QUOTE(prek @ 2015 09 10, 13:01)
Esmė ta, kad spalva tai pašaltėjo. Be jokių dažymų. Taip kad atspalvis aiškiai priklausys nuo audinio, jei net sušlapinimas atspalvį pakeičia. Kitaip sakant, ta pati spalva tas pats atspalvis ant skirtingų audinių dažniausiai bus suvokiamas kaip skirtingi atspalviai.
Na tai gerai, bet mes gi nekalbam apie tai, kaip tokios spalvos dažai ima skirtingus audinius. Turi savo lapelį, pridėjai, tinka arba ne. Ta prasme, mus domina galutinis rezultatas, o ne spalvos pavadinimas. Jei ta pati spalva suvokiama kaip skirtingi atspalviai, tai tada gali būti, kad vienas tau tinka, o kitas ne.
Sušlapintų kelnių spalva pasikeitė, ir tiek.
Taip kad "sudaro paletes, su kokiom plaukų spalvom koks būsi sezonas" - bijau kad tai nekompetetinga chaltūra. Kur skaitei?
Taigi patys BFAS tai darė, tada, kai aš paletę dariausi. Buvo galima imti paletę vieną, galima buvo imti išskaidytą į 4 (aš tą ėmiau), ir dar buvo viena paslauga - plaukų paletė. Ją, kaip ir likusias, užsakydavo Amerikėj ir atsiųsdavo iš Amerikės. Jinai buvo pati brangiausia, nepamenu, kiek kainavo, bet gal dvigubai brangiau už brangiausią paletę. Ir ji atrodė taip, kaip kirpyklose būna plaukų dažų pavyzdžiai pateikti - tokios susuktos plaukų sruogos prilipintos. Visos tos esančios paletėje spalvos, tipo, tinka tam, kieno paletė. Ir sugrupuotos - dalis tinka tau su visu tavo tipu, koks tu dabar esi, o kitos tave permeta į kitą sezoną. Man rodė kažkokio pavasario, nepamenu kokio, paletę, ir rodė krūvą ryžų atspalvių, su kuriais jau ta moteris skaitysis kažkoks ruduo. Tiksliai nepasakysiu, nes nieko aš ten tada nesigaudžiau, tik tada nutariau, kad neimsiu aš jos. Ir mano motyvai buvo tokie - mano plaukai natūralūs (tada buvo
), ir aš esu kažkoks sezonas su palete už labai brangiai. tai dabar gaunu dar paletę, kuri įrodys, kad aš galiu būti ne tik savo, bet dar trys sezonai, tai ką, man dar ir jų paletes užsisakinėt?! Aikit nakui, aš studentė, neturiu tiek pinigų, nieko aš dažytis neketinu, visi sako, kad mano natūralūs plaukai labai gražūs!!!
Vat ir neėmiau
Kodėl jie dabar to nebedaro, nežinau. Gal niekas neima?