Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (10)

Man tai Koncita kuo toliau, tuo labiau i Prince uznesa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 05 19, 23:41)
O kur estai g.gif  biggrin.gif

Ne schmoll.gif , man jie vidutiniokai, bet išeis- juk suomiai šįvakar balsuos už juos smile.gif
Atsakyti
del ninos as tikra, bet del baltarusio bijau, kad tik praeitu wub.gif ir del ateiviuko belgiuko bijau, kazkaip... ir estai aisku be garantiju, o kas jei ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 05 19, 23:29)
Aš ne tik dėl neįgalumo  smile.gif  Iš gailesčio pati nebalsuočiau.
O ką daryt, jei pankrokas bišk patinka  biggrin.gif

Na pankrokas, tai pankrokas, bet gi ir jo ir geresnio ir prastesnio būna. Man kažkaip šita daina nesuskambėjo g.gif O gal čia tik man blush2.gif
Bet kažin ar būtų daug balsuojančių vien už stilių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 19 gegužės 2015 - 22:47
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 19, 23:46)
Na pankrokas, tai pankrokas, bet gi ir jo ir geresnio ir prastesnio būna. Man kažkaip šita daina nesuskambėjo g.gif Kažin ar bus daug balsuojančių vien už stilių g.gif

o man suskambejo, liuks
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 19, 23:46)
Kažin ar bus daug balsuojančių vien už stilių g.gif

gal ne tai, kad už stilių. bet kad išsiskiria iš kitų šįvakar, tarp visų blizgučių.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 19, 22:46)
del ninos as tikra, bet del baltarusio bijau, kad tik praeitu wub.gif ir del ateiviuko belgiuko bijau, kazkaip... ir estai aisku be garantiju, o kas jei ne unsure.gif

Estai išeis, 100 proc.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 19, 23:47)
o man suskambejo, liuks

na žiūrėsim, gal ir daugeliui suskambėjo. Kažkaip niekas šitos dainos nepakomentavo kaip labai patikusios, tai todėl ir darau išvadas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 19, 23:48)
na žiūrėsim, gal ir daugeliui suskambėjo. Kažkaip niekas šitos dainos nepakomentavo kaip labai patikusios, tai todėl ir darau išvadas smile.gif

tarp kitu jie aisku nublanksta, bet finalo verti, tiek to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 19, 22:48)

Man nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 05 19, 22:47)
gal ne tai, kad už stilių. bet kad išsiskiria iš kitų šįvakar, tarp visų blizgučių.

Bet juos reikia klausyt, tiesą sakant, su vaizdu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Kai kartojo, buvau nusisukus, taip nebesuskambėjo.
Vat jų pliusas , man rodos, ne negalia, o nuoširdumas scenoje.
Beje, skaičiau, kad Suomijoje jie yra populiarūs.

Dukra tai iš viso nuo jų pakraupus smile.gif blush2.gif Muzikos. Šiaip tai paaiškinau.
O FB lietuvaičiai apie juos jau neskaniai rašinėja doh.gif Čia jau kaip kam...
Atsakyti
Austrai mano wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti