Nu jo, gal. Nes iš pradžių galvojau, gal softui per grynos - bet ko ne...
Tu žinai, pažiūrėjau, kad tas paveikslėlis dar ir Bright Winter gerai, beveik geriausiai
O mano su siūlais tai aplamai beveik visiems tinkamas Tos spalvos yra ir pas Bright Spring, ir pas visas vasaras, ir pas daugumą netgi žiemų, tik tą mėlyną reiktų paderint
O mano su siūlais tai aplamai beveik visiems tinkamas Tos spalvos yra ir pas Bright Spring, ir pas visas vasaras, ir pas daugumą netgi žiemų, tik tą mėlyną reiktų paderint
QUOTE(bytte @ 2015 05 22, 14:18)
O man taip sakyčiau bendrai summer, nes paskui derinukų tokių tinkamų visoms vasarėlėms išmeta visose spalvose. Jai atskirai spalvas žiūrėt, tai ir iš vasarų išvažiuoja.
Puslapis super. Vasarai ir rudeniui "ganytis" liuks. Tik... Jei tik pamėginu padaryt švaresnę spalvą - rezultatų neranda...
Nejamu. Per murzina. Galit sakyt, kad kabinėjuosi, bet šitokio murzinumo spalvos žiemos sezonui dažniausiai bus tyli mirtis. Net suabejojau tuo ką matau, pratestavau. Kampuoti iš šaltos žiemos, apvalūs - iš braito. Man niekaip nelimpa.
Gražu. kaip norėčiau, kad manšitas grožis tiktų, bet objektyviai ne mano.
Hiver, mes FB labai įdomiai diskutuojam, taip pat ir apie makiažus Mane protina, kad tepliočiausi BB, bet pagrindinė bėda - kaip dažyt akis, kai voko plotas didelis, oda šviesi ir beveik bet kuris šešėlis bus šviesesnis už akies rainelę, bet prie odos atrodys baisiai tamsus ir ryškus. Ateik, susikurk bet kokį vardą, kad ir Barbė Hiverytė, ir galėsi būti kartu, tik pasakyk, kas tu toje sistemoje
Hiver, mes FB labai įdomiai diskutuojam, taip pat ir apie makiažus Mane protina, kad tepliočiausi BB, bet pagrindinė bėda - kaip dažyt akis, kai voko plotas didelis, oda šviesi ir beveik bet kuris šešėlis bus šviesesnis už akies rainelę, bet prie odos atrodys baisiai tamsus ir ryškus. Ateik, susikurk bet kokį vardą, kad ir Barbė Hiverytė, ir galėsi būti kartu, tik pasakyk, kas tu toje sistemoje
Kalbant apie makiažą... šiandien pasimėginau Gabriella salvete Al Bacio Lipstick wild red nr. 05
tai atrodo geriau nei tas meybelin kur foto FB. Vat tik neapsiprendžiu ar dėl to kad su auksiniu perlamutru, ar kad dengia prastai. Vaizdas tai panašus gavosi.
O meybellin visi buvo baisiai iš pink serijos ir iš plum serijos... padoriausiai atrodė iš pink serijos 148 summer pink pet visgi per pink... norisi kiek labiau rožinio... ar tai šiltesnio ar tai raudonesnio atspalvio.
tai atrodo geriau nei tas meybelin kur foto FB. Vat tik neapsiprendžiu ar dėl to kad su auksiniu perlamutru, ar kad dengia prastai. Vaizdas tai panašus gavosi.
O meybellin visi buvo baisiai iš pink serijos ir iš plum serijos... padoriausiai atrodė iš pink serijos 148 summer pink pet visgi per pink... norisi kiek labiau rožinio... ar tai šiltesnio ar tai raudonesnio atspalvio.
Skarelės
True/cool winter
Deep/dark winter
Clear/bright winter
True/cool winter
Deep/dark winter
Clear/bright winter
Dark/deep autumn
Warm/true autumn
Warm/true spring
Clear/bright spring
Papildyta:
Soft autumn
Soft summer
Cool/true summer
Papildyta:
Light - nėra...
plaukų spalvos
Warm/true autumn
Warm/true spring
Clear/bright spring
Papildyta:
Soft autumn
Soft summer
Cool/true summer
Papildyta:
Light - nėra...
plaukų spalvos
jei niekas netinka, tada light
Atsekiau šaltinį, tai ten rašo lyginant softus, darkus, brightus ir t.t. tarpusavį... vadinasi apie lightus neparašė dar. Nes nu turi skirtis vasara nuo pavasario... va jai vieno tik kokio pavasario light nebūtų, tada jau rimtai - kas liko, tas... LSp
Papildyta:
he visgi radau...
Šviesus pavasaris
Šviesi vasara
Papildyta:
he visgi radau...
Šviesus pavasaris
Šviesi vasara
dar palečių :
Pavasario
Rudens
Žiemos