Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (10)

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 20, 13:36)
Vis tvardziaus, tvardziaus, ziuriu, kad ne mano jegom irgi jam atsipirti lotuliukas.gif
Bet as lendu i eiles pradzia, nu jau kas kas, o as eilese niekur nestoviu box.gif taip, kad... sorry, damos! devil.gif rinkites kitus!!!!
ne kiekvienam duota suprast lotuliukas.gif

Gerai, jau nebesipešam dėl estuko. Dar laukia antrame pusfinalyje Azerbaidžanietis Elnur. Ir daina gera, ir bachūriukas neblogas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2015 05 20, 12:05)

p.s. nu man niekaip nesigaus siemet palaikyti saviskiu, pirmi metai per tiek metu sitaip unsure.gif

drinks_cheers.gif aš dar Sašenko labai sunkiai laikiau blush2.gif

QUOTE(Lapė... @ 2015 05 20, 12:29)
niekaip nesuprantu kuo tie estai patinka ...

tai gal į jus JIS dainuodamas savo žvilgsnio nemetė? flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(LaLuna* @ 2015 05 20, 14:04)
tikriausiai ant scenos staipytis reikia jums ? : D dar viena kuduole atsirado tongue.gif

na, tas apkunumas ir man atrodo tarsi butu kokios ligoz pasekme....o tai kodel nesiulot pasigydyti suomiu grupei?jie taip pat su negalia.....o koncita?kazkada (o ir dabar dar kai kur ir kartais) tokie persirenginejimai,persikunijimai skaitomi ....gal ne liga, bet sutrikimu biggrin.gif
man asmeniskai moteris barzda atrodo baisiau nei si serbe....negelbeja net balsas biggrin.gif

Taip, kūduolė atsirado, dar viena smile.gif
Tai būtent, kad ligų pasekmė, kurių ji negydo arba gydo absoliučiai ne taip, ne iš to galo ax.gif be to, tokie žmonės kaip ji dažniausiai būna žiauriai bevaliai, o bevaliai man iš esmės nepatinka smile.gif

protines ligas pagydyti žymiai sunkiau nei "kūniškas", bet aišku, apraminti įmanoma, o tai mes ir matėme. Jei suomiai būtų beviltiški, jie nedaeitų iki eurovizijos, būtų palūžę.
Tokie kaip Končita dar sudėtingsnis variantas, nes jų neklauso nei kūnas nei psichika.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 20, 14:05)
Fainas estukas.

O jum jis neprimena J.Bruzgos? Na kažkiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LaLuna* @ 2015 05 20, 13:04)
man asmeniskai moteris barzda atrodo baisiau nei si serbe....negelbeja net balsas biggrin.gif

nu kam šitaip Montevertei kirst žemiau juostos? lotuliukas.gif

QUOTE(tuktuk @ 2015 05 20, 13:05)

Bet suprantama blush2.gif Fainas estukas. Blyn kodėl aš jo neužsirezervinau iš anksto, o turėjau puikias galimybes doh.gif

lotuliukas.gif
O šiaip gerai turėt tokį, dėl kurio nieks nesipeša ir dėl kurio esi garantuota, kad finale matysi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 20 gegužės 2015 - 13:13
QUOTE(vilma Liu @ 2015 05 20, 14:06)
Gerai, jau nebesipešam dėl estuko.  Dar laukia antrame pusfinalyje Azerbaidžanietis  Elnur.  Ir daina gera, ir bachūriukas neblogas  thumbup.gif

aš jos niekaip nesupratau, nu man tokia baisi ta daina blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2015 05 20, 14:11)
nu kam šitaip Montevertei kirst žemiau juostos?  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif

Nieko viskas gerai, aš gi žinojau kokį padarą imu biggrin.gif
Atsakyti
Na, o rusai tai savam stiliuj doh.gif Nu atsiuntė dainą pakankamai neblogą, dainininkę simpatišką, na bet kam šitie vaizdeliai? doh.gif Omonininkai boksuojasi, tankai važiuoja.. doh.gif Taikos nešėjai blyn doh.gif
http://www.delfi.lt/...a.d?id=68018226

Kaip po to galima nežiūrėti politiškai. Jau taip stengiausi atsiriboti nuo politikos EV konkurse, bet žiūriu, kad neįmanoma doh.gif
Kanadai pralošę ledo ritulio finalą nesugebėjo tinkamai pagerbti kanadiečių, pastovėti porą minučių, kol anų himnas grojo, dabar per EV kažkokius keistus vaizdelius kuria doh.gif
Nu čia jau nukrypau nuo temos, bet kad biškį suerzino pamačius tą video doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 20, 14:17)
Na, o rusai tai savam stiliuj doh.gif Nu atsiuntė dainą pakankamai neblogą, dainininkę simpatišką, na bet kam šitie vaizdeliai? doh.gif Omonininkai boksuojasi, tankai važiuoja.. doh.gif Taikos nešėjai blyn doh.gif
http://www.delfi.lt/...a.d?id=68018226

Kaip po to galima nežiūrėti politiškai. Jau taip stengiausi atsiriboti nuo politikos EV konkurse, bet žiūriu, kad neįmanoma doh.gif
Kanadai pralošę ledo ritulio finalą nesugebėjo tinkamai pagerbti kanadiečių, pastovėti porą minučių, kol anų himnas grojo, dabar per EV kažkokius keistus vaizdelius kuria doh.gif
Nu čia jau nukrypau nuo temos, bet kad biškį suerzino pamačius tą video doh.gif

Nu jie savam stiliuje, bet juk Polina ir jos daina tikrai dėl to nekalti smile.gif Nemanau, kad tai ji užsakė smile.gif
beje, įdomus dar faktas, kad juk tikrai ne šiandien suspėjo tai padaryti. Vadinasi, šis video iš anksčiau, kai nežinojo ar pateks į finalą. Tokiu atveju, kad ir kokia būtų išraiška, bet gražu, kad taip tiki sava atlikėja ir myli ja.
Nefaina, kai tavo nemėgsti savo šalies atstovų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 20 gegužės 2015 - 13:22
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 20, 14:10)
O jum jis neprimena J.Bruzgos? Na kažkiek ax.gif

Nu net nežinau g.gif biggrin.gif Čia iš išvaizdos?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 20, 13:19)
Nu jie savam stiliuje, bet juk Polina ir jos daina tikrai dėl to nekalti smile.gif Nemanau, kad tai ji užsakė smile.gif

bet, kaip bebūtų, ji atstovauja tai šaliai ir atsiribot neišeina. O gaila, nes ir daina, ir jos atlikėja man patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 20 gegužės 2015 - 13:23
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 20, 14:10)
Taip, kūduolė atsirado, dar viena smile.gif
Tai būtent, kad ligų pasekmė, kurių ji negydo arba gydo absoliučiai ne taip, ne iš to galo ax.gif be to, tokie žmonės kaip ji dažniausiai būna žiauriai bevaliai, o bevaliai man iš esmės nepatinka smile.gif

protines ligas pagydyti žymiai sunkiau nei "kūniškas", bet aišku, apraminti įmanoma, o tai mes ir matėme. Jei suomiai būtų beviltiški, jie nedaeitų iki eurovizijos, būtų palūžę.
Tokie kaip Končita dar sudėtingsnis variantas, nes jų neklauso nei kūnas nei psichika

tiesiog medicininis traktatas pagal Monteverte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 20, 14:22)
Nu net nežinau g.gif  biggrin.gif Čia iš išvaizdos?

Aha. Jis man toks labai matytas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(LaLuna* @ 2015 05 20, 14:23)
tiesiog medicininis traktatas pagal Monteverte biggrin.gif

galit nesilaikyt jo ir toliau būt apkūni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 20, 14:19)
beje, įdomus dar faktas, kad juk tikrai ne šiandien suspėjo tai padaryti. Vadinasi, šis video iš anksčiau, kai nežinojo ar pateks į finalą. Tokiu atveju, kad ir kokia būtų išraiška, bet gražu, kad taip tiki sava atlikėja ir myli ja.
Nefaina, kai tavo nemėgsti savo šalies atstovų

bet tai kam kišt tuos omonininkus ir tankus į tą video doh.gif Kaip tik turėtų kuo labiau stengtis atsiribot nuo tų dalykų per EV, bet kurgi - reikia dar ir pabrėžti visokiuose video doh.gif
Atsakyti