QUOTE(bytte @ 2015 09 03, 15:17)
Na spalvą jau minėjau kuri tiko, bet bendras vaizdas man su ryškesniais lūpdažiais nepatink. Nors FB merginos sakė kad gražiai. Aš sau labiau patinku geriau jau visai nedažyta, nei su ryškiom lūpom. Kas kita akys, tas tai galiu paišyt ryškiai ir dar ryškiau, nusipiešt su juodu pieštuku storus pravedimus, jai mokėčiau tai ir blakstienas klijuočiau tiek viršuje, tiek apačioje. Arba dar kaip akis pabrėžt
Kiek tinka nežinau, bet man patinka tokie smarkiai akis pabrėžiantys makiažai paprasčiausiai, nemanau kad tai turi ką bendro su spalviniu tipažu.
Girdžiu kaip save
Žinok čia savęs suvokimo, ne tinkamumo dalykai. Bent aš taip suprantu. Nes anksčiau tikrai mielai ryškindavau akis, dabar gi atradau, kad ryškios lūpos irgi yra gerai
Tiesiog esmė kur ir kaip dėlioji akcentus.
QUOTE(bytte @ 2015 09 03, 15:17)
Aš nusprendžiau kad nesuprantu kas yra praskiesta pienu, o kas vandeniu... Suprantu nebent medžiaga skaidri ar ne, kitu atveju nesuvokiama - audinys pradiniame variante visgi baltas. Galėčiau dar svarstyt akvarelinis variantas ar aliejinis... ar tempera bei guašas.
QUOTE(Noa @ 2015 09 07, 11:38)
Bet kad kalbant apie sezonus, kalbam apie galutinę spalvą, tai prie ko čia skaidrumai? Net jei nekalbam apie balionus, o kalbam apie marlę arba šifoną. Susukai tą šifoną - ryškiai raudonas. Užsimovei - ružavas, o papų zonoj - papinyko spalvos. Nu tai nebetinka kaip raudona
Kokia spalva galutinė, tokiam sezonui ir tinka.
Dar grįžtant prie pieno-vandens, skaidrumo ir pan. Vakar išskalbiau savo žaliąsias kelnes ir džiaudama atkreipiau dėmesį, jog šlapių spalva man dar labiau tinkama. Tokias griebčiau ir nešiočiau - ale šlapios
Kelnių nei spalvos, nei atspalvio nekeičiau - aš juk jų neperdažiau. Tai kas atsitiko, kad spalvą "priimu" kaip visai kitą?
Teorija sako, kad visos spalvos tinka visiems, esmė - atspalvyje. (Dėmesio - klausimas:
) Kokiu būdu pakito šlapių kelnių atspalvis? Kad jis pakito - faktas (dingo baltumas ir kažkiek buvusio gelsvumo)
Papildyta:QUOTE(bytte @ 2015 09 10, 09:28)
Be to jai jau esi kokia blondinė drama - vienaip ar kitaip neatrodysi tokia dramatiška, nei egzotiška brunetė, taip kad visi grybai ir smėliai pilnai tinkami.
Pagalvojau, kad aš sunkiai įsivaizduoju tipinę blondinišką dramą. Paprastai tokių žmonių ir veido bruožai ir kūnas būna minkštesni - kur čia bus drama?
Manau kad grynai matematiškai čia dėliot netinka - čia genetika, "šaknys" įsipina. O jei jau bus šviesiaplaukė drama - manau ir aštresni siluetai, ir kontrastai, aišku ne tokie aktyvūs, kaip kad tamsiaplaukėms, jai nepakliudys.