Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 19 tema

QUOTE(Hiver @ 2015 07 12, 12:24)
Nusprendziau - esu cool summer su warm spring itaka. cool.gif  biggrin.gif

prieštaringai taip biggrin.gif
Atsakyti
tada aš soft winter su bright spring įtaka smile.gif

kiek kitokie pavasarių pavyzdžiai (light visgi be riužavos niekaip smile.gif ):
user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos, retai čia užsuku, bet iškilo klausimas (gal ir kavailas biggrin.gif ) šiaip esu žiemos tipo, gal su lengva pavasario įtaka, bet visgi šviesi žiema (baltaodė, tamsiaplaukė, šaltomis pilkai mėlynomis akimis).

Bet dabar teko pakeliauti po pietus ir neblogai įdegti - tapau rudaode smile.gif ar nuo įdegimo laipsnio gali kardinaliai pasikeisti spalvinis tipas, ar tiesiog iš šviesios žiemos max galiu numigruoti į tamsią žiemą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giriagiružė @ 2015 07 14, 15:04)
Sveikos, retai čia užsuku, bet iškilo klausimas (gal ir kavailas  biggrin.gif ) šiaip esu žiemos tipo, gal su lengva pavasario įtaka, bet visgi šviesi žiema (baltaodė, tamsiaplaukė, šaltomis pilkai mėlynomis akimis).

Bet dabar teko pakeliauti po pietus ir neblogai įdegti - tapau rudaode smile.gif ar nuo įdegimo laipsnio gali kardinaliai pasikeisti spalvinis tipas, ar tiesiog iš šviesios žiemos max galiu numigruoti į tamsią žiemą?  g.gif

Kardinaliai negali, tiesiog nuo įdegio lieka ryškesnis tipažas, ta prasme kažkiek ryškesnės spalvos tinka, bet spalvinio tipo ribose (tarkim vasara riboje su žiema vis vien netaps žiema). O tamsi žiema būtinai turi turėti 2 tamsius bruožus... kai šviesus tipažas 2 šviesius (jūsų atveju kaip suprantu akys ir oda), o manau degintis baltaodės gali kiek nori, jų oda iki į tamsios skalės netems.
Atsakyti
Na ar dar gyva šita tema? smile.gif
Teko kiek pavaikščioti po parduotuves, sakyčiau į madą atėjo palankios visokiems warm'ams spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2015 08 28, 21:37)
Na ar dar gyva šita tema? smile.gif
Teko kiek pavaikščioti po parduotuves, sakyčiau į madą atėjo palankios visokiems warm'ams spalvos smile.gif

Ne tas žodis kokios warm ir dar rudens labiau. Čia taip pastoviai kaip ruduo - taip spalvos rudeninės, tik šiemet tokios warm kvadratu, o seniau tai tokios DA gal labiau vis vien dominavo.
Atsakyti
tos "žemės" spalvas su hipiška mada atėjo biggrin.gif
spalvą vieną kitą tai galėčiau paimti, bet kad tie gėlių vaikai man sunkiai dar kol kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 08 29, 16:09)
Ne tas žodis kokios warm ir dar rudens labiau. Čia taip pastoviai kaip ruduo - taip spalvos rudeninės, tik šiemet tokios warm kvadratu, o seniau tai tokios DA gal labiau vis vien dominavo.

Aš irgi pastebėjau, ruduo ateina, spalvos sušyla biggrin.gif Pasteles meta pavasariui, ryškias - vasarai biggrin.gif
Atsakyti
Vasarai dažnai "pavaro" kokių gaivių pliažinių atspalvių. Na ten smėlinė+mėlyna+balta kažkada dominavo, kažkada žydrą+mėlyna+mint+balta. Vat šiemet kažkaip taip ir nesusikratė man kokios spalvos dominavo, nes tokia kažkokia ne vasariška vasara buvo, tai nelabai jau ten pirkau ką vasarai. Nors va spalvų pažinimą gilinau. Šiek tiek įdegiau, ir savo ne džiaugsmui, pastebėjau jog labai kažkokios keistai nenormaliai ryškokos spalvos man tinka. Na ne šiaip ryškios, o su kažkokiu nukrypimu į sintetines spalvas ir gana šviesios. Nes šiaip normalios ryškios spalvos (pavyzdžiui raudona ar žalia) tai nelabai, iškart tas mano įdegis kažkoks purvinas atrodo. Ir kažkaip man jos visgi link šaltos labiau, bent jau mano įsivaizdavimu kas yra šilta/šalta.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 09 02, 08:37)
Šiek tiek įdegiau, ir savo ne džiaugsmui, pastebėjau jog labai kažkokios keistai nenormaliai ryškokos spalvos man tinka. Na ne šiaip ryškios, o su kažkokiu nukrypimu į sintetines spalvas ir gana šviesios. Nes šiaip normalios ryškios spalvos (pavyzdžiui raudona ar žalia) tai nelabai, iškart tas mano įdegis kažkoks purvinas atrodo. Ir kažkaip man jos visgi link šaltos labiau, bent jau mano įsivaizdavimu kas yra šilta/šalta.

lotuliukas.gif Ne, motin, tu negali būti žiema lotuliukas.gif Jei tai turi omeny lotuliukas.gif Nu niekaip, kur tu tokią žiemą matei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 09 02, 10:32)
lotuliukas.gif Ne, motin, tu negali būti žiema lotuliukas.gif  Jei tai turi omeny lotuliukas.gif Nu niekaip, kur tu tokią žiemą matei? biggrin.gif

Ne aš į žiemas netaikau schmoll.gif Tiesiog mano vidiniame suvokime tos spalvos šaltos (bent jau vėsios), ne šiltos. Ir jos išvis debilovos (čia taip dukra jas pavadino smile.gif ), ir mano supratimu rūbų tokiomis spalvomis dėvėt negalima... bent jau aš sau su jomis atrodau truputi link psihinio ligonio, kas kad veido spalva ok...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 09 02, 10:58)
Ne aš į žiemas netaikau schmoll.gif Tiesiog mano vidiniame suvokime tos spalvos šaltos (bent jau vėsios), ne šiltos. Ir jos išvis debilovos (čia taip dukra jas pavadino smile.gif ), ir mano supratimu rūbų tokiomis spalvomis dėvėt negalima... bent jau aš sau su jomis atrodau truputi link psihinio ligonio, kas kad veido spalva ok...

Tai gali skaras tokias nešioti. O kokios čia tos spalvos būtų? biggrin.gif
Atsakyti