Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (10)

QUOTE(Nura @ 2015 05 20, 18:04)
Aš tai nemėgstu tų nusaldintų gražuolių, kaip Pogrebnojus sakė Baumilai tik amūrų virš galvos trūksta biggrin.gif
----
Man pvz austrų solistas seksualesnis ir patrauklesnis visomis prasmėmis n kartų smile.gif

lotuliukas.gif doh.gif
----
aha, jau nekalbant apie austrų būgnininką.. rolleyes.gif biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2015 05 20, 18:18)
(nenumušk man čia austro markės, paskui nepavyks tikrai išsimainyt į estuką blush2.gif )
--------
o man dar kažką kita primena. Bet ai, kakoj skirtum irnesakyk.gif Estui atleidžiu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
--------
drinks_cheers.gif
QUOTE(Nura @ 2015 05 20, 18:19)
Austras man truputį Jared Leto primena 4u.gif

yra, yra panašumų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(oziarage @ 2015 05 20, 18:34)

https://www.youtube....h?v=2WdjZMo1Qi4
Net man jau visai nieko jie ten atrodo smile.gif Gal čia ta Eurovizijos euforija galvą apsuko smile.gif Ir Vaidas nebesako tų kvailų žodžių, sako Vienna make some noise smile.gif Reiškia skaito jie viską ir atsižvelgia į kritiką. Tik, tikiuosi, Moncės plaukai tokie nebus ryt  doh.gif  lotuliukas.gif

nežinau, aš vis tiek nesuprantu, kam reik straksėt po tą sceną kaip darželio kalėdiniam renginy biggrin.gif o Moncė žiauriai susikausčius... tokie dirbtiniai judesiukai.. žodžiu, viską gadina, kaip ir estų pana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 05 20, 19:34)
Ir Vaidas nebesako tų kvailų žodžių, sako Vienna make some noise smile.gif Reiškia skaito jie viską ir atsižvelgia į kritiką. Tik, tikiuosi, Moncės plaukai tokie nebus ryt  doh.gif  lotuliukas.gif

Skaito skaito, jam FB surase kazkas visas citatas is forumu, kad daug ka nervina tas durnas sukis "Come on Eurovision", tai matyt, susimaste.
Atsakyti
Kažkaip galvoju, kad pirmame pusfinalyje, tai būtų tikrai praėję lietuviai į finalą, o va dabar ant klaustuko... antrame daug stiprių pasirodymų: švedas, norvegai. Hmm unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 05 20, 19:42)
Skaito skaito, jam FB surase kazkas visas citatas is forumu, kad daug ka nervina tas durnas sukis "Come on Eurovision", tai matyt, susimaste.

Nu bet šiaip tai šaunuoliai, kad atsižvelgia į kritiką smile.gif Jau jeigu parėkaut jam norisi, tai ši frazė žymiai geriau biggrin.gif

QUOTE(Nura @ 2015 05 20, 19:45)
Kažkaip galvoju, kad pirmame pusfinalyje, tai būtų tikrai praėję lietuviai į finalą, o va dabar ant klaustuko... antrame daug stiprių pasirodymų: švedas, norvegai. Hmm unsure.gif

Mhm. O dar ir latviai, mano nuomone, tikrai stiprūs konkurentai.
Atsakyti
Vat būtent, nors bumba, kad nori kritikams nosis nušluostyti, bet ta kritika jiems į gerą išeina. Pvz aprangą, tai tikrai po pirmos repeticijos reikėjo patobulinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 20, 18:48)
Nu bet šiaip tai šaunuoliai, kad atsižvelgia į kritiką smile.gif Jau jeigu parėkaut jam norisi, tai ši frazė žymiai geriau biggrin.gif
Mhm. O dar ir latviai, mano nuomone, tikrai stiprūs konkurentai.

šaunuolIS, nes Moncė tikrai neatsižvelgia biggrin.gif kažkas FB pakritikavo suknelę, tai jetus jetus kokia kalba po to sekė biggrin.gif tipo pasidomėkit kas jos dizaineriai, ir išvis, su kuo man patogu, su tuo ir būsiu apsirengus doh.gif
Atsakyti
Vaidas taip smarkiai pabučiavo Moniką, kad sutrenkė jai nosį user posted image

http://www.15min.lt/...inys-124-504393

diskvalifikuosis per tas hiperpastangas

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 20, 19:51)
šaunuolIS, nes Moncė tikrai neatsižvelgia biggrin.gif kažkas FB pakritikavo suknelę, tai jetus jetus kokia kalba po to sekė biggrin.gif tipo pasidomėkit kas jos dizaineriai, ir išvis, su kuo man patogu, su tuo ir būsiu apsirengus  doh.gif

doh.gif eina sau..... atrodo, kad niekas jai nelygis. Kai stebėjau neseniai čia įkelta jos ir vaido interviu ( kai sėdėjo abu atsipalaidavę ant suolo), ji, atkreipiau dėmesio, Vaidą tiesiog ignoruoja, nė karto nežvilgterėjo, nepritaria, pati sau šypsosi kreivai
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 20, 19:51)
šaunuolIS, nes Moncė tikrai neatsižvelgia biggrin.gif kažkas FB pakritikavo suknelę, tai jetus jetus kokia kalba po to sekė biggrin.gif tipo pasidomėkit kas jos dizaineriai, ir išvis, su kuo man patogu, su tuo ir būsiu apsirengus  doh.gif

doh.gif O čia jau po to kai pasikeitė į išvirkščią pusę ar prieš tai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 05 20, 19:11)
jei jau kalbėt apie išvaizdą, nu nesuprantu, per kurią vietą tas Baumilos grožis? Mačo vaizduoja, žvirblis nupeštas

drinks_cheers.gif ir kas ten rinko juos ax.gif , niekad nepatiko tokie "saldainiai", pižonas, vyriškumo 0, nesvarbu, kad raumenukus turi gražius. Iš viso, vyrai save įsimylėję-žemiau kritikos. Moniką greičiau išrinkčiau ax.gif . Bet vis vien linkiu sėkmės lietuvaičiams 4u.gif .
Atsakyti
Prisiminiau sentenciją į gražOlių temą: "Nėra nieko blogiau už vyrą, kuris iš išorės tipiškas mačo, o iš vidaus - tipiška boba" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 20, 18:45)

Kipro dar labai graži bent man rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2015 05 20, 18:56)
Vaidas taip smarkiai pabučiavo Moniką, kad sutrenkė jai nosį user posted image

------
doh.gif  eina sau..... atrodo, kad niekas jai nelygis. Kai stebėjau neseniai čia įkelta jos ir vaido interviu ( kai sėdėjo abu atsipalaidavę ant suolo), ji, atkreipiau dėmesio, Vaidą tiesiog ignoruoja, nė karto nežvilgterėjo, nepritaria, pati sau šypsosi kreivai

doh.gif va kur tikrai meilė laugh.gif
---
drinks_cheers.gif bais žvaigždute mergaitė pasijuto...
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 20, 18:57)
doh.gif O čia jau po to kai pasikeitė į išvirkščią pusę ar prieš tai? biggrin.gif

prieš lyg smile.gif
Atsakyti
tv3 ,matau, reklamuoja rytojaus Vaido baumilos koncerta 19,30 val.
Atsakyti