Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (10)

latviai turetu praeiti... ju issiskiriantis pasirodymas. siandien juk irgi prajo ksena ir albane, tai manau, ir latve praeis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(reine de beauté @ 2015 05 20, 00:17)
jus taip juokiates is to goldenbojaus, o zekit ims ir praeis... kai lietuviai tuo tarpu uz borto liks..  doh.gif

aš beveik garantuota, kad jis praeis lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 19, 23:20)
nemegstu as visokiu zanudu ir maisto negerbianciu biggrin.gif

Tai kaip tik atvirkščiai, į save sudeda, kad perniek nenueitų lotuliukas.gif
Atsakyti
Gaila Danų berniokų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 05 20, 00:19)
Bet kokia jus arsi, tai primusti, tai pacirskinti  biggrin.gif

lotuliukas.gif čia į temą Montevertei
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 19 gegužės 2015 - 23:27
QUOTE(vilma Liu @ 2015 05 19, 23:25)

o man ir Nyderlandu daina tikrai patiko...
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2015 05 20, 00:25)

man net moldovos dar gaila, labai linksmi jie buvo. as buvau nusiteikus pries juos, nes per repeticijas aterode neistraukia, bet pasirode, kad viska istrauke, saunuokis ir dar sportiskas.
ech, ne tie praejo, ne tie...
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 20, 00:26)
lotuliukas.gif čia į temą Montevertei

katyte tai grazi, negalima, geriau katytei taukiuka ir kumpiuka nuo tos babajagos atriekt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 20, 00:29)
katyte tai grazi, negalima, geriau katytei taukiuka ir kumpiuka nuo tos babajagos atriekt lotuliukas.gif

laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 20, 00:29)

o siaube lotuliukas.gif Kažkaip asociacijos su Norvegijos monstrais sukilo biggrin.gif (tiksliau su jų klipu)
Papildyta:
Niekas nežiūrėjot per britų tv, kur tas bajeristas komentatorius komentuoja? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 20, 00:34)
o siaube lotuliukas.gif Kažkaip asociacijos su Norvegijos monstrais sukilo biggrin.gif (tiksliau su jų klipu)

jo, ir as taip sakau, stai kas isauga, kai augina gejai biggrin.gif
o as ne monstre, as labai gera, tik negalima manes tampyti uz uso ir verztis i vieta mano baltaruso wub.gif tongue.gif
Atsakyti
Prajuokin Delfio komentaras lotuliukas.gif

Gerai kad jav nerodo eurovizijos. Amerikieciams sokas butu suzinojus kad tie daug saliu egzistuoja.

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 19, 23:44)
Prajuokin Delfio komentaras  lotuliukas.gif

Gerai kad jav nerodo eurovizijos. Amerikieciams sokas butu suzinojus kad tie daug saliu egzistuoja.

lotuliukas.gif
Atsakyti