėra, nu vat toks įdomus garsas, toks bu bu bu, kas tai galėtų būti"
Tos mergnos, kurios čia testavosi, fotografavosi su spalvom, dėjo foto. Tada dar su kitokiom, vėl dėjo foto. Ir finale kažką išmąstėm. Ir tai dar be garantijų... O jei žmogus nenusiteikęs dėt daug savo foto, tai tada dovanokitės ir atleiskitės... Eikit kur nors, kur už pinigus nustatinėja... Baltarusijoj, pvz
Čia klausimas maždaug toks, kaip "aš mašinoj girdžiu tokį keistą garsą, važiuoju - yra, nevažiuoju - nėra, nu vat toks įdomus garsas, toks bu bu bu, kas tai galėtų būti"
QUOTE(Noa @ 2015 10 01, 14:43)
Aš tai kol nematau žmogaus bent kokių 5 foto su skirtingom spalvom, tai nepradedu net galvos tuo klausimu sukti Nes tiek skirtingų žmogaus savęs vertinimų gali būt, kad oi... Žmogus apie save sako viena, žiūri - visai kas kita... Ir aplamai netgi nuotraukos gali nupezėt. Ir netgi mes matydamos tą ž,ogų galim nupezėt. Taip kad...
Na, supratau. Dėkui už atsakymus.
Neprašau, kad pasakytumėte, jog priklausau tam ar tam tipui. Pati suprantu, kad nematant, sunku ką pasakyti. Kadangi čia daug žinote, galvojau, gal galėtumėte papasakoti, kokiems tipams tokios spalvos gali priklausyti, kad ant kelio užvestumėte.
Sėkmės!
QUOTE(por-for @ 2015 10 01, 16:36)
Neprašau, kad pasakytumėte, jog priklausau tam ar tam tipui. Pati suprantu, kad nematant, sunku ką pasakyti. Kadangi čia daug žinote, galvojau, gal galėtumėte papasakoti, kokiems tipams tokios spalvos gali priklausyti, kad ant kelio užvestumėte.
Pavasaris - šilta, švaru
Žiema - šalta, švaru
Vasara - šalta, murzina (sąlyginai)
Ruduo - šilta, murzina (sąlyginai)
Tikrai nepasakiau nieko naujo.
Ir dar - tinka ir netinka NE SPALVOS, o spalvos ATSPALVIAI. Kurie būna ir šilti, ir šalti, ir murzini, ir švarūs.
O dėl nustatinėjimo pagal Jūsų pasakojimą - Jums parašė labai tikslią analogiją. Kaip Jūs manot, ką Jūs išgirstumėt paskambinus į autoservisą su tokiu pasakojimu?
QUOTE(prek @ 2015 10 01, 16:00)
Pavasaris - šilta, švaru
Žiema - šalta, švaru
Ir dar - tinka ir netinka NE SPALVOS, o spalvos ATSPALVIAI. Kurie būna ir šilti, ir šalti, ir murzini, ir švarūs.
O dėl nustatinėjimo pagal Jūsų pasakojimą - Jums parašė labai tikslią analogiją. Kaip Jūs manot, ką Jūs išgirstumėt paskambinus į autoservisą su tokiu pasakojimu?
Žiema - šalta, švaru
Na taip, atspalviai, ne spalvos. :-)
Apsistojau ties dviem spalviniais tipais.
O paskambinusi i autoservisa, tikeciausi protingo atsakymo. Isgirdusi durna - ten nevaziuociau. Zinote ta pasakyma "durnu klausimu nebuna, buna durni atsakymai"?
QUOTE(por-for @ 2015 10 01, 17:42)
Na taip, atspalviai, ne spalvos. :-)
O paskambinusi i autoservisa, tikeciausi protingo atsakymo. Isgirdusi durna - ten nevaziuociau. Zinote ta pasakyma "durnu klausimu nebuna, buna durni atsakymai"?
Atsakymas autoservise būtų vienas - "atvarykit automobilį, pažiūrėsim". Jums tą patį juk ir čia pasakė?
Ties dviem - tai ruduo arba žiema? Kur Jūs matot panašumus tarp šalta ir švaru bei šilta ir murzina?
QUOTE(por-for @ 2015 10 01, 16:36)
Gelsva, lyginant su vyro, oda, rudos akys, nesuvokiamos spalvos plaukai. Tai kaip čia pasakius... Bet kokio tipo tai gali būti Na gal vasara sunkiau, cool summer - ir tai dar soft summer gal ir išeitų. O kiti sezonai visi būti gali...
Iš pirmo žvilgsnio gali atrodyt, kad jūsų oda šilta, tai yra, arba ruduo, arba pavasaris. Bet jei jūs lankotės soliariume, o vyras ne, tai jūsų oda tikrai bus geltonesnė, net jei ir šaltas sezonas. Arba jei oda ta vadinama "olive" atspalvio - tada jis bus šaltas. Rudos akys gali būti šiltos ir šaltos. O nenusakomos spalvos plaukai juo labiau gali būti kieno tik nori... Nes riešuto spalva - tai toks spalvos pavadinimas, kad nesuprasi, kas turima galvoj...
Reiktų nusistatyti, ar labiau tinka šiltos spalvos, ar šaltos, taipogi murzinos ar švarios. Temos pradžioj apie tai yra info, galų gale - paletės. Bet jei žmogus žino, kokios jam spalvos tinka, tada paprastai jis jokių spalvinių sezonų neieško, o jei nežino, tada nesupranta, tinka jam ar netinka.
Žodžiu, čia kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių. Prek čia žino daugiausiai, bet man atrodo, jai aplamai gyvo žmogaus vaizdas reikalingas...