latviai turetu praeiti... ju issiskiriantis pasirodymas. siandien juk irgi prajo ksena ir albane, tai manau, ir latve praeis...
QUOTE(reine de beauté @ 2015 05 20, 00:17)
jus taip juokiates is to goldenbojaus, o zekit ims ir praeis... kai lietuviai tuo tarpu uz borto liks..
aš beveik garantuota, kad jis praeis
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 19, 23:20)
nemegstu as visokiu zanudu ir maisto negerbianciu
Tai kaip tik atvirkščiai, į save sudeda, kad perniek nenueitų
Gaila Danų berniokų
QUOTE(-Delta- @ 2015 05 20, 00:19)
Bet kokia jus arsi, tai primusti, tai pacirskinti
čia į temą Montevertei
QUOTE(vilma Liu @ 2015 05 19, 23:25)
Gaila Danų berniokų
o man ir Nyderlandu daina tikrai patiko...
QUOTE(vilma Liu @ 2015 05 20, 00:25)
Gaila Danų berniokų
man net moldovos dar gaila, labai linksmi jie buvo. as buvau nusiteikus pries juos, nes per repeticijas aterode neistraukia, bet pasirode, kad viska istrauke, saunuokis ir dar sportiskas.
ech, ne tie praejo, ne tie...
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 20, 00:26)
čia į temą Montevertei
katyte tai grazi, negalima, geriau katytei taukiuka ir kumpiuka nuo tos babajagos atriekt
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 20, 00:29)
katyte tai grazi, negalima, geriau katytei taukiuka ir kumpiuka nuo tos babajagos atriekt
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 20, 00:29)
o siaube Kažkaip asociacijos su Norvegijos monstrais sukilo (tiksliau su jų klipu)
Papildyta:
Niekas nežiūrėjot per britų tv, kur tas bajeristas komentatorius komentuoja?
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 20, 00:34)
o siaube Kažkaip asociacijos su Norvegijos monstrais sukilo (tiksliau su jų klipu)
jo, ir as taip sakau, stai kas isauga, kai augina gejai
o as ne monstre, as labai gera, tik negalima manes tampyti uz uso ir verztis i vieta mano baltaruso
Prajuokin Delfio komentaras
Gerai kad jav nerodo eurovizijos. Amerikieciams sokas butu suzinojus kad tie daug saliu egzistuoja.
Gerai kad jav nerodo eurovizijos. Amerikieciams sokas butu suzinojus kad tie daug saliu egzistuoja.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 19, 23:44)
Prajuokin Delfio komentaras