Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (10)

QUOTE(Subjektyvi @ 2015 05 19, 23:10)
Ši serbė https://www.youtube....h?v=FSueQN1QvV4 irgi buvo ne mis pasaulis, bet daina buvo stipri, net ir "paukščių kalba".

Man nei tada, nei dabar nepatiko si daina. Turejau tada kitu favoritu, nesupratau, kaip ji laimejo. Savo noru neklausyciau nei uz ka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 19, 23:00)
baltarusas nerealus, mano meile, kam as ji atidaviau doh.gif

Man atidavei, man smile.gif Gaila kad i finala nepraejo. Dainele fvisai puse bedos
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2015 05 20, 11:46)
Man nei tada, nei dabar nepatiko si daina. Turejau tada kitu favoritu, nesupratau, kaip ji laimejo. Savo noru neklausyciau nei uz ka  tongue.gif

Man irgi. Bet tuo ir įdomi Eurovizija, kad balsuoja skirtingų šalių/kultūrų žmonės su skirtingais supratimais, kas yra graži/gera muzika smile.gif Vakarietiškiems standartams čia ne vieta.
Atsakyti
Kaip gerai, kad iš anksto beveik nemačiau nei klipų, nei pristatymų. Vakar labiausiai patiko belgas. Ir balsas, ir estetiška scenografija. Nepykčiau, jei laimėtų. Antroje vietoje simpatiški estai, vėl - merginos balsas, scenografija, melodija. O daugiau - kaip visada. Šiek tiek patiko gruzinė ir rusė, nes ana baisiai nuoširdi pasirodė.
Končita iš plonumo bet kurią akimirką gali sulūžti, vedėjos - kaip iš visų pašalių paskutinę akimirką sugraibytos. Dominavo juodai balta scena (mes tikrai atrodysim kaip iš cirko, bet koks skirtumas, gal kaip tik geriau). Niekaip neperpratau, kaip graikė nebuvo diskvalifikuota, jos daina toks plagiatas, kad gali ir suklysti išgirdęs.
Beje, mačiau latvės pasirodymą, man žiauriai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 20, 00:44)
Prajuokin Delfio komentaras  lotuliukas.gif

Gerai kad jav nerodo eurovizijos. Amerikieciams sokas butu suzinojus kad tie daug saliu egzistuoja.

Nuosidziai prajuokino lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2015 05 20, 09:20)
tikrai ne dėl žodžių - man deja, žodžiai dainose nieko nereiškia, klausau muzikos, balsų, tembrų - tuo jie ir "nupirko" mane. O ką kiti varo dar nieko neperskaičiau  biggrin.gif
Tiesiog išgirdus pirmus akordus "užbūrė" , ir tokia mintis šmėkštelėjo, kad jie superiniai, o dar kai dukra parašė, kad "jie laimės" , tai ir pagalvojau, kad vilčių yra  thumbup.gif

Bet realiai galvojant, studijavę muziką, dažniausiai neatspėja eurovizijos laimėtojų  biggrin.gif

Man irgi su jais viskas gerai.

Na ka, dar karta paklausiau laidos, bet vaizdo maciau gal 10 proc, neturiu kada ziureti smile.gif

Tai man nepatiko: Moldova, Belgija, Suomija (muzika nieko), Baltarusija (kaip ir viskas ok, bet nepatiko), Albanija, Gruzija.
Serbija pateko, bet nera labai blogai, Makedonija butu nieko, jei taip nenusidainuotu, Olandija so so,. Graikija irgi taip per viduriuka. Danija nieko, gerai, bet paklausiau ir pamirsau.

Mano penketukas: Estija, Armenija, Rumunija, Vengrija, Rusija. 4u.gif (cia ne eiles tvarka ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 05 20, 09:40)
Na man grynai pagrabinė ta jų daina biggrin.gif

drinks_cheers.gif aš dantų valytis nuėjau per vengrų dainą, girdėjau niūniuojant iš vonios. Tai va, tik likau normaliai to gražaus medžio nepamačius biggrin.gif

QUOTE(vemvet @ 2015 05 20, 10:46)
Man nei tada, nei dabar nepatiko si daina. Turejau tada kitu favoritu, nesupratau, kaip ji laimejo. Savo noru neklausyciau nei uz ka  tongue.gif

man irgi. Kartais net ausis norėjos užsikišt nuo rėkimo, o kad laimės, net nesapnavau.
Atsakyti
Vakar labiausiai kumscius laikiau uz estus. Na grazi man ju daina tokia kazkuo labai kabinanti. Labai dziaugiuosi, kad jie pateko. smile.gif Moldovos pasirodymas man sukele asocijaciju su filmu "Policijos akademija" Del tu policiniku uniformu ir ypac ta filmo vieta kur tas vyriausais naujoku serzantas su savo pakalikais nuejo i geju kluba "zydroji austre" ir tapo ten labai populiarus. biggrin.gif Antroj vietoj pagal patikima Rumunija, nors is savo kalba bet priedainis labai gazus ir melodingas. Atmetus visas politines peripetijas Rusijos daina grazi ir manau tikrai uz ja balsuos. Gal net i top 10 pateks. Vat dabar bijau, kad musiskio dueto neistiktu toks pats likimas kaip ir Moldovos. Irgi dainuos pirmi, kaip ir Moldova, o ji nepateko... Bet tikiuosi, kad uzteks Latvijos, UK, Norvegijos, Airijos balsu kad patektume, jei komisija labai nenuvertins. Nors tos "This time" ir nepamegau, bet vistiek noreciau kad Lietuva patektu i finala.
Atsakyti
This time yra tipiska traleliuska, lialialia lialia.. love love lia lialia..
Ziurint tendencija - nelabai praeina tokios dainos. Reikia JAUSMO, koks buvo pernai Nyderlandu.. Lengva daina, bet emocija, siltumas, nuosirdumas.. pas mus to nera, kad ir kaip bandau pamatyti.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 20, 12:02)
This time yra tipiska traleliuska, lialialia lialia.. love love lia lialia..
Ziurint tendencija - nelabai praeina tokios dainos. Reikia JAUSMO, koks buvo pernai Nyderlandu.. Lengva daina, bet emocija, siltumas, nuosirdumas.. pas mus to nera, kad ir kaip bandau pamatyti.

Bet pas mus bus diskoteka smile.gif Strakalios is vieno kampo i kita ax.gif

p.s. nu man niekaip nesigaus siemet palaikyti saviskiu, pirmi metai per tiek metu sitaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Black_white @ 2015 05 19, 22:46)
Ar jau pagriebtas estas?? Priglausčiau...  wub.gif
QUOTE(kuti kuti @ 2015 03 16, 19:31)
Prašom esto nerūšyt, jis jau paimtas, be to, ans drovus  cool.gif  biggrin.gif

Atsakyti
Is tu sesiu iskart finalan patekusiu labai patinka Italu, paskui Ispanijos. Uk, Australija visai nieko. smile.gif
Atsakyti