Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (10)

negundykit ir neveskit iš kelio, aš blaivininkė tongue.gif pas mane per finalą, jei bus, tai bus tik močiutės nealko imbierinis tongue.gif bet jis taip plėšo gerklę, taip žnaibo, kad uch bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 05 21, 15:42)

Oi, o jus girdejot, kaip M.Tyla serbe pavadino? Straipsny rase, kad spaudos konferencijoj paleido sparnuota fraze "Storule zefyre". doh.gif

blink.gif doh.gif žąsinas. Pernai springo varydamas ant Končitos. "Kad ir štai, barzdotoji mergina žygiuoja spaudos centre ir visi bėga paskui ją. Padarė įspūdį, ar ne? Ar lietuviai norėtų, kad mūsų šaliai atstovautų toks artistas?"( Tyla). Šiemet patys į taktą Končitai. Na ko norėti iš mūsų konkurso rezultatų, kai tokie stuobriai prodiuserius vaizduoja.

Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2015 05 21, 15:23)
Aš jau irgi pradėsiu ruoštis vakarui,  kartą per metus galima sugriešyti ax.gif Kaip žinia blaiviu protu neįmanoma Eurovizijos žiūrėti drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kai perskaičiau apie sūrio pjaustymą, tai iškart pradėjau mintyse svarstyt - imt reiks baltą ar raudoną? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 21, 15:29)
negundykit ir neveskit iš kelio, aš blaivininkė tongue.gif pas mane per finalą, jei bus, tai bus tik močiutės nealko imbierinis tongue.gif bet jis taip plėšo gerklę, taip žnaibo, kad uch bigsmile.gif

ale čia ne tas kur pernai "užveikė" geriau nei alko?? laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 05 21, 15:19)
Klausimelis: ar kuri nors kada nors bandet statyt lazybu bendrovese pinigeliu ir spet kas pateks i finala, laimes pirma vieta ar panasiai? Ir kaip sekesi. Nes as kazkaip siemet planuoju toki dalyka atlikt. smile.gif Beje kiek cia daug be manes liudinciu kad mano baltarusis nepateko i finala...

aš asmeniškai nebandžiau, bet statė kai kurie pažįstami, nedaug, bet laimėjo... čia tais metais, kai Norvegiukas laimėjo, bet labai jau aišku buvo, kad laimės, tai jokios rizikos smile.gif o šiemet net nedrįsčiau, kaip nei vienais metais - visiškai nei vieno aiškaus pretendento nematau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 21, 16:22)
O uz ka statysit? bigsmile.gif

Bandysiu spet eurovizijos laimetoja smile.gif
Atsakyti
Tik šiandien nepersivalgykit ir nepersigerkit, mergelės. Nepamirškit, kad dar finalas laukia! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 21, 16:49)
ale čia ne tas kur pernai "užveikė" geriau nei alko?? laugh.gif
Papildyta:

aš asmeniškai nebandžiau, bet statė kai kurie pažįstami, nedaug, bet laimėjo... čia tais metais, kai Norvegiukas laimėjo, bet labai jau aišku buvo, kad laimės, tai jokios rizikos smile.gif o šiemet net nedrįsčiau, kaip nei vienais metais - visiškai nei vieno aiškaus pretendento nematau...  rolleyes.gif

As surizikuosiu. Kadangi aiskaus kaip ir nera gal "stavkes" didesnes bus biggrin.gif Bandysiu statyt uz Sveda, nedaug pora euru del sportinio azarto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 21, 14:24)
O Airija? Balsuos turbūt?

na, Airija, tai be abejo, kaip ir visos 2-ro pusfinalio dalyvės wink.gif
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 21, 14:49)
lotuliukas.gif Tai prisipjaustyk iš karto kuo daugiau, kad švedo nepraleistum laugh.gif
nu jo, kažin kas geriau ar po pertraukos, ar pirmiem. Turbūt pirmiem dar geriau pasirodyt.
---
Specialiai net paklausiau kas ten per daina biggrin.gif Pamačiau tą bernioką ir prisiminiau. Gal jis man labiau nepatiko nei daina laugh.gif Daina tai man nei labai patinka, nei nepatinka. Per vidurį tokia.

nejuokauk tik biggrin.gif specialiai aš ji pjaustysiu ilgai ir kruopščiai biggrin.gif Mans'as dar prieš porą metų gi iš mano labai didelės simpatijos tapo labai didele antipatija laugh.gif
---
ai berniokas, kaip berniokas biggrin.gif ot išrankios kokios! biggrin.gif o beje, net ir nepaimtas? unsure.gif

QUOTE(vilma Liu @ 2015 05 21, 15:23)
Aš jau irgi pradėsiu ruoštis vakarui,  kartą per metus galima sugriešyti ax.gif Kaip žinia blaiviu protu neįmanoma Eurovizijos žiūrėti drinks_cheers.gif

labai teisingas pastebėjimas smile.gif va ko man 1-mas pusfinalis nesižiūrėjo, pasirodo biggrin.gif nes Martinio taip ir nespėjau įsigyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 05 21, 15:52)
As surizikuosiu. Kadangi aiskaus kaip ir nera gal "stavkes" didesnes bus biggrin.gif Bandysiu statyt uz Sveda, nedaug pora euru del sportinio azarto smile.gif

na, už švedą manau nemažai bus statančių smile.gif aš irgi kažkur giliai širdy nujaučiu, kad laimės.. ir ne dėl to, kad patiktų daina, tiesiog realiai daugiau nei kam biggrin.gif nors man kokie estai šimtą kartų vertesni atrodo, tik vat kad nelaimi tokios dainos smile.gif
Atsakyti
Dar prisiminiau Italijos trio. Irgi verti demesio vyriokai ir daina isimenanti. Tik pagalvojau apie juos ir iskart ausyse pasigirdo priedainio atgarsiai. Tokia pop o pera bet manau, jei nelaimes tai aukstai kils.
Atsakyti
Švedas irgi gražus vyriokas, tai labai tikėtina, jog susilauks daug palaikymo ir balsų iš mažumų... ne vienas Vaidutis čia toks grožis "ant Eurovizijos" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 21, 16:58)
nors man kokie estai šimtą kartų vertesni atrodo, tik vat kad nelaimi tokios dainos smile.gif

Tokios dainos lieka 2 ir 3 verysad.gif verysad.gif verysad.gif

QUOTE(Nura @ 2015 05 21, 17:12)
Švedas irgi gražus vyriokas, tai labai tikėtina, jog susilauks daug palaikymo ir balsų iš mažumų... ne vienas Vaidutis čia toks grožis "ant Eurovizijos"  bigsmile.gif

Saldu kaip du medu tas svedas... fek
Atsakyti