Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (10)

QUOTE(tuktuk @ 2015 05 20, 14:25)
bet tai kam kišt tuos omonininkus ir tankus į tą video doh.gif Kaip tik turėtų kuo labiau stengtis atsiribot nuo tų dalykų per EV, bet kurgi - reikia dar ir pabrėžti visokiuose video doh.gif

Tai žiūrint kas autorius... čia tyčia gal taip padarė. Todėl ir sakau, kad Polinos dėl to negaliu imti nemėgti, ji man tokia miela atrodo. Labai gražiai su baltarusiu bendravo, guodė jį.
Turiu gerų pažįstamų Maskvoje dar nuo studijų laikų, nieko blogo negaliu pasakyti apie jas. Todėl nemanau, kad glaima jų merginas, moteris prilyginti Putinui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 20, 14:30)
Tai žiūrint kas autorius... čia tyčia gal taip padarė. Todėl ir sakau, kad Polinos dėl to negaliu imti nemėgti, ji man tokia miela atrodo. Labai gražiai su baltarusiu bendravo, guodė jį.
Turiu gerų pažįstamų Maskvoje dar nuo studijų laikų, nieko blogo negaliu pasakyti apie jas. Todėl nemanau, kad glaima jų merginas, moteris prilyginti Putinui smile.gif

Tai aš nesakau, kad visi rusai blogi mirksiukas.gif Pati turiu nemažai rusų pažįstamų, apie kuriuos tikrai nieko blogo negaliu pasakyt. Ir nieko nesakau apie Poliną(neįsivaizduoju ar ji jaučia meilę carui), bet jos vietoj nebūčiau net sutikus atstovaut Rusijai, žinant ką ta Rusija išdarinėja šiuo metu. Čia jau nori nenori įsiterpia politiniai dalykai. O va tokie video tik dar labiau pakursto aistras. Tarkim, jei Polinos pažiūros visiškai priešingos carinėms, tai ar jai smagu būtų matyti tokius video. Man jos vietoje tikrai nebūtų malonu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 20, 14:39)
Tai aš nesakau, kad visi rusai blogi mirksiukas.gif Pati turiu nemažai rusų pažįstamų, apie kuriuos tikrai nieko blogo negaliu pasakyt. Ir nieko nesakau apie Poliną(neįsivaizduoju ar ji jaučia meilę carui), bet jos vietoj nebūčiau net sutikus atstovaut Rusijai, žinant ką ta Rusija išdarinėja šiuo metu. Čia jau nori nenori įsiterpia politiniai dalykai. O va tokie video tik dar labiau pakursto aistras. Tarkim, jei Polinos pažiūros visiškai priešingos carinėms, tai ar jai smagu būtų matyti tokius video. Man jos vietoje tikrai nebūtų malonu schmoll.gif

Neatspėsime ką ji iš tiesų galvoja, kaip ir neatspėsime ką galvoja kiti. Gal ir iš kitų mus kas nors niekina, o mes juos palaikome pvz. Geriausia vertinti dainas, atlikėją ir atsiriboti nuo kitko smile.gif
Atsakyti
Įdomumo dėlei

36 faktai apie „Euroviziją“, kurie turėtų jus nustebinti
Atsakyti
o mūsiškis paimtas??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaLuna* @ 2015 05 20, 13:45)
koks trumparegiskumas....
niekaip nesuprantu-moteris/vyras su barzda tinka-toleruojam-apkunaus jau nebe?

gal daina ir ne pati geriausia, bet praejo ir daugiau tokiu, kurios nelabai.....negelbeja ir siaudo plonumo liemuo ir silikono krutines....

labai taikliai pastebėta drinks_cheers.gif

QUOTE(Monteverte @ 2015 05 20, 13:50)
Jai gydytis reikia, o ne ant scenos staipytis šiaip jau mirksiukas.gif

ekstrasensė?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 20, 15:52)
Gal ir iš kitų mus kas nors niekina, o mes juos palaikome pvz. Geriausia vertinti dainas, atlikėją ir atsiriboti nuo kitko smile.gif

Kitu kontekstu kalbėta, bet mintis pati estų situaciją primena, jau buvo užsiminta, mačiau, apie tai, bet kažkaip nefainiai - mes čia tris Baltijos seses vaidinam, vakar Užkuraitis džiaugiasi, kad broliai estai į finalą pateko, o anie į spaudos konferenciją suomių vėliavą atsinešė.
Why did Stig bring a Finnish flag? "We have a similar language, we have the same anthem, we live just accross the sea. And I love the Finnish song", he said. "We have to support each other - we love each other", Elina added
Aišku, gal kita situacija su tais suomiais, jiems kitokio palaikymo šiemet reikia, nu bet vis tiek... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapė... @ 2015 05 20, 15:50)
o mūsiškis paimtas???  g.gif

niekas nepanoro ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2015 05 20, 15:42)

pasižymėjom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapė... @ 2015 05 20, 15:50)
o mūsiškis paimtas???  g.gif

Ne laugh.gif

QUOTE(saldu kaip du medu @ 2015 05 20, 16:07)
Kitu kontekstu kalbėta, bet mintis pati estų situaciją primena, jau buvo užsiminta, mačiau, apie tai, bet kažkaip nefainiai - mes čia tris Baltijos seses vaidinam, vakar Užkuraitis džiaugiasi, kad broliai estai į finalą pateko, o anie į spaudos konferenciją suomių vėliavą atsinešė.

Aš jau senokai atkreipiau dėmesį, kad estai nuo mūsų gerokai nutolę ne tik ekonomine prasme. Tikrai, jie dabar labiau tapatinasi su Suomija. Na, bet gyvenimas eina į priekį.
Lietuviai gal emocionalesni? g.gif Gal ne veltui šiaurės italais vadinami biggrin.gif Pastebėjau tokį įdomų dalyką - kad ir koks renginys bevyktų (Olimpiada, EV, Lengvosios atletikos čempionatas, net ir paėmus straipsnius Ukrainos tematika), kokiam Delfy komentarai tūkstančiais eina. O patikrinus latvių ir estų delfius tomis pačiomis - komentarų žyyymiai mažiau.
Papildyta:
Netyčia išgirdau dar kartą Latvijos dainą. Nu kuo toliau, tuo labiau ji man patinka. Tas priedainis kažkokios jėgos turi. Latviai šiemet stiprūs kaip niekad thumbup.gif

Beje, man ji kaip ir estai - gyvai dar geriau atrodo. Stipresnis įspūdis.
https://www.youtube....h?v=X0WLydiTXjI

Man ji kažkuo su Loreen truputį asocijuojasi. Bet dar nežinau kuo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 20 gegužės 2015 - 15:21
Nžn, aš mokausi su keliais estais, tai jie kai pirmą kartą išgirdo, jog aš iš Lietuvos, žiauriai apsidžiaugė, išsišiepė ir pan. Visiems aiškino, kad va yra trys Baltijos šalys, betrūksta tik Latvijos... Tai manau, jie tapatinasi su trimis Baltijos šalimis, bet kultūriškai jie artimesni Suomijai, nes ir kalbos, pagaliau, panašios. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reine de beauté @ 2015 05 20, 16:28)
Nžn, aš mokausi su keliais estais, tai jie kai pirmą kartą išgirdo, jog aš iš Lietuvos, žiauriai apsidžiaugė, išsišiepė ir pan. Visiems aiškino, kad va yra trys Baltijos šalys, betrūksta tik Latvijos... Tai manau, jie tapatinasi su trimis Baltijos šalimis, bet kultūriškai jie artimesni Suomijai, nes ir kalbos, pagaliau, panašios.  smile.gif

Na va, tai gal mes čia be reikalo juos apkalbam biggrin.gif Džiugu, jei iš tiesų dar nepamiršo mūsų smile.gif
Kad kultūriškai ir kalbiškai suomiams artimesni, tai faktas. Be to, daug estų dirba Suomijoje.
Žodžiu, tai tikrai artima jiems šalis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 20 gegužės 2015 - 15:39
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 20, 17:19)
niekas nepanoro ax.gif

Rimtai? ohmy.gif
Tai aš imu!!! wub.gif bigsmile.gif

Ir tegul pavydi man visa Europa!!! cool.gif http://www.lrytas.lt...izijos-vyru.htm
Atsakyti