Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (10)

Naivios jusu viltys del esto savinimosi. Atiduodu tik jo kepkes. Visa kita - traukit rankas gun_bandana.gif

Negirdejau ka sake Uzkuraitis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapė... @ 2015 05 20, 18:10)
Baltarusija  gerai

nu, po šiai dienai apraudu, kad nepateko
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 20, 17:11)
ta lopšinė finale gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

uoj bleeeeeeee

dar pasakyk kad baltarusija nepateko
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 20, 17:12)
nu, po šiai dienai apraudu, kad nepateko

doh.gif
Atsakyti
V. Baumila be konkurencijos išrinktas karščiausiu ir seksualiausiu „Eurovizijos“ vyru

user posted image

user posted image

www.DELFI.lt
2015 m. gegužės 20 d. 17:45

Kasmet įsisukus „Eurovizijos“ pasiutpolkei, aptarinėjamos dainininkių suknelės, sceninis įvaizdis ir jų grožybės. Šiais metais interneto blogeriai kaip susitarę nusprendė išrinkti karščiausią ir seksualiausią konkurso vyrą. Rinkimuose be konkurencijos laurus nuskynė Lietuvai atstovaujantis atlikėjas Vaidas Baumila.
Apie tarptautinį dainų konkursą rašantis portalas „Wiwibloggs“ surengė „Next Top Male Model“ rinkimus, kuriuose buvo renkamas charizmatiškiausias ir dailiausią kūną turintis atlikėjas. Dėl šio titulo varžėsi 39 „Eurovizijos“ atlikėjai, tačiau nei vienas iš jų neprilygo Vaidui Baumilai.
Lietuvis surinko daugiau nei 28 tūkst. balsų ir tapo „Next Top Male Model“ rinkimų nugalėtoju.
Vaidas šiuose rinkimuose nugalėjo be konkurencijos, nes antroje vietoje likęs italas Gianluca Ginoble surinko tik 6 tūkst, o trečioje atsidūręs jo tautietis Ignazio Boschetto surinko 3,9 tūkst. balsų.

http://www.delfi.lt/...u.d?id=68023222
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2015 05 20, 18:24)
V. Baumila be konkurencijos išrinktas karščiausiu ir seksualiausiu „Eurovizijos“ vyru

nu ir skonis moterų blink.gif biggrin.gif baumila dar baumila, bet tie italai huh.gif
bet tai man dar geriau, tiek gražių vyrų lieka, Vacka, pvz. wub.gif
Atsakyti
albanija, rumunija nesusipratimas

oj mano vaidutis koks grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapė... @ 2015 05 20, 18:31)
albanija, rumunija nesusipratimas
oj mano vaidutis koks grazus  wub.gif

o Danija, Rusija?
Atsakyti
1. baltarusija
2. estija
3. danija

leisciau padainuot gruzijai, makedonijai, graikijai, rusijai

visus kitus gatviu sluot varyt

kam skunda rasyt del baltarusijos?
Atsakyti
QUOTE(Lapė... @ 2015 05 20, 18:34)
kam skunda rasyt del baltarusijos?

taigi ir aš nežionau, masė žmonių liko nesupratę g.gif
Atsakyti
bet nesusipratimas tikras
kelios grazios dainos
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 20, 18:10)
Estas nefotogeniškas, bet užtat charizma iš paslaptimi dvelkiančiu žavesiu milijonu žingsnių lenkia mūsų savimylą Vaidutį ax.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 20, 18:12)
Naivios jusu viltys del esto savinimosi. Atiduodu tik jo kepkes. Visa kita - traukit rankas gun_bandana.gif

blink.gif nu čia kas dabar per pareiškimai doh.gif Į eilės galą marš, reikia atimt rankinuką iš tamstos lotuliukas.gif

QUOTE(fukse @ 2015 05 20, 18:24)

user posted image

user posted image

www.DELFI.lt
2015 m. gegužės 20 d. 17:45

Kasmet įsisukus „Eurovizijos“ pasiutpolkei, aptarinėjamos dainininkių suknelės, sceninis įvaizdis ir jų grožybės. Šiais metais interneto blogeriai kaip susitarę nusprendė išrinkti karščiausią ir seksualiausią konkurso vyrą. Rinkimuose be konkurencijos laurus nuskynė Lietuvai atstovaujantis atlikėjas Vaidas Baumila.
Apie tarptautinį dainų konkursą rašantis portalas „Wiwibloggs“ surengė „Next Top Male Model“ rinkimus, kuriuose buvo renkamas charizmatiškiausias ir dailiausią kūną turintis atlikėjas. Dėl šio titulo varžėsi 39 „Eurovizijos“ atlikėjai, tačiau nei vienas iš jų neprilygo Vaidui Baumilai.
Lietuvis surinko daugiau nei 28 tūkst. balsų ir tapo „Next Top Male Model“ rinkimų nugalėtoju.
Vaidas šiuose rinkimuose nugalėjo be konkurencijos, nes antroje vietoje likęs italas Gianluca Ginoble surinko tik 6 tūkst, o trečioje atsidūręs jo tautietis Ignazio Boschetto surinko 3,9 tūkst. balsų.

http://www.delfi.lt/...u.d?id=68023222

Biškį nesupratau g.gif Pagal kitą topą mano austras trečias buvo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 20, 17:26)
nu ir skonis moterų blink.gif  biggrin.gif baumila dar baumila, bet tie italai huh.gif
bet tai man dar geriau, tiek gražių vyrų lieka, Vacka, pvz. wub.gif

kas sakė, kad moterys rinko? biggrin.gif
Atsakyti