Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 19 tema

Dar išilginti variantai eina visų kitų su dramos įtaka, pavyzdžiui dramatiškos klasikos... bet ten tas išilginimas kiek skirtingas, tarkim Klasikams jokiu būdu negalima skystos medžiagos, vien tik gerai formą laikančios eina, ir toks pat tiesus sijonas iš skystos medžiagos ir gerai krentančios stangrios (nežinau kaip apibūdint tokią kaip naktinės senobinės užuolaidos) visai kitaip atrodo...
Bėja Erszebeth ne Drama, o Soft Drama (drama su romantiko įtaka)... kodėl? nu taip jau jai genai lėmė smile.gif Apie dramų ir soft dramų skirtumus galim diskutuot Figūrų temoje... čia nesiplėsim ane?

O kodėl kvietkai tau uždrausti? dėl kontrasto? Ta prasme dėl spalvinio tipo?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 09 16, 11:08)
Bėja Erszebeth ne Drama, o Soft Drama (drama su romantiko įtaka)... kodėl? nu taip jau jai genai lėmė smile.gif Apie dramų ir soft dramų skirtumus galim diskutuot Figūrų temoje... čia nesiplėsim ane?

Tas ir yra, kad jokios dramos neįžiūriu... Taip pat ir minkštos.
QUOTE(bytte @ 2015 09 16, 11:08)
O kodėl kvietkai tau uždrausti? dėl kontrasto? Ta prasme dėl spalvinio tipo?

Dėl kontrasto kvietkai man nemaišytų. Ale va nesižiūri niekaip. Geometrija žiūrisi. Ir Pikaso paveikslai lotuliukas.gif
Čia matyt ne spalvos žaidžia, čia figūros tipas.
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 09 16, 11:19)
Tas ir yra, kad jokios dramos neįžiūriu... Taip pat ir minkštos.

Dėl kontrasto kvietkai man nemaišytų. Ale va nesižiūri niekaip. Geometrija žiūrisi. Ir Pikaso paveikslai lotuliukas.gif
Čia matyt ne spalvos žaidžia, čia figūros tipas.

Čia priklauso kaip tą minkštą dramą įsivaizduoji smile.gif ibo ji nuo tikros dramos pakankamai skiriasi.

Geometrija geometrijai nelygu, aš dramos grynos nesu iki galo pergraužus, bet lyg neklystu - jai asimetrija netinka, tai ir pikaso paveikslai nelabai... tas pats su dramatiška klasika - parašyta tinka geometriniai raštai, o pikaso netinka smile.gif , nes negalim asimetrijos bei smailių kampų. Užtat koks kvadratas - nors geometrinė figūra, o netinka nei minkštoms dramoms, nei gaminams su dramos įtaka, jiems reik rombų kaip minimum, nors ir tai minkštoms dramoms nebent netaisyklingi rombai ir pikaso paveikslai jokių būdu netinka minkštoms dramoms. Natūralams su dramatikos įtaka tai taip sakykim iš geometrijos indėniški raštai imami, tinka stambūs visokie piešiniai per visą rūbą, tai pikaso kai kurie variantai ir sueitų. Tiek va ...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 09 16, 11:46)
Čia priklauso kaip tą minkštą dramą įsivaizduoji smile.gif ibo ji nuo tikros dramos pakankamai skiriasi.

Mano suvokimu visas Kibbe skirstymas susiveda į gana elementarų dalyką - nuo grynai vyriškos figūros moters (dramatikas) iki itin moteriškos figūros moters (romantikas).
Minkšta drama toli nuo dramos niekaip nebus - tai ganėtinai vyriškos figūros moteris (ir veidas bus ganėtinai vyriškas, nes aštrus ir kampuotas) su kai kuriais apvalumais (jei žiūrim į testą, tai dauguma atsakymų A, ir keli E)

QUOTE(bytte @ 2015 09 16, 11:46)
Geometrija geometrijai nelygu, aš dramos grynos nesu iki galo pergraužus, bet lyg neklystu - jai asimetrija netinka, tai ir pikaso paveikslai nelabai... tas pats su dramatiška klasika - parašyta tinka geometriniai raštai, o pikaso netinka smile.gif , nes negalim asimetrijos bei smailių kampų.

Dėl Picasso - velniai žino kam jį skirti. Bet man akcentavo, kad svarbu linijos (jos aiškiai ne dramatiko) ir svarbu kad nėra jokios akvarelės - spalva nuo spalvos akivaizdžiai atskirtos, "įrėmintos". Šiaip rašo, kad anas kubizmo atstovas...

Atsakyti
Na Soft dramos atstovės: Sofi Loren bei Monika Beluchi nelabai sakyčiau su vyriško tipo moterim asocijuojasi. Bet sakau, apie tai ne šioje temoje, čia nebent kokie raštai ir spalvos kam. Apie pačias figūras nepradedam, ibo ten ir taip tokia košė, kol išsiaiškini... vargo vakarienė. Užtat jau kai išsiaiškini net keista kad veikia ta Kibino teorija.

Kubizmas, kubizmui, bet paveikslų simetriškų anas nepaišė smile.gif tai ir sakau gal visgi FN (flamboyant natūral), nu dar FG (Flamboyant gamine). Bėje mes Tynką pagaliau nutipinom į FG pas Audrey Heburn smile.gif

Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 09 16, 10:14)
Spėju, kad pas Tave ir liemuo, ir užpakalinė dalis gamtos duota? smile.gif
Šita patiko. Ir ant panelės dera. Bet dabar pamėgink pakeist mintyse spalvas ir patį raštą - iš minkšto švelnaus rožyno padaryk Erszebeth suknelės variantą. Man niekaip nesižiūri  blush2.gif

Aš smėlio laikrodys, pas mane visko duota... Tiesa, kilogramais dabar paskaičiavus, galėtų būti duota kiek ir mažiau, bet tokia suknelė buvo nieko visai. Kai mažiau svėriau. Dabar vien dėl ilgio neimčiau...

QUOTE(prek @ 2015 09 16, 10:54)
Dabar dėl spalvų. Kuris blokas arčiausiai tiesos? (akcentuoju - ne atitinka, o arčiausiai?)
user posted image

Man gal trečias? Nors žinok, nieko tai nereiškia, nes ten labai prastai apšviesta ta foto ir viskas nurudeninta. FB tą suknelę žiūrėjom kažkur ir kataloge, tai tos spalvos daug pavasariškesnės. Čia tokios kažkokios parūdiję, bet sudėjus abi foto, tai matosi, kad viena prie dirbtinės šviesos.

QUOTE(prek @ 2015 09 16, 15:38)
Mano suvokimu visas Kibbe skirstymas susiveda į gana elementarų dalyką - nuo grynai vyriškos figūros moters (dramatikas) iki itin moteriškos figūros moters (romantikas).

Nu labą dieną. O tada natūralai kokios figūros?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 09 16, 16:55)
Man gal trečias? Nors žinok, nieko tai nereiškia, nes ten labai prastai apšviesta ta foto ir viskas nurudeninta. FB tą suknelę žiūrėjom kažkur ir kataloge, tai tos spalvos daug pavasariškesnės. Čia tokios kažkokios parūdiję, bet sudėjus abi foto, tai matosi, kad viena prie dirbtinės šviesos.

Tai kad foto ta suknelė net ne rudeninė, o bala žino kokia sad.gif Ten dar gerai pasistengt reikia, kad suknelės spalvos link rudens artėtų - bent pagal matomas foto spalvas. O kaip atrodo originalas internete? Gal turi nuorodą?
QUOTE(Noa @ 2015 09 16, 16:55)
Nu labą dieną. O tada natūralai kokios figūros?

"nakačianas" kresnokas dramatikas, praradęs savo ištįsimą smile.gif
Šiaip irgi ganėtinai vyriška, nes dominuoja jan.
Atsakyti
Neturiu, net išvis nepamenu, iš kokios parduotuvės ta suknelė...
Atsakyti
Jaučiuos labai pasimetusi dėl savo spalvinio tipo sad.gif( Per savo laiką išbandžiau pilna spalvų ir plaukų spalvų ir atrodo niekas netinka biggrin.gifD sad.gif )
Mano tėtis- Žiema (juodi plaukai, mėlynos akys, Odos spalva šviesi, rožinis potonis)
Mano mama- Ruduo? (Auksinis potonis, žalios akys, kaštoniniaiplaukai)
Aš (natūraliai) - Mėlynai pilkos akys, Oda šviesi (manau rožinio potonio??), Plaukai buvo tokie medaus.

Esminiai skirtumai:
Su raudonais/kaštoniniais plaukais atrodau: Akys atrodo labai žydros spindi, tačiau oda atrodo labai rožinė.

Su tamsiai rudais/juodais: akys pilkos atrodo, oda balta/pageltusi

Su baltais/peroksidiniais: oda kažkas tarp gelsvo ir rožinio, akys melsvos, bet paakiai visados paraude atrodo stipriai.

Su šviesiais/smėliniais: oda švelniai rausva, akys melvos, bet bruožaia kažkaip kaip išmušta iš veido biggrin.gif

Ryži: akys mėlynos oda pageltus šiek tiek.

Strawberry blond: Oda vėl rožinė.

Kaip bežiūriu nieks netinka biggrin.gifD Help blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, gal zinote ar Klaipedoje yra vieta kur galima spalvu palete uzsisakyti? Nusistatinejau tipa labai seniai, bet paletes tada neisigijau.
Atsakyti
QUOTE(ReiAizaki @ 2015 09 21, 20:53)
Jaučiuos labai pasimetusi dėl savo spalvinio tipo sad.gif( Per savo laiką išbandžiau pilna spalvų ir plaukų spalvų ir atrodo niekas netinka biggrin.gifD sad.gif )
Mano tėtis- Žiema (juodi plaukai, mėlynos akys, Odos spalva šviesi, rožinis potonis)
Mano mama- Ruduo? (Auksinis potonis, žalios akys, kaštoniniaiplaukai)
Aš (natūraliai) - Mėlynai pilkos akys, Oda šviesi (manau rožinio potonio??), Plaukai buvo tokie medaus.

Esminiai skirtumai:
Su raudonais/kaštoniniais plaukais atrodau: Akys atrodo labai žydros spindi, tačiau oda atrodo labai rožinė.

Su tamsiai rudais/juodais: akys pilkos atrodo, oda balta/pageltusi

Su baltais/peroksidiniais: oda kažkas tarp gelsvo ir rožinio, akys melsvos, bet paakiai visados paraude atrodo stipriai.

Su šviesiais/smėliniais:  oda švelniai rausva, akys melvos, bet bruožaia kažkaip kaip išmušta iš veido biggrin.gif

Ryži: akys mėlynos oda pageltus šiek tiek.

Strawberry blond: Oda vėl rožinė.

Kaip bežiūriu nieks netinka biggrin.gifD Help  blush2.gif

Visos vardytos spalvos labai intensyvios, tai ne keista kad nei viena nėra gerai. Dauguma lietuvoje prie nelabai apibrėžto splavinio ryškumo sukas. Tarkim - žiemos pakankamai blausios, pavasariai - drungni, rudeniai - taip pat ne itin didelio šiltumo bei ryškumo... nu o vasaros kaip vasaros. Kokia gamta, tokie ir žmonės. Pagal pavardytas spalvas - visos arba pakankamai intensyviai šiltos, arba priešingai šaltos. Manau šioje temoje kiek buvo merginų, dauguma galėtų pasakyt, kad netiko išvardytos spalvos. Bet dažniausiai problemų su plaukų spalvom turi vasaros ir pavasariai, vasaroms vis per šiltos arba per švarios plaukų dažų spalvos, pavasariams vėl pastoviai sunku išgaut tą ne intensyvų šiltumą. Net Light Springams su blondu problemos - kad nebūtų visai be spalvos blondas, bet nei geltoni, nei pilki.
Atsakyti
Man einamas sezonas spalviškai nelabai patrauklus, nu ne tik kad nematau sau tinkamų spalvų, bet net nematau patinkančių... negana to kad nežinau į kokio silueto rūbą šikną grūst, dar ir spalvos visos netraukia. gerai kad orai vis dar šilti laikos... Gal kas užmatėt kokių pilkų platesnį racioną kur? ar dar kokių ne intensyvių spalvų asortimentą? arba teks eilinį kart rengtis juodai...
Atsakyti