Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (10)

QUOTE(Lapė... @ 2015 05 20, 18:31)
albanija, rumunija nesusipratimas
oj mano vaidutis koks grazus  wub.gif

bus jums - Rumunija "nesusipratimas" bash.gif bash.gif bash.gif bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 20, 17:52)

Biškį nesupratau g.gif Pagal kitą topą mano austras trečias buvo doh.gif  lotuliukas.gif

nu va apsimelavai biškį laugh.gif
Atsakyti
Aš tai nemėgstu tų nusaldintų gražuolių, kaip Pogrebnojus sakė Baumilai tik amūrų virš galvos trūksta biggrin.gif Man pvz austrų solistas seksualesnis ir patrauklesnis visomis prasmėmis n kartų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 20, 01:00)
O man vienai estu primena sita daina? https://www.youtube....h?v=gOaMva1OpWk
Nuo pirmo karto... iki siol...

geras bigsmile.gif vis negalėjau atsimint, ką primena. tikrai šitą.

vis dar nesuprantu to estų fenomeno šitoj temutėj biggrin.gif
Atsakyti
jei jau kalbėt apie išvaizdą, nu nesuprantu, per kurią vietą tas Baumilos grožis? Mačo vaizduoja, žvirblis nupeštas
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 05 20, 19:10)

vis dar nesuprantu to estų fenomeno šitoj temutėj  biggrin.gif

Aš kuo toliau, tuo labiau estus įsimyliu. Taip noriu, kad jie laimėtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 20, 18:59)
kas sakė, kad moterys rinko? biggrin.gif

ai, tie gėjai nieko nesupranta irnesakyk.gif

QUOTE(blackkiss @ 2015 05 20, 19:01)
nu va apsimelavai biškį laugh.gif

nea, čia kitas topas gal laugh.gif Anam tikrai rašė, kad austras trečioj vietoj. (nenumušk man čia austro markės, paskui nepavyks tikrai išsimainyt į estuką blush2.gif )

QUOTE(Nura @ 2015 05 20, 19:04)
Aš tai nemėgstu tų nusaldintų gražuolių, kaip Pogrebnojus sakė Baumilai tik amūrų virš galvos trūksta biggrin.gif Man pvz austrų solistas seksualesnis ir patrauklesnis visomis prasmėmis n kartų smile.gif

drinks_cheers.gif nu va, nors viena ir maniškį įvertino lotuliukas.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2015 05 20, 19:10)

vis dar nesuprantu to estų fenomeno šitoj temutėj  biggrin.gif

o man dar kažką kita primena. Bet ai, kakoj skirtum irnesakyk.gif Estui atleidžiu lotuliukas.gif

Ne visiems lemta suprast lotuliukas.gif
Atsakyti
Austras man truputį Jared Leto primena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 05 20, 19:11)
jei jau kalbėt apie išvaizdą, nu nesuprantu, per kurią vietą tas Baumilos grožis? Mačo vaizduoja, žvirblis nupeštas

Vat tas vaizdavimas man jame labiausiai ir nepatinka. Tiesiog negaliu pernešt savimi besižavinčių vyrų biggrin.gif Daug gražuolių turbūt savimi žavisi, bet kiti kažkaip sugeba tai nuslėpt. Tai bent jau nesimato akivaizdžiai laugh.gif

O šiaip tai pagal bruožus man jis simpatiškas (jei lygintume su statistiniu lietuviu vyru, kuris dažniausiai yra blankių bruožų, tai Vaidulis tikrai turi pranašumą. Pats tai supranta, turbūt todėl ir nesuvaldo to žavėjimosi savimi biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 20, 19:25)
Vat tas vaizdavimas man jame labiausiai ir nepatinka. Tiesiog negaliu pernešt savimi besižavinčių vyrų biggrin.gif Daug gražuolių turbūt savimi žavisi, bet kiti kažkaip sugeba tai nuslėpt. Tai bent jau nesimato akivaizdžiai laugh.gif

O šiaip tai pagal bruožus man jis simpatiškas (jei lygintume su statistiniu lietuviu vyru, kuris dažniausiai yra blankių bruožų, tai Vaidulis tikrai turi pranašumą. Pats tai supranta, turbūt todėl ir nesuvaldo to žavėjimosi savimi biggrin.gif )

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 20, 19:25)

user posted imageuser posted imageuser posted image būtent, faceboką kartais peržvelgiu- išvien nuotraukos "ar iš balos tas gražumas mano prigimiiiimoooo".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 20 gegužės 2015 - 18:30
QUOTE(Nura @ 2015 05 20, 19:14)
Aš kuo toliau, tuo labiau estus įsimyliu. Taip noriu, kad jie laimėtų bigsmile.gif

Man estai irgi na kažkas tokio, ko negaliu paaiškinti wub.gif

https://www.youtube....h?v=2WdjZMo1Qi4
Net man jau visai nieko jie ten atrodo smile.gif Gal čia ta Eurovizijos euforija galvą apsuko smile.gif Ir Vaidas nebesako tų kvailų žodžių, sako Vienna make some noise smile.gif Reiškia skaito jie viską ir atsižvelgia į kritiką. Tik, tikiuosi, Moncės plaukai tokie nebus ryt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti