Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 19 tema

šeštadienį mačiau veselę, kur pamergės buvo su marsala spalvos suknelėm - nu gražu sakyčiau... ir geriau pamergės atrodė, nei kai pastoviai kokiom šaltom žieminėm spalvom apsirėdo. Ta marsala žvilgiam variante (suknelės buvo iš slidaus žvilgaus lengvai krentančio audinio, drapiruotos) atrodė tikrai prabangiai ir neužgožė jaunosios. Tikimą, netikimą spalvos manau su špaklium paderino smile.gif
Atsakyti
Man ta marsalos spalva labai graži ir visai neblogai tinka, ot
Atsakyti
Tai prisigrobk kuo daugiau, kol yra! Paskui norėsi, ir nebus. Kada anksčiau tokia spalva buvo madoj? Gi niekad. Nepamenu. Tai išeis ir vėl lauk 30 metų biggrin.gif
Atsakyti
http://lt.lt.allcons...teriors_com.jpg
Iš visų šitų galbūt mėginčiau habitat maroon arba harris port. Vienintelės, kurios nesunaikintų manęs visiškai. Turiu gražų šaliką, spalva nei tai jazz nostalgia rose, nei tai xavier coral. Graži spalva... Bet nuo to laiko, kai pamačiau savo foto su tuo šaliku, šalikas liko spintoje...
"kraše v grob kladut"
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 05 23, 00:39)
pagrindinė bėda - kaip dažyt akis, kai voko plotas didelis, oda šviesi ir beveik bet kuris šešėlis bus šviesesnis už akies rainelę, bet prie odos atrodys baisiai tamsus ir ryškus.

Voko seseliavimui ties rauksle megink naudot ne per tamsu, smile.gif o salia virsutines blakstienu linijos galima ir visai tamsius, kokius tik sirdis geidzia. mirksiukas.gif

QUOTE(bytte @ 2015 05 23, 11:39)
O meybellin visi buvo baisiai iš pink serijos ir iš plum serijos... padoriausiai atrodė iš pink serijos 148 summer pink  pet visgi per pink... norisi kiek labiau rožinio... ar tai šiltesnio ar tai raudonesnio atspalvio.

Oho, netgi ir cosmo pink nr.160 baisiai atrode? unsure.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2015 05 27, 20:10)
Man uniforminė ruda netiko. Balta apykaklė vaizdą gerino, bet ne kai dideliu plotu palei veidą. Nešiodavau pastatytą ir susegtą, kaip kunigo, toks baltos plotas būdavo geriausia šalia tos rudos.

QUOTE(rytojryta @ 2015 05 28, 13:09)
as tai nepamenu, tiko man ar netiko uniforma, labai senai ta uniforma buvo. galiu speti, kad buvo per tamsi. bet galejo ir jaunyste isvezti , kas ten zino.

Man ruda uniforma (is esmes tai ji buvo daugiau juoda nei ruda nes gi prijuoste juoda dedavosi) tiko pusetinai kai derindavau su azuriniais "kalnieriukais", o jeigu nerta nedidele apykakle, tai ir isvis neblogai smile.gif
user posted image

QUOTE(bytte @ 2015 06 08, 10:09)
Dar marsalos derinukų su spalvom

user posted image

Turiu megstuka pirkta pries kokius 4 ar 5 metus, reikes pasiknist spintoj ir palygint, man atrodo labai panasi spalva. ax.gif

QUOTE(akoya_lt @ 2015 06 09, 15:51)
Pataisau truputį- pilvą prapjovus per skrodimą, bet kai lavonas vasarą buvo pamirštas keletui dienų biggrin.gif Nes šiaip operacijos metu pilvą prapjovus teka normalus raudonas kraujas, o ne toks žarnų turinys, marsala vadinamas biggrin.gif

O, iskart matos kokioj srity zmogus dirba. bigsmile.gif thumbup.gif

Man tai sita spalva pirmiausiai asocijuojasi su nedazytu lupu spalva, pirma mintis kai ja pamatau, tai, kad tiktu kokiam lupdaziui ar blizgiui. Nu nebent dar su mesos spalva galiu palygint, (koks kiaulienos ar jautienos karsto rukymo kumpelis) lotuliukas.gif bet apie kitokius dalykus minciu nekyla. lotuliukas.gif

QUOTE(bytte @ 2015 06 10, 15:28)

Labai aciu uz testa, pagaliau pradedu kazka suvokti. 4u.gif Manau nunesiu as ji ir i figuros tipo tema. 4u.gif
O as gavausi stai kas.

QUOTE(bytte @ 2015 06 11, 15:23)
tuo pačiu dar lūpdažių TSu:
raudonas lūpdažis (Hiver pamėgink jai nemėginai) - Laura Mercier Raspberry Sorbet
https://s-media-cach...52de781abd2.jpg

Man dabar nudinis etapas uzejes blush2.gif
O kazin yra kur ju pasibandyti? Ar cia tik siustis iseitu?

QUOTE(bytte @ 2015 06 14, 12:22)
šeštadienį mačiau veselę, kur pamergės buvo su marsala spalvos suknelėm - nu gražu sakyčiau... ir geriau pamergės atrodė, nei kai pastoviai kokiom šaltom žieminėm spalvom apsirėdo. Ta marsala žvilgiam variante (suknelės buvo iš slidaus žvilgaus lengvai krentančio audinio, drapiruotos) atrodė tikrai prabangiai ir neužgožė jaunosios. Tikimą, netikimą spalvos manau su špaklium paderino smile.gif

Matomai pasiteisina ta pastaba kai ten kazkur rase, kad, nors ryskiuju tipu blankesnes spalvos ir nepuosia, bet tai ne taip pasistebi, kaip tai, kad blankiuosius tipus ryskios spalvos visiskai sugadina. O dar ir makiazas zinoma prisideda. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2015 06 17, 13:42)
Man ta marsalos spalva labai graži ir visai neblogai tinka, ot

spalvine sese smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 06 18, 11:07)
Oho, netgi ir cosmo pink nr.160  baisiai atrode? unsure.gif

buvau užsirašius kuris kaip... neberandu, bet taip ir jis netiko.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 06 19, 13:32)
buvau užsirašius kuris kaip... neberandu, bet taip ir jis netiko.

Šiandien matavausi YVES SAINT LAURENT ROUGE PUR COUTURE THE MATS 207 ROSE PERFECTO
http://1.bp.blogspot...00/P1050885.jpg
http://3.bp.blogspot...00/P1050870.jpg
Spalva būtent tokia, bent ant manęs. Man kiek per balta, Tau turėtų tikt. Kaina aišku kanda, bet prisimatuot kaip spalvą vertėtų.
Atsakyti
Kam turėtų tikti žalia laimo spalva?
Reserved tokie faini šalikai viskoziniai yra biggrin.gif lyg ir nieko prisidėjus, bet baisi parduotuvių šviesa tai žudo, suabejojau ir padėjau atgal.
Atsakyti
Man gali tikt biggrin.gif vat nueisiu ir pažiūrėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 06 25, 17:05)
Man gali tikt biggrin.gif vat nueisiu ir pažiūrėsiu biggrin.gif

Vat ir nueik biggrin.gif
Jeigu tiks tai ir as imsiu, gera siaip spalva tinka i neidomu derini inesti cinkelio.
Papildyta:
Tada kai lindexas buvo apskelbtas nuejau ir nusipirkau salika, tiesa ne koralini, o persikini toki biggrin.gif
Atsakyti
Matavausi Artdeco lūpdažį Nr. 290 - ir labai tiko. Dabar suku galvą kuriam tipui anas skirtas.
user posted image
Tiesa persimatavau cosmo pink nr.160 - kaip mano lūpos pamėlusios, per bliednas. O YVES SAINT LAURENT ROUGE PUR COUTURE THE MATS 207 ROSE PERFECTO nesimatavau, nes pamiršau kokį norėjau... bet akys neužkliuvo už tinkamos spalvos, tai arba netinkamas, arba nebuvo pirkt.
Atsakyti