Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (10)

QUOTE(blackkiss @ 2015 05 20, 20:04)
Kipro dar labai graži bent man rolleyes.gif

o macnus tu pone, aš tai jį šunims šėko pjaut paleisčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergos, o azerbaidženietis a paimtas? Jei ne, tai IMU biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 20, 20:13)
Aš tai noriu, kad praeitų - bus smagiau ir azartiškiau finalo laukti. Tikrą balių su vynu ir užkandžiais bus galima pasidaryti bigsmile.gif

tipiškai lietuviškai? doh.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 20, 20:59)
tipiškai lietuviškai? doh.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Aha blush2.gif
Atsakyti
tuos visus diedus jau turbūt kiekviena po 3kartus paėmėt lotuliukas.gif atsirūšiuokit pagaliau, kuris kieno biggrin.gif
Atsakyti
Neblogai apie save cool.gif http://www.15min.lt/...mika-124-504453
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 05 20, 20:57)
nu jei grožis yra perspaustos, pervaidintos mimikos, išverstos akys ir so so balsas, tada teip  cool.gif čia apie merginą aš. diediokas nieko visai biggrin.gif atrodė, kad ta mergina ketina jį pasiserviruot pietums  unsure.gif

viešpatie, juk ten dainos žodžiai tokie, ji juk ir negalėjo vaipytis bei juoktis lotuliukas.gif tai gal dar ir Ninai iš Gruzijos reikėjo žvengti, kad ji karė? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nura @ 2015 05 20, 20:58)
Mergos, o azerbaidženietis a paimtas? Jei ne, tai IMU biggrin.gif

o ne šiandien jau pastvėrė, likusį vieną nušiūrusį vilkelį biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 20, 21:03)
viešpatie, juk ten dainos žodžiai tokie, ji juk ir negalėjo vaipytis bei juoktis lotuliukas.gif tai gal dar ir Ninai iš Gruzijos reikėjo žvengti, kad ji karė? biggrin.gif

o kas sako, kad jai žvengt reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 20, 20:01)

Nu jo, iš kuklumo tikrai nemirs biggrin.gif Susilygino kniaukianti katė su Katy Perry, Mika
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 05 20, 21:05)
o kas sako, kad jai žvengt reikia unsure.gif

tai jai ir reikėjo mimikuot, t.y. vaidinti ir akis biškį paversti. Tai ir nesuprantu, kas negerai? Juk tai ne tik daina, bet ir vaidyba ant scenos ax.gif
Atsakyti
Skaitau youtubej komentarus, estai rašo, kad ji nevaidino, o šiaip yra labai emocionali, jautri, dažnai ašaroja iš laimės ar susijaudinimo toje pačioje EV smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 20, 21:09)
tai jai ir reikėjo mimikuot, t.y. vaidinti ir akis biškį paversti. Tai ir nesuprantu, kas negerai? Juk tai ne tik daina, bet ir vaidyba ant scenos ax.gif

perspausta vaidyba, nenatūrali, neįtikinanti - ar dabar aiškiau? biggrin.gif neverta ilgiau ginčytis. kiekvienam savi favoritai. aš kol kas tokio, kur būtų 'labai labai' dar neturiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 20 gegužės 2015 - 20:12