Visai sakyčiau tinkamas coloritas, kaip manai Tynka?
Kalbant apie šlapias kelnes - pakito šlapių kelnių atspindžio kampas bei atspindėtos šviesos kiekis, kažkaip taip... kaip sakiau čia jau fizika. Dilukai minėjo kad domisi savo malonumui, tai gal geriau paaiškins .
dėl lūpdažio... ne savęs suvokimo, o labiau gražu/negražu suvokimo. Tarkim man olialia pupytės negražu, o joms gražu toks tipažas, ir jos nori taip atrodyt, o aš noriu atrodyt kaip šešesdešimtųjų grožio standartas - pabrėžtas nefokusuotas žvilksnis, nulis lūpų. Mane jis labai kabina dar nuo ankstyvos paauglystės, aišku niekad nesidažiau kaip Twiggy, bet... pasikartosiu man labai gražus to laikmečio makiažas. Kiek jis tinka kitas klausimas, matyt nelabai tinka kad grynai taip nesidažiau
QUOTE(bytte @ 2015 09 10, 06:28)
...
O Tynka man nelabai SA... trūksta jai kažko tame tipaže. Jai imt SA ir dar SC visai ten taip ... be žiežirbėlės, ir nusigesins jos akys. Tarkim kur va buvo su smulkiom gelytėm ir stambiom... man patiko veido reakcija į spalvą, kitiems derėjo gėlės... būtų tos gėlės skambesnės spalvos, kaip ir tos gėlytės smulkios ir būtų ok. Gal variantas pavasaris, o gal WA... įdomu koks gaunasi rezultatas WA SC raštuose
O Tynka man nelabai SA... trūksta jai kažko tame tipaže. Jai imt SA ir dar SC visai ten taip ... be žiežirbėlės, ir nusigesins jos akys. Tarkim kur va buvo su smulkiom gelytėm ir stambiom... man patiko veido reakcija į spalvą, kitiems derėjo gėlės... būtų tos gėlės skambesnės spalvos, kaip ir tos gėlytės smulkios ir būtų ok. Gal variantas pavasaris, o gal WA... įdomu koks gaunasi rezultatas WA SC raštuose
tai aš sau pati irgi ne SA, tai užtai ir bėdavojuos, kad SA ir SC dera idealiai tapusavyje, bet ne prie manęs.
WA man gal kiek per ryžas, per šiltas būna, nes turiu tokius marškinius, tikrai WA, kad jie man per šilti atrodo :
va šitie WA
ir rūdys : Rūdžių megztinis
nors tavo įdėto pvz WA nėra baisai ryžas, o tas kur su žaliu - kelnių spalva man prie veido nelabai, o bliuzės jau visai ir nieko.
QUOTE(rytojryta @ 2015 09 10, 10:38)
pagal kibbe nezinau kas ji, turiu omenyje, kad jos ivaizdis dramatiskas.juk ne kiekviena blondze gali toki isspausti
Aš dramą įsivaizduočiau maždaug taip:
http://www.12bluepri...arin-Wright.jpg
Tik nelabai ji blondinė iš prigimties.
Sudarytu vieno ar kito Kibbe tipo įvaizdžiu, tuo tipu nesant, kaip ir spalvinio tipo pakeitimu makiažo ir kitų priemonių pagalba, aš kažkaip netikiu...
Stefa kiek suprantu žiema blonde, o pagal kibbina mačiau Flamboyant Gamine priskirta. Drama šviesi yra Tillda, ir spalviškai juod/balta vat ir netempia:
QUOTE(rytojryta @ 2015 09 10, 08:40)
mhm ,teoriskai mes skirtingose fazese, bet praktiskai tai toj pacioj
Nu jo - nėr kuo rengtis
QUOTE(prek @ 2015 09 10, 09:43)
Teorija sako, kad visos spalvos tinka visiems, esmė - atspalvyje. (Dėmesio - klausimas: ) Kokiu būdu pakito šlapių kelnių atspalvis? Kad jis pakito - faktas (dingo baltumas ir kažkiek buvusio gelsvumo)
Fizikos neišmanau, bet patamsėjo, ir tiek
QUOTE(prek @ 2015 09 10, 10:46)
Sudarytu vieno ar kito Kibbe tipo įvaizdžiu, tuo tipu nesant, kaip ir spalvinio tipo pakeitimu makiažo ir kitų priemonių pagalba, aš kažkaip netikiu...
Žinok, tikėk, kažkiek tai galima. Net BFAS pripažįsta, kad į nekatruos sezonus galima persirident, kai esi antribinis, ne į visus, aišku, bet galima, patys sudaro paletes, su kokiom plaukų spalvom koks būsi sezonas. O jie dar spalvotų linzių neįskaičiavo, kurias dabar kiekvienas gali laisvai nešioti Tik va odą pakeist jau sunkiau. Bet jei jinai kokia poneutralė, tai gali gi apžaist... O jei aiškiai šilta ir šalta, tai gali po šiltus sezonus blūdint arba šaltus
O Kibbe - vėlgi. Manau, kad iš užkietėjusio romantiko natūralo nepadarysi. Bet iš kokio klasiko permest į soft klasiką gal visai ir galima... Būtent pirmiausia kosmetikos pagalba. Nes ir tuose tipažuose masė "antribinių", ir tada siūlo viską spręsti veidu. Ta prasme, pirmiausia veidas, o jau tada figūrą formuoji pagal tai, kaip reikia. O veidą tai kosmetika gali paveikti visai neprastai - akys, antakių forma, nosies ilgis, žandikaulio forma. Juk kontūravimas tam ir yra... Matėt youtubėj tą kinietę, kur persidažo į ką tik nori?
O jei dar tas pervertimas - ne gyvenimui, o scenai arba kokiai fotosesijai, tada aplamai iš gamino gali padaryt dramą ir atvirkščiai. Ten gi dar visokie apšvietimai prisideda, pozos, rakursai... Nagi kaip Kauno operhauze anksčiau garbaus amžiaus ir su antsvoriu Sabina Martinaitytė vaidindavo Traviatą, kuri iš esmės yra jaunutė džiovininkė? Nu ir suvaidindavo kažkaip... Labai jauna ir labai džiovininkė, tiesa, neatrodė, bet tikrai jaunesnė ir labiau sudžiūvus, negu natūroj
QUOTE(bytte @ 2015 09 10, 09:28)
Beja o Anglijos karalienė kartais nebus kokis tai braight (nepamenu ar nusprendėm ji žiema ar visgi pavasaris) - Soft Classik, galim pasižiūrėt kokie siluetai senatvėj laukia
Taigi apie ką aš... tai kad galima derint tuos spalvinius tipus ir aišku gausim visai kitą nuotaiką, bet ji vis vien bus teisinga.
Taigi apie ką aš... tai kad galima derint tuos spalvinius tipus ir aišku gausim visai kitą nuotaiką, bet ji vis vien bus teisinga.
O labai mes žinom, kas bus madoj, kai mes pasensim Gal mes nenorėsim tada tokių siluetų! Gal vėl ateis kokia 1985 mada, vaikščiosim pašiaušę paskutinius plaukus ir dantim kalensim
Nu taigi, aš suprantu. Kad tik ta nuotaika nebūtų tokia, prie kokios jau gaudo ir veža gydyt
QUOTE(bytte @ 2015 09 10, 10:48)
Drama šviesi yra Tillda, ir spalviškai juod/balta vat ir netempia:
O ji tikrai natūrali blond? Aš tai sakyčiau, kad ji ryža nuo gimimo (nebūtinai ugninė, bet vis vien ne blond). Einu ieškot foto
QUOTE(Noa @ 2015 09 10, 12:28)
Fizikos neišmanau, bet patamsėjo, ir tiek
Esmė ta, kad spalva tai pašaltėjo. Be jokių dažymų. Taip kad atspalvis aiškiai priklausys nuo audinio, jei net sušlapinimas atspalvį pakeičia. Kitaip sakant, ta pati spalva tas pats atspalvis ant skirtingų audinių dažniausiai bus suvokiamas kaip skirtingi atspalviai.
Ir ne be reikalo BFAS paletės lapelius daro tiek iš audinio, tiek iš popieriaus - ne visos spalvos gali būt tinkamai "perduotos" ant kartoninio paviršiaus.
p.s. šifoninio raudono (neutralaus raudonumo) šalikėlio tikrai neimsiu, netiks. Paliksiu pavasariui. Bet atlasinį ar matinį mėginsiu pasiderint.
QUOTE(Noa @ 2015 09 10, 12:28)
Žinok, tikėk, kažkiek tai galima. Net BFAS pripažįsta, kad į nekatruos sezonus galima persirident, kai esi antribinis, ne į visus, aišku, bet galima, patys sudaro paletes, su kokiom plaukų spalvom koks būsi sezonas. O jie dar spalvotų linzių neįskaičiavo, kurias dabar kiekvienas gali laisvai nešioti Tik va odą pakeist jau sunkiau. Bet jei jinai kokia poneutralė, tai gali gi apžaist... O jei aiškiai šilta ir šalta, tai gali po šiltus sezonus blūdint arba šaltus
Visgi nelaikyčiau tokių dalykų persiridenimu Naudotis kitų sezonų spalvomis aišku kartais galima, ir įspūdį kito sezono sudaryt - irgi galima, tačiau tapti kitu sezonu manyčiau nesigaus. O fotosesijai - fotosesijai aišku kad viskas įmanoma. Dar juk ir fotožopingas yra.
Dėl BFAS ir plaukų spalvos - testavimo metu įdomumo dėlei patikrino vienos ponios atsirinktus plaukų spalvos lapelius (su sezono nustatymu kaip ir abejonių kilo, tai nusprendė žiūrėt visus galimus variantus). Ir su visomis atrinktomis plaukų spalvomis ne tai kad sezonas - spalvinis pavadinimas nepakito...
Taip kad "sudaro paletes, su kokiom plaukų spalvom koks būsi sezonas" - bijau kad tai nekompetetinga chaltūra. Kur skaitei?
QUOTE(Noa @ 2015 09 10, 12:48)
Nu taigi, aš suprantu. Kad tik ta nuotaika nebūtų tokia, prie kokios jau gaudo ir veža gydyt
Šiais laikais nelabai gaudo
Mano akimis Tilda kažkoks ruduo, padoriausiai atrodo SA spalvose, bet vis vien jin tokia pošviesė, ta prasme iki kontrastingo tipažo jai toli... užtatai matyt ir mėgsta labai lindzes įsimest.
QUOTE(bytte @ 2015 09 10, 13:12)
Šiais laikais nelabai gaudo
Mano akimis Tilda kažkoks ruduo, padoriausiai atrodo SA spalvose, bet vis vien jin tokia pošviesė, ta prasme iki kontrastingo tipažo jai toli... užtatai matyt ir mėgsta labai lindzes įsimest.
tilda prie TA priskiriama