Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (10)

QUOTE(Subjektyvi @ 2015 05 20, 00:10)
Ši serbė https://www.youtube....h?v=FSueQN1QvV4 irgi buvo ne mis pasaulis, bet daina buvo stipri, net ir "paukščių kalba".

cia nepalyginsi, o sioji kveke kaip skerdziama kiaule, o dar ir atrode tip top ax.gif
Atsakyti
man irgi biškį gaila suomių. Geriau jau jie būtų praėję, o ne serbė.
Atsakyti
bet kas pae,e apsivariusia albane unsure.gif negi komisija tokia kurcia, ar cia tiek zmones nubalsavo, nes taip jau patinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 20, 00:08)
nu tik dabar daejo, labai nusiminiau del baltarusio, ga;ava nebeveike verysad.gif

nieko, kitam pusfinaly golden bojus visą liūdesį išsklaidys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 20, 00:13)
nieko, kitam pusfinaly golden bojus visą liūdesį išsklaidys lotuliukas.gif

ai baikit, as jau bijau, kad cekai nepraeis, latviai gal net ne. zodziu, durnovizija kazkokia balsavimo prasme unsure.gif o golden bojus dabar mano vyro, jei noresit labai sokti, reiks leidimo tongue.gif
Atsakyti
Man labiausiai keista dėl vengrų, nesupaisysi tos eurovizijos
Atsakyti
Kito pusfinalio mano favoritai norvegai ax.gif Gal beklausydama negirdėtas dainas dar ką atrasiu.
Atsakyti
jus taip juokiates is to goldenbojaus, o zekit ims ir praeis... kai lietuviai tuo tarpu uz borto liks.. doh.gif
Atsakyti
man tai baisiausia del kipro, man tas karagianis toks zanuda, primusti net norisi lotuliukas.gif jei praeis, prasikeiksiu, dar blogiau nei vengrai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 19 gegužės 2015 - 23:18
Musu cia gal 15 diskutavo ir tai nuomones issiskyre, o jus dar stebites, kodel tas ar anas nepateko smile.gif nu nepatiko Europai ir nebalsavo cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 20, 00:17)
man tai baisiausia del kipro, man tas karagianis toks zanuda, primusti net norisi lotuliukas.gif jei praeis, prasikeiksiu, dar blogiau nei vengrai

Bet kokia jus arsi, tai primusti, tai pacirskinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 20, 00:15)
ai baikit, as jau bijau, kad cekai nepraeis, latviai gal net ne. zodziu, durnovizija kazkokia balsavimo prasme unsure.gif o golden bojus dabar mano vyro, jei noresit labai sokti, reiks leidimo tongue.gif

oho, pasirodo tas golden bojus net ir vyrų trokštamas lotuliukas.gif ot konkurencija susidarė laugh.gif

Kas dėl latvių ,tai galvoju, kad turėtų praeiti g.gif
Atsakyti
ai ir dar portugalija durnoka daina ir ivaizdism daina tipo gerietiska pagal zodzius, o ta merga kaip vampyre kokia, pikta kazkokia vaidina unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(-Delta- @ 2015 05 20, 00:19)
Bet kokia jus arsi, tai primusti, tai pacirskinti  biggrin.gif

nemegstu as visokiu zanudu ir maisto negerbianciu biggrin.gif
Atsakyti