Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 19 tema

QUOTE(Noa @ 2015 09 07, 11:38)
Tipo, persišviesinai plaukus, tapo kaip vatiniai - ir nesimauk užtai blizgančių šilkų?

Ogi visai logiška, protingas Kibinas biggrin.gif

panašiai biggrin.gif galim ir nusijuodint plaukus biggrin.gif dar jis kalba apie odą, ten nesuprantu... ibo mano supratimu susiriebalavus oda blizga, kas yra blogai, o sausa neblizga... kaip kitaip? ten atseit lygi kokia tai, kaip aksomas oda, tai ir audiniai aksominiai... aksominė tai su pūkeliu suprantu ... reik depiliuot vadinas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 09 07, 13:05)
panašiai  biggrin.gif galim ir nusijuodint plaukus biggrin.gif  dar jis kalba apie odą, ten nesuprantu... ibo mano supratimu susiriebalavus oda blizga, kas yra blogai, o sausa neblizga... kaip kitaip? ten atseit lygi kokia tai, kaip aksomas oda, tai ir audiniai aksominiai... aksominė tai su pūkeliu suprantu ... reik depiliuot vadinas biggrin.gif

Nu tai tu jei blizga, tai matini, čia, manau, negali odos riebumas būt. Dar lieps spuoguotiems rinktis taškučius, pavyzdžiui biggrin.gif

Manau, jis čia turi omeny, kai suvytus sena tarka lenda į aksomą, ir ta medžiaga su jos pačios fiziomordija kontrastuoja, nes atrodo ne kaip aksomas, o kaip džiovinta slyva, ir jei nenori, tai neimk to aksomo, jis tik tiems, kieno veideliai it persikėliai. T. y. beveik niekam biggrin.gif Ir tai tiesa, niekas to aksomo ir nemėgsta biggrin.gif Nebent kokie jei bogu barzdoti diedai biggrin.gif Jie ne persikėliai, bet jau tokie sakykim kiviai ar net kokoso riešutai, užtai tas pats blizgusis aksomas irgi ne jiems biggrin.gif

Kitaip tariant, Kibinas sako, kad aksomas tik toms, kurios labai savo veido oda didžiuojasi ir neturi jai jokių pretenzijų. O kitaiip šūds išeis.

Ir gal kai medžiaga turi blizgesį, na tarkim kokia odinė striukė, tai gal su tuo blizgesiu labiau toleruojamas veido blizgesys? Ar tikras, ar kad ir strobingas koksai? O jei tu su matiniu kostiumėliu nusistrobinsi, kai atrodysi kaip stipriai perkaitus, ir visi manys, kad tau klimaksas, jei karščio bangos užeina biggrin.gif

Gal taip?

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 09 07, 13:59)
Nu tai tu jei blizga, tai matini, čia, manau, negali odos riebumas būt. Dar lieps spuoguotiems rinktis taškučius, pavyzdžiui biggrin.gif

Manau, jis čia turi omeny, kai suvytus sena tarka lenda į aksomą, ir ta medžiaga su jos pačios fiziomordija kontrastuoja, nes atrodo ne kaip aksomas, o kaip džiovinta slyva, ir jei nenori, tai neimk to aksomo, jis tik tiems, kieno veideliai it persikėliai. T. y. beveik niekam biggrin.gif Ir tai tiesa, niekas to aksomo ir nemėgsta biggrin.gif Nebent kokie jei bogu barzdoti diedai biggrin.gif Jie ne persikėliai, bet jau tokie sakykim kiviai ar net kokoso riešutai, užtai tas pats blizgusis aksomas irgi ne jiems biggrin.gif

Kitaip tariant, Kibinas sako, kad aksomas tik toms, kurios labai savo veido oda didžiuojasi ir neturi jai jokių pretenzijų. O kitaiip šūds išeis.

Ir gal kai medžiaga turi blizgesį, na tarkim kokia odinė striukė, tai gal su tuo blizgesiu labiau toleruojamas veido blizgesys? Ar tikras, ar kad ir strobingas koksai? O jei tu su matiniu kostiumėliu nusistrobinsi, kai atrodysi kaip stipriai perkaitus, ir visi manys, kad tau klimaksas, jei karščio bangos užeina biggrin.gif

Gal taip?

Tai taip, tik va mintis nors ir gera, suvedimas į silueto linija jau nelabai man. Nes būtent mini tai prie tų savo tipų... lyg odos būklė priklauso nuo formų (o gal priklauso kaip nors? na ten hormonų įtaka tiek apvalioms formoms, tiek odos išvaizdai? )
Sutinku tik kad spalva pabrėžia formą. Na tarkim griežtų geometrinių linijų interjeras... galva guldau iškart iškyla juoda/balta arba kokios kitos neutralios spalvos su akcentais kokiais ten raudonais, o ne vaikų darželio interjero spalvinė gama. Va prisinaršiau Soft classic... iškart pilna derinukų šviesiose spalvytėse - prašom imkit ir dėvėkit ponia (ir neįdomu niekam kad ponia psichologiškai negali ant savęs dėvėt tokio colorito):
user posted image

Arba va rinkinėlis Soft Autumn... na galim jį įvardyti ir kaip Soft Classic pagal Kibbina:
user posted image
Atsakyti
a le tai mat, soft classic is soft autumn dera idealiai, tik ko tai man prie dūšios jie nedera.
Atsakyti
Tai čia vat tą patį Erszebeth TEN sakė. Kad iš esmės linijos, siluetas užduoda kažkokį tipažą, kažkokią "rolę", ar kaip čia pasakius. Ir spalvos irgi tą patį daro, irgi užduoda tipažą. Tai visi automatu ir jungia spalvas su medžiagom, su linijom, jei medžiaga su ramunėlėm, tai vargiai kas įsivaizduos iš jos kažką stačiais geometriniais kampais arba ekstravagantiškai asimetriško - greičiau kaimiškus raukinukus ir nertą rankinuką greta.

Yra gi modelių, kurie tam tikrų spalvų tiesiog nesižiūri. Pvz. rožinis frakas. Arba paimk kokį standartinį Ditos Fon Teese apdarą ir vietoj juodo - raudono padaryk jį mėlyną - salotinį. Ir tada eik ir įsivaizduok, kad taip pat atrodai, tik pavasariškai. Ogi atrodysi ne seksuali stiliaus ikona, o daltonikė iš 25mečio turgaus... Va, kokia realybė, ir jos nebūtų tik jei visi dramatikai būtų žiemos, gaminai - pavasariai, natūralai - rudenys, o romantikai - da nū juos, tegu lenda į vasarą ir ten būna biggrin.gif Nes dabar kai išlįs koks dramatikas light spring, pirštais nesibadysim, arba gaminas soft summer, ir gali jie apsišikti užkulnius sau aprangos ieškodami biggrin.gif Vis tiek kažkam neįtiksi, arba Kibinui, arba sezonui biggrin.gif

Aišku, kartais žmonės jungia linksmas spalvas ir rimtus siluetus, arba atvirkščiai. Bet visaip išeina. Kraštutiniai atvejai, mano nuomone - Anglijos karalienė ir Adamsų Trečiadienė. Kitaip tariant, toks biskutuką crazy efektas gali būt.

Užtai ir yra galvosūkis, kaip iš paletės išsirinkt tas spalvas, kurios dar tinka tau prie tipažo ir prie tau tinkamų siluetų... Paprastai gaunasi maksimum kokios trys, ir tai dar su nukrypimais (pvz. derinama su kokia ne visai tinkama spalva).

Pyndos, manėt, kad neatsimenu, kaip man siūlėt raudonas kelnes ir žalią megztinį prie geltono rankinuko ir mėlynų batų, nes aš pavasaris, man taip ir reikia, na ar pavasariui gi bijoti spalvų biggrin.gif Kai daugiau pavasarių atsirado, tai mikliai visos užsikišo ir prasidėjo diskusijos, kur teisingą grybą ar smėliavą gaut biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 09 rugsėjo 2015 - 10:55
QUOTE(Tynka @ 2015 09 09, 11:49)
a le tai mat, soft classic  is soft autumn dera idealiai, tik ko tai man prie dūšios jie nedera.

aha, Kibinas sako kad Soft classic gali būti ir šiltas, ir šaltas, bet jam geriausiai šviesios švelnios spalvos... nu tai Soft Autumn ir light spring bei summer labiausiai

he he nori ditos žydram apdare riužavam fone?
user posted image
Atsakyti
Nepakankamai žydrai biggrin.gif Prašome žydžiau biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2015 09 09, 13:23)
aha, Kibinas sako kad Soft classic gali būti ir šiltas, ir šaltas, bet jam geriausiai šviesios švelnios spalvos... nu tai Soft Autumn ir light spring bei summer labiausiai

Logiškai galvojant, tai taip ir yra. Šiltumas ir šaltumas čia ne prie ko, tik va kontrastas prie ko! Va Classic tai ir Afrikoje classic, jam bet kokie sezonai nemaišo, gali būti pilkai rausvas, gali būti juodai baltas, gražiam žmogui ir snarglys tink... O soft - tai čia į kur linkis, į Romantic? Nu vat Romantic irgi iš esmės gali būti šiltas ar šaltas, išvis ar Romantic esmė, yr kontrastas ar nėr? Žo, gali būt.

O va Dramatic Classic tai jau cha. Be kontrasto dramatiškumas išeina didžiai skystas, valytojų pletkų lygio. O light springui iš ko išgaut tą kontrastą? biggrin.gif Iš vidutiniškai mėlynos, kuri paletėje pateikiama kaip tamsiai mėlyna, nes laitas šviesus ir jam bus gerai, ir lašišavai riūžavos??? pats dramatiškiausias lightspringo derinys - ryškiai raudona + auksas, nu tai bet čia jochaidy reikia ir ryžto turėt taip rengtis biggrin.gif O jei laitas - vasara, tada išvis nebežinau, ką jam dramatiško pasiūlyt, ten iš esmės nieko dramatiško, visa jo paletė nervams raminti, taip psichūškėj sienas dažyti galima...
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2015 09 09, 11:49)
a le tai mat, soft classic  is soft autumn dera idealiai, tik ko tai man prie dūšios jie nedera.

o man tai tinka 4u.gif ir pasidziaugiu kartais, kad teoriskai mano spalvos prie stiliaus/liniju kaip ir dera. bet kaip nera ko apsirengti, taip nera. fragmentiskai viena kita daikta randu, bet vis tiek viso garderobo susideti neimanoma schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2015 09 09, 15:05)
o man tai tinka  4u.gif  ir pasidziaugiu kartais, kad teoriskai mano spalvos prie stiliaus/liniju kaip ir dera. bet kaip nera ko apsirengti, taip nera. fragmentiskai viena kita daikta randu, bet vis tiek viso garderobo susideti neimanoma  schmoll.gif

Tu kitoj fazėj. Tu žinai, ko tau reikia, tik praktiškai nerandi. O aš net teoriškai šoke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 09 09, 16:03)
Tu kitoj fazėj. Tu žinai, ko tau reikia, tik praktiškai nerandi. O aš net teoriškai šoke lotuliukas.gif

mhm ,teoriskai mes skirtingose fazese, bet praktiskai tai toj pacioj g.gif
Atsakyti
Na su tom spalvom ir siluetais įdomiai, aišku jai esi Drama - tinka griežti, aiškūs siluetai, bet jai nenori taip griežtai atrodyti, tada imi neutralias ne tokias kontratingas spalvas - ir vaizdelis jau minkštesnis, švelnesnis. Faktas kad riužavas frakas vis vien netiks, čia jau išsidirbinėjimas ir jis tinka Gaminams. Gal net dramai žiemai liūdniau - vien tik juoda/balta su raudonais akcentais ... kai negali sau to leisti abydna, o jai reiktų kas dien taip... ai gal nereik.
Be to jai jau esi kokia blondinė drama - vienaip ar kitaip neatrodysi tokia dramatiška, nei egzotiška brunetė, taip kad visi grybai ir smėliai pilnai tinkami.
Tarkim Soft Classic atstovė berots pavasario Dioro veidas buvo ar kaip... aišku anei ji žiema, anei ką, bet makiažas bei visa kita ir ji jau žiema smile.gif ir galim pasižiūrėt kaip žieminis variantas atrodo Soft Classic siluete (nuotaika visai kita, bet kodėl netinka? man labai gražu wub.gif ) Ašai jau taip negalėčiau rengtis dėl viršsvorio ir neatitinkančio tokiems rūbams gyvenimo būdo aišku smile.gif
user posted image
Beja o Anglijos karalienė kartais nebus kokis tai braight (nepamenu ar nusprendėm ji žiema ar visgi pavasaris) - Soft Classik, galim pasižiūrėt kokie siluetai senatvėj laukia cool.gif

Taigi apie ką aš... tai kad galima derint tuos spalvinius tipus ir aišku gausim visai kitą nuotaiką, bet ji vis vien bus teisinga. Taip kad reik manau į viską pasižiūrėt labiau kurybiškai. O Tynka man nelabai SA... trūksta jai kažko tame tipaže. Jai imt SA ir dar SC visai ten taip ... be žiežirbėlės, ir nusigesins jos akys. Tarkim kur va buvo su smulkiom gelytėm ir stambiom... man patiko veido reakcija į spalvą, kitiems derėjo gėlės... būtų tos gėlės skambesnės spalvos, kaip ir tos gėlytės smulkios ir būtų ok. Gal variantas pavasaris, o gal WA... įdomu koks gaunasi rezultatas WA SC raštuose
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 09 03, 15:17)
Na spalvą jau minėjau kuri tiko, bet bendras vaizdas man su ryškesniais lūpdažiais nepatink. Nors FB merginos sakė kad gražiai. Aš sau labiau patinku geriau jau visai nedažyta, nei su ryškiom lūpom. Kas kita akys, tas tai galiu paišyt ryškiai ir dar ryškiau, nusipiešt su juodu pieštuku storus pravedimus, jai mokėčiau tai ir blakstienas klijuočiau tiek viršuje, tiek apačioje. Arba dar kaip akis pabrėžt smile.gif Kiek tinka nežinau, bet man patinka tokie smarkiai akis pabrėžiantys makiažai paprasčiausiai, nemanau kad tai turi ką bendro su spalviniu tipažu.

Girdžiu kaip save lotuliukas.gif
Žinok čia savęs suvokimo, ne tinkamumo dalykai. Bent aš taip suprantu. Nes anksčiau tikrai mielai ryškindavau akis, dabar gi atradau, kad ryškios lūpos irgi yra gerai smile.gif Tiesiog esmė kur ir kaip dėlioji akcentus.

QUOTE(bytte @ 2015 09 03, 15:17)
Aš nusprendžiau kad nesuprantu kas yra praskiesta pienu, o kas vandeniu... Suprantu nebent medžiaga skaidri ar ne, kitu atveju nesuvokiama - audinys pradiniame variante visgi baltas. Galėčiau dar svarstyt akvarelinis variantas ar aliejinis... ar tempera bei guašas.

QUOTE(Noa @ 2015 09 07, 11:38)
Bet kad kalbant apie sezonus, kalbam apie galutinę spalvą, tai prie ko čia skaidrumai? Net jei nekalbam apie balionus, o kalbam apie marlę arba šifoną. Susukai tą šifoną - ryškiai raudonas. Užsimovei - ružavas, o papų zonoj - papinyko spalvos. Nu tai nebetinka kaip raudona biggrin.gif Kokia spalva galutinė, tokiam sezonui ir tinka.

Dar grįžtant prie pieno-vandens, skaidrumo ir pan. Vakar išskalbiau savo žaliąsias kelnes ir džiaudama atkreipiau dėmesį, jog šlapių spalva man dar labiau tinkama. Tokias griebčiau ir nešiočiau - ale šlapios lotuliukas.gif
Kelnių nei spalvos, nei atspalvio nekeičiau - aš juk jų neperdažiau. Tai kas atsitiko, kad spalvą "priimu" kaip visai kitą?
Teorija sako, kad visos spalvos tinka visiems, esmė - atspalvyje. (Dėmesio - klausimas: mirksiukas.gif ) Kokiu būdu pakito šlapių kelnių atspalvis? Kad jis pakito - faktas (dingo baltumas ir kažkiek buvusio gelsvumo)

Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2015 09 10, 09:28)
Be to jai jau esi kokia blondinė drama - vienaip ar kitaip neatrodysi tokia dramatiška, nei egzotiška brunetė, taip kad visi grybai ir smėliai pilnai tinkami.

Pagalvojau, kad aš sunkiai įsivaizduoju tipinę blondinišką dramą. Paprastai tokių žmonių ir veido bruožai ir kūnas būna minkštesni - kur čia bus drama? smile.gif Manau kad grynai matematiškai čia dėliot netinka - čia genetika, "šaknys" įsipina. O jei jau bus šviesiaplaukė drama - manau ir aštresni siluetai, ir kontrastai, aišku ne tokie aktyvūs, kaip kad tamsiaplaukėms, jai nepakliudys.
Atsakyti