Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (10)

QUOTE(fukse @ 2015 05 20, 13:09)

Visa eilė stovi prie estuko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma Liu: 20 gegužės 2015 - 12:29
niekaip nesuprantu kuo tie estai patinka ...
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2015 05 20, 13:05)
Bet pas mus bus diskoteka smile.gif Strakalios is vieno kampo i kita  ax.gif

p.s. nu man niekaip nesigaus siemet palaikyti saviskiu, pirmi metai per tiek metu sitaip unsure.gif

Nu aš ir taip žiūriu, ir anaip, jei jau Baltarusija nepateko... tai jau nieko nebesuprantu (kaip ir kasmet, beje biggrin.gif dėl tos eurovizijos) Baltarusių pasirodymą tiek vakar, tiek ankstesnius, tiek klipą labai daug žmonių peržiūrėjo ir laikino ir še tau...
Beje, Moldova irgi gerai atidirbo, geriau net sakyčiau už Belgiją. Man vietomis už belgą gėda buvo ax.gif
Todėl manyčiau čia neįmanoma nuspėti kaip ir albanė, kad sakė. Tiesiog atlikėjai dirba, o jau kaip bus, taip bus.
Bet kokiu atveju man bus labai gaila, jei šita baisi ir užknisant mūsų daina bei nesimpatiški kaip žmonės atlikėjai, kažkam geresniam užims vietą finale cool.gif O tų gerų antrame pusfinalyje apstu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 05 20, 13:57)
ypac ta filmo vieta kur tas vyriausais naujoku serzantas su savo pakalikais nuejo i geju kluba "zydroji austre" ir tapo ten labai populiarus. biggrin.gif

hihihi.gif thumbup.gif

Vakar pasiruošiau Eurovizijai, ir prasidėjo visokių reikalų sprendimas doh.gif Eurovizija tik fone liko, bet šiandien per mediateką perklausiau, akį užmečiau, nagi visai gal ir neblogai jei taip viską susumavus ax.gif
Sąraše mano pirmas vietas ima Belgija, Nyderlandai, Estija, Vengrija ir Rusija, antras vietas ima Makedonijos, Baltarusijos, Danijos, Albanijos ir Rumunijos dainos.
Armėnijos matyt nesupratau aš, daina nieko ypatingo, Graikija irgi, Serbė šiaip sau, nors daina visai graži, o Gruzinė įsimenanti - na kaip varna blush2.gif bet daina tokia pikta, atstumianti unsure.gif
Nors ir nepateko patikusios dainos - danų Bitlai, baltarusis ar olandė (vajajajai), bet nei vienų iš jų negaila, pakankamai silpnos dainos. Visgi visumoje pusfinalis neblogas, neprailgo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2015 05 20, 13:28)
Visa eilė stovi prie estuko ax.gif

Vis tvardziaus, tvardziaus, ziuriu, kad ne mano jegom irgi jam atsipirti lotuliukas.gif
Bet as lendu i eiles pradzia, nu jau kas kas, o as eilese niekur nestoviu box.gif taip, kad... sorry, damos! devil.gif rinkites kitus!!!!

QUOTE(Lapė... @ 2015 05 20, 13:29)
niekaip nesuprantu kuo tie estai patinka ...

ne kiekvienam duota suprast lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 20, 12:30)
Nu aš ir taip žiūriu, ir anaip, jei jau Baltarusija nepateko... tai jau nieko nebesuprantu (kaip ir kasmet, beje biggrin.gif dėl tos eurovizijos) Baltarusių pasirodymą tiek vakar, tiek ankstesnius, tiek klipą labai daug žmonių peržiūrėjo ir laikino ir še tau...
Beje, Moldova irgi gerai atidirbo, geriau net sakyčiau už Belgiją. Man vietomis už belgą gėda buvo ax.gif
Todėl manyčiau čia neįmanoma nuspėti kaip ir albanė, kad sakė. Tiesiog atlikėjai dirba, o jau kaip bus, taip bus.
Bet kokiu atveju man bus labai gaila, jei šita baisi ir užknisant mūsų daina bei nesimpatiški kaip žmonės atlikėjai, kažkam geresniam užims vietą finale cool.gif O tų gerų antrame pusfinalyje apstu thumbup.gif

As taip tik tyliai galvoju, garsiai baisu sakyti, kai tiek palaikanciu ax.gif

Bet su tuo linksmumu, kad ir danai. Nu viskas ok, bet va gerai ir tiek. Nera taip, kad pasibaigus EV begciau ieskoti ju dainos. Kartais kai viskas tiesiog gerai, tai neidomu net.
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2015 05 20, 12:38)
As taip tik tyliai galvoju,

Ir aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 05 20, 00:09)
viskas ten su ja būtų daug gražiau, jei būtų buvusi viena scenoje, o tai viskas tem balabanėlį primenį. Dumplių daug turi. Bet baisiai stora. Nu neįmanoma būti tokiam apsileidusiam

koks trumparegiskumas....
niekaip nesuprantu-moteris/vyras su barzda tinka-toleruojam-apkunaus jau nebe?

gal daina ir ne pati geriausia, bet praejo ir daugiau tokiu, kurios nelabai.....negelbeja ir siaudo plonumo liemuo ir silikono krutines....
Atsakyti
Kaip sakiau jau, kad neiciau danu dainos ieskoti, tai susiradau rumunu. Keista, bet priedainio melodija jau kelis kartus paklausius galima niuniuoti, o danu linksmos dainos neatsimenu. Va taip va ax.gif Su tuo paprastumu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaLuna* @ 2015 05 20, 13:45)
koks trumparegiskumas....
niekaip nesuprantu-moteris/vyras su barzda tinka-toleruojam-apkunaus jau nebe?

gal daina ir ne pati geriausia, bet praejo ir daugiau tokiu, kurios nelabai.....negelbeja ir siaudo plonumo liemuo ir silikono krutines....

Jai gydytis reikia, o ne ant scenos staipytis šiaip jau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 20, 13:50)
Jai gydytis reikia, o ne ant scenos staipytis šiaip jau mirksiukas.gif

tikriausiai ant scenos staipytis reikia jums ? : D dar viena kuduole atsirado tongue.gif

na, tas apkunumas ir man atrodo tarsi butu kokios ligoz pasekme....o tai kodel nesiulot pasigydyti suomiu grupei?jie taip pat su negalia.....o koncita?kazkada (o ir dabar dar kai kur ir kartais) tokie persirenginejimai,persikunijimai skaitomi ....gal ne liga, bet sutrikimu biggrin.gif

man asmeniskai moteris barzda atrodo baisiau nei si serbe....negelbeja net balsas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaLuna*: 20 gegužės 2015 - 13:05
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 20, 13:36)
Vis tvardziaus, tvardziaus, ziuriu, kad ne mano jegom irgi jam atsipirti lotuliukas.gif
Bet as lendu i eiles pradzia, nu jau kas kas, o as eilese niekur nestoviu box.gif taip, kad... sorry, damos! devil.gif rinkites kitus!!!!

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Taip ir įsivaizduoju - nusidriekusi eilutė damučių, o čia viena tokia damočka įsiveržia, patranko su rankinuku per galvas ir užlenda į priekį lotuliukas.gif

Bet suprantama blush2.gif Fainas estukas. Blyn kodėl aš jo neužsirezervinau iš anksto, o turėjau puikias galimybes doh.gif Klipe jis taip neatsiskleidė kaip gyvai biggrin.gif Nors daina man iš karto patiko.
Nėra jis kažkoks labai ten gražuolis, bet vat kažką tokio turi, kas jį daro labai žaviu cool.gif Jo didžiausi koziriai - žvilgsnis ir balso tembras wub.gif Man atrodo, jei jis vienas dainuotų, dar daugiau šansų turėtų blush2.gif Man jis perspjauna visus šių metų EV diedus (nors 100 proc visų dar gal nemačiau, bet jau gal būtų paminėti tie patys pačiausi)
Atsakyti