QUOTE(prek @ 2015 09 03, 14:03)
O jei Tau padaryt analogišką eksperimentą su lūpdažiais? Imti ryškius, neryškius, blizgius, neblizgius, visą šitą fotkint ir paskui atsisėdus palygint?
Asmeniškai aš tik taip ir atrinkau, kad man reikia matinės ryškios spalvos ir ryškaus lūpų kontūro (bet kontūras jau turbūt nebe spalvinio tipo reikalas). Visokie blizgiai, šimeriai, lengvos faktūros - nežaidžia.
Beje, dėl spalvų - ar tinkanti spalva panašiau kad praskiesta vandeniu, ar pienu? (pilkinta kaip suprantu netinka)
Asmeniškai aš tik taip ir atrinkau, kad man reikia matinės ryškios spalvos ir ryškaus lūpų kontūro (bet kontūras jau turbūt nebe spalvinio tipo reikalas). Visokie blizgiai, šimeriai, lengvos faktūros - nežaidžia.
Beje, dėl spalvų - ar tinkanti spalva panašiau kad praskiesta vandeniu, ar pienu? (pilkinta kaip suprantu netinka)
Na spalvą jau minėjau kuri tiko, bet bendras vaizdas man su ryškesniais lūpdažiais nepatink. Nors FB merginos sakė kad gražiai. Aš sau labiau patinku geriau jau visai nedažyta, nei su ryškiom lūpom. Kas kita akys, tas tai galiu paišyt ryškiai ir dar ryškiau, nusipiešt su juodu pieštuku storus pravedimus, jai mokėčiau tai ir blakstienas klijuočiau tiek viršuje, tiek apačioje. Arba dar kaip akis pabrėžt Kiek tinka nežinau, bet man patinka tokie smarkiai akis pabrėžiantys makiažai paprasčiausiai, nemanau kad tai turi ką bendro su spalviniu tipažu.
Perlamutrinis makiažas nusprendžiau kad man nelabai, na ten kur reik pakelt kokį kampą su kokiu shimeriu galiu pasiblizgint, bet šiaip blizgesys toks labiau satininis manau man tinka. Lūpdažių tokių nesu užtikus.
Aš nusprendžiau kad nesuprantu kas yra praskiesta pienu, o kas vandeniu... Suprantu nebent medžiaga skaidri ar ne, kitu atveju nesuvokiama - audinys pradiniame variante visgi baltas. Galėčiau dar svarstyt akvarelinis variantas ar aliejinis... ar tempera bei guašas.