Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 19 tema

QUOTE(Noa @ 2015 09 02, 11:15)
Tai gali skaras tokias nešioti. O kokios čia tos spalvos būtų? biggrin.gif

Tavo mylimiausia debilova salotinė, paskui gimininga jai žydra, geltona kažkokia į salotinės pusę (arba visai geltona salotinė), teal tokia kur nesuprasi ar čia jau mėlynai žalia ar tamsiai žydra... dar kažkokia oranžinei ružava (ta išvis tragiška... ). Bet jos nėra pilnai tokios ryškios kaip kelininko liemenė, jos tokios truputi šviesesnės. Tai va... ašai ir skarų tokių nenoriu... nebent būtų kokia pilka su žirniukais, aiškų ružavos tokios nereik nei lašo, mane nuo jos purto ko tai. na nebent ta teal, jin tokia puse velnio, galim ir palaidinę dėt. ir dar... nors jos vienos ar tarpusavy tokios ryškios atrodo, bet su juoda nelabai žiūrisi, kažkaip ... su pilka geriau, tik nežinau ar dėl mano skonio ar tikrai nesižiūri.
Žodžiu ... tik nepradėk plot katučių, kad aš light springas gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 09 02, 11:48)
debilova salotinė, paskui gimininga jai žydra, geltona kažkokia į salotinės pusę (arba visai geltona salotinė), teal tokia kur nesuprasi ar čia jau mėlynai žalia ar tamsiai žydra... dar kažkokia oranžinei ružava (ta išvis tragiška... ).

Gal kažkur internete panašias spalvas matei? Nesugaudau, kodėl jos greičiau šaltos, nei šiltos? (ypač oranžiškai ružava?)
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 09 02, 11:48)
Žodžiu ... tik nepradėk plot katučių, kad aš light springas gun_bandana.gif

Ne, man dėl to labai skaudu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 09 02, 11:53)
Gal kažkur internete panašias spalvas matei? Nesugaudau, kodėl jos greičiau šaltos, nei šiltos? (ypač oranžiškai ružava?)

Na oranžinė su riužavos priemaiša man tokia atrodo šaltesnė, nei geltonai oranžinė, matyt pagal pažinima ar kaip... tarkim saulė raudonesnė vakarop, ir taip nebešildo. Juk būtent tuom remiantis ir buvo suskyrstytos spalvos į šiltas/šaltas (vanduo - šaltas - mėlynas, ugnis - karšta-oranžinė).
Internete man sunku atras, ar tai dėl monitoriaus spalvų perdavimo, ar dal dėl kažko, jos man arba per ryškios atrodo, arba per bliednos. Taip panašiai jai imt iš čia salotinė - 33FF66; oranžinei ružava FF6666; teal - 009966; žydra - 66FFFF... kažkas tokio.
Papildyta:
dar iš mano colorito, bet šitas man patinka tiek derinukas, tiek šiaip spalvos, ypač šiltajam sezonui.
Papildyta:
dar viršutinė pirma dėžutė ta rausvai oranžinė, arba ružavai oranžinė
Papildyta:
dar tos riužavos:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 09 02, 13:40)
Na oranžinė su riužavos priemaiša man tokia atrodo šaltesnė, nei geltonai oranžinė, matyt pagal pažinima ar kaip...

Man gaunasi, kad jei dalyvauja oranžinė, spalva jau nenebus šalta. Neutrali gali būt.

Taip panašiai jai imt iš čia salotinė - 33FF66; oranžinei ružava FF6666; teal - 009966; žydra - 66FFFF... kažkas tokio.

Pirkau tokias žalias kelnes, tiesa, spalva gal kiek šaltesnė. Prie esamo garderobo prilipo su išlygomis (su žaliomis nedraugauja). Jei nepatingėsiu, pamėginsiu padaryt foto.
Žodžiu, žalia mano požiūriu link šaltos, žydrą nešioju, va ružava tai sakyčiau koralas. Man niekaip, šiltesnei žiemai gal ir tiktų, sunku pasakyt (jei pagal BFAS, tai mano 1-2, tiktų galbūt jei būtų 2-1)

dar iš mano colorito, bet šitas man patinka tiek derinukas, tiek šiaip spalvos, ypač šiltajam sezonui.

O šitą suvokiu kaip ganėtinai šiltą...
Tarp kitko, pastebėjimas - jei galiu sulįst į pavasarinį sezoną be didelių nuostolių kai kurių raudonų-mėlynų-žalių požiūriu, tai kategoriškai negaliu liesti jokių geltonų-rudų. Jei žiūrėt tas standartines paletes, kur pirmame puslapy, tai dešinė pusė lyg ir galima (ne visa), kairė - kategoriškai ne. Va čia manau ir išlenda šalto-šilto spalvinio tipo skirtumai.
Ar gali atskirai nešiot kupranugarį, kitas rudos spalvos išvestines? (ne juodą šokoladą?)

Dėžutės nerodo, o ružava - šilta. Nes geltonas paviršius akivaizdus.
Va ir suprask dabar Tave wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prek: 02 rugsėjo 2015 - 13:10
tai sakau jai imt diduma tų spalvų ne krūvoje, gali pilnai muštis į krutinę ir sakyt jog jos šaltos, o ne šiltos, bet visumoje jos iš vienos krūvos, kartu labai dera ir draugauja. Va ta "riužava" su žydra derinyje labai nieko... maudomuką tokį visai užsidėčiau (jai "riužavos" aišku labai labai saikingai ten brūkštelėta akcentui).
Tą kamel, kur siūluose su žydra, vienintėlė biežinė kurią esu radus kaip tinkama. Tos smėlynės, kur kaip upės smėlis panašiai, labiau ochrinės, man visos netinka, todėl pradžioje šiltą tipažą atmečiau. Su juodu šokoladu draugauju nelabai, išvis su rudom, ne biežinėm, dar nesusidraugavau, vis dar paieškose.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 09 02, 15:07)
Tą kamel, kur siūluose su žydra, vienintėlė biežinė kurią esu radus kaip tinkama. Tos smėlynės, kur kaip upės smėlis panašiai, labiau ochrinės, man visos netinka, todėl pradžioje šiltą tipažą atmečiau. Su juodu šokoladu draugauju nelabai, išvis su rudom, ne biežinėm, dar nesusidraugavau, vis dar paieškose.

Tokios kamel nesimatavau, gal rimtai reiks pamėgint?
Mano rudos (jei jas galima taip pavadint), kurias naudoju:

user posted image
Aišku ne prie veido. (visur šone baltas popieriaus lapas, kad eitų suprast, kiek iškraipyta spalva)
Ir kelnes dar įklijavau. Kaip visad, žalia spalva blogai "persiduoda", neina išgaut foto tokios. kokia iš tikrųjų yra.

Dabar grįžtant prie ARTDECO 290. Šiandien specialiai užsukau dar kartą primatuot (mėnesį ruošiausi, niekaip laiko neištaikiau).
Spalva vienareikšmiškai šalta, ant manęs dabar visai neblogai turėtų atrodyt. Vasarą bebėgiodama ir besimatuodama pasiėmiau kur kas šiltesnę - Dior 775
http://www.bellachiq...r-darling-3.jpg Brangūs bjaurybės, bet spalva labai maloniai matinė ir labai gerai tepasi - patiko...Ir pati spalva visai netoli paletės lapelio.
Abu ant mano odos šiandien - kairėje Artdeco, dešiniau, tas plonesnis brūkšnys - Dior.
user posted image
Kyla man toks įtarimas, kad aš ir Artdeco noriu... Reiks mąstyt.
Atsakyti
Aik tu, Bytte, prisidėjus šiltų spalvų, sakai, kad šaltos biggrin.gif Taigi visos šiltos, tik gal teal neutrali. Na ne kraštutinio šiltumo, bet jau tik ir ne šaltos biggrin.gif

O rinktis biežines ir pagal tai taikyt savo tipažą yra tragedija. Taigi jau mūsų mamos ir babytės tai žinojo, kad kūno spalva yra labai sudėtingas reikalas, ją labai sunku priderint ir labai sunku atrast, kam katra tinka. Su mėlyna, žalia lengviau, o į tas biežines visos alei viena babytės žiūri skersai, tai kaip tik dėl to.
Kad tik biskutuką pro šalį - ir jau tragedija. Taigi čia žiūrėjom, tikrinom, kieno spalva, visi sako, warm spring, o pasižiūri - kad kokia ten dark winter.... Man tos prek smėliavos jau taip netoli tų mano smėliavų, kad nė nepatogu... Taip kad va tau, milimetras į vieną pusę - žiema, į kitą - jau laitspringas, jas reikia rinktis pačias paskutines.

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 09 02, 19:08)
O rinktis biežines ir pagal tai taikyt savo tipažą yra tragedija. Taigi jau mūsų mamos ir babytės tai žinojo, kad kūno spalva yra labai sudėtingas reikalas, ją labai sunku priderint ir labai sunku atrast, kam katra tinka. Su mėlyna, žalia lengviau, o į tas biežines visos alei viena babytės žiūri skersai, tai kaip tik dėl to.
Kad tik biskutuką pro šalį - ir jau tragedija. Taigi čia žiūrėjom, tikrinom, kieno spalva, visi sako, warm spring, o pasižiūri - kad kokia ten dark winter.... Man tos prek smėliavos jau taip netoli tų mano smėliavų, kad nė nepatogu... Taip kad va tau, milimetras į vieną pusę - žiema, į kitą - jau laitspringas, jas reikia rinktis pačias paskutines.

Atkreipk dėmesį - Tu kaip pavasaris naudoji sąvoką "rinktis biežines". Analogiškai dar pridėčiau - "rinktis rudas". Mano, kaip žiemos, žodyne tokios sąvokos iš viso nėra. Nes šitos spalvos man tiesiog netinka. Visos. Ir tai, kas yra paletėje, akivaizdžiai yra kompromisas - iš visų baisių parinkta mažiausiai baisi ir mažiausiai gadinanti. Mano smėlinė - irgi visiškas kompromisas. Prie veido nieku gyvu nedėčiau - pribaigtų. Bet ant užpakalinės dalies visai sueina lotuliukas.gif
Ir pačioje foto ne visai tiksliai perduota spalva - realiai ji daugiau į rausvą ir mažiau į pilką. Teisingesnė būtų CC9966, jei ją smarkiai nubalinti. https://s-media-cach...5074cacb27d.jpg (kad lengviau ieškot - trečia eilutė nuo apačios trečia spalva nuo pabaigos)

O šiaip pavasariams bež priderinti nesunku. Bent jau ant draugės (pavasaris) dauguma bež, gelsvų ir panašiai atrodo visai neblogai. Ir apsirengus rudą drabužį, ji savęs nesibaido (ne taip, kaip aš, kai mėginu apsirengt kažką rudo)
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 09 02, 21:01)
Atkreipk dėmesį - Tu kaip pavasaris naudoji sąvoką "rinktis biežines". Analogiškai dar pridėčiau - "rinktis rudas". Mano, kaip žiemos, žodyne tokios sąvokos iš  viso nėra. Nes šitos spalvos man tiesiog netinka. Visos. Ir tai, kas yra paletėje, akivaizdžiai yra kompromisas - iš visų baisių parinkta mažiausiai baisi ir mažiausiai gadinanti. Mano smėlinė - irgi visiškas kompromisas. Prie veido nieku gyvu nedėčiau - pribaigtų. Bet ant užpakalinės dalies visai sueina  lotuliukas.gif
Ir pačioje foto ne visai tiksliai perduota spalva - realiai ji daugiau į rausvą ir mažiau į pilką. Teisingesnė būtų CC9966, jei ją smarkiai nubalinti. https://s-media-cach...5074cacb27d.jpg (kad lengviau ieškot - trečia eilutė nuo apačios trečia spalva nuo pabaigos)

O šiaip pavasariams bež priderinti nesunku. Bent jau ant draugės (pavasaris) dauguma bež, gelsvų ir panašiai atrodo visai neblogai. Ir apsirengus rudą drabužį, ji savęs nesibaido (ne taip, kaip aš, kai mėginu apsirengt kažką rudo)

O gal ir rudas iš tikro tai. Nes realiai tai ta pati spalva, tiktai tamsumas kitas... Na visas tas mūtnas rudas, smėliavas, ryžas - net nagų lako kitam žmogui nenupirksi. Vienam bus gražu, o kitam baisu... Pavyzdžiui, man tragedija tos raudonai/geltonai rudos. Geriau, kai pilkai ruda ar ten link chaki...

Gal pavasariui ir daugiau tų spalvų tinka, bet dar nelygu kuris pavasaris... Pvz. bright tai kaip žiema, gal net aršiau, jam išvis niekas netinka, tinka va tokie pilkai ružavi grybai, kaip žiemai... Ir irgi daugumoj užpakalinei daliai... Kad taip dėtum prie veido ir atrodytum puikiai - galas žino. Man, tarkim, daug tų smėlinių yra per ryžos. O mano paletėj nors jų ir buvo, bet tikrai ne tiek, kad ten galėtum baisiai sau daug leisti. Ružavų buvo gerokai daugiau...

O va grynai gelsvos - visai gerai... Tik kad nesinori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 09 02, 21:14)
Gal pavasariui ir daugiau tų spalvų tinka, bet dar nelygu kuris pavasaris... Pvz. bright tai kaip žiema, gal net aršiau, jam išvis niekas netinka, tinka va tokie pilkai ružavi grybai, kaip žiemai... Ir irgi daugumoj užpakalinei daliai... Kad taip dėtum prie veido ir atrodytum puikiai -  galas žino. Man, tarkim, daug tų smėlinių yra per ryžos. O mano paletėj nors jų ir buvo, bet tikrai ne tiek, kad ten galėtum baisiai sau daug leisti. Ružavų buvo gerokai daugiau...

O va grynai gelsvos - visai gerai... Tik kad nesinori biggrin.gif

Nesinori, bet gali smile.gif O man kad ir norėtųsi - vis vien negaliu. Čia ir visas skirtumas.
Pažiūrėjau - Brait springui vis vien siūlo kažkokią rudą - vienokią ar kitokią.
https://s-media-cach...b45faf158a4.jpg
https://s-media-cach...c845b2776a5.jpg
http://4.bp.blogspot...I/s1600/bs1.jpg

Kaip suprantu žiema rudos neturi, išskyrus juodą šokoladą (ir tai sakyčiau beveik kompromisas. Gal nebent išimtis pvz BFAS Dynamic winter - t.y. žmogus, turintis rudos spalvos ne tik plaukuose). Pilkai ružavas grybas - čia manyčiau vasara (jau vien spalvos pavadinimas - kad ji sudėtinė spalva, o ne gryna - rodo kad žiemai ji netiks). Tad visos gelsvai rudos, rudai gelsvos ar kokios kitokios rudos-gelsvos manau gana neblogas kriterijus kad atskirti šilta/šalta. Paprastai naudoju kriterijų "jei pati spalva nėra geltona, bet turi kažkiek geltonos - tai šilta spalva" - mano atveju šis kriterijus veikia šimtaprocentiškai. Arba dar nesusidūriau su spalva, kuri šį teiginį paneigtų smile.gif
Atsakyti
Tai kad braitspringų irgi šūdas ten, o ne ruda.

Gal tą frazę reiktų formuluot - jei pati spalva nėra geltona, bet savyje turi daugiau geltonos, negu mėlynos? Nes, tarkim, žalia visada turi kažkiek geltonos, žalia be geltonos yra mėlyna biggrin.gif Bet yra ir šaltų žalių - kur mėlyna persveria.
Atsakyti