Na parašykit kaip Tą temą rasti, mažu susigundysiu
beje Erszebeth nujaučiu, kad tau šio sezono mados turėtų būt prie širdies, vien raštai ant tamsaus fono tai tikrai prie dūšios?
http://www.zara.com/...85p2972033.html
http://www.marksands...ess/p/p60073981
nzn man atrodo realybėj aš atrodau smulkesnė negu foto, foto iš nežinia kur kaip išlįs koks dvigubas pagurklis tai
Ir ūgio tai kiek esu tiek ir atrodau - Brunhilda
QUOTE(Dilukai @ 2015 09 12, 20:28)
Na parašykit kaip Tą temą rasti, mažu susigundysiu
beje Erszebeth nujaučiu, kad tau šio sezono mados turėtų būt prie širdies, vien raštai ant tamsaus fono tai tikrai prie dūšios?
nzn man atrodo realybėj aš atrodau smulkesnė negu foto, foto iš nežinia kur kaip išlįs koks dvigubas pagurklis tai
Parašyk man a.ž. savo vardą pavardę, kaip esi Facebook - pakviesiu į draugus ir tada prijungsiu, grupė slapta - taip nerasi
O tie raštai - taip, labai gražūs man. Bet Zara suknelė skirta aiškiai natūralams. O MS - reikėtų matuoti, gal ir tiktų. Nors ir laisvoka kaip dramai, kaklas kaip terba nekabo, bet yra aštrių kampų, kaspinas susiriša - tai pliusai "už", reikėtų realiai žiūrėti.
QUOTE(rytojryta @ 2015 09 13, 15:44)
gal ir mane priimsit ir priskirsit, idomu, kaip is sono atrodau
Rašyk į a.ž., kas esi Facebook
O, ponia, su feikinėm paskyrom nepriimam, visos su savom
QUOTE(Erszebeth @ 2015 09 13, 19:50)
O, ponia, su feikinėm paskyrom nepriimam, visos su savom
as fb nesu prisiregistravusi isvis, nei feikine nei ne feikine paskyra. nenoriu kelti internetan info apie save, vaika fb priziuri vyras, todel iki siol ir nreikejo fb...
QUOTE(Noa @ 2015 09 11, 09:53)
Tiesiog buvo pigesnė viena, spalvų kiek mažiau, bet patogiau einant šopintis į rankinuką įsimest, nes vienas daiktas, ne keturi. Ir buvo gal 80 proc. brangesnė išskaidyta, mažiau patogi nešiotis, bet patogesnė deriniams kurti, iš 4 palečių - lights, brights, basics ir accesories.
Dabar kiek žinau dress kodo paletė irgi iš 4 dalių. Bet spalvų turi panašiai kaip ir laisvalaikio.
QUOTE(Noa @ 2015 09 11, 09:53)
**Jei tu pažiūrėtum į laito paletę, tai galėtum pastebėti, kad ryškių spalvų laitams niekas, deja, nenuima Bent jau pavasariams laitams.
Vėliavos spalvos jiems gražiausiai paliktos, yra ir ryški violetinė, ir geltona, ir žalia, ir mėlyna
Vėliavos spalvos jiems gražiausiai paliktos, yra ir ryški violetinė, ir geltona, ir žalia, ir mėlyna
Jau savaitė kaip ketinu sudėliot ryškias/neryškias spalvas iš pavasario ir žiemos palečių, pačiai labai įdomu, kas gausis, bet laiko juodai trūksta. Jei ne šią, tai kitą savaitę užsiimsiu. Matai, manau čia dar "sužaidžia" kontrastas - juk nekontrastinius, monochrominius derinius puikiai gali nešiot? Ar ne? (nekalbu apie norą, kalbu apie galimybę )
QUOTE(bytte @ 2015 09 11, 14:22)
dėl BFAS... manau Noa turęjo tikresnę BFAS paletę, nei Prek. Ji gi ją gavo kol dar BFAS įkurėjas gyvas buvo. Tarkim pas mus Klaipėdoje BFAS po tų ten draskymusi užsidarė, pasakė - BFAS nebėra yra kažkas kas perėmė ten principą ir t.t. Ir kaip supratau ten jų atsirado ne viena, ir kiek kitaip vadinasi jau dabar. Ašai buvau pas juos (kažkaip taip... gavosi netyčia), aišku paletės net neplanavau imt (nu kam man jaunai ir puikiai žinančiai viską, kaip gražiai atrodyt ir kaip rengtis, ir kas yra gražu)... kažkaip ten šalia kosmetikos kabinetas buvo ar kas - nepamenu... tai galiu pasakyt jo - darė jie tas paletes su plaukais ir tikrai iš amerikės, ir dar labai prekiavo šešėliais, krem pudrom ir panašiai. Įtariu didesnis pelnas iš kosmetikos ir buvo, ibo įtariu palečių mažai kas užsisakydavo. Tai nemanau kad kažkoks lietuviškas variantas.
Kad tautiečiai ir tada paletes siuntėsi iš Amerikos, tai čia faktas, aš turėjau omeny, ar neatrado mūsų tautiečiai kokio įdomesnio būdo - tarkim aš kaip konsultantas žinau, kad su mano spalvos akimis (dar ir nukrypimais) ir oda gali būt kažkuri rudens atmaina ir atitinkamai siūlau plaukų spalvą. Kompas yra kompas, jam suvesk koordinates, jis duos paletę - o kad ta paletė mažai ką bendro su mano spalvomis turės, čia jau kitas klausimas
Dėl Bfas kiek žinau yra tos sistemos tęsėjai, yra ir atskiros šakos - kai jau net testiniai skudurėliai visai kitų spalvų, nei galima matyt senose foto. Manau jei korektiškai tebesinaudoja kažkada surinktais duomenimis, o gal dar ir kiek patobulina, rezultatas nebus blogas.
QUOTE(Erszebeth @ 2015 09 12, 19:47)
Rodau labai konkretų pavyzdį. Pirmoji suknelė - idealių WSp spalvų.
O kaip su kontrastingumu? Ar į jį nusispjaut?
QUOTE(Erszebeth @ 2015 09 12, 19:47)
Antroji - juoda, WSp ne itin, nors ne iš kraštutinai draudžiamų spalvų. Bet... Antroji yra tinkama pagal Kibbe SD.
Prisipažinsiu, mažai ką apie SD išmanau, tačiau kažkas man čia nelimpa... Kodėl drama?
Kiek žinau siauras siluetas puikiai tinka ir klasikams. Ir natūralams lyg jį taip pat siūlo? Drama mano suvokimu pasižymi tuo, kad ji NETURI liemens (bet tai ne vienintelis tipas, kur su liemeniu problemos). Siluetas ištemptas ir apvalumų mažoka. Taip kad pabrėžti tai ko nėra - logiška kad nevertėtų.
http://media4.onsuga...dress-cover.jpg http://www.leninimpo...t_gallery_2.jpg
http://static0.demot...rds_8200592.jpg
priskiriama SD.
Juk konkrečiai aštri, kampuota, tegu ir suminkštintai?
Ta pirma suknelė... Viliuosi neužsigausi? Aš sunkiai įsivaizduoju, kam ji galėtų tikti... Nes pirmas įspūdis "baba na čajnik". Raštas, spalvos ir fasonas man tarpusavy pjaunasi
O antra - tiesiog "atskirai panelė, atskirai suknelė"
Prek, ta pirma suknelė yra jau gal trečią sezoną baisiai populiari skater dress. Jų pilnas asos iki šiol. Nežinau, kodėl manai, kad ji niekam neturėtų tikti Tipo, jei tau netinka, tada niekam?
Pati tokią turėjau prieš 20 metų, ir sulaukdavau marių komplimentų - idealus variantas tiems, pas ką talija yra, liemuo neilgas, kojos gražios, bet vat subinės plote gerai būtų kažkiek nuslėpt.
Ir jos dažnai gėlėtos būna, niekas čia nesipjauna, mada tokia:
Pas Erszebeth pagrindinis netikimas, manau, tame, kad pas ją liemuo ilgesnis, negu tai suknelei reikia. Tai prasideda ji nei šen, nei ten. Slepia pliusus, ryškina minusus.
O dramoms siaurus siluetus kaip tik rekomenduoja, su visokiais geometriniais reikalais. Na ir kas, kad jos nėra labai figūringos, bet tai nereiškia, kad liemenukas nulinis ir visiškai jokios talijos. Kaip tik, užpakalis, kojos pas jas geri, tai kam slėpti. Žo, nežinau kodėl, bet gerai atrodo. O kas tokias turėtų nešioti? Romantikai su galifė ir celiulitais?
Man atrodo, tu kabiniesi tik kad prisikabint, nes iš tikro tai gražiai atrodo
Pati tokią turėjau prieš 20 metų, ir sulaukdavau marių komplimentų - idealus variantas tiems, pas ką talija yra, liemuo neilgas, kojos gražios, bet vat subinės plote gerai būtų kažkiek nuslėpt.
Pas Erszebeth pagrindinis netikimas, manau, tame, kad pas ją liemuo ilgesnis, negu tai suknelei reikia. Tai prasideda ji nei šen, nei ten. Slepia pliusus, ryškina minusus.
O dramoms siaurus siluetus kaip tik rekomenduoja, su visokiais geometriniais reikalais. Na ir kas, kad jos nėra labai figūringos, bet tai nereiškia, kad liemenukas nulinis ir visiškai jokios talijos. Kaip tik, užpakalis, kojos pas jas geri, tai kam slėpti. Žo, nežinau kodėl, bet gerai atrodo. O kas tokias turėtų nešioti? Romantikai su galifė ir celiulitais?
QUOTE(Noa @ 2015 09 16, 08:06)
Prek, ta pirma suknelė yra jau gal trečią sezoną baisiai populiari skater dress. Jų pilnas asos iki šiol. Nežinau, kodėl manai, kad ji niekam neturėtų tikti Tipo, jei tau netinka, tada niekam?
Aš ant savęs ir nė nemėginu derint, gėlytės kaip suprantu man kategoriškai draudžiamos
Spėju, kad pas Tave ir liemuo, ir užpakalinė dalis gamtos duota?
Šita patiko. Ir ant panelės dera. Bet dabar pamėgink pakeist mintyse spalvas ir patį raštą - iš minkšto švelnaus rožyno padaryk Erszebeth suknelės variantą. Man niekaip nesižiūri
Tai aš ir nesiginčiju. Bet tikrai drama nėra vienintelis tipas, kuriam rekomenduojami prigludę siluetai. Tai kodėl iš karto "diagnozuojama" drama? Pagal ką?
Sakyčiau taip - norėtųsi gražiau